![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Cablu prelungire videoproiector Benq
Last Updated: Sep 22 2018 12:55, Started by
ovisergiu
, Sep 22 2018 06:25
·
0

Posted 22 September 2018 - 06:25

Folosesc un videoproiector Benq model de acum 5 ani, însă nu-mi mai ajunge cablul video în locația în care m-am mutat. Cumpărasem deja un cablu VGA-VGA (tată-tată) de vreo 3 m iar acum îmi mai trebuie vreo 10 m.
Întrebarea mea ar fi: Pot prelungi cablul pe care-l am cumpărând un alt cablu VGA-VGA (mamă-tată) SAU trebuie să-mi iau un cablu VGA-VGA (tată-tată)? Mulțumesc. |
Posted 22 September 2018 - 06:51

Sfatul meu e sa probezi...Cumperi un cablu (mama-tata de ex),faci testul,iar daca nu merge bine,il returnezi la magazin...e legal,difera termenul de returnare acceptata,de la un magazin la altul.Altex are un termen rezonabil de ex.
|
Posted 22 September 2018 - 07:04

in principiu merge, dar ar fi bine ca ambele sa fie cabluri de calitate.
|
Posted 22 September 2018 - 08:39

Nu e HDMI pentru că e un proiector model mai vechi care nu are așa ceva. E VGA-VGA (tată-tată) 15 pini. Acum am verificat sigur.
|
Posted 22 September 2018 - 12:55

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users