![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
*Cafeneaua Digi*
Last Updated: Nov 27 2023 16:00, Started by
xmanyacs77
, Sep 05 2018 20:07
·
109

Posted 18 September 2023 - 10:24

Lidl Lida Lidal.
In Slatina aproape in fiecare noapte suna alarma la unul din cele 2 Lidaluri, la ala de pe AI Cuza aproape de Gara. Se aude de la mine dupa cum bate vantul.
Asa crezi tu dar nu toata lumea are banii tai. Si tare ma tem ca nici tu nu o sa ii mai ai dupa un timp si vezi tu atunci care sunt defapt prioritatile maxime si ce mai poate sta/astepta, si cand o sa vezi cat de greu se castiga bani si doar de mancare nu de altceva ce tot vrei/visezi tu. Aaa si vezi ca si tu ai avut gazul taiat pentru neplata dar ai uitat. Insa repet, in primul rand se taie calatoriile, care nu-mi plac dar la tine sunt viata ta, tu mai bine sa nu ai casa dar sa poti calatori non stop, cortul iti e de ajuns drept cazare. Taiat-uitat pentru neplata, cand ai mult de munca mai si uiti, dar unii furnizori sunt nesimtiti si nu someaza. |
Posted 18 September 2023 - 15:28

Ești in lumea ta. Fata in cauza nu are ce călătorii sa taie ca singurele care le-a făcut/le face au fost pentru munca sau sănătate, niciuna de plăcere (bine excepție niște călătorii ieftine in urma cu mai mulți ani când oricum avea o situație mai bună. Ce chefuri și ce fițe? Că a tăiat destul și de la mâncare, a luat/ia destulă și de-aia cea mai ieftină pe datorie. Zici de shaorma ca ai putea renunta la ea dar nu zici ce și cum mănânci acasă/la muncă - clar nu prea ieftin. Se vede ca nu ști ce e aia sărăcie.
Cât ma privește pe mine eu te-am făcut: nu am de ce să tai utilitățile că am sume mici de plată la toate, mai mult mă costă altele gen revizii, reparații, etc. decât facturile. Tu consumi la greu, ce să îți fac. |
Posted 19 September 2023 - 12:34

118 kwh AC-ul din dormitor in august. 41 in septembrie pana acum.
Apropo de calatorii, plec la Bumbesti Jiu acum. Fratele are treaba la Tg Jiu, eu ma intalnesc cu un amic din Bumbesti. Ne ducem cu aceeasi masina eu si fratele, ne intoarcem cu masini separate. Nu, nu isi ia masina noua. E chestiune de serviciu. |
Posted 20 September 2023 - 01:49

Asa crezi tu dar nu toata lumea are banii tai. Si tare ma tem ca nici tu nu o sa ii mai ai ... Are dreptate, mai întîi dai dările/tributul/peșcheșul, abia apoi vezi dacă mai ai bani de mîncare 😁 Eu mai întîi plătesc totul, abia apoi văd dacă mai am de ceva chiftele, și unsoare lichidă pentru gît 😋🍾 |
Posted 20 September 2023 - 09:53

Bumbesti Jiu ieri, restaurant Visina la iesire inspre Petrosani, Digi 4 G, Orange 2 G, amicul meu cand a vazut ce lent i se incarca o harta meteo, a zis ia, hai, da-i la manivela, ia uite cum se incarca.
![]() La intoarcere m-a ocolit Waze prin toate satele, m-a bagat pe Dragasani, l-am oprit unde era indicator la dreapta cu Dragasani 39 km si am bagat Youtube. Pana acolo a trebuit sa indur muzica praf de la radio, mai interesant era un post local din Tg Jiu decat nationalele obosite, m-am prins ca ma baga pe Dragasani cand a inceput sa se auda Pro FM Slatina. Eh, macar amicul meu meteorologic vad ca are Orange prepay, poate trece usor la Digi, fara contracte legate. ![]() |
Posted 20 September 2023 - 15:21

De ce nu incerci radio online, eu am o aplicație de radio cu zeci de genuri, de exemplu ascult 90s energy, muzica buna fara publicitate si nu necesi multa banda de net, pe app sunt jass, hihop sau manele, fiecare cei place
Edited by Anonymous1986, 20 September 2023 - 15:22. |
Posted 20 September 2023 - 16:09

Eu ascult Digi FM în Online. Mă ajută mai mult online pentru că nu trebuie să mai acordez frecvența de la un județ la altul și nu mai am interferențe de la alte posturi de radio, fie ele legale sau ilegale.
|
Posted 20 September 2023 - 17:06

Eu am stik cu muzică, și discuri, unele arse" de mine, de mult, cu ce muzică prefer, dar mai am și discuri cumpărate, inclusiv cu ,,muzică grea " 😁
Acasă ascult doar muzică din on line, am sistem audio care redă astfel. |
Posted 20 September 2023 - 19:51

Neaceasca85, pe 20 septembrie 2023 - 09:53, a scris:
Pana acolo a trebuit sa indur muzica praf de la radio, mai interesant era un post local din Tg Jiu decat nationalele obosite, m-am prins ca ma baga pe Dragasani cand a inceput sa se auda Pro FM Slatina. |
Posted 20 September 2023 - 20:32

Eu ascult radio online prin aplicația radio.de. Mi-am făcut o listă de posturi favorite din România, Germania și Austria. Merge foarte bine cu Apple CarPlay, la fel și Apple Music. Radio FM ascult mai mult la drumuri scurte de oraș. Cel mai des ascult West City Radio, post care observ că rulează și în vaporașele din Timișoara.
|
|
Posted 20 September 2023 - 23:18

Posted 21 September 2023 - 12:05

Asteptam Black Friday 2023 la Digi
https://www.digi.ro/blackfriday Cum a fost BF 2022 la Digi: https://www.digi.ro/...ri-din-an-43449 |
Posted 21 September 2023 - 21:17

De vreo 10 ani...Digi alta oferta pe lângă reducerea de 50% nu are 😉, așa că eu știu ce oferta vor avea anul acesta 🤣
|
Posted 21 September 2023 - 21:35

E foarte bine asa.
Ofera stabilitate, incredere, etc. Nu cum fac unii, azi semnezi oferta la x euro si maine te anunta ca vezi doamne, e criza, tre sa scumpim abonamentul. |
|
Posted 22 September 2023 - 05:33

Asteptam Black Friday 2023 la Digi https://www.digi.ro/blackfriday … ![]()
… Ofera stabilitate, … ![]() |
Posted 22 September 2023 - 06:10

Exact.
Pun pariu ca si in 2024, '25, '26 va fi Black Friday la fel: 12 luni 50% reducere ![]() Adica stabilitate. Edited by bluelaser, 22 September 2023 - 06:11. |
Posted 22 September 2023 - 10:37

Stabilitatea e una și reclama e alta 😅🤣. Sa astepti cu sufletul la gură oferta de bf, când de 10 ani este aceeasi...da, asta înseamnă să fii, poate, mafiot 🤣😅
Edited by micutu82, 22 September 2023 - 10:38. |
Anunturi
▶ 3 user(s) are reading this topic
0 members, 3 guests, 0 anonymous users