![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Renault Arkana intră pe tărâmul SUV coupe. Un fel de „X4 al săracului”
Last Updated: Apr 25 2021 09:06, Started by
Remicade
, Aug 29 2018 20:58
·
0

Posted 14 June 2020 - 12:19

Exista deja aceste masini joase, sportive, se vand foarte bine insa si astea cu stil diferit. Este loc pentru toata lumea.
Edited by Mr. Incredible, 14 June 2020 - 12:19. |
Posted 14 June 2020 - 12:43

E făcut special pentru Petrom și parca o firma de telecomunicații.
|
Posted 14 June 2020 - 12:48

Păi așa au si zis: ca este editie limitata pentru petrom.
Mexic https://www.renault....ares/oroch.html |
Posted 14 June 2020 - 12:49

Ori imaginea spion este veche ori ne preagatesc ceva, in zona Valcea am vazut cateva Arkana de teste in Aprilie fara camuflaj, purtand doar numere de probe. Pe viu masina nu este urata, are proportii decente si pare mai bine desenata decat Seria 5 GT, cand o vezi din spate.
|
Posted 24 April 2021 - 13:28

Da...arata bine.Acu ramane sa vedem si finisajele interioare.
|
Posted 24 April 2021 - 16:41

SUV cu motor de 1.3. nu știu cum s-au abținut să nu pună ceva de 0.9, ca să tragă bine de tot.
și, imbecilitate marca Renault: fac o campanie online pentru lansarea modelului Arkana, făcând push către un site care te anunță că modelul va fi disponibil peste 3 zile. rup la strategie oamenii ăștia. de asemenea, și prostia asta: nici nu e soare și deja se reflectă bordul ca la balamuc https://i.imgur.com/ETCL3bP |
Posted 25 April 2021 - 09:06

@vali, motorul 1.3 tce este bun, nu contează doar capacitatea cilindrica la un motor...
Am văzut mașina și ce vezi acolo e de la camera foto în realitate nu te deranjează deloc |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users