Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Terenuri in Ghimbav -Brasov

Masina noua 25000 euro pentru o p...

gps garmin-nu pot face update(you...

merita boxele 2.0 cu bluetooth ?
 IOS 12 - Screen Time (ce faci pe ...

Eroare instalare Windows 10

Ajutorr! Porumbel bolnav

Uite asa se pune pe butuci econom...
 Recomandare silicon capac culbutori

Amazon evita plata taxelor

EURO 2020 va scurta anul scolar

Probleme icloud
 Conectare microlab solo-7c la lap...

Sunteți de acord cu Legea de revi...

Achizitie TV 4k

Heinner
 

Huawei HG658 V2

- - - - -
  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1
androholic

androholic

    nemuritor si rece

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,737
  • Înscris: 26.03.2012
Topic dedicat acestui model de router, setari, firmware-uri, intrebari si raspunsuri, pareri pro/contra.
Astazi m-am ''lipit'' si eu de acest model, l-am primit nou scos din cutie, ca dimensiuni e aproape cu jumatate mai mic decat predecesorul sau HG 658.

Attached File  HG658 V2.jpg   35.1K   57 downloads

#2
KyKyKyKy

KyKyKyKy

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,503
  • Înscris: 18.04.2008
Zici că e un ZTE cum s-a dat la RDS acum ceva timp.

#3
rumegus

rumegus

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,336
  • Înscris: 03.04.2011
Eu nu pricep, de ce dracu' deschid asemenea subiecte cei ce nici sa faca o poza acceptabila nu-s instare...

#4
GingisHan2015

GingisHan2015

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,280
  • Înscris: 23.02.2015
Cum de ti l-au schimbat ? Ai cerut tu ? Am p-ala vechi, inca scrie Romtelecom si Click net pe el .

#5
androholic

androholic

    nemuritor si rece

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,737
  • Înscris: 26.03.2012

View Postrumegus, on 14 septembrie 2018 - 10:53, said:

Eu nu pricep, de ce dracu' deschid asemenea subiecte cei ce nici sa faca o poza acceptabila nu-s instare...
am pozat cu o jughina de telefon cu taste, nu mai am smartphone deocamdata. imi cer scuze pentru calitatea pozei dar din pacate doar atata poate poza jaful meu de telefon.

View PostGingisHan2015, on 14 septembrie 2018 - 11:23, said:

Cum de ti l-au schimbat ? Ai cerut tu ? Am p-ala vechi, inca scrie Romtelecom si Click net pe el .
l-am scos din priza pe ala vechi si am facut sesizare ca nu mai functioneaza. tehnicianul cand a venit mi-a adus routerul nou.

are interfata web diferita fata de precesorul sau

Attached File  Capture.JPG   67.6K   19 downloads

Hardware version: VER.A
Software version: V100R001C24B023

#6
GingisHan2015

GingisHan2015

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,280
  • Înscris: 23.02.2015
Ti-a marit viteza macar ? E vreo deosebire la viteza sau la orice altceva, vizibila ?

#7
androholic

androholic

    nemuritor si rece

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,737
  • Înscris: 26.03.2012
viteza e aceeasi pe care o am disponibila, in jur de 5,20 Mbps download real/ 6 Mbps download in contract. am observat insa ca sta mai bine la capitolul acoperire. la cel vechi nu ma puteam conecta in strada , la V2 ma pot conecta in strada la o distanta considerabila

#8
calculatoristul2018

calculatoristul2018

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 28
  • Înscris: 01.08.2018
Este mai nou si imbunatatit la capitolul WI-FI. In rest... isi face treaba ca orice echipament ADSL.

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate