![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
*Cafeneaua Digi*
Last Updated: Dec 01 2023 11:39, Started by
xmanyacs77
, Sep 05 2018 20:07
·
109

Posted 01 October 2023 - 17:37

Tare de tot digi, primesc reclame pe mail sa fac comanda de rourere mesh, eu astept de 2luni sami vina routerul
|
Posted 01 October 2023 - 18:23

Si eu am cerere de cand mi s-au instalat serviciile, 12 Iulie
![]() |
Posted 01 October 2023 - 20:34

Comenzile online la Digi sunt varză.In magazine se găsesc mai mereu routere.
Edited by clader, 01 October 2023 - 20:34. |
Posted 02 October 2023 - 01:38

Pai este vreun post la noi ce emite dab? ![]() DVB-T a fost inutil datorita cablului/fibrei, DAB a fost inutil pentru ca de la FM s-a trecut direct la net mobil sau inca se prefera FM-ul pentru cine mai asculta, DTH-ul a prins o vreme in rural pana a ajuns fibra si acolo. La oras s-a stat bine cu cablul si netul, dar in mare parte din rural, pana in 2005 doar TVR 1 si Romania Actualitati. Acum nu prea mai exista rural necablat cu fibra de RDS, doar de aia au terminat cu Romania si acum se extind prin Spania si Portugalia.
Oricum sârbii emit cu putere mare pe radio. Prindeam roaming pe DN6 cu mult înainte de a mă apropia pe Dunăre și după ce m-am îndepărtat destul de Dunăre, deci nu mă miră că se prinde DAB până în Timișoara ![]() |
Posted 02 October 2023 - 04:31

DAB au avut numai posturile Guvernului și nici alea toate. Era decent.
DVB-T s-a închis și au trecut la DVB-T2. |
Posted 02 October 2023 - 09:24

Da, era niste DVB T 2 cu TVR-urile parca, sa fie gratis cum era inainte analogicul cu TVR 1 si TVR 2, orice serviciu de fibra, 4 G sau DTH costa bani. In Bucuresti erau mai multe posturi, cum si pe analog inainte erau, in provincie daca aveai un Pro sau o Antena fara cablu, in rest doar cablu, doar la oras pana dupa 2003-2005.
|
Posted 02 October 2023 - 10:59

Ma intorceam de la tara sambata, eram pe portiunea de drum fara semnal Orange, a vorbit mama de pe telefonul meu ca o sunase cineva si nu se auzea. Fix in portiunea cea mai grea de drum, unde 2 G s-a auzit trecator tremurat apoi a revenit, fiind intre antenele Digi din Oporelu si mai nou montata din Teslui.
![]() |
Posted 04 October 2023 - 15:57

Azi am dus-o pe maica-mea în sat Cocorasti comuna Pleșoiu jud. Olt. Orange 0, Digi 4 G. Ca să îmi spună sa o readuc la Slatina m-a sunat de pe Digi al altcuiva.
Oporelu și Cocorasti, puncte unde portocala se strica. |
Posted 04 October 2023 - 20:04

Si asta e sat care are de toate: gaze, canalizare, asfalt, inca din anii '90. Nu e o Cuca Macaii uitata de lume.
Oporelu la fel, e pe un drum judetean tranzitat, nu izolat. Dar pe Orange nu-i intereseaza. Nici pe noi care avem Digi. ![]() |
Posted 09 October 2023 - 07:19

Citat 10-08 11:07:36 interface,info lte1 link down 10-08 11:07:48 interface,info lte1 link up din cauza căderilor dese de curent, până și ATS-ul Digi suferă. |
|
Posted 09 October 2023 - 10:03

Dacă nu are UPS, așa cum visează Neacească85 că ar fi normal să lipsească peste tot.
|
Posted 09 October 2023 - 15:46

Eu mi-as pune UPS doar pentru a proteja echipamentele, doar in ultima saptamana am avut trei caderi scurte de curent, o secunda, nu mai mult, dar suficient pentru a o lua "pe ulei" diferite echipamente mai mult sau mai putin scumpe. Aveam "pe vremuri" un router ASUS care la caderi de genul se reseta, la alea de durata nu, doar la astea scurte de o secunda. Nici o problema toata vara, uptime de 90 de zile, dar in ultima saptamana dezastru pentru o resedinta de judet in 2023. Totusi, nu pot sa fiu chiar asa de carcotas, am avut o perioada de doi ani de zile fara nici macar o pana de curent, perioada inchieata in ianuarie anul curent, de atunci, suntem cam pe la a 6-a(cu tot cu astea trei scurte).
|
Posted 09 October 2023 - 19:30

Dacă nu are UPS, așa cum visează Neacească85 că ar fi normal să lipsească peste tot. Chiar azi am urcat la antene Orange: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Digi și Telekom ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Posted 10 October 2023 - 09:26

din cauza căderilor dese de curent, până și ATS-ul Digi suferă. Cum adica ai urcat la antene? Te-ai angajat la RDS? Eu as lucra doar pe serviciile fixe, in oras si imprejurimi, nu la taranoaia, nu pe Digi.Mobil.
Dacă nu are UPS, așa cum visează Neacească85 că ar fi normal să lipsească peste tot. Oricum aparatura si software-urile au evoluat mult, au in ele gandirea cu penele de curent, isi revin singure, isi revin unde au ramas, salveaza datele.
Eu mi-as pune UPS doar pentru a proteja echipamentele, doar in ultima saptamana am avut trei caderi scurte de curent, o secunda, nu mai mult, dar suficient pentru a o lua "pe ulei" diferite echipamente mai mult sau mai putin scumpe. Aveam "pe vremuri" un router ASUS care la caderi de genul se reseta, la alea de durata nu, doar la astea scurte de o secunda. Nici o problema toata vara, uptime de 90 de zile, dar in ultima saptamana dezastru pentru o resedinta de judet in 2023. Totusi, nu pot sa fiu chiar asa de carcotas, am avut o perioada de doi ani de zile fara nici macar o pana de curent, perioada inchieata in ianuarie anul curent, de atunci, suntem cam pe la a 6-a(cu tot cu astea trei scurte). ![]() Nu poti pune sa faca soarecii pe ele, prelungitoare scumpe. Mai tarziu poate, cand va fi gata casa maica-mii de acolo. Am la birou un DVR vechi din 2010, cu HDD inlocuit in 2017, inca merge perfect. Edited by Neaceasca85, 10 October 2023 - 09:25. |
Posted 10 October 2023 - 11:00

Ce e ala ATS? Mă dezamăgești! Fiind un pasionat al firelor, o astfel de întrebare nu trebuie să existe de la tine. ATS sau Automatic Transfer Switch e acel lucru prin care poți lega două sau mai multe surse de curent. În caz de una cedează, acesta trebuie să comute automat la următoarea și tot așa. Dar dacă o sursă funcționează cu intermitență (așa cum a fost cazul), ATS-ul poate fi prins pe „picior greșit”, adică acesta ar comuta pe o sursă care a picat fix când comuta el. ATS-urile au și așa o fracțiune de secundă când nu mai este curent deloc și a fost ghinionist să pice fix atunci.
Ce e ala ATS? Cum adica ai urcat la antene? Te-ai angajat la RDS? Eu as lucra doar pe serviciile fixe, in oras si imprejurimi, nu la taranoaia, nu pe Digi.Mobil. |
Posted 10 October 2023 - 12:37

Efix? Masinile Digi erau diesel. Sau o fi motorina efix, eu alimentez de la Oiemve.
Mai fain la Digi decat la Lidl, parerea mea. |
Posted 10 October 2023 - 14:08

Decât să stai acasă degeaba, mai bine oriunde, părerea mea ..
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users