Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Terenuri in Ghimbav -Brasov

Masina noua 25000 euro pentru o p...

gps garmin-nu pot face update(you...

merita boxele 2.0 cu bluetooth ?
 IOS 12 - Screen Time (ce faci pe ...

Eroare instalare Windows 10

Ajutorr! Porumbel bolnav

Uite asa se pune pe butuci econom...
 Recomandare silicon capac culbutori

Amazon evita plata taxelor

EURO 2020 va scurta anul scolar

Probleme icloud
 Conectare microlab solo-7c la lap...

Sunteți de acord cu Legea de revi...

Achizitie TV 4k

Heinner
 

Pachete tv+net Telekom

- - - - -
  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1
uhaaa

uhaaa

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 14.09.2018
https://www.telekom....ils/?offer=F241
adica descarca cu 100 MB pe secunda?
https://www.telekom....ils/?offer=F271
iar asta cu 1 GB?

#2
pupama

pupama

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,319
  • Înscris: 15.05.2010
fa diferenta intre B si b, byte si bit, 8 b egal 1 B.
deci, vitezele se exprima in b pe secunda....astfel, vei avea 100 Mbps si 1 Gbps....ceea ce e de 8 ori mai putin

#3
HellAwaits

HellAwaits

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 09.09.2018

View Postpupama, on 14 septembrie 2018 - 08:58, said:

fa diferenta intre B si b, byte si bit, 8 b egal 1 B.
deci, vitezele se exprima in b pe secunda....astfel, vei avea 100 Mbps si 1 Gbps....ceea ce e de 8 ori mai putin
https://www.telekom....ils/?offer=F241
adica descarca cu 12 MB pe secunda?
https://www.telekom....ils/?offer=F271
iar asta cu 120 MB?

btw uhaaa e contul meu, uitasem parola de la asta si d'aia am facut altul
puteti sa stergeti contul uhaaa, dar de topic as mai avea nevoie...

#4
luci_flash

luci_flash

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,500
  • Înscris: 17.09.2010
In realitate n-o sa prinzi niciodata 120 mb/s.
Ambele pachete sunt de tipul best efforts - daca e reteaua aglomerata...asta e.

Daca ai RDS in zona, mergi cu ei. Reteaua lor e mult mai dezvoltata.

#5
HellAwaits

HellAwaits

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 09.09.2018

View Postluci_flash, on 14 septembrie 2018 - 09:08, said:

In realitate n-o sa prinzi niciodata 120 mb/s.
Ambele pachete sunt de tipul best efforts - daca e reteaua aglomerata...asta e.

Daca ai RDS in zona, mergi cu ei. Reteaua lor e mult mai dezvoltata.
cei pentru care intreb au deja contracte separate cu telekom pt net si tv. ma gandesc ca ar fi mai usor si mai putin costisitor sa ramana la ei si sa isi ia unul din pachetele de sus.
nu stiu ce au ei in contracte, dar ma gandesc ca trebuie sa platesti ceva daca vrei sa le reziliezi

Edited by HellAwaits, 14 September 2018 - 09:12.


#6
pupama

pupama

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,319
  • Înscris: 15.05.2010
tot nu ai inteles cum e cu B si b....Posted Image

#7
HellAwaits

HellAwaits

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 09.09.2018

View Postpupama, on 14 septembrie 2018 - 09:12, said:

tot nu ai inteles cum e cu B si b....Posted Image
am dat pe google bit to bytes si mi-au aparut valorile alea

#8
HellAwaits

HellAwaits

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 09.09.2018

View Postpupama, on 14 septembrie 2018 - 09:12, said:

tot nu ai inteles cum e cu B si b....Posted Image
https://www.google.r...ts to megabytes
https://www.google.r...ts to megabytes

aha. pai zi tu atunci cat insemna in megabytes 100 si 1000 de megabits

#9
Henix

Henix

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 11.12.2017
Ca sa intelegi.
Cu pachetul de 100mbps o sa prinzi maxim 12.5 mb/s, iar cu ala de 1000 o sa fie 125 mb/s dar asta in zilele bune, conteaza ce retea ai in zona ta si de cat de aglomerata e.

Edited by Henix, 14 September 2018 - 12:11.


#10
HellAwaits

HellAwaits

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 09.09.2018

View PostHenix, on 14 septembrie 2018 - 12:11, said:

Ca sa intelegi.
Cu pachetul de 100mbps o sa prinzi maxim 12.5 mb/s, iar cu ala de 1000 o sa fie 125 mb/s dar asta in zilele bune, conteaza ce retea ai in zona ta si de cat de aglomerata e.
Scrie si pe site ca doar in anumite conditii poti sa ajungi la viteza maxima, intelesesem asta.

pupama zicea ca nu m-am prins cum e cu bytes si bits. dar se pare ca el e genul de om care daca e intrebat pe strada daca stie cat e ceasul, raspunde cu "da" si isi continua drumul fluierand.

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate