![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Aquaman (2018)
Last Updated: Aug 12 2019 17:58, Started by
byker89
, Aug 27 2018 00:21
·
0

Posted 27 August 2018 - 00:21

Filmul se va lansa pe 21 decembrie 2018.
Craciunul asta o sa fie subacvatic. [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/WDkg3h8PCVU?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Edited by byker89, 27 August 2018 - 00:22. |
Posted 27 August 2018 - 00:52

Probabil o sa aiba o poveste previzibila.
Merita vazut pentru CGI si Jason Momoa. Are potential, eu personal o sa ma duc sa ma uit. |
Posted 27 August 2018 - 01:14

Esti femeie sau gay? Nu-mi inchipui un barbat hetero spuning vreodata ca un film merita vazut pentru un actor de mina a 7a, barbat. Imi plac si filmele cu Tom Hanks, e actorul meu preferat.Asta ma face gay? |
Posted 27 August 2018 - 02:22

Posted 27 August 2018 - 03:01

Altul.
Ce a jucat in GoT? A apărut in diferite poziții și atit. Tom Hanks e cu totul altceva, cum naiba sa-i pui in aceeași categorie? |
Posted 27 August 2018 - 07:08

Esti femeie sau gay? Nu-mi inchipui un barbat hetero spuning vreodata ca un film merita vazut pentru un actor de mina a 7a, barbat. Ce e ilegal in a fi femeie, gay sau ati placea un actor? Eu nu-mi inchipui pe cineva care spune ca merge la un film sa vada pe cineva de mana a saptea pentru ca ......e actrita frumoasa. Sau poate-mi lipseste imaginatia. P.S. in cazul de fata calificativul"de mana a saptea" se cam potriveste. Edited by bullterrorist, 27 August 2018 - 07:09. |
Posted 27 August 2018 - 07:52

Aquaman era blond. Probabil in urmatoarea versiune va fi gay daca tot modificam dupa corectitudinea politica.
|
Posted 27 August 2018 - 07:58

Ce e ilegal in a fi femeie, gay sau ati placea un actor? Eu nu-mi inchipui pe cineva care spune ca merge la un film sa vada pe cineva de mana a saptea pentru ca ......e actrita frumoasa. Sau poate-mi lipseste imaginatia. P.S. in cazul de fata calificativul"de mana a saptea" se cam potriveste. Pai nu-i nimic ilegal, a fost doar o intrebare. Ca daca raspunsul este da, o lasam acolo. Dar stai sa vezi ca raspunsul de obicei este un NU rasunator... unul n-ar fi sincer ![]() |
Posted 27 August 2018 - 08:55

Aquaman era blond. Probabil in urmatoarea versiune va fi gay daca tot modificam dupa corectitudinea politica. In definitiv daca nu gasesti motive sa te plangi de un film, iei o lupa mai mare. |
Posted 27 August 2018 - 09:37

Chiar vrea cineva sa vada filmul asta, adica....Aquaman, cui ii plasa de el, cred ca e cel mai putin popular super-erou si mai mult tinta multor glume, bancuri si mistouri.
|
|
Posted 21 December 2018 - 22:06

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/h-k0-Z9b4Cw?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
cred ca va avea cele mai putine incasari dintre DC-uri... |
Posted 22 December 2018 - 22:40

cred ca va avea cele mai putine incasari dintre DC-uri... Ai dreptate, in zece zile abia strans 365.000.000 dolari (32 in america si 332 worldwide). Fii mai atent atunci cand faci o predictie. Asteapta vreo 10 zile si pe urma poti sa emiti pareri. https://www.boxoffic...=dcfilm0617.htm Edited by florinbad, 22 December 2018 - 22:46. |
Posted 26 December 2018 - 19:03

Am fost și l-am văzut duminică, sala plină... Plăcut impresionata de efectele vizuale, acțiunea e destul de acceptabilă... Îl recomand...
|
Posted 27 December 2018 - 20:44

Ai dreptate, in zece zile abia strans 365.000.000 dolari (32 in america si 332 worldwide). Fii mai atent atunci cand faci o predictie. Asteapta vreo 10 zile si pe urma poti sa emiti pareri. https://www.boxoffic...=dcfilm0617.htm Intre boxoffice si valoarea artistica e diferenta enorma cateodata.Asta si datorita manipularilor din spatele cortinei.Un exemplu elocvent e Oscarul castigat in 99 de Shakespeare in love in detrimentul lui Saving private Ryan.Harvey Weinstein a mituit la vremea respectiva pe juratii de la Oscar,cas ti gand astfel un film finantat de el. Edited by Kean, 27 December 2018 - 20:46. |
Posted 27 December 2018 - 21:31

Intre boxoffice si valoarea artistica e diferenta enorma cateodata.Asta si datorita manipularilor din spatele cortinei.Un exemplu elocvent e Oscarul castigat in 99 de Shakespeare in love in detrimentul lui Saving private Ryan.Harvey Weinstein a mituit la vremea respectiva pe juratii de la Oscar,cas ti gand astfel un film finantat de el. Ambele filme mentionate de tine sunt fixate bine-mersi in inima mea si le am pe un hard-disk extern, trecute la categoria filme de revazut de mai multe ori, mai ales splendidul Shakespeare in Love. |
|
Posted 27 December 2018 - 21:52

Am rezistat juma' de film Aquaman.Am avut sentimentul ca nu se mai termina...Pe vremuri faceau o pauza ca sa schimbe rolele.
|
Posted 28 December 2018 - 00:34

L-am vazut aseara la cinema.
Slab din punctul meu de vedere. Toate scenele erau plauzibile. Am si adormit si m-a trezit ospatarul ca venise cu popcornul. E un cliseu clasic. Se da un personaj pozitiv un personaj negativ o poveste de iubire interzisa de demult apusa o echipa buna cu personajul negativ o echipa rea si furioasa cu toata lumea personajul pozitiv face echipa cu orcii mai draci il invinge pe celalalt la final se saruta cu aia de-am vazut-o pe la inceput (si chiar le-am zis unor prieteni ca aia se ling spre final, deh) Si asta-i filmul. Nimic special, absolut nimic. Singura diferenta intre asta si celelatlte 9999 de filme asemanatoare e ca astia stiu sa innoate si vorbesc sub apa. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users