Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Terenuri in Ghimbav -Brasov

Masina noua 25000 euro pentru o p...

gps garmin-nu pot face update(you...

merita boxele 2.0 cu bluetooth ?
 IOS 12 - Screen Time (ce faci pe ...

Eroare instalare Windows 10

Ajutorr! Porumbel bolnav

Uite asa se pune pe butuci econom...
 Recomandare silicon capac culbutori

Amazon evita plata taxelor

EURO 2020 va scurta anul scolar

Probleme icloud
 Conectare microlab solo-7c la lap...

Sunteți de acord cu Legea de revi...

Achizitie TV 4k

Heinner
 

Acoperire FTTX in Cluj

- - - - -
  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1
nonameneeded

nonameneeded

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 14.09.2018
Salut!

Urmeaza ca eu si colegele mele sa ne mutam in chirie in Cluj in cateva saptamani, m-ar interesa care este acoperirea pentru fibra optica in Cluj, zona Marasti?

As dori sa vina sa bage fibra daca se poate, alte oferte nici n-am gasit pe siteul lor, sau daca nu atunci ramanem la o oferta cu cablu. Apartamentul este la sfarsit pe Calea Dorobantilor, la trei minute de Arte Plastice. In apartament nu este tras nimic de la RDS, dar am vazut ca UPC a avut deja ceva cabluri acolo. Nu m-am interesat nici la vecini deocamdata, dar sper sa aiba macar FTTB.  Cei de la RDS au FTTC, sau stie cineva unde sunt nodurile in zona? Inca nu sunt in Cluj dar ma voi interesa la ei saptamana viitoare, voiam numai sa stiu niste detalii inainte sa ne mutam.

Inca o intrebare, router mai bine caut eu ceva bun pe net sau gasesc si la ei?

Multumesc anticipat.

#2
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 25,197
  • Înscris: 16.12.2006
Buna, da-mi pe PM adresa exacta si te lamuresc eu daca exista retea sau nu, iar in caz ca este retea daca este de tip FTTB sau FTTH.

#3
androholic

androholic

    nemuritor si rece

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,737
  • Înscris: 26.03.2012
e ditamai orasul Clujul, cred ca au acoperire FTTH toti operatorii.
RCS RDS:

Attached File  Capture.JPG   39.13K   39 downloads

Telekom:

Attached File  Capture.JPG   79.2K   35 downloads

etc...

Edited by androholic, 14 September 2018 - 13:54.


#4
Neaceasca85

Neaceasca85

    Locatie: Slatina OT

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 47,953
  • Înscris: 14.10.2008
UPC sigur nu are FTTH pentru ca nu are nicaieri, iar la Telekom sansele sunt 50%-50%. RDS are 80-100% sanse de FTTH zic eu.

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate