Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Romanii vor merge doar 6500 km cu...

Protectie anti-inghet termostat

Setare laptop Asus

Pestele importat
 Accesare Windows 10 fara cont Mic...

Pret placare baie/bucatarie/hol c...

Cont la Interactive Brokers din 2...

Ce clasa de amplificatoare audio ...
 Infiltratii apa sub streasina casei

Care este diferenta de eficienta ...

Eliminare fișiere duplicat d...

Dezbatere intre cei mai mari infl...
 Aditiv pentru adeziv polistiren

Manual reparatie Opel Astra H

Multa lume depresiva

Firma colectare deseuri electrice...

*Cafeneaua Digi*

* * * * - 7 votes
  • Please log in to reply
13010 replies to this topic

catalinman

catalinman

RCS & RDS

• Grup: Senior Members
Orice ai zice tu e oferta foarte buna oricum.

Oricum, nu trebuie asteptat neaparat Black Friday.

De exemplu, oferta cu 50% reducere in primul an eu o am si acum. Pot sa dau 50% reducere atat la CATV, cat si internet fix. E valabila in Bucuresti  si cine vrea sa se mute DIGI si pleaca de la Orange sau Vodafone consider ca prinde oferta foarte buna.

Analogic 26 de lei ca oricum se prinde aproape toata grila digitala la liber + net de 1000 Mbps 40 de lei = 66 de lei.

Iar in primele 12 luni se achita doar 33 de lei pe luna. Posted image

Edited by catalinman, 22 September 2023 - 11:44.

micutu82

micutu82

Senior Member

Eu nu zic că oferta nu-i buna, dar mi se pare penibilă reclama. Zici că cine știe ce oferta noua urmează 🤣. Mai frumos ar fi fost ceva de genul: ca în fiecare an, așa cum v-am obișnuit de X ani, oferim la noii abonați sau prelungire, 50% reducere pe 12 luni.

Așa, parca, parca trebuie sa te scoli la 3 noaptea sa prinzi oferă 🤣

elikxir

elikxir

Member

• Grup: Members
La nevasta nr.5 ai aceasi amanta .

KyKyKyKy

KyKyKyKy

Guru Member

A mers destul de bine, ce pot spune?

Attached Files

micutu82

micutu82

Senior Member

Vizualizare mesajelikxir, pe 22 septembrie 2023 - 22:00, a scris:

La nevasta nr.5 ai aceasi amanta .

De la caz la caz 😉

Neaceasca85

Neaceasca85

Trecutul este totul, viitorul nu mai rezerva nimic.

Vizualizare mesajAnonymous1986, pe 20 septembrie 2023 - 15:21, a scris:

De ce nu incerci radio online, eu am o aplicație de radio cu zeci de genuri, de exemplu ascult 90s energy, muzica buna fara publicitate si nu necesi multa banda de net, pe app sunt jass, hihop sau manele, fiecare cei place
In 2021 am inceput cu radio online, m-am plictisit si am trecut la Youtube.

Aseara furtuna mare la Craiova, cea mai buna din an, atat de mare ca s-a speriat koss, bravo ma nene, si eu urlu ca dementul la cer ca nu-mi da mai nimic anul asta, dupa 22 iulie numai si numai cioturi mici, bucatele, stropi cu praf, trasnete uscate aiurea la somn dimineata, vreme imbecila.

Bumbesti Jiu iarasi, furtuni in ultimele 2 seri, acolo oricat de seceta este, mereu sunt furtuni vara, nu au probleme decat cu iernile lipsa, eu am belea cu ambele dupa 2019.

August 2022 ploaie buna in 14, 2023 in afara de 0,5 litri nimic nu a adus.

Koss mi-ai furat furtuna si te-ai si speriat, ea a fost pe oras si la statia ANM doar 2 litri, delir de ras.

Neaceasca85

Neaceasca85

Rezolvat frumos problema fibrei de la Miesti, aseara la ora 20 m-am intalnit cu cel mai de treaba angajat RDS, cunoscut in 4 iulie, si colegul sau, montat o fibra groasa de 12 intre ODB si magazie, pe spatele magaziei pus alt ODB negru din care pleaca fibra alba subtire spre ONT, doar pe vreo 1-2 m.

Legata de gard paralel cu cablul electric, nici mama vantului nu o mai rupe vreodata.

Domne, vad ca le stiti mai bine decat mine, mi-a zis odata, haideti la examen cu mine. Posted image

M-au ajutat si sa mut o camera (aia cu acumulator) desi nu au avut bormasina si s-au chinuit cu surubelnita in lemnul ala vechi si dur.

M-am uitat atent la operatiunile de fiber cleaning si splicing, de altfel le tineam una din lanterne, telefonul meu. Ne-am luminat cu telefoanele.

Omul ii stia pe toti de la RDS Slatina, chiar daca locuieste la tara si lucreaza pentru zona Scornicesti. M-a sfatuit sa nu le povestesc la cei de la Slatina de el ca mai pot fi invidiosi.

w21

w21

Guru Member

Neaceasca85, pe 26 septembrie 2023 - 09:38, a scris:

M-a sfatuit sa nu le povestesc la cei de la Slatina de el ca mai pot fi invidiosi.

Secretul lui este in siguranță aici.

Neaceasca85

Neaceasca85

Da. Posted image Dar nu ii zic numele si nici in ce sat locuieste. Ca stiu. Posted image

Nu locuieste in Miestiul meu. That's for sure. Cica Miesti a avut FTTH prin bunavointa unui sef RDS pe regiunea Dragasani.

Oricum eu nu cred faza cu invidia. Si cei de la Slatina sunt OK.

Neaceasca85

Neaceasca85

Ah, a mai zis ca e nebunie cu Spania si Portugalia, in asa fel de nu mai sunt echipamente pentru Romania, daca se arde vreun ONT, nu are ce pune in loc, doar mininoduri CATV.

KyKyKyKy

KyKyKyKy

Guru Member

Părerea mea e că cine are router personal să i se pună doar un bridge FO-UTP. În asemena fel, cine are nevoie de ONT să beneficieze de el.
Eu sunt curios ce echipament se dă la 2,5 Gbps. Nu de alta, dar mă tentează puțin (poate puțin mai mult) trecerea la 2,5 Gbps

clader

clader

Senior Member

Ma uit cu o doza de invidie la ce pune Ceașcă pe aici.Mie îmi sar urechile de avioane,aeroporturi,taxe,firme,legi,ANAF,ce mai face guvernul mânie,ce taxe o sa aevm..
Uneori când mai am curse întârziate,ajung sa ma gândesc cu drag la traficul din București, pe care de regula il evit mergând cu metroul/Stb) Uber,etc:)
El poate sa se bucure.
Se bucură de o fibră,un bec,o shaorma.
Vreau si eu :))

Neaceasca85

Neaceasca85

Vizualizare mesajKyKyKyKy, pe 26 septembrie 2023 - 20:48, a scris:

Părerea mea e că cine are router personal să i se pună doar un bridge FO-UTP. În asemena fel, cine are nevoie de ONT să beneficieze de el.
Eu sunt curios ce echipament se dă la 2,5 Gbps. Nu de alta, dar mă tentează puțin (poate puțin mai mult) trecerea la 2,5 Gbps
Problema e ca routerul personal nu se logheaza pe OLT cum face un ONT.

Ar putea doar sa aduca ei routere cu acest patch facut in firmware.

Mergand la Miesti din cauza acestei fibre (vine iarna si nu e OK fibra de apartament in zapada, poate la anul vine buldo sa sape fundatia casei maica-mii) am constatat ca s-a schimbat iluminatul, s-au inlocuit vechile leduri chioare cu leduri performante si pe fiecare stalp cum nu au fost niciodata.

Dar era si un corp vechi cu bec led casnic in el, pe ala o sa-l ridic de la primarie pentru baietii mei cu lampile. Posted image

pufarin

pufarin

Senior Member

Cum pot sa aflu daca am EPOM sau GPOM?

NikoroB

NikoroB

Senior Member

In functie de ce fructe face...

A-ONE

A-ONE

Senior Member

:D)))
Tare asta! Bun răspuns! :)))

Rares95

Rares95

Senior Member

Vizualizare mesajpufarin, pe 27 septembrie 2023 - 12:12, a scris:

Cum pot sa aflu daca am EPOM sau GPOM?
Dai email la DIGI si iti vor spune ei exact, in mod normal, pe EPON nu poti face abonament de 1 Gb/s, asa era "pe vremuri", maxim 500 Mbps. EPON s-a folosit pe la sate, dar a fost inlocuit treptat cu GPON.

pufarin

pufarin

Senior Member

Pai sunt la sat, daca am GPON merita sa fac upgrade la FiberLink Gigabit popular, altfel nu.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

1 user(s) are reading this topic

1 members, 0 guests, 0 anonymous users

hikikomori

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate