Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Grupul de firme Paysera Bulgaria ...

Upgrade Ryzen 9 5900X -> Ryze...

Priza aplicata cu intrerupator cu...

Tor cu IP de UK
 Sugestii road trip Moldova + Mara...

Recomandare apartament 3 camere

Casa in constructie la tara, ce s...

Procesor cu pini indoiti, vandut ...
 Examene competența lingvisti...

Probleme vw golf 7

laptop acer nu merge tastatura

De ce ca Freelancer caștigi ...
 La mulți ani @hvz!

La mulți ani @cotzi!

Probleme testosteron

Capac culbutori fisurat
 

*Cafeneaua Digi*

* * * * - 7 votes
  • Please log in to reply
13500 replies to this topic

#37
RealThing

RealThing

    paid assassin

  • Grup: Moderators
  • Posts: 28,559
  • Înscris: 06.02.2006

 George78910, on 05 septembrie 2018 - 20:31, said:

Data trecuta au fost problema ca erau foarte multe raporte, asa a scris Adm.
,,Pentru ca mi s-a luat de zecile de rapoarte Digi, e o arie plina de conflicte fara tel si nu am nevoie de inca un topic unde sa se abereze in voie.''

Daca se repeta situatia discut cu Adm si decidem. Dupa cum spune un coleg, depinde de voi.

#38
xmanyacs77

xmanyacs77

    *Roman Patriot*

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,190
  • Înscris: 10.07.2013

 maistoru, on 05 septembrie 2018 - 20:34, said:

in limita timpului disponibil va ajut cu detalii comerciale
nu ma intrebati de stocuri hd/cam/telefoane ( doar pe dth pot afla stocuri )
Multumim frumos pentru implicare! Posted Image

 RealThing, on 05 septembrie 2018 - 20:36, said:

Daca se repeta situatia discut cu Adm si decidem. Dupa cum spune un coleg, depinde de voi.
Acum situatia este mult mai relaxata...

#39
heinz

heinz

    Cheers!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,599
  • Înscris: 11.02.2016

 xmanyacs77, on 05 septembrie 2018 - 20:34, said:


Ai depus o sesizare impreuna cu mai multi prieteni...Posted Image
Asta ar trebui sa fie treaba lor, sa asigure servicii decente macar.
Am recomandat la prieteni digi acum 2 ani cand au venit cu o oarecare acoperire la mine in sat. Unul a luat o cartela prepay dar nu avea semnal in casa(exact ca mine) celalalt a facut abonament deoarece avea semnal acceotabil. In cateva luni a realizat ca a facut o mare greseala. Acum asteapta ca mine terminarea perioadei conteactuale. A luat si telefon de la ei...

#40
xmanyacs77

xmanyacs77

    *Roman Patriot*

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,190
  • Înscris: 10.07.2013

 heinz, on 05 septembrie 2018 - 20:38, said:

Asta ar trebui sa fie treaba lor, sa asigure servicii decente macar.
Am recomandat la prieteni digi acum 2 ani cand au venit cu o oarecare acoperire la mine in sat. Unul a luat o cartela prepay dar nu avea semnal in casa(exact ca mine) celalalt a facut abonament deoarece avea semnal acceotabil. In cateva luni a realizat ca a facut o mare greseala. Acum asteapta ca mine terminarea perioadei conteactuale. A luat si telefon de la ei...
Dar cei de la tehnic ce raspuns au dat? Posted Image

#41
George78910

George78910

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,593
  • Înscris: 14.11.2016
Da, am facut si de 3 ani tot imi spun ca trebuie sa puna o antena.

#42
heinz

heinz

    Cheers!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,599
  • Înscris: 11.02.2016
Am seaizare depusa cu ajutorul lui digi helper
Astept un raspuns, pana atunci va trebui sa folosesc alta retea.

#43
xmanyacs77

xmanyacs77

    *Roman Patriot*

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,190
  • Înscris: 10.07.2013

 George78910, on 05 septembrie 2018 - 20:39, said:

Da, am facut si de 3 ani tot imi spun ca trebuie sa puna o antena.
In ce zona nu este semnal 3G+4G? Posted Image

#44
George78910

George78910

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,593
  • Înscris: 14.11.2016

 heinz, on 05 septembrie 2018 - 20:40, said:

Am seaizare depusa cu ajutorul lui digi helper
Astept un raspuns, pana atunci va trebui sa folosesc alta retea.
Norocul tau ca ai acoperire de la altii.

 xmanyacs77, on 05 septembrie 2018 - 20:40, said:

In ce zona nu este semnal 3G+4G? Posted Image
3G+4G? Nu exista nici H sau H+ in sat, doar pana la biserica din capatul satului exista semnal, dupa ce trec de biserica nu mai exista semnal doar pe deal.

Inainte cand eram la Telekom nu aveam nici pe deal.

#45
heinz

heinz

    Cheers!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,599
  • Înscris: 11.02.2016

 George78910, on 05 septembrie 2018 - 20:41, said:


Norocul tau ca ai acoperire de la altii.
Da, inodoor doar 2G de la vodafone si orange ok, 3G slab 2G telkom slab, 4G telekom slab...
Acum 1 an imi mergea ok vodafone in casa, acum e praf...
@George   vodafone si orange ai incercat?

Edited by heinz, 05 September 2018 - 20:44.


#46
George78910

George78910

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,593
  • Înscris: 14.11.2016
Da, sunt la fel ca Digi.

#47
xmanyacs77

xmanyacs77

    *Roman Patriot*

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,190
  • Înscris: 10.07.2013

 George78910, on 05 septembrie 2018 - 20:45, said:

Da, sunt la fel ca Digi.

Attached File  000izbuc.jpg   480.01K   49 downloads

Aceasta este zona in care Digi Mobil nu are semnal? Posted Image

#48
George78910

George78910

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,593
  • Înscris: 14.11.2016
Da

#49
xmanyacs77

xmanyacs77

    *Roman Patriot*

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,190
  • Înscris: 10.07.2013

 George78910, on 05 septembrie 2018 - 20:53, said:

Da
O antena pe un deal din zona va rezolva problema...Posted Image

#50
George78910

George78910

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,593
  • Înscris: 14.11.2016
De 3 ani tot pun antena.

#51
EricJohn

EricJohn

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,725
  • Înscris: 21.03.2014
Am auzit cumva cafenea? :)
Unde e Neaceasca?

#52
George78910

George78910

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,593
  • Înscris: 14.11.2016
Pe Cafeneaua Telekom.

#53
xmanyacs77

xmanyacs77

    *Roman Patriot*

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,190
  • Înscris: 10.07.2013

 EricJohn, on 05 septembrie 2018 - 20:57, said:

Am auzit cumva cafenea? Posted Image
Unde e Neaceasca?
@Neaceasca va posta din clipa in clipa...Posted Image

Toti userii pot posta aici......nu le purtam pica!Posted Image

Edited by xmanyacs77, 05 September 2018 - 21:00.


#54
George78910

George78910

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,593
  • Înscris: 14.11.2016

 xmanyacs77, on 05 septembrie 2018 - 20:58, said:

@Neaceasca va posta din clipa in clipa...Posted Image
Deocamdata se odihneste pe Telekom Cafenea.Posted Image

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate