![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Huawei HG658 V2
Last Updated: Nov 14 2020 01:52, Started by
androholic
, Sep 14 2018 10:00
·
0

Posted 14 September 2018 - 10:00

Topic dedicat acestui model de router, setari, firmware-uri, intrebari si raspunsuri, pareri pro/contra.
Astazi m-am ''lipit'' si eu de acest model, l-am primit nou scos din cutie, ca dimensiuni e aproape cu jumatate mai mic decat predecesorul sau HG 658. ![]() |
Posted 14 September 2018 - 10:53

Eu nu pricep, de ce dracu' deschid asemenea subiecte cei ce nici sa faca o poza acceptabila nu-s instare...
|
Posted 14 September 2018 - 11:23

Cum de ti l-au schimbat ? Ai cerut tu ? Am p-ala vechi, inca scrie Romtelecom si Click net pe el .
|
Posted 14 September 2018 - 13:00

Eu nu pricep, de ce dracu' deschid asemenea subiecte cei ce nici sa faca o poza acceptabila nu-s instare...
Cum de ti l-au schimbat ? Ai cerut tu ? Am p-ala vechi, inca scrie Romtelecom si Click net pe el . are interfata web diferita fata de precesorul sau ![]() Hardware version: VER.A Software version: V100R001C24B023 |
Posted 14 September 2018 - 13:01

Ti-a marit viteza macar ? E vreo deosebire la viteza sau la orice altceva, vizibila ?
|
Posted 14 September 2018 - 13:09

viteza e aceeasi pe care o am disponibila, in jur de 5,20 Mbps download real/ 6 Mbps download in contract. am observat insa ca sta mai bine la capitolul acoperire. la cel vechi nu ma puteam conecta in strada , la V2 ma pot conecta in strada la o distanta considerabila
|
Posted 14 September 2018 - 13:56

Este mai nou si imbunatatit la capitolul WI-FI. In rest... isi face treaba ca orice echipament ADSL.
|
Posted 01 December 2018 - 01:51

rumegus, on 14 septembrie 2018 - 10:53, said:
Eu nu pricep, de ce dracu' deschid asemenea subiecte cei ce nici sa faca o poza acceptabila nu-s instare... ![]() ![]() |
Posted 12 January 2019 - 14:11

Buna ziua ,ma poate indruma cineva cu niste indicatii pentru a face port forwarding la acest hg658v2 imi trebuie acest port pentru un dvr si chiar nu reusesc .
Multumesc anticipat ! |
|
Posted 23 June 2019 - 16:56

Buna ziua ,ma poate indruma cineva cu niste indicatii pentru a face port forwarding la acest hg658v2 imi trebuie acest port pentru un dvr si chiar nu reusesc . Multumesc anticipat ! |
Posted 06 September 2019 - 10:49

Si eu detin aceasta minunatie de router. Am sunat la Rel.Clienti Orange sa il trec in mod BRIDGE pentru a pune in fata ASUS-ul meu cu AC, server FTP, VPN, ..etc. Dar nu reusesc sa il configurez. Inainte pe RDS aveam alt tip si il trecuse in mod bridge si ma foloseam de ASUS. Are cineva idee ce tip de conexiune trebuie setat in ruterul nostru si daca exista vreo Parola si Utilizator, de unde le luam? cei de la Orange nu au reusit sa imi spuna. Sau poate gresesc eu si nu este nevoie!
|
Posted 06 September 2019 - 10:57

Orange este o mizerie. Nu vor să poți face port forwarding, așa că au blocat totul. Țeapa asta mi-am luat-o și eu.
|
Posted 22 September 2019 - 05:50

Orange este o mizerie. Nu vor să poți face port forwarding, așa că au blocat totul. Țeapa asta mi-am luat-o și eu. Poti face port forwarding.
Si eu detin aceasta minunatie de router. Am sunat la Rel.Clienti Orange sa il trec in mod BRIDGE pentru a pune in fata ASUS-ul meu cu AC, server FTP, VPN, ..etc. Dar nu reusesc sa il configurez. Inainte pe RDS aveam alt tip si il trecuse in mod bridge si ma foloseam de ASUS. Are cineva idee ce tip de conexiune trebuie setat in ruterul nostru si daca exista vreo Parola si Utilizator, de unde le luam? cei de la Orange nu au reusit sa imi spuna. Sau poate gresesc eu si nu este nevoie! Pentru bridge selectezi a 4 optiune de conectare cu alt router. |
Posted 23 September 2019 - 09:26

|
Posted 23 September 2019 - 20:59

Hai, uimește-mă cum se poate face. Am avut hg658v2 atat de la telekom cat si de la orange. Nici unul nu avea port forwarding blocat. Cel de la orange acutal hg658v2 nu are forwarding-ul blocat. Poti sa-l treci in mod bridge si faci port forwarding de pe alt router. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users