Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Scoatere antifurt airtag de pe ha...

Magnet in loc de clește pent...

Cumparat/Locuit in apartament si ...

Pot folosi sistemul PC pe post de...
 Sokol cu distorsiuni de cross-over

Filtru apa potabila cu osmoza inv...

Kanal D va difuza serialul “...

Upgrade xiaomi mi11
 securitate - acum se dau drept - ...

Farmacia Dr Max - Pareri / Sugest...

De unde cumparati suspensii / gar...

[UNDE] Reconditionare obiecte lemn
 Infiltratii casa noua

sugestie usa interior

ANAF si plata la selfpay

Imprimanta ciss rezista perioade ...
 

Homeopati, medici alternativi de care sa ne ferim :)

* * * * * 2 votes
  • Please log in to reply
65 replies to this topic

#1
SashaVal

SashaVal

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 14
  • Înscris: 11.09.2018
Buna seara tuturor!

Este prima data cand scriu pe un forum asa ca sper din suflet sa nu fiu in sectiunea auto Posted Image).

Ani de zile am fost in cautarea unor medici si am dat peste tot felul de sarlatani. Despre care nu gaseam nimic pe net.
Cred ca este f important ca informatiile de acest gen sa fie in spatiul online.
As vrea sa las aici povestirea uneia dintre experientele mele in speranta ca nicio persoana nu o sa mai faca o alegere gresita in ceea ce priveste aceasta clinica.
Am sa copiez aici recenzia pe care am lasat-o pe Sfatul medicului pentru dna Florinela Balan medic, bioenergo terapeut, homeopat. Pitesti. Clinica Aura Vita.
Imi cer scuze pt lungimea textului dar cu cat mai multe fapte descrise, cu atat mai clar sa fie pt oamenii care cauta.


"Mi-ar placea sa scriu despre experienta mea la clinica doamnei Balan. Am fost la dansa cam acum 1 an si jumatate, in urma vizionarii emisiunilor de pe youtube.
Am gasit doar 2 recenzii, una pe siteul Sfatul medicului si a 2-a pe Google +, pe care din pacate nu o mai gasesc.
M-am dus la dansa pentru o stare de slabiciune intensa careia nu reuseam sa ii dau de cap. Lista lunga de analize de toate felurile iesise ok, asa ca am zis sa incerc si un alt fel de medicina.


Mi-am facut programare si am ajuns la o consultatie cu Dna Balan care a fost f politicoasa si placuta dar aerul general din cabinet nu era unul profesionist, nici igiena dar poate sunt eu pretentioasa ( cu toate ca la sumele respective, mi se pare normal ca wc-ul sa nu arate ca unul public, nespalat, fara hartie si intr-una din dati, fara sapun ).
I-am povestit doamnei Balan simptomele, dupa ce am stat cateva minute la aparatul de masurat. Dansa a spus care erau probleme cu mine, de la partea fizica la cea emotionala si energetica.
Nici macar pe cele fizice nu le puteam proba tocmai pt ca analizele imi iesisera f bine. Dar sunt o persoana deschisa, suna destul de logic ceea ce spunea si am zis ca nu pierd nimic daca incerc ( aici m-am inselat ).


Tratamentul pe care l-am cumparat de la dansa a fost: Regalen ( ficat), Renol ( calculi renali ), Gynex ( hipotiroidie - care nu a iesit la analize), Vironal ( durere sufleteasca ), Korolen ( afectivitate ).
Pe langa acest tratament am stat si pe la vreo 2,3 aparate printre care si Roycomp. La prima sedinta am lasat undeva la 800 ron daca nu ma insel, in orice caz, sume datorita carora, vrei nu vrei, ajungi sa ai pretentii.
La urmatoarele sedinte ,sumele tot pe acolo se invarteau. M-am tinut de tot ceea ce mai imi recomandase dansa pe langa ( meditatii, sa scriu, sa gandesc pozitiv, sa ascult muzica cu anumite frecvente), adica i-am dat o sansa reala tratamentului.


Am urmat 4 luni tratamentul si o data pe luna faceam drumul Bucuresti-Pitesti pt un consult, pt aparate si eventual cumpararea picaturilor care se terminasera.
Dupa 2 luni incepusem sa ma simt mai ok dar in a 3 a luna si jumatate am inceput sa ma simt rau imediat dupa ce luam tratamentele. ( tratamentul se lua  la orele: 8,9,11,13,15,17,19,21,22 si 23 ).
In 2 saptamani am pus 9 kg. Corpul meu se umflase atat de rau incat nu ma mai recunosteam ( tratamentul deja devenise toxic ).
Dansa mi-a spus ca e apa vindecatoare in corp ( haha )  si ca o sa iasa. Ei bine, inca mai car acele kg pt ca nu am energia necesara sa ma ocup de ele.


Am sunat-o pe dna Balan de vreo 2, 3 ori si i-am spus ca nu ma simt in regula dar mi-a zis ca e normal si am picat in capcana omului disperat care in loc sa isi asculte corpul, a ascultat parerea unei persoane straine.
Dna Balan imi spunea la consult ca sunt aproape de final ( putin ironic acum Posted Image) ) si ca daca mai vin o data de 2 ori, am terminat. La aproape 4 luni am oprit tratamentul, starile fiind insuportabile.


La 2 zile dupa ce l-am oprit, m-am dus de urgenta la spital si de atunci mi s-a schimbat toata viata. Am fost atat de slabita incat aproape 3 luni am stat numai in pat.
Oricat de rau mi-a fost inainte sa ajung la dna Balan, ma mai simteam in stare sa functionez normal. Dupa ce am fost la dansa, in urma tratamentului de 4 luni, am simtit ca energia mea vitala era inexistenta, aveam incontinuu senzatia ca ma sting. Am fost nevoita sa imi dau demisia si sa renunt la orice faceam pana atunci.
Din ce am putut sa imi dau seama si din ce am vb si cu mai multi doctori, tratamentul de detoxifiere al doamnei Balan, a fost prea mult pt corpul meu si l-a fortat intr-atat incat i-a activat o oboseala cronica severa, debilitanta din care nici acum nu mi-am revenit ( dupa 1 an ). Din ziua in care am fost la spital, starea aceea normala de energie vitala pe care o au toti oamenii, a disparut la mine si nu s-a intors pana in ziua de azi.


Am reusit sa ma aduc la un nivel cat de cat functional cu enorm de mult efort si bani dupa ce am pierdut oricum tot ceea ce stiam eu ca era " viata mea".  Nici macar nu am inca 30 de ani si ma simt ca o persoana de 80 dupa o viata dura. Ar fi amuzant daca n-ar fi trist.
Nu are rost sa spun de cate ori am vrut sa o sun pe dna Balan dar citind acum raspunsul dansei la recenzia pe care a scris-o o doamna pe Sfatul medicului...este clar ca nu are rost sa pierd mai mult decat am facut deja.


Dna Balan a spus in raspunsul ei catre fosta pacienta: "Daca ai paharul plin cu venin... nu mai are loc iubirea unde sa stea... si o respingi." haha
Toate bune si frumoase in teorie dar nu si in practica si cred ca acesta este laitmotivul dnei Balan si al clinicii Posted Image). Acesta nu e un raspuns demn de un medic care cere spre 1000 ron pe tratament.
Este usor sa arunci toata responsabilitatea si vina asupra pacientului nemultumit. Este usor dar nu da bine.
Poate a avut nesansa de a avea clienti plini de venin Posted Image) dar eu chiar imi pusesem speranta in dansa si tratament, i-am ascultat sfaturile si am incercat sa schimb tot ceea ce am putut la mine.
Pentru mine..tot ceea ce s-a intamplat de la tratamentul "miraculos", a fost un cosmar. Tocmai din acest motiv, nu o recomand pe dna Balan si nici clinica dansei."

Edited by SashaVal, 11 September 2018 - 18:46.


#2
pasilla

pasilla

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 55,778
  • Înscris: 31.03.2012
In secolul XXI tu apelezi la medic bioenergo terapeut, homeopat ? Cine o fi vinovat !
Vad ca stii sa folosesti un PC si ai si acces la internet.

Edited by pasilla, 11 September 2018 - 19:01.


#3
fqx

fqx

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,212
  • Înscris: 23.08.2014
Nu cred ca ai epuizat toate posibilitatile medicinei traditionale.Din simptomele scrise de tine, fara a fi medic, iti spun un diagnostic, pe care cu siguranta nu ai incercat sa il tratezi, si anume suferi de o forma de depresie, care se trateaza prin schimbari in stilul de viata.
Cat despre medicina alternativa, e o zona gri, in momentul in care apelezi la ea, trebuie sa accepti si faptul ca s-ar putea sa nu functioneze, deoarece se bazeaza pe metode si practici nedemonstrate.Aceast tip de medicina, are uneori rezultate, dar nu datorita "picaturilor" si aparatelor, ci datorita intamplarii, datorita motivatiei pacientului, etc,

Edited by fqx, 11 September 2018 - 19:04.


#4
pasilla

pasilla

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 55,778
  • Înscris: 31.03.2012

View Postfqx, on 11 septembrie 2018 - 19:02, said:

Cat despre medicina alternativa, e o zona gri, in momentul in care apelezi la ea, trebuie sa accepti si faptul ca s-ar putea sa nu functioneze, deoarece se bazeaza pe metode si practici nedemonstrate.Aceast tip de medicina, are uneori rezultate, dar nu datorita "picaturilor" si aparatelor, ci datorita intamplarii, datorita motivatiei pacientului, etc,
Hai sa vedem ce scrie in prospectul de la Vironal ( 89.80 lei/30 ml):

Vironal este eficient fata de peste 200 tipuri de virusuri, beta hemolitic, stafilococi, pneumococ, având efect sinergic cu antibioticele, dar neutralizand efectul secundar negativ al acestora asupra organismului.

Mod de administrare: inainte de utilizare se agita foarte bine flaconul (aprox. de 21 ori). Astfel se dinamizeaza compozitia iar eficienta preparatului este mai mare.

Posted Image Posted Image Posted Image

Edited by pasilla, 11 September 2018 - 19:11.


#5
un-simplu-om

un-simplu-om

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,196
  • Înscris: 15.12.2017
Fugi de bou și dai de țap. Ți-ai făcut-o singură cu mâna ta.

Când auzi de tratamente minune să te gândești întodeauna, dar întodeauna că e o chichiță la mijloc.

Tot ce îți recomand să faci e să de detașezi de tot ce înseamnă rău. Da, e excelent să asculți muzică, să citești, să cânți din voce sau la un (din) instrument, să te uiți la emisiuni TV care îți ridică moralul și lista poate continua.

Dacă vrei detoxifiere mănâncă absolut orice e sănătos - fructe, legume, carne, pește, paste și de ce nu și un fast food ușor (pizza, covrigei, crackers). Oricâtă otravă ai lua, nu te ajută cu absolut nimic.

Succes în viață și multă sănătate îți doresc !

#6
pasilla

pasilla

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 55,778
  • Înscris: 31.03.2012
Korolen (89.80 lei/ 30 ml):


Korolen armonizează meridianul inimii, centrul celor trei focare şi meridianul guvernator. Acest traiect central influienţează întreg organismul şi funcţiile sale ca un fel de “supraveghetor general”. Korolen este unul dintre cele mai puternice preparate care domină întreaga pentagramă şi se găseşte în vârful ei la fel ca un rege al regenerării.

Mod de administrare:
Înainte de utilizare se agită foarte bine flaconul (aprox. de 21 ori). Astfel se dinamizează compoziţia iar eficienţa preparatului este mai mare.


#7
SashaVal

SashaVal

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 14
  • Înscris: 11.09.2018
@pasilla Uite ca nu stiu sa folosesc pc-ul atat d bine pt ca nu stiu cum sa ti dau un reply direct sau daca se poate asta.
Ai dreptate si imi asum faptele. Am fost la o gramada de doctori renumiti si imi dadeau doar saci de pastile sau ma considerau ipohondra.
Cand nu te simti bine cu lunile, creierul nu mai gandeste la fel de rational si nu mai e atat de calm...iti vine sa fii deschis la orice .asa se fac erorile. La noi in tara inca nu exista notiunea de oboseala cronica, iti rad in fata. ( asa am patit eu, sunt sigura ca exista dr ok )

@fqx iti multumesc pt raspuns. si eu m-am gandit la asta si am fost la cativa psihologi si psihoterapeuti dar nu e depresie.

#8
DjMx

DjMx

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,051
  • Înscris: 04.07.2009
Incearca niste cocaina, te va ajuta sa scapi de kilogramele in plus si-ti va da si energia necesara pentru o zi productiva.

#9
pasilla

pasilla

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 55,778
  • Înscris: 31.03.2012

View PostSashaVal, on 11 septembrie 2018 - 19:12, said:

@pasilla Uite ca nu stiu sa folosesc pc-ul atat d bine pt ca nu stiu cum sa ti dau un reply direct sau daca se poate asta.
Ai dreptate si imi asum faptele. Am fost la o gramada de doctori renumiti si imi dadeau doar saci de pastile sau ma considerau ipohondra.
Cand nu te simti bine cu lunile, creierul nu mai gandeste la fel de rational si nu mai e atat de calm...iti vine sa fii deschis la orice .asa se fac erorile. La noi in tara inca nu exista notiunea de oboseala cronica, iti rad in fata. ( asa am patit eu, sunt sigura ca exista dr ok )


E ok si asa. Te-ai descurcat bine.

Eu sper ca ai invatat ceva din experienta asta si ca pe viitor nu te vei mai lasa pacalita de excroci.

#10
SashaVal

SashaVal

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 14
  • Înscris: 11.09.2018
@un-simplu-om multumesc pt mesaj. Stiu ca am facut-o cu mana mea. se mai intampla sa facem alegeri gresite. TImpul nu mai pot sa il intorc si daca mai imi dau in cap tot eu platesc :)).
Fac de 1 an tot ceea ce spui, lucrez mult la mine si de aceea acum pot sta in picioare si mai pot face lucruri normale.

@DjMx da.. din pacate asta nu ma atrage :))

#11
vimann

vimann

    Feed on Tragedy

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,726
  • Înscris: 06.07.2005

View PostSashaVal, on 11 septembrie 2018 - 19:12, said:

Am fost la o gramada de doctori renumiti si imi dadeau doar saci de pastile sau ma considerau ipohondra.
Pana la urma spune-ne si noua de ce suferi, ca din text nu reiese. Sacii de pastile nu-s neaparat ceva rau (pe perioada limitata).

Edited by vimann, 11 September 2018 - 19:25.


#12
pasilla

pasilla

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 55,778
  • Înscris: 31.03.2012
Probabil ca sunt multe de spus, dar a sintetizat asa:

M-am dus la dansa pentru o stare de slabiciune intensa careia nu reuseam sa ii dau de cap.

Edited by pasilla, 11 September 2018 - 19:24.


#13
zzhunt

zzhunt

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,261
  • Înscris: 28.03.2015
Nu am citit atâta in toată facultatea, de ce as sta sa citesc tot cârnatul ăla

Un rezumat in maxim 10 cuvinte se poate?

#14
SashaVal

SashaVal

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 14
  • Înscris: 11.09.2018
@vimann am spus: oboseala cronica..am avut cam toate simptomele pe care le gasesti pe net :)) acum am ramas la jumatate

#15
Digix

Digix

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,802
  • Înscris: 03.02.2007
Kilogramele le-ai luat din mâncatul în exces, nu au treabă cu tratamentul. Nu sunt nici pro, nici contra homeopatie. Personal am avut contact cu un astfel de medic, dar nu la "scorurile" atât de mari achitate de tine. Cred că medicul tău a fost de vină, nu homeopatia ca știință.

Pe mine, trebuie să fiu sincer, un medic homeopat m-a ajutat să scap de o operație de bursită. Medicul alopat mi-a zis că nu pot scăpa de umflătura de la cot fără operație, pe când homeopatul a spus că încearcă, iar rezultatul tratamentului, care a inclus și acupunctură a fost că umflătura s-a retras de tot.

Edited by Digix, 11 September 2018 - 19:28.


#16
pasilla

pasilla

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 55,778
  • Înscris: 31.03.2012

View PostDigix, on 11 septembrie 2018 - 19:27, said:

Nu sunt nici pro, nici contra homeopatie.
La ce dilutii se folosesc, nu ai cum sa ai vreo indoiala depre excrocherie.

#17
SashaVal

SashaVal

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 14
  • Înscris: 11.09.2018
@zzhunt hahahah ..ideea de baza e sa nu te duci la Dr Florinela Balan din Pitesti

@Digix nu stiu ce om normal pune 9 kg in mai putin de 2 sapt de la mancare.
Daca era asa cum spui cu siguranta, nu mai aveam de ce sa scriu despre asta. Imi era atat de rau incat mancam la jumatate in perioada respectiva.
Si in ultimii ani am facut sala si alergat 5 zile din 7.. deci nu e delasare.

#18
Jammalan-the-Prophet

Jammalan-the-Prophet

    Legendary

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,140
  • Înscris: 17.05.2016

View Postzzhunt, on 11 septembrie 2018 - 19:26, said:

Nu am citit atâta in toată facultatea, de ce as sta sa citesc tot cârnatul ăla

Un rezumat in maxim 10 cuvinte se poate?

Sarlatan, 1000/ vizita, apa de ploaie toxica ,  inapoi la spital , mai rau ca inainte.

Quote

Korolen picaturi
Korolen armonizeaza meridianul inimii, centrul celor trei focare si meridianul guvernator. Acest traiect central influienteaza întreg organismul si functiile sale ca un fel de “supraveghetor general”. Korolen este unul dintre cele mai puternice preparate care domina întreaga pentagrama si se gaseste în vârful ei la fel ca un rege al regenerarii. Are influenta  mai ales asupra creierului. De asemenea influenteaza vasele de sânge si sângele - lichidul vital al organismului nostru. Pentru ca toate organele sa functioneze corect, este necesar si creierul sa functioneze perfect deoarece el controleaza si regleaza toate procesele din organismul uman. Exista dovezi ca sistemul imunitar este coordonat direct de creier. Principalii factori care perturba functia sa de coordonare sunt stressul, radiatiile, dar si diferite microorganisme (exemplu toxoplasmoza).

Posted Image

Edited by Jammalan-the-Prophet, 11 September 2018 - 19:37.


Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate