Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Alternativa daca cade curentul: c...

Înștiințare - schema de ...

A reusit cineva sa vanda energie ...
 Automatizare incalzire

Incalzire Viessmann 050 24kw

Masina buget 5-5500E

Termostat inteligent centrala ter...
 Updating Digital Wellbang

Evaluare ceas elvetian aur 14k

Comfirmare plata anaf

Router Fiberhome SR1041Y
 Pedala ambreiaj moale dupa schimb...

Camera infraroșu pentru audi...

erori imprimanta share-uita

DAB+ si Internetradio
 

Dialpad login system -conectare la DB

- - - - -
  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1
adi_master

adi_master

    sef de tura!-in retragere

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,270
  • Înscris: 19.07.2007
Va salut stimati forumisti,
Am cumaparat recent un script de logare :https://codecanyon.n...-system/4588159
Conceptul este super dar problema este ca pot folosi doar un cod si un link de redirect.
Pt a folosii mai multe coduri si link-uri aferente trebuie conectat la DB.Suport de la vanzator nu am asa ca incerc aici sa ma luminez.
Un cumparator la scriptu-lui a fost foarte amabil si mi-a raspuns la e-mail:
eu:
hi there,
Can you help me with a answer?
Is about a script that you buy from Crodev(DialPAD).Can you use more then a code with your script?I mean ,if you have 5 users every one has a code and a redirect url?If yes,how did you do that?Unfortunately i have no answer and no support from Crodev the developer.
Thanks in advance.
Adrian
el:
You have to store each code to a database which should be bound with users id, codes tables should have an assign link for redirect, then whenever a user inserts a code, he will be redirected to the assigned link. as simple as that.

Hope that helps.

Cheers,
Daca poate cineva sa-mi explice exact ce anume a vrut sa spuna.Si cum anume pot face asta.
In Documentatia script-ului am codul de conectare la MySQL insa nu am si un model de DB pe care pot sa-l import in MySQL.
// Make a MySQL Connection
mysql_connect("localhost", "your_mysql_username", "mysql_password") or die(mysql_error());
mysql_select_db("mysql_table_name") or die(mysql_error());

// Retrieve all the data from the "example" table
$result = mysql_query("SELECT * FROM example")
or die(mysql_error());

// store the record of the "example" table into $row
$row = mysql_fetch_array( $result );
// Print out the contents of the entry

$pass = $row['password']; //If the tables column named "password"

Va multumesc pt orice indrumare.

Edited by adi_master, 27 August 2018 - 22:32.


#2
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 245,290
  • Înscris: 08.10.2015
Nu sunt expert in chestii ce astea asa ca imi dau cu parerea. Din cate vad eu nu se specifica un format anume pentru baza de date, un nume, tabele, campuri, etc. deci ce ai de facut e sa pui MySQL sa adaugi o baza de date cu un tabel si in tabel sa  ai 4 - 5 campuri sau cate vrei / de cate e nevoie si apoi sa modifici codul sa foloseasca acea baza de date. Acum cod nu pot sa iti dau ca si exemplu ca sunt totally noob in php.

#3
trollerul_de_serviciu

trollerul_de_serviciu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,987
  • Înscris: 23.03.2018
Eu ti-am recomandat (poate printre rinduri, nu direct) sa nu dai banii aiurea: https://forum.softpe...n-and-redirect/
Bine ca a fost ieftin.
Este evident ca nu te pricepi si, la fel de evident, ca aici nu primesti sfaturi utile (ehe, nu mai e ce era odata softpedia...)
Ti-a raspuns si in mail ca e simplu - dar nu pentru tine - pentru cineva care se pricepe.
Deci, apeleaza direct la cineva care se pricepe.

#4
CrocodiluMereuVesel

CrocodiluMereuVesel

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 615
  • Înscris: 23.07.2018

View Postadi_master, on 27 august 2018 - 22:30, said:

el:
You have to store each code to a database which should be bound with users id, codes tables should have an assign link for redirect, then whenever a user inserts a code, he will be redirected to the assigned link. as simple as that.
Hope that helps.
Userul asta s-a exprimat de parca ar fi beat.El confunda database cu table.
Practic iti spune sa creezi o tabela amarata, vai de steaua ei, in care sa pui urmatoarele amarate de coloane:
user_id, code, redirect_link

Quote

face asta.
In Documentatia script-ului am codul de conectare la MySQL insa nu am si un model de DB pe care pot sa-l import in MySQL.
// Make a MySQL Connection
mysql_connect("localhost", "your_mysql_username", "mysql_password") or die(mysql_error());
mysql_select_db("mysql_table_name") or die(mysql_error());

// Retrieve all the data from the "example" table
$result = mysql_query("SELECT * FROM example")
or die(mysql_error());

// store the record of the "example" table into $row
$row = mysql_fetch_array( $result );
// Print out the contents of the entry

$pass = $row['password']; //If the tables column named "password"

Va multumesc pt orice indrumare.
Tu ai dat bani pe tampenia asta de mai sus , pe care o gasesti gratis in orice care gratis de mysql in primele pagini ?
Amaratul script de mai sus , iti colecteaza toate valorile de pe coloana "password"(care cred ca in limbajul vostru care dati bani pe  orice se numeste "code")
Cum naiba sa dai bani pe tampenia asta ?

#5
CrocodiluMereuVesel

CrocodiluMereuVesel

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 615
  • Înscris: 23.07.2018
uite aici codul echivalent gratis:
$nume_user = "Gigel";
$parola_user = "1234";
$server = "localhost";
$nume_baza_de_date = "baza_mea_de_date";
$nume_tabela = "tabela_mea_importanta";
$interogare_sql = "SELECT user_id, code, redirect_link from " . $nume_tabela

mysql_connect($server, $nume_user, $parola_user) or die(mysql_error());
mysql_select_db($nume_baza_de_date) or die(mysql_error());
$result = mysql_query($interogare_sql) or die(mysql_error());

$row = mysql_fetch_array( $result );

$coloana_user_id = $row['user_id'];
$coloana_code = $row['code'];
$coloana_redirect_link = $row['redirect_link'];

//adevarata printare a coloanelor si valorilor
while($row = mysql_fetch_assoc($result)) {
	 foreach ($row as $col => $val) {
		 echo $col." = ".$val."<br>";
	 }
}


Tabela "tabela_mea_importanta"  trebuie sa fie creata in baza de date,   "baza_mea_de_date"  pe serverul mysql local  si userul Gigel cu parola 1234 trebuie sa fie creat pe acel server.De asemeni userul Gigel trebuie sa aiba permisiunile de read/write asupra bazei de date "baza_mea_de_date".

Ca sa-ti ruleze scripturile trebuie sa ai instalat local serverul mysql si php.
Daca esti pe windows, atunci foloseste software bundleul WAMP:http://ampps.com/wamp
Daca esti pe linux atunci foloseste  LAMP: https://www.linode.c...n-ubuntu-18-04/

Edited by CrocodiluMereuVesel, 28 August 2018 - 10:39.


#6
CrocodiluMereuVesel

CrocodiluMereuVesel

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 615
  • Înscris: 23.07.2018
PS: cred ca ar fi mai bine sa pui aici tot proiectul tau inclusiv si scripturile pe care ai dat alti bani pe care le folosesti si sa ne spui ce doresti sa realizezi ?

#7
adi_master

adi_master

    sef de tura!-in retragere

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,270
  • Înscris: 19.07.2007

View Posttrollerul_de_serviciu, on 28 august 2018 - 09:36, said:

Eu ti-am recomandat (poate printre rinduri, nu direct) sa nu dai banii aiurea: https://forum.softpe...n-and-redirect/
Bine ca a fost ieftin.
Este evident ca nu te pricepi si, la fel de evident, ca aici nu primesti sfaturi utile (ehe, nu mai e ce era odata softpedia...)
Ti-a raspuns si in mail ca e simplu - dar nu pentru tine - pentru cineva care se pricepe.
Deci, apeleaza direct la cineva care se pricepe.
Ti-am luat recomandarea in serios si am apelat le un developer roman care s-a batut cu pumnii in piept ca face si drege si de 3 saptamani nu mai raspunde la mail-uri.

View PostCrocodiluMereuVesel, on 28 august 2018 - 10:29, said:

uite aici codul echivalent gratis:
$nume_user = "Gigel";
$parola_user = "1234";
$server = "localhost";
$nume_baza_de_date = "baza_mea_de_date";
$nume_tabela = "tabela_mea_importanta";
$interogare_sql = "SELECT user_id, code, redirect_link from " . $nume_tabela

mysql_connect($server, $nume_user, $parola_user) or die(mysql_error());
mysql_select_db($nume_baza_de_date) or die(mysql_error());
$result = mysql_query($interogare_sql) or die(mysql_error());

$row = mysql_fetch_array( $result );

$coloana_user_id = $row['user_id'];
$coloana_code = $row['code'];
$coloana_redirect_link = $row['redirect_link'];

//adevarata printare a coloanelor si valorilor
while($row = mysql_fetch_assoc($result)) {
	 foreach ($row as $col => $val) {
		 echo $col." = ".$val."<br>";
	 }
}


Tabela "tabela_mea_importanta"  trebuie sa fie creata in baza de date,   "baza_mea_de_date"  pe serverul mysql local  si userul Gigel cu parola 1234 trebuie sa fie creat pe acel server.De asemeni userul Gigel trebuie sa aiba permisiunile de read/write asupra bazei de date "baza_mea_de_date".

Ca sa-ti ruleze scripturile trebuie sa ai instalat local serverul mysql si php.
Daca esti pe windows, atunci foloseste software bundleul WAMP:http://ampps.com/wamp
Daca esti pe linux atunci foloseste  LAMP: https://www.linode.c...n-ubuntu-18-04/
e vb de conceptul de PIN in loc de username si parola,este altceva.Acel cod este(presupun)un cod standard de conectare la DB.
Scriptul care l-am cumparat face autentificarea si redirect in php prin AJAX.Dar corespunzator documentatiei poti conecta scriptul in sine la DB.Asta imi trebuie.
Tabela aia banala de care vb tu:user_id, code, redirect_link este exact cea ce vreau insa nu stiu sa o construiec.De aceea imi trebuie o dummy.sql pe care sa o pot importa in DB.
Sunt noob in domeniu de aceea caut un sistem de logare si redirect usor de folosit perfect pe telefoane.(l-am gasit dar m-am impotmolit pe drum).
Daca te pricepi si poti sa faci o tabela in aceea formula pt a putea fii importata ar fii super.
In documentatie scrie:
D.) PHP Code Explanation (check.php)
This file is called by ajax. This file will return "ok" if the entered PIN equal to variable "$pass". The password can be changed manual or you can make to retrive the password from a database.Also you can now allow to redirect to a specified URL by change the variable "$url_redirect" and set the variable "$redirect" to true.
					   session_start(); 
 
$redirect = false; // Set this to true if you want a redirect 
$url_redirect = 'http://www.google.com'; // Set here your url for redirect on successful authorization.Leave blank if dont need a redirection! 
$pass = "1234"; 
$msg; 
if(isset($_POST['btn_go'])) 
{ 
	if($_SESSION['count'] >= 3) 
	{ 
		$msg['msg'] = "max_count"; 
	} 
	else 
	{ 
		$pwd = trim($_POST['pwd']); 
		if($pwd == $pass) 
		{ 
			$_SESSION['count'] = 0; 
			$_SESSION['user_auth'] = 1; 
			$msg['msg'] = "ok"; 
			if($redirect) 
			{ 
				$msg['redirect'] = 1; 
				$msg['url'] = $url_redirect; 
			}			
		} 
		else 
		{ 
			$_SESSION['count'] = $_SESSION['count'] + 1; 
			$msg['msg'] = "wrong"; 
		} 
	} 
	 
	 echo json_encode($msg); 
} 
else 
{ 
	echo "wrong"; 
} 
 

To get your password from a MySQL database, you need three informations :
- MySQL username
- MySQL password
- MySQL table name
If you have all this then we can start. Here is the code that you need to import into check.php, between "session_start();" and "if(isset($_POST['btn_go'])) ...".
So the complete code must look like :
session_start(); 
							 
// Make a MySQL Connection 
mysql_connect("localhost", "your_mysql_username", "mysql_password") or die(mysql_error()); 
mysql_select_db("mysql_table_name") or die(mysql_error()); 
 
// Retrieve all the data from the "example" table 
$result = mysql_query("SELECT * FROM example") 
or die(mysql_error()); 
 
// store the record of the "example" table into $row 
$row = mysql_fetch_array( $result ); 
// Print out the contents of the entry 
 
$pass = $row['password']; //If the tables column named "password" 
							 
$redirect = false; // Set this to true if you want a redirect 
							 
$url_redirect = 'http://www.google.com'; // Set here your url for redirect on successful authorization.Leave blank if dont need a redirection! 
 
$msg; 
 
if(isset($_POST['btn_go'])) 
{ 
	if($_SESSION['count'] >= 3) 
	{ 
		$msg['msg'] = "max_count"; 
	} 
	else 
	{ 
		$pwd = trim($_POST['pwd']); 
		if($pwd == $pass) 
		{ 
			$_SESSION['count'] = 0; 
			$_SESSION['user_auth'] = 1; 
			$msg['msg'] = "ok"; 
			if($redirect) 
			{ 
				$msg['redirect'] = 1; 
				$msg['url'] = $url_redirect; 
			}			
		} 
		else 
		{ 
			$_SESSION['count'] = $_SESSION['count'] + 1; 
			$msg['msg'] = "wrong"; 
		} 
	} 
	 
	 echo json_encode($msg); 
} 
else 
{ 
	echo "wrong"; 
} 

Va multumesc la toti pt interventii.

View Posttrollerul_de_serviciu, on 28 august 2018 - 09:36, said:

(ehe, nu mai e ce era odata softpedia...)

Adevarat rostesti,acum ceva vreme pierdeam nopti intregi sa fac schite de montaj pt userii de pe arie fara a cere ceva in schimb.
Eram moderator si simteam nevoia de a impartasii cunostintele pe care le-am acumulat.
Baga un ochi poate te apuci de lucru :)https://forum.softpe...hithe-bricolaj/

Edited by adi_master, 28 August 2018 - 13:43.


#8
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 245,290
  • Înscris: 08.10.2015

View Postadi_master, on 28 august 2018 - 13:51, said:

e vb de conceptul de PIN in loc de username si parola,este altceva.Acel cod este(presupun)un cod standard de conectare la DB.
E aproximativ acelasi lucru. Daca prin PIN te referi la un cod generat de un soft token , cum e Google Authenticator de exemplu. Diferenta intre combinatia user + parola si user + PIN este ca in primul caz tii intr-o baza de date atat user-ul cat si parola si la autentificare citesti din baza de date cele 2 valori si le compari cu ce introduce utilizatorul. La a doua varianta in baza de data vei tine doar user-ul, PIN-ul fiind aleator, este generat de soft token. Cred ca ai nevoie sa integrezi in codul tau ceva API de la furnizorul soft token-ului. Nu sunt de meserie asa ca imi dau cu parerea.
PIN-ul e pentru a autentifica ca utilizatorul este cine spune ca este. Nu pentru a te conecta la baza de date.

View Postadi_master, on 28 august 2018 - 13:51, said:

Tabela aia banala de care vb tu:user_id, code, redirect_link este exact cea ce vreau insa nu stiu sa o construiec.De aceea imi trebuie o dummy.sql pe care sa o pot importa in DB.
Te referi la faptul ca nu stii sintaxa SQL pentru adaugarea in MySQL a unei baze de date si a unui tabel? E destul de simplu:
- te conectezi la MySQL:
mysql -u root -p

- creezi baza de date pe care o vei folosi:
CREATE DATABASE myTestAppDatabase;

- creezi tabelul / tabelele necesare altfel spus ce tabele vrei sa contina baza de date:
USE myTestAppDatabase;
CREATE TABLE users(id INTEGER NOT NULL AUTOINCREMENT UNIQUE, username STRING(20) NOT NULL UNIQUE, firstName STRING(20) DEFAULT "", lastName STRING(20) DEFAULT "", registeredDate TIMEDATE NOT NULL, url STRING NOT NULL, PRIMARY(id));

Dupa cum am spus mai sus, nu sunt de meserie asa ca ceva sigur am gresit in sintaxa de mai sus. Comanda de mai sus, a doua, iti adauga un tabel numit users in baza de date myTestAppDatabase. Tabelul are campurile, id, username, firstName, lastName, registeredDate si url. id este cheie primara in tabel.
- adaugi in tabel useri:
INSERT INTO users(username, firstName, lastName, registeredDate, url) VALUES ('user1', 'firstName_user1', 'lastName_user1', '2014-02-12', '/gibberish/user1/');
INSERT INTO users(username, firstName, lastName, registeredDate, url) VALUES ('user2', 'firstName_user2', 'lastName_user2', '2014-05-28', '/gibberish/user2/');
INSERT INTO users(username, firstName, lastName, registeredDate, url) VALUES ('user3', 'firstName_user3', 'lastName_user3', '2018-03-13', '/gibberish/user3/');
.
.
.
INSERT INTO users(username, firstName, lastName, registeredDate, url) VALUES ('userN', 'firstName_userN', 'lastName_userN', '2018-08-28', '/gibberish/userN/');

- adaugi user-ul care e folosit in mod transparent sa accesezi baza de date:
CREATE USER 'superuser_myTestAppDatabase' IDENTIFIED BY 'superuser_myTestAppDatabase_password';

- acorzi privilegii user-ului de mai sus asupra bazei de date:
GRANT ALL PRIVILEGES ON myTestAppDatabase.* TO 'superuser_myTestAppDatabase'@'localhost';
FLUSH PRIVILEGES;


Pentru  inceput te intereseaza tot mai putin inserarea in baza de date a utilizatorilor. Inserarea se face din script cand ai un user care se inregistreaza pe site. Dupa ce completeaza umn formular si apasa butonul magic de inregistrare faci verificarile necesare apoi daca este totul okay inserezi in baza de date informatiile folosind comanda de mai sus inlocuind vazlorile din paranteza de dupa VALUES cu variabilele asociate in script.

Apoi vezi mai sus bucata de cod postata de CrocodiluMereuVesel ca sa vezi cum te conectezi la baza de date, inlocuind valorile lui cu ale tale.
Exemplu:
$dbUserName = "superuser_myTestAppDatabase";
$dbPassword = "superuser_myTestAppDatabase_password";
$dbServer = "localhost";
$dbName = "myTestAppDatabase";
$dbTableName = "users";
$querrySQL = "SELECT username, url from " . $dbTableName." WHERE username LIKE '";

mysql_connect($dbServer, $dbUserName, $dbPassword) or die(mysql_error());
mysql_select_db($dbName) or die(mysql_error());

if(array_key_exists("username", $_REQUEST)) {
$key = $_REQUEST["username"];
}

$result = mysql_query("{$querrySQL}{$key}'") or die(mysql_error());

if(mysql_num_rows($result) > 0) {
		 echo "Authenticating user.";
}
else {
		 echo "Access denied!";
}

Acum partea de PIN / soft token nu stiu sa iti zic cum se face ca nu am experienta cu asa ceva. Ideea este sa verifici ca PIN-ul introdus este valid si este generat de token-ul asociat cu utilizatorul care incearca sa se autentifice. Apoi daca autentificarea se face cu succes redirectionezi user-ul la:
http(s)://www.domeniu.tld/$url

E mai bine sa iti raspunda cineva cu experienta in SQL / PHP / devel. Experienta mea cu cele 2, SQL + PHP, e pe la genunchiul broastei. Un noob e de 1000 de ori mai experimentat in ele decat mine.

Edited by MembruAnonim, 28 August 2018 - 23:21.


#9
trollerul_de_serviciu

trollerul_de_serviciu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,987
  • Înscris: 23.03.2018
Hehe, ai platit ceva pentru developerul ala roman ?!
Ai dat gres cu unul (roman) si ai platit un strain (maybe?).... da' tot degeaba.
Daca vroiai sa platesti din prima, ori plateai roman, lalivrare, ori apelai la vreun site freelance.

Cum au spus toti pina acum, ce vrei tu este extrem de simplu pentru cineva care stie nitel PHP.
Doar ca tu, pentru ca stii nitica programare (sau asa iti inchipui), complici treaba foarte mult si aiurea.
Am mai intilnit destule cazuri din astea: se pricepe careva nitel la vreun domeniu si incearca sa explice el cum vrea facut ceva.
Bineinteles, iese ceva foarte complicat, alambicat si intortocheat.
In realitate, chestia se rezolva foarte simplu.

Si eu am fost moderator odata.... ;) :)

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate