![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Permis uk
Last Updated: Jan 26 2021 20:24, Started by
MagdaPatea
, Sep 11 2018 12:55
·
0

Posted 11 September 2018 - 12:55

Buna ziua. Am luat o amenda de viteza pe care urmeaza s o platesc, dar trebuie sa trimit si permisul cu hartiile primite. La momentul sederii acolo am fost nevoita sa l preschimb. M am intors in Romania definitiv. Din cei care ati mai trecut prin asa ceva...este vreo problema daca nu trimit permisul? Sau pun doar o copie ? Daca platesc amenda fara sa l trimit, se va lua in considerare? Va multumesc
|
Posted 11 September 2018 - 12:59

Posted 11 September 2018 - 13:00

Daca te-ai intors, de ce nu l-ai schimbat? Citeste ce scrie, poate ti-au retinut si permsul.
|
Posted 11 September 2018 - 13:00

Bănuiesc că au cerut permisul pentru că e suspendat pe vreo perioadă. Deci trebuie să-l trimiți.
|
Posted 11 September 2018 - 13:02

Permisul de uk , la revenirea in tara l-ai schimbat cu unul romanesc ?
|
Posted 11 September 2018 - 13:12

|
Posted 11 September 2018 - 13:21

Dacă ai scrisoarea primită (de la Poliție/instanță), suna la numărul indicat pe ea (trebuie sa existe unul, dacă nu, la helplineul organizației) și întreabă direct.
|
Posted 11 September 2018 - 13:55

Pololica, on 11 septembrie 2018 - 13:12, said:
Nu pleaca cu catuse, probabil o fi luat suspendare, dar pe teritoriul UK-ului. Tu daca ai permisul de Ro suspendat si vrei sa iesi din tara, faci cerere pentru restituire cu mentiunea ca nu o sa mai conduci pe teritoriul tarii. Dupa ce ai trecut vama, esti liber sa conduci. |
Posted 11 September 2018 - 14:23

@Tort: in Romania e considerat infractiune sofatul fara carnet (fara a detine sau suspendat). Evit sa intru in dezbateri transfrontaliere intrucat, teoretic, un drept suspendat intr-o tara, se suspenda si in tarile cu care tara respectiva are tratate.
Ca exemplu de offtopic: un cetatean amarican este major la 21 de ani, dar o parte din drepturile majoratului le obtine pe parcurs (16/18 ani). Daca vine in UE (de exemplu), el va avea drepturile prevazute la el in tara, dar va fi tratat ca minor pana la varsta de 21 de ani (adica, daca are carnet auto, si are 17 ani, se poate urca la volan si poate sofa daca exista acoduri in acest sens). Plus ca stiam ca amenzile internationale (cu "bonificatiile" de rigoare) se transmit tarii in care domiciliaza. Stiu ca ziceau cativa pe aici ca li s-a retinut carnetul pe nu stiu unde si au venit pietoni in tara (carnetul fiind trimis la Politia de domiciliu, conform procedurii). |
Posted 11 September 2018 - 16:24

E procedura standard sa le trimiti permisul la orice simpla amenda pt ca astfel se poate verifica clar ca tu esti cel amendat si mai ales unde se duc punctele de penalizare... in max 2 saptamani permisul iti vine inapoi...
Acum ca tu nu mai esti in UK e alta poveste... intra pe site-ul de la DVLA si vezi poate gasesti in raspuns acolo, daca nu in mod sigur vei gasi in numar sau o adresa de email unde sa intrebi. |
|
Posted 11 September 2018 - 17:34

Posted 26 November 2020 - 16:20

Am primit amenda, am fost luat cu 33 mph, mi s-a oferit acel curs, dar am auzit ca cica nu pot sa il dau daca nu am permis de UK am permis de Ro.. este adevarat?
Edited by Calypsso, 26 November 2020 - 16:20. |
Posted 28 November 2020 - 21:06

Foarte posibil. Punctajul e acumulat pe un cont ghost.
|
Posted 13 December 2020 - 01:19

Nu este adevarat. Poti face cursul si cu permis romanesc.
|
Posted 28 December 2020 - 08:09

De la anul cum se mai asigura românii cu permis românesc? Mai pot? Creste asigurarea? Mai pot schimba permisul cu unul de UK?
|
|
Posted 28 December 2020 - 18:57

Cred ca cei care au primit pre/settled isi vor pastra aceleasi drepturi ca si pana acum, valabil si pt permise.
https://www.gov.uk/d...nongb-licence/y Edited by ionut28p, 28 December 2020 - 18:58. |
Posted 09 January 2021 - 10:13

M-am intors si eu definitiv din Irlanda si am permis valabil pana in 2027.Stie cineva cat dureaza si ce presupune preschimbarea cu cel romanesc?
|
Posted 26 January 2021 - 20:24

Te programezi aici ( https://www.drpciv.ro/drpciv-booking/ ) si rezolvi in cateva zile. Permisul romanesc vine ulterior prin posta.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users