![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Setare mouse
Last Updated: Aug 30 2018 07:24, Started by
viorelgn
, Aug 29 2018 18:22
·
0

Posted 29 August 2018 - 18:22

Folosesc un mouse de la SteelSeries si nu reusesc sa-l setez pe ''single click''.
|
Posted 29 August 2018 - 19:44

Din ce stiam macos nu stie single click (de genul dai un singur click sa deschizi un folder).
La al meu nu gasesc nici o setare care sa activeze single click (hyperliknk style). Se poate sa ma insel totusi. |
Posted 30 August 2018 - 01:37

Din cate imi aduc eu aminte, aceasta setare se facea din windows, nu din setarile mouse-ului. Pe la folder proprieties....
|
Posted 30 August 2018 - 07:24

Pai si aici e vorba de macos, nu de windows
@OP Vezi aici https://discussions..../thread/3583627 ,poate te ajuta Edited by ovydiks, 30 August 2018 - 07:26. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users