Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Sos cu usturoi marca KFC, la Lidl
Last Updated: Dec 12 2018 20:32, Started by
Puferiu_
, Sep 11 2018 07:47
·
0
#19
Posted 11 September 2018 - 08:34
#20
Posted 11 September 2018 - 08:35
Aoleu, te doare capu' de la astia care-ti vorbesc numai de chimicale si care vor sa te faca sa mori sanatos...
|
#21
Posted 11 September 2018 - 08:37
Puferiu_, on 11 septembrie 2018 - 07:47, said:
A luat cineva? E exact ca vestitul sos cu usturoi? Ziceti-mi ca nu e doar un vis frumos. https://www.lidl.ro/...articleId=12775 |
#22
Posted 11 September 2018 - 08:40
Oauu!!! Nemaipomenit. E adevarat ca usturoiul contine arsenic? Vreau sa probez acel sos pe soacramea.
|
#23
Posted 11 September 2018 - 08:43
waterman, on 11 septembrie 2018 - 08:14, said:
Uite și cum să îl faci acasă să nu mai bagi chimicale în tine Ingrediente: 1 căpățână usturoi 70-100 ml ulei sare piper un praf de vegeta Quote Acest produs contine 14 ingrediente dintre care 9 sunt considerate a fi sigure, 4 ingrediente prezinta risc mediu de dauna, iar 1 ingredient prezinta risc mare de dauna.sare de bucatarie maximum 58% legume uscate 15,5% (morcov,pastarnac,cartof,ceapa,telina,frunze de patrunjel) Grad de risc produs: Atentie la urmatoarele ingrediente: E621 sau glutamat monosodic, ingredient cu risc de dauna ridicat, este un potentiator de gust. Face parte din categoria E-urilor periculoase. Glutamatul a fost etichetat ca o excitotoxina, deoarece exista presupozitia ca are capacitatea de a suprastimula (duce) celulele la moarte. Sare, ingredient cu risc mediu de dauna, este un mineral cunoscut sub denumirea tehnica de clorura de sodiu. Tocmai continutul de sodiu al sarii este important pentru organism, deoarece corpul uman are nevoie de o anumita cantitate de sare pentru a functiona corect. Pe de alta parte, consumul excesiv de sare mareste cantitatea de calciu eliminata prin urina, ceea ce poate conduce in timp la aparitia osteoporozei sau la scaderea rezistentei oaselor. E631 sau inozinat disodic, ingredient cu risc mediu de dauna, este un potentiator de gust si aroma. Face parte din categoria E-urilor suspecte. Zahar, ingredient cu risc mediu de dauna, carbohidrat prezent in plante, caracterizat printr-un gust mai mult sau mai putin dulce. Zaharul principal se considera a fi glucoza. World Health Organization recomanda un consum de zaharuri care sa acopere nu mai mult de 10% din numarul total de calorii. Astfel, o dieta zilnica de 2000 de calorii ar presupune maximum 50 de grame de carbohidrati sub forma de zaharuri. Condimente, ingrediente cu risc mediu de dauna. Consumul de condimente poate cauza: reactii alergice, probleme la nivel digestiv, intreruperi de sarcina (in cazul cantitatilor mari, in concentratie mare), cancer gastric (in cazul unui consum continuu, in cantitati foarte mari), interferente asupra efectului anumitor medicamente. 3-4 picături oțet 1/2 linguriță muștar clasic 1 gălbenuș 1 lingură smântână Mod de preparare: 1. Cățeii de usturoi se curăță de coajă. 2. După curățare, mixați cățeii cu sare până devin ca o cremă. 3. Se adaugă oțetul și muștarul. 4. Se mai mixează puțin, apoi se adaugă gălbenușul. 5. Se adaugă treptat uleiul, ca la maioneza obișnuită. 6. Se condimentează. La sfârșit se adaugă smântâna. |
#24
Posted 11 September 2018 - 08:46
Sos Glenn KFC
ulei de floarea soarelui 44% apă 33% zahăr amidon modificat din porumb muștar 6,6% usturoi pudră 1,5% praf de ou 1,3% proteină din lapte sare iodată oțet din vin piper gumă xantan acid citric acid lactic benzoat de sodiu sorbat de potasiu Zahărul și amidonul sînt în procentaje mai mari de 6,6% fiecare. Enjoy! Sursa. |
#25
Posted 11 September 2018 - 08:46
waterman, on 11 septembrie 2018 - 08:14, said:
Uite și cum să îl faci acasă să nu mai bagi chimicale în tine Ingrediente: 1 căpățână usturoi 70-100 ml ulei sare piper un praf de vegeta 3-4 picături oțet 1/2 linguriță muștar clasic 1 gălbenuș 1 lingură smântână Mod de preparare: 1. Cățeii de usturoi se curăță de coajă. 2. După curățare, mixați cățeii cu sare până devin ca o cremă. 3. Se adaugă oțetul și muștarul. 4. Se mai mixează puțin, apoi se adaugă gălbenușul. 5. Se adaugă treptat uleiul, ca la maioneza obișnuită. 6. Se condimentează. La sfârșit se adaugă smântâna. hai că ai dat cu mucii în |
#26
Posted 11 September 2018 - 08:46
L-am luat eu si este exact ca cel de la KFC. Ce e drept, ala de la KFC parca e putin mai gros, insa la gust este la fel.
„Sosul cu usturoi este cel mai bine vândut produs din portofoliul KFC România. Având în vedere rezultatele excelente, dar şi numeroasele studii de piaţă care ne-au arătat interesul crescut al consumatorilor de a avea sosul acasă, decizia de a extinde business-ul a venit firesc. Urmând aceeaşi reţetă clasică şi îndrăgită de consumatori, am dezvoltat un proiect pilot şi un produs potrivit pentru piaţa de retail, care va fi disponibil în toate magazinele Lidl din întreaga ţară”, a spus Mark Hilton, Chief Executive Officer, Sphera Franchise Group. Edited by FallenAngel, 11 September 2018 - 08:46. |
#27
Posted 11 September 2018 - 08:46
#28
Posted 11 September 2018 - 08:52
Gata șef (@robylup ) am scos.
Rețeta bună de mujdei home made Ingrediente: 1 căpățână usturoi 70-100 ML ulei sare piper fără vegeta că nu e bun 3-4 picături oțet 1/2 linguriță muștar clasic 1 gălbenuș 1 lingură smântână Mod de preparare: 1. Cățeii de usturoi se curăță de coajă. 2. După curățare, mixați cățeii cu sare până devin ca o cremă. 3. Se adaugă oțetul și muștarul. 4. Se mai mixează puțin, apoi se adaugă gălbenușul. 5. Se adaugă treptat uleiul, ca la maioneza obișnuită. 6. Se condimentează. La sfârșit se adaugă smântâna. Ce naiba băgați toate rahaturile în voi? Am 40 de ani și am mâncat de maxim 10 ori la McDonalds și de 6-7 ori la KFC. Mă lupt acum cu kilogramele adunate după ce m-am lăsat de fumat și e greu cu regimul, darmite cu mizeriile ăstora... Deh statul la birou, bicicleta ruginește. DaculScoril0, on 11 septembrie 2018 - 08:46, said:
hai că ai dat cu mucii în În afară de vegeta aia, ce nu e ok la ce am pus ? Edited by waterman, 11 September 2018 - 08:57. |
|
#29
Posted 11 September 2018 - 08:53
Incredibil cata valva poate provoca un sos de usturoi! Si nici macar nu a fost consumat de prea multi. Atunci sa vezi polemici: sosul meu este mai gros; nu prea contine usturoi; e cam apos; de ce nu se face si varianta "fara zahar?" etc.
|
#31
Posted 11 September 2018 - 08:59
PS: am vazut un subiect deschis de userul Spaghete si mi s-a facut foame. Ma duc sa-mi iau un sandvis cu kaiser, salata verde, rosii si bagheta rumenita in cuptor. Fara sos cu usturoi de la KFC.
|
#32
Posted 11 September 2018 - 09:00
Si Olympia vinde acelasi sos de usturoi pe care il vinde KFC.
Attached Files |
#33
Posted 11 September 2018 - 09:05
Exact asta voiam si eu sa spun. Sunt amator de chimicale, imi plac, dar foarte rar. Sosul asta nu se numara printre preferatele mele, e doar o maioneza, nu are suficient gust.
Incercati treaba asta si nu va veti uita inapoi: usutori pisat cu sare adaugat intr-o cantitate mai mare sau mai mica de smantana = te lingi pe degete, nu se compara cu nici o chimicala. |
|
#34
Posted 11 September 2018 - 09:11
Puferiu_, on 11 septembrie 2018 - 08:59, said:
PS: am vazut un subiect deschis de userul Spaghete si mi s-a facut foame. Ma duc sa-mi iau un sandvis cu kaiser, salata verde, rosii si bagheta rumenita in cuptor. Fara sos cu usturoi de la KFC. Quote Am surprins în tren conversaţia dintre un angajat al unei fabrici de mezeluri şi un apropiat al acestuia: "Înainte să mă angajez aici, mâncam mezeluri în fiecare zi. Le dădeam şi copiilor mei parizer, crenvurşti sau şuncă, fiind convins că sunt alimente sănătoase. Însă când am intrat în fabrică şi am văzut de fapt ce se pune în aceste mezeluri, m-am îngrozit. Piele, grăsime, zgârciuri, oase şi în general toate resturile intră în nişte maşini de tocat imense, iar pasta aceea este amestecată cu apă, multă sare şi tot felul de prafuri. Carnea propriu-zisă este într-o proporţie foarte mică". Quote RETETA ORIGINALA KAIZERUL original contine exclusiv piept de porc, sare, foi de dafin si azotit de sodiu. Se sareaza uscat intre 6 si 8 zile. Apoi se transeaza bucatile si, dupa spalare in apa calda, ajung intr-o baie cu apa rece. Bucatile sunt zvantate, apoi se pun la afumat, o ora. Dupa afumare pieptul se fierbe la 70 de grade C, cu foi de dafin, apoi se raceste timp de 12 ore. RETETA ACTUALA Pieptul de porc intra direct dezosat in procesul de fabricatie. Carnea este injectata cu sare, condimente, stabilizator: polifosfat de sodiu. In reteta mai intra dextroza (adjuvant alimentar), niste caragenan, agent de ingrosare, pentru ca produsul respectiv sa aiba aspectul consacrat. Se mai pune ascorbat de sodiu, potentiator de aroma, monoglutamat de sodiu, conservant si colorant. Sursa https://www.antena3....-pe-183104.html |
#36
Posted 11 September 2018 - 09:17
Aoleu ce de hateri
Omul a intrebat daca e chiar sosul de la KFC si voi il asaltati cu retete si il dojeniti ca mananca asa ceva. @Puferiu_ o sa trec azi pe la LIDL, daca au sosul il cumpar si revin cu review Robert201, on 11 septembrie 2018 - 09:00, said:
Si Olympia vinde acelasi sos de usturoi pe care il vinde KFC. Nu e 100% la fel dar e aproape, am luat de la Auchan de cateva ori. Edited by antiqque, 11 September 2018 - 09:18. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users