![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Huawei P30

Posted 25 February 2023 - 14:47

Posted 05 March 2023 - 14:10

Ceva acolo trebuie setat dar doar imaginea vreau sa nu apară pe display. Dar Sa sune, sa apară notificare pe iconita aplicației. Doar imaginea sa nu apară.
|
Posted 11 May 2023 - 22:36

Va salut !
Mi-a adus cineva un P30 cu probleme si sunt curios daca ati intampinat si voi asa ceva: telefonul se restarteaza la cateva secunde dupa ce se stinge ecranul. Cat timp ecranul este aprins totul functioneaza corect, nu se incalzeste, ruleaza absolut orice aplicatie. |
Posted 12 May 2023 - 12:34

Fă-i un upgrade/downgrade de EMUi. Dacă e tot așa, e posibil să fie vreo problema hardware. Ce EMUi e pe el? Pune o imagine cu meniul About phone.
Cât plătește pentru rezolvare ca să știu cât îți cer și eu. ![]() Edited by badmania98, 12 May 2023 - 12:36. |
Posted 12 May 2023 - 14:30

badmania98, on 12 mai 2023 - 12:34, said:
Fă-i un upgrade/downgrade de EMUi. Dacă e tot așa, e posibil să fie vreo problema hardware. Ce EMUi e pe el? Pune o imagine cu meniul About phone. Cât plătește pentru rezolvare ca să știu cât îți cer și eu. ![]() Stai inistit, nu o fac pe bani.... A avut Emui 12, am facut reset la setarile de fabrica, downgrade la Emui11, upgrade iarasi la 12, degeaba. Culmea e ca se restarteaza doar dupa ce se stinge ecranul, altfel nu are probleme. Nu se incalzeste, bateria tine normal. Mi se pare foarte ciudat, poate inchide ceva serviciu.... Edited by bgs1000, 12 May 2023 - 14:30. |
Posted 12 May 2023 - 15:27

Daca face la fel după downgrade mai ales, e o chestie hardware.
Downgrade rade tot de pe telefon, deci orice setare era facută se duce. La fel, se rescrie tot firmwareul nu doar o parte ca la update (in cadrul aceleiasi versiuni majore de EMUI). Daca are altcineva o altă părere, eu sunt gata sa invat ceva nou. Poți discuta pe chat si la Huawei pe pagina ,dar nu te astepta la vreo soluție magica prin acest mod. Din experiența mea cu telefoanele Huawei de cel puțin 5 ani, nu am mai auzit de o astfel de problemă. Edited by badmania98, 12 May 2023 - 15:31. |
Posted 12 May 2023 - 17:13

badmania98, on 12 mai 2023 - 15:27, said:
Daca face la fel după downgrade mai ales, e o chestie hardware. Downgrade rade tot de pe telefon, deci orice setare era facută se duce. La fel, se rescrie tot firmwareul nu doar o parte ca la update (in cadrul aceleiasi versiuni majore de EMUI). Daca are altcineva o altă părere, eu sunt gata sa invat ceva nou. Poți discuta pe chat si la Huawei pe pagina ,dar nu te astepta la vreo soluție magica prin acest mod. Din experiența mea cu telefoanele Huawei de cel puțin 5 ani, nu am mai auzit de o astfel de problemă. Da, asa m-am gandit si eu, dar nu inteleg de ce nu se restarteaza in timp ce il fortez in diferite aplicatii ? Ce mi se pare mie e ca se misca cam greoi comparativ cu un p30 pro, desi au acelasi procesor... Edited by bgs1000, 12 May 2023 - 17:20. |
Posted 02 October 2023 - 15:55

Salutare, din 2019 detin un Huawei P30. Prin luna mai 2022, din cauza faptului ca l scăpasem si îi spărsesem ecranul, o picătură de apă a pătruns in interior si ecranul a murit. Toate bune si frumoase, am schimbat ecranul la service ul Huawei de la Universitate.
Ieri, dupa mai bine de un an și jumătate de la această intervenție, telefonul s a inchis brusc, s a redeschis singur si iar s a inchis, intrând intr un boot loop din care nu mai iese. Am fost astazi iar la service ul Huawei si mi au zis ca e placa de bază, si ma costa 1100 de lei sa o schimb (plus ca pierd toate datele de pe telefon). Am mai fost la un service din zona Pieții Romane si desfacandu l, un băiat de acolo mi a zis ca ar fi o problema de comunicare intre memoria RAM si procesor. Intrebarea mea este daca a mai trecut cineva prin așa ceva si a găsit vreo rezolvare a problemei, sau daca se ocupă cineva din București cu o astfel de reparatie care sa nu implice si pierderea datelor, as fi foarte recunoscător pentru orice ajutor. Mulțumesc! |
Posted 03 October 2023 - 04:48

Am avut o problemă similară pe un alt telefon, altă marcă. Din păcate este placa de bază și ai pierdut deja datele.
|
Posted 03 October 2023 - 10:34

Am vazut ca pe youtube sunt persoane care au reușit sa faca reballing procesorului si i au redat viața telefonului. In București oare chiar nu se ocupă nimeni cu asa ceva?
|
|
Posted 04 October 2023 - 05:08

Posted 08 October 2023 - 12:31

Am ținut fix 4 ani un p30, 2 ani l-am utilizat eu. Baterie schimbată la ei in tot acest timp. Nu am fost dezamăgit, după lungi căzături chiar și de la 6m , sa dezlipit puțin display-ul asta când trăgeai folia de sus observai. In rest l-am dat cu un mic "nod" în gât. Fiind acum pe p40 pro, funcțiile de pe Huawei sunt și au rămas mai utile și prietenoase decât la modele cu android curat.
Edited by Cristy0007, 08 October 2023 - 12:32. |
Posted 28 October 2023 - 12:38

Azi dimineata m-am pomenit cu o notificare cum ca aplicatia google este infectata cu "TrojanSMS-PA" .
Notificarea a aparut dupa update manual. Cum dreaq sa fie aplicatia google infectata? Toate aplicatiile mele sunt din magazin play. Play Protect nu gaseste nicio problema. |
Posted 28 October 2023 - 13:09

Si eu am primit pe un Honor 70 acest mesaj, din ce am citit pe forumuri, "cica" e de la ultimul update al aplicatiei.
La mine s-a actualizat äzi-noapte si am primit mesajul la prima deblocare a telefonului: ![]() ![]() Edited by Rares95, 28 October 2023 - 13:14. |
Posted 28 October 2023 - 14:19

”Nu-mi reaminti”+ ”Ignorare”. Mesajul apare la toate telefoanle Huawei și la parte (dacă nu chiar toate) de la Honor. Doar la aceste telefoane.
Edited by badmania98, 28 October 2023 - 14:19. |
|
Posted 28 October 2023 - 14:26

I-am dat asa dar in "optimizare" sta pe la 60%.
Posibil sa fie ceva de la Avast ? Edited by alexa32, 28 October 2023 - 14:27. |
Posted 28 October 2023 - 15:24

Eu în setările aplicației Optimizare am debifat tot. Nu am nevoie de nimic de acolo. Fac eu optimizările manual. Ca antivirus folosesc Kaspersky.
Edited by badmania98, 28 October 2023 - 15:25. |
Posted 29 October 2023 - 18:28

Si eu am primit pe un Honor 70 acest mesaj, din ce am citit pe forumuri, "cica" e de la ultimul update al aplicatiei. La mine s-a actualizat äzi-noapte si am primit mesajul la prima deblocare a telefonului: ![]() ![]() Mergeti la setari-app and services -cautati optimiser- clear cache and clear data si gata �� Acum nu stiu daca aceasta problema este de la google, huawei sau de la avast Attached FilesEdited by FREAKTUNING, 29 October 2023 - 18:29. |
Anunturi
▶ 1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users