![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Lenovo Yoga Book
Last Updated: Jan 22 2020 23:50, Started by
Saldan
, Sep 07 2018 20:22
·
0

Posted 07 September 2018 - 20:22

Pentru un Lenovo Yoga Book ce sistem de operare recomandati?Windows sau Android?
|
Posted 08 September 2018 - 06:23

Eu cred ca mai bun este windows deoarece androidul ramane in urma cu versiunile. As alege si versiunea cu 4G pentru portabilitate.
|
Posted 08 September 2018 - 10:26

Pentru un Lenovo Yoga Book ce sistem de operare recomandati?Windows sau Android? Da, 6, vechi, se exista update la ceva maoi nou (oficial / neoficial) ? Daca pui Windows, care windows vrei si gasesti driverele pentru toate componentele? Tu de care ai nevoie, pentru ce folosesti tableta, ai experienta (in special cu android)?
Eu cred ca mai bun este windows deoarece androidul ramane in urma cu versiunile. As alege si versiunea cu 4G pentru portabilitate. Compari versiunile de windows cu android sau versiunile de android intre ele ?! Eu cred ca scot destul de rapid, poate chiar prea rapid. Adica 8.x abia este pe 14-15% din dispozitive si deja au scos 9. Sau e o problema cu updatarea, din partea utilizatorilor, nu prea fac asa ceva... Sau a producatorilor de telefoane, scot foarte tirziu versiunile noi. Windows si iOS... cumva cumva cam te obliga la update (este o discutie intreaga aici, nu are rost sa divagam). Edited by trollerul_de_serviciu, 08 September 2018 - 10:27. |
Posted 08 September 2018 - 16:39

Posted 08 September 2018 - 17:26

N-am nimerit care din ele ?
Prima informatie: asa am gasit pe primul rezultat google, site oficial USA producator Celelalte 2 erau 2 intrebari, nu afirmatii. Deci ?! Edited by trollerul_de_serviciu, 08 September 2018 - 17:27. |
Posted 09 September 2018 - 05:01

Windows sau Android? |
Posted 22 January 2020 - 23:50

salut. mai detine careva de aici aceasta tableta? o am pe cea pe windows, lenovo yoga book yb1-x91l, si as avea cateva intrebari. multumesc
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users