Coder Residence 2 Brasov
Last Updated: Feb 22 2021 03:44, Started by
SPX808
, Sep 21 2018 14:15
·
0

Posted 21 September 2018 - 14:15

Salutari.
Ce stiti despre acest ansamblu rezidential? Am facut o vizita zilele trecute si mi-a placut ce am vazut. Localizare faina, case frumusele, dar cel mai mare minus este lipsa canalizarii! Desi ansamblul este localizat in oras, casele de aici au fosa septica, in 2018 ![]() Edited by SPX808, 21 September 2018 - 14:23. |
Posted 21 September 2018 - 16:52

Chiar vrei case duplex în câmp? Ai toate dezavantajele de la casă și de la bloc. Să nu mai pomenesc de stația de epurare care e la doi pași. Deci dacă bate vântul spre tine, ține respirația...
|
Posted 21 September 2018 - 19:34

Cauta o locuinta veche in centru. Bani mai putini, spatiu mai mic, dar....fara probleme
|
Posted 22 September 2018 - 13:16

Nu caut in mod deosebit sa cumpar casa, dar ma orientam pentru viitor (doi-trei ani, cand o fi). Sunt in lucru si case care nu vor fi duplex-uri. Statia de epurare nu e functionala, dar asta nu inseamna ca mirosurile si dispar. Habar nu am. Va multumesc pentru raspunsuri.
|
Posted 23 September 2018 - 11:55

Care statie de epurare nu-i functionala?
Si oricum, si cu si fara statie de epurare, de ce ai vrea sa stai la casa, dar sa n-ai curte? |
Posted 09 November 2018 - 22:42

SPX808, on 21 septembrie 2018 - 14:15, said:
Salutari. Ce stiti despre acest ansamblu rezidential? Am facut o vizita zilele trecute si mi-a placut ce am vazut. Localizare faina, case frumusele, dar cel mai mare minus este lipsa canalizarii! Desi ansamblul este localizat in oras, casele de aici au fosa septica, in 2018 ![]() Locuiesc de 3 ani in prima etapa a proiectului. Eu sunt foarte multumita de tot. Calitatea finisajelor este buna, curtea este cat trebuie, accesul se face usor oriunde in oras, fie spre strada lunga, fie pe grivitei, fie pe centura, in functie de unde trebuie ajuns.La fel ca toti cei mutati aici. In legatura cu fosa septica, eu nu simt diferenta fata de canalizare. Sfatul meu este sa vorbiti pentru toate detaliile cu dezvoltatorul, asta daca n ati facut o deja. |
Posted 22 February 2021 - 03:44

JNX77, on 09 noiembrie 2018 - 22:42, said:
Locuiesc de 3 ani in prima etapa a proiectului. Eu sunt foarte multumita de tot. Calitatea finisajelor este buna, curtea este cat trebuie, accesul se face usor oriunde in oras, fie spre strada lunga, fie pe grivitei, fie pe centura, in functie de unde trebuie ajuns.La fel ca toti cei mutati aici. In legatura cu fosa septica, eu nu simt diferenta fata de canalizare. Sfatul meu este sa vorbiti pentru toate detaliile cu dezvoltatorul, asta daca n ati facut o deja. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users