Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Enel / Regularizare si calcul din...

Dimensiune rost profil trecere

Se cauta femeie cu sau fara famil...
 rusa vs ruseasca

Serena Williams se retrage din te...

Este informatie publica/accesibil...

French Drain+ Turnat Alei casa
 Instalatie electrica apartament

Vremurile imperiilor

amenda ISU

Magazine macbook pro
 Fața nevazuta a vestului civ...

The Sandman (2022- )

Curatare jante aluminiu bicicleta

Plafoniera led cu backlight
 

Nu pot intra in linux cu easybcd

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
29 replies to this topic

#1
SSRazvan

SSRazvan

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 64
  • Înscris: 11.10.2017
Am un dual boot, am reinstalat windowsul si nu pot intra in Ubuntu. Setarile sunt facute bine. Trebuie sa dau vreo comanda in plus sau ceva atunci cand intru in acel cmd?

#2
un-simplu-om

un-simplu-om

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,196
  • Înscris: 15.12.2017
Așa ceva te-ar ajuta ?

(https://neosmart.net...g-ubuntu.15441/)
(https://neosmart.net...oot-linux.7776/)

#3
SSRazvan

SSRazvan

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 64
  • Înscris: 11.10.2017

View Postun-simplu-om, on 16 septembrie 2018 - 13:24, said:


nu prea..

#4
mamaie12

mamaie12

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 140
  • Înscris: 17.08.2018
De ce ai nevoie de easybcd? Reinstalează grub-ul în MBR dintr-un Ubuntu live (rulat de pe un stick USB).
Eu foloseam această solutie doar în ideea ca daca șterg Linux-ul nu mai bot boot-a nici în Windows dar de mult timp am început sa instalez distribuțiile Linux pe HDD-uri separate, așa că nu mă mai afectează.
Chiar și așa se poate face un back-up cu Acronis înainte să modifici MBR-ul. Acronis permite să faci back-up doar pentru MBR ca să nu pierzi mult timp și spațiu pe disc.

Edited by mamaie12, 16 September 2018 - 14:34.


#5
trollerul_de_serviciu

trollerul_de_serviciu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,987
  • Înscris: 23.03.2018
Pai... de ce nu poti ?!
Adica, mai precis, ce s-a intimplat de ai nevoie de Easy BCD, cum ai folosit programul, ce se intimpla acum ?!

#6
mamaie12

mamaie12

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 140
  • Înscris: 17.08.2018
Așa, așa, scrie-i trollerului un roman întreg despre alea trei setări care se pot face în easybcd!Posted Image
Se pare că 'mnealui n-a aflat încă că aceasta aplicatie are probleme, și nu de acum ci cam de când a apărut Windows 10.

#7
trollerul_de_serviciu

trollerul_de_serviciu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,987
  • Înscris: 23.03.2018
Ce roman sa sciu mah nene si ce probleme, daca nu stiu absolut nimic despre situatia concreta de acolo ?!

#8
SSRazvan

SSRazvan

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 64
  • Înscris: 11.10.2017

View Posttrollerul_de_serviciu, on 16 septembrie 2018 - 14:36, said:

Pai... de ce nu poti ?!
Adica, mai precis, ce s-a intimplat de ai nevoie de Easy BCD, cum ai folosit programul, ce se intimpla acum ?!

Deci e simplu, am facut setarile necesare, iar dupa, cand incerc sa intru in linux, ma baga intr un cmd... la inceput scrie "grub:" si pot da diferite comenzi..ma gandeam ca poate i s-a mai intamplat cuiva.

#9
shogun1

shogun1

    Cranky old n00b ☯

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,540
  • Înscris: 31.01.2009
https://forum.softpe...otloader-grub2/

#10
trollerul_de_serviciu

trollerul_de_serviciu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,987
  • Înscris: 23.03.2018

View PostSSRazvan, on 16 septembrie 2018 - 14:58, said:

Deci e simplu, am facut setarile necesare, iar dupa, cand incerc sa intru in linux, ma baga intr un cmd... la inceput scrie "grub:" si pot da diferite comenzi..ma gandeam ca poate i s-a mai intamplat cuiva.
Jesus Christ, ai facut setarile necesare, e foarte interesant.
Si care ********** ar fi aceste setari necesare ?!
Nu crezi ca era de 1998776 de ori mai bine sa spui: la optiunea X am pus valoarea Y ?!
Necesare pentru ce ?
Ai avut intii Ubuntu si ai instalat apoi Windows ?

#11
mamaie12

mamaie12

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 140
  • Înscris: 17.08.2018

View PostSSRazvan, on 16 septembrie 2018 - 13:17, said:

Am un dual boot, am reinstalat windowsul si nu pot intra in Ubuntu.
Greu cu înțelegerea textelor scrise pentru unii!

#12
SSRazvan

SSRazvan

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 64
  • Înscris: 11.10.2017

View Posttrollerul_de_serviciu, on 16 septembrie 2018 - 16:44, said:

Jesus Christ, ai facut setarile necesare, e foarte interesant.
Si care ********** ar fi aceste setari necesare ?!
Nu crezi ca era de 1998776 de ori mai bine sa spui: la optiunea X am pus valoarea Y ?!
Necesare pentru ce ?
Ai avut intii Ubuntu si ai instalat apoi Windows ?

Ti-am atasat imaginea cu setarile aici..

[ https://ibb.co/gRpohK - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]https://ibb.co/gRpohK

Edited by SSRazvan, 16 September 2018 - 18:29.


#13
SSRazvan

SSRazvan

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 64
  • Înscris: 11.10.2017
Totusi eu tot nu pot sa inteleg cum de bootloaderul recunoaste linuxul in mod normal, iar daca reinstalez windowsul...ceea ce e acelasi lucru ca si inainte..nu-l mai recunoaste

#14
mhanor

mhanor

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,009
  • Înscris: 12.01.2004
Unde este instalat Linux-ul ?

#15
Obivankenobi

Obivankenobi

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,189
  • Înscris: 25.07.2008
Citeste aici:
https://sourceforge....r-cd/home/Home/

#16
super8

super8

    Senior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 10,000
  • Înscris: 14.04.2016

View PostSSRazvan, on 16 septembrie 2018 - 18:51, said:

Totusi eu tot nu pot sa inteleg cum de bootloaderul recunoaste linuxul in mod normal, iar daca reinstalez windowsul...ceea ce e acelasi lucru ca si inainte..nu-l mai recunoaste
Pt. ca MBR-ul si GPT-ul din windows nu ”stiu” sa gestioneze si alte sisteme de operare diferite de windows.
De aceea este recomandat sa se instaleze prima data windows si dupa aia Linux !
Altfel windowsul ”strica” grubul Linuxului si nu mai poti intra in distributia Linux fiind obligat sa repari grubul.

#17
SSRazvan

SSRazvan

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 64
  • Înscris: 11.10.2017

View PostObivankenobi, on 16 septembrie 2018 - 22:35, said:


Pare simplu si rapid, ai incercat sau stii pe cineva care a incercat asta si nu a mai avut probleme dupa?

#18
SSRazvan

SSRazvan

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 64
  • Înscris: 11.10.2017
Am incercat metoda asta...nu merge.

Edited by SSRazvan, 17 September 2018 - 17:20.


Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate