Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Spalarea hainelor care nu au fost...

Recomandarea vacanta in Romania

Comarnic-bombardament cu pietre
 Cat de lung sa fie biroul meu?

Scutire impozit angajati industri...

Citire schema instant apa calda

Tv vs Consola
 dobandire licenta de taxi

Solutii incarcare telefon ce vine...

Intrebare op anaf

Redirectionare apeluri... de iesi...
 palmier areca

M-am culcat cu instructorul de la...

smartwatch LTE

Recomandare boxa portabila dintre...
 

Resetare generala

- - - - -
  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1
Alex_Sharky

Alex_Sharky

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 292
  • Înscris: 24.08.2007
Am incercat azi sa folosesc S health dar imi spune ca nu se poate deschide pentru ca telefonul a fost root-at. Am incercat o aplicatie gen Root-check si imi spune ca nu am root. Mai de mult am instalat Android 8 BTU. Si am si alt recovery. Acum vreau sa instalez Android 8 din Germania, pentru ca aici locuiesc, si sa fie totul oficial. E posibil ??? Am incercat cu Odin sa instalez room din Germania, termina in cateva secunde, e verde, dar nu se schimba nimic. Am incercat cu stock recovery, la fel e verde, zice ok, dar nu se schimba. Am mai incercat cu android 7 dar primesc urmatorul mesaj
<ID:0/006> Get PIT for mapping..
<ID:0/006> Firmware update start..
<ID:0/006> SingleDownload.
<ID:0/006> sboot.bin
<ID:0/006> FAIL!

Ma poate ajuta cineva ???

#2
waterman

waterman

    Mockerator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,657
  • Înscris: 17.05.2004
Cu ROM-ul inițial pe care l-ai avut ...


Download an app from the Play store called "BuildProp Editor".
2) Search for "ro.config.tima".
3) Click on it and change the "1" to a "O".
4) Reboot device.

Edited by waterman, 11 September 2018 - 12:33.


#3
Alex_Sharky

Alex_Sharky

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 292
  • Înscris: 24.08.2007

View Postwaterman, on 11 septembrie 2018 - 12:33, said:

Cu ROM-ul inițial pe care l-ai avut ...


Download an app from the Play store called "BuildProp Editor".
2) Search for "ro.config.tima".
3) Click on it and change the "1" to a "O".
4) Reboot device.
Am avut Android 7 din Germania. Pe care nu il mai pot pune. Acum am 8.0 BTU

Edited by Alex_Sharky, 11 September 2018 - 12:38.


#4
waterman

waterman

    Mockerator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,657
  • Înscris: 17.05.2004
Telefonul e funcțional acum ?
Are vreun ROM pe el ?

#5
Alex_Sharky

Alex_Sharky

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 292
  • Înscris: 24.08.2007
Android 8.0 BTU, Functioneaza

Edited by Alex_Sharky, 11 September 2018 - 12:41.


#6
waterman

waterman

    Mockerator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,657
  • Înscris: 17.05.2004
Deci încerci așa

Quote

Download an app from the Play store called "BuildProp Editor".
2) Search for "ro.config.tima".
3) Click on it and change the "1" to a "O".
4) Reboot device.

https://www.droidvie...h-tripped-knox/

#7
Alex_Sharky

Alex_Sharky

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 292
  • Înscris: 24.08.2007
Am primit mesajul ca telefonul meu nu este root-at. Si nu pot cauta nimic. Oricum, eu vreau sa instalez alt ROM si sa fie totul oficial. Mai este posibil ??

#8
Alex_Sharky

Alex_Sharky

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 292
  • Înscris: 24.08.2007

View Postwaterman, on 11 septembrie 2018 - 13:39, said:

Gata am reusit. Am instalat alt ROM dar S health zicea la fel. Banuiesc ca nu poti scapa de urmele unui root anterior nicicum. In fine, apoi l-am root-at si am facut ce ai spus tu. Intrebare. Acum daca fac un-root se mai pastreaza modificarea asta ??? Afecteaza cu ceva root-ul asta ?

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate