![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
*Cafeneaua Digi*
Last Updated: Oct 02 2023 10:59, Started by
xmanyacs77
, Sep 05 2018 20:07
·
107

Posted 01 June 2023 - 01:48

Posted 01 June 2023 - 18:58

La muncă mă trecea încontinuu în 2G fără să mai treacă înapoi în 4G.
|
Posted 02 June 2023 - 13:22

La TV si Fibra, da, sunt peste ORO, atat ca si pret dar si calitate, cel putin pe rural, pe urban prin Brasov am mai avur probleme, dar cred ca e mai mult vorba doar de blocul meu. In schimb la Orange, sa scoata bani din absolut orice, cam pe principiul asta merg, dupa ce am lucrat la ei si am vazut toate mizeriile de proceduri si m-a luat durerea de cap...
|
Posted 02 June 2023 - 15:04

Orange este peste DIGI ca si calitate si grila CATV, la DIGI e plina grila de starvuri si digitalul este "castrat" la bitrate in unele cazuri.
Internet fix nu ma pronunt, nu am interactionat cu cel de la Orange. Internet mobil + telefonie stiti si voi cum sunt... 4G cu 5 Mbps si probleme de semnal, apeluri, etc, in centrul Severinului. Orange si DIGI vor disputa piata de telecom din Romania in viitor, Vodafone si Telekom sunt in plus, niste glume de retele. |
Posted 02 June 2023 - 15:20

Posted 02 June 2023 - 22:29

Fibra Orange Telekom e la fel de buna că Digi. Le am pe amândouă. Merg bine.
|
Posted 02 June 2023 - 22:59

O fi buna, problema este că nu prea e disponibila, in multe zone Digi este singura opțiune.
|
|
Posted 02 June 2023 - 23:27

Zilele trecute am dat rescanare pe AM și am dat iar peste 999 kHz.
Mi-a adus aminte de asta: [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/wzuvFoy_e6A?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Posted 03 June 2023 - 00:12

Posted 03 June 2023 - 04:38

Posted 03 June 2023 - 09:22

Diferențiala sare doar la scurgeri de curent între fază și pământ, nu și între fază și nul trecute prin om în loc de consumator. Totusi, ce le place unora s-o facă pe desteptii... Ce sunt siguranțele / protecțiile diferențiale? Disjunctorul sau siguranța cu protecție diferențială este un dispozitiv care asigură protecție împotriva electrocutării, scurtcircuitelor și suprasarcinilor cablurilor și conductorilor electrici. Acestea detecteaza curentii de valori foarte mici care nu trec prin conductoare - numiti curenti diferentiali reziduali (de exeplu curentul care trece prin corpul omului in cazul electrocutarii) si intrerup automat alimentarea cu energie intr-o astfel de situatie. |
Posted 03 June 2023 - 14:16

Deci gata, s-a terminat aventura cu oro? ![]() Nu stiu, eu am avut de la Akta, actual RCS cablu TV, nu m-am complicat cu STB-uri sau CI-uri. La cat deschid televizorul pe luna, nu m-a pasionat atat de mult grila TV, insa nu am avut niciodata probleme cu ei, fibra dupa pene de curent isi revenea la 10-15min. Lucratul la ei doar mi-a accentuat ura pentru aceasta companie, care, fata de ceilalti, intr-o masura mult mai are, stiu doar sa fie cash grabbers si sa aiba interes fix zero pentru clientii sai, o groaza de proceduri si taxe care sincer mi se par foarte useless, doar sa mai faca si ei un ban. Isi merita toti clientii care se porteaza la Digi sau alte alternative, din cauza costului. |
|
Posted 03 June 2023 - 14:30

În magazinele partenere fie ele Orange store sau Vodafone(arsis) e haos în majoritatea cazurilor.
Cel mai mare haos se numește IQ box, fost partener telekom, actualmente partener Vodafone. Dacă faceai "prelungire" la IQ box plecai cu minim 3 abonamente - nr tău, un nr suplimentar "bonus" și încă unul de care aflai peste 2-3 luni ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users