*Cafeneaua Digi*
Last Updated: Dec 01 2023 11:39, Started by
xmanyacs77
, Sep 05 2018 20:07
·
109

Posted 13 June 2023 - 15:46

Daca nu era ue nici nu exista pensia minimă. Cine n-a muncit avea pensie fix ciuciu. Sau poate na, mai erau aia cu carti de munca masluite sau cei cu handicap fake. Edited by Rua20, 13 June 2023 - 15:46. |
Posted 13 June 2023 - 15:51

Am ras. Mai caută cine s-a îmbogățit in Romania avand salariu de bugetar. Ia vezi ce avere are nastase, oprisan, dragnea, Voiculescu. Sau poate unii mai noi, gen chirica de la iasi...
In 2007 in UE s-au grabit sa fuga necalificați, cersetori, pesti si alte profesii liberale de genul. Mi-e greu sa cred ca aici a fost vreo cantitate extrem de mare de materie cenușie. Edited by NikoroB, 13 June 2023 - 15:53. |
Posted 13 June 2023 - 15:55

Am ras. Mai caută cine s-a îmbogățit in Romania avand salariu de bugetar. Ia vezi ce avere are nastase, oprisan, dragnea, Voiculescu. Sau poate unii mai noi, gen chirica de la iasi... In 2007 in UE s-au grabit sa fuga necalificați, cersetori, pesti si alte profesii liberale de genul. Mi-e greu sa cred ca aici a fost vreo cantitate extrem de mare de materie cenușie. Edited by Rua20, 13 June 2023 - 15:56. |
Posted 13 June 2023 - 16:11

E clar, ue e de vina. Uite-l pe fugarul de Ghiță cum se ascunde in UE si ei nu vor sa ni-l dea...
|
Posted 13 June 2023 - 16:15

Posted 13 June 2023 - 16:23

Daca nu era UE era industria care a lăsat-o răposatul și condiția intrării în UE:tăierea industriei și dată la fier vechi tot în UE pt furt.Ue=furt materie cenușie,furt resurse naturale,furt resurse umane,etc,toate din Romania.Scurt UE=Furt De ce? Simplu. Nu aveam niciun produs competitiv iar productivitatea era jenantă. Toata lumea se ducea la fabrica nu ca sa faca ceva ci ca sa caute ceva de furat si sa aiba de unde veni. Dacia avea in mare o singură masina, si aia concepută in anii 60. ARO, la fel, bazat pe ceva din anii 60-70, cu motoare foarte slabe, mai degrabă adaptate unor utilaje agricole nu unui autoturism, totul cu o fiabilitate jenantă. Semanatoarea, facea niste utilaje care avea o productivitate mica si pierderi foarte mari. Absolut la fel.a.fost peste tot. Asta cu grija constantă a vreunui director de a mai pradui vreun teren, utilaj, spatiu comercial. Ce sa ramana în condițiile asta altceva decat fier vechi?! |
Posted 13 June 2023 - 16:49

Serviciile controlează totul punct!aici și oriunde în lumea democrată.(antivirusul îmi trimite mesaje cum că sunt spionat)dar asta știu deja de vreo min 3 ani,atât online cat și audio)🥳😂
|
Posted 13 June 2023 - 16:50

Eu zic ca este simplu sa ne dam seama daca UE ne-a ajutat sau nu.
Haideti sa ne uitam la tarile din Europa care nu fac parte din UE si sa vedem daca o duc mai bine sau mai rau decat noi. - Albania - Belarus - Bosnia si Hertegovina - Serbia - Macedonia - Kosovo Si de ce nu, fratii nostri din Republica Moldova. Edited by anndrei86, 13 June 2023 - 16:50. |
Posted 13 June 2023 - 16:59

De necontestat ca tarile non UE o duc mai rau decat noi. Dar tocmai pentru ca UE stie ca fara ei nu se poate, face abuz de putere, de pozitie dominanta cum se zice.
Eu am ce am cu politicile energetice, cu interzicerile comuniste pe care au inceput sa le practice, culmea, imediat dupa ce am intrat noi. De necontestat ca a fost bine cand am intrat in UE. A fost. Viitorul este cel care ma sperie. ************ Asa ca in 2030-2035, poate chiar 2029, in loc de planul lor malefic de distrugere a civilizatiei, imi doresc RO-Exit. |
Posted 13 June 2023 - 17:04

Se poate si fara UE, problema e ca toate tarile astea non-UE care o duc rau au toate un element comun in istoria lor recenta... comunismul si influenta ruseasca.
Problema in Romania nu este faptul ca "ne-a furat UE industria", ca doar nu au venit nemtii peste noapte si au zis ca de "azi" e al lor tot, nu, adevarata problema sunt politicienii corupti care s-au perindat pe la putere in ultimii ani, degeaba iti vrea tara "x" padurile, ai nevoie si de politiceni din randurile noastre care sa fie corupti si sa se ocupe cu aceste lucruri. Da, putem spune ca Vestul inca ne trateaza drept o groapa de gunoi si cetateni din lumea a treia, dar cei care au contribuit la imaginea asta si la starea actuala a tarii suntem doar noi, nu UE, vestul sau cine stie ce "entitati". Edited by Rares95, 13 June 2023 - 17:06. |
|
Posted 13 June 2023 - 17:38

Eu nu mai pot cu birocrații de la UE care fac ei programe și dau directive slugilor de aici pt executare,restul sunt povesti!de aia AUR a ajuns pe locul doi în sondaje după PSD!pt că populația să săturat de UE!și sărăcie extremă!ia tu și trăiește cu pensiea minima de 1120 de lei și nu din salarul de bugetar de prin 3 consilii de administrație de 30.000 de lei. |
Posted 13 June 2023 - 17:49

Posted 13 June 2023 - 17:53

De necontestat ca tarile non UE o duc mai rau decat noi. Dar tocmai pentru ca UE stie ca fara ei nu se poate, face abuz de putere, de pozitie dominanta cum se zice. Eu am ce am cu politicile energetice, cu interzicerile comuniste pe care au inceput sa le practice, culmea, imediat dupa ce am intrat noi. De necontestat ca a fost bine cand am intrat in UE. A fost. Viitorul este cel care ma sperie. ************ Asa ca in 2030-2035, poate chiar 2029, in loc de planul lor malefic de distrugere a civilizatiei, imi doresc RO-Exit. Ce te sperie? Că nu mai poți să-ți aprinzi becul de 10 ori pe zi? 😂🤣😂 Sau că nu te mai lasă cu centrala pe gaz și te obliga la electrica? Și nu mai poți avea 25+ grade in casa că te costa si trebuie sa bagi și tu 20-21? 😂🤣 Confortul costa, doar romanul (vorbesc la modul general, nu fac referire la tine) are mentalitatea de a-și face casa de 300mp și să plătească cât plătește la un ap de 50mp 🤣😂🤣 |
Posted 13 June 2023 - 18:15

Daca nu era UE era industria care a lăsat-o răposatul și condiția intrării în UE:tăierea industriei și dată la fier vechi tot în UE pt furt.Ue=furt materie cenușie,furt resurse naturale,furt resurse umane,etc,toate din Romania.Scurt UE=Furt |
Posted 13 June 2023 - 18:17

Băieți nu e de glumit ce-au făcut acești politicieni care sau rotit la guvernare în ultimii 30 de ani,vin vremuri mai grele decât în vremea lui nea Nicu.
Ultimul comunicat de azi al BNR: Datoria externă totală a României a crescut în primele patru luni cu 8,562 miliarde de euro, la 153,12 de miliarde de euro, de la 144,56 de miliarde de euro la finalul lunii decembrie 2022, arată datele publicate marți de Banca Națională a României (BNR).acum 4 ore |
|
Posted 13 June 2023 - 18:26

Asta se stie de mult, daca inca ii crede cineva pe Ciolacu, Ciuca si Klaus ca e "totul ok", e intr-o mare eroare
![]() |
Posted 13 June 2023 - 18:40

Nu-i nimic, vin aur si cu baietii flamanzi din psd si reglează situația. Poate cu putin noroc o sa primiti si voi ce va doriti si anume sa ajungem un fel de Belarus...
|
Posted 13 June 2023 - 18:46

Stai linistit, nu sunt votant AUR si nici PSD, urasc tot ce "miroase" a rus, iar PSD-isti nu mai au nevoie de introducere...
PNL a ajuns carpa lui Ciolacu, carpa in frunte cu "robotul de la Cotro", Iohannis pe care l-am votat tocmai in ideea de a nu vedea picior de PSD-ist la putere, Iohannis care apoi a dus PSD la putere. Singura varianta ok mai ramane USR, aia o ard cu LGBT-ul si trotinetele, mult mai bine decat rusnaci, PSD-isti, carpe PNL-iste sau UDMR. Din partea mea sa se duca **** toti, dar trebuie mers la vot, stiu baieti destepti cum se baga voturi la cei care n-au fost la urne sau pe la morti, asa ca nu ne mai mira nimic in tara asta. Edited by Rares95, 13 June 2023 - 18:47. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 3 user(s) are reading this topic
0 members, 3 guests, 0 anonymous users