![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
La Spezia
Last Updated: Nov 06 2018 00:58, Started by
Tz3posu
, Sep 09 2018 17:59
·
0

Posted 03 November 2018 - 02:28

Am facut traseul asta la mijlocul lui Septembrie, cam acelasi “program” ca acela pomenit mai sus doar ca mai scurt, probabil nu mai mult de 8 ore total. Restul zilei Milano-La Spezia si inapoi.
Frumos, interesant- cu conditia sa fie vreme buna pe mare si pe uscat. Totusi, mult prea scurt un tur de o zi, ar fi ideal macar o noapte undeva si reluat a doua zi. Nu stiu ce ati gasit demn de laudat in La Spezia, e un oras oarecare, destul de vechi si ponosit, noroc cu asezarea geografica si faleza. Per total, a meritat dar in nici un caz asa cum m-am asteptat. Vremea a fost excelenta insa. |
Posted 03 November 2018 - 19:46

Superba faleza cu palmieri si piatra cubica.
PS: La mine in telefon poza nu este intoarsa, nu stiu de ce apare asa pe forum. Sorry. Poate de aceea au iesit asa. Zic si eu, nu dati cu parul. In graba, se pot face poze cu telefonul tinut vertical. De aceea apar inversate atunci când sunt copiate pe forum. |
Posted 04 November 2018 - 21:14

... la 10 fix s-au deschis uşile şi am intrat în Muzeul Lia ... Site-ul oficial este departe de a fi complet în ce priveşte pozele din muzeu, aşa încât vin cu alte câteva pentru cei interesaţi. Exponatele ce ţin de arta aplicată sunt excelente, iar pinacoteca e bine garnisită, nu se compară cu Uffizi sau cu Galeria Palatină din Palatul Pitti, însă rivalizează cu orice altă colecţie de tablouri din zona Toscanei. Acum vin cu poze din partea de artă aplicată şi poze de ansamblu din pinacotecă, iar în alt post o să redenumesc alte câteva cu numele maestrului ce a pictat tabloul respectiv. Am fost plăcut surprins de cât de mulţi mari maeştri ai picturii sunt reprezentaţi în muzeu, pe site nu scrie despre toţi. Aşadar, artă aplicată: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() şi pinacoteca: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() @nniki: dap, superbă, ca şi "parcul" dintre faleză şi clădiri. Iar zona pietonală iarăşi e super. E drept că pozele din centru puse de mine sunt făcute dimineaţa, când erau deschise doar câteva magazinaşe. Dar la întoarcere totul se însufleţise şi a fost o plăcere drumul spre port, ca şi plimbarea pe faleză, unde apăruseră şi destui pescari amatori. Sănătate şi toate cele bune ! Edited by OvidiuNS, 04 November 2018 - 21:36. |
Posted 06 November 2018 - 00:58

... în alt post o să redenumesc alte câteva cu numele maestrului ce a pictat tabloul respectiv ... Am pus şi numele maestrului, şi numele tabloului (tradus de mine în limba română). Ordinea este alfabetică - aşa mi s-a părut cel mai corect. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sănătate şi toate cele bune ! Edited by OvidiuNS, 06 November 2018 - 01:06. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users