![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
SAMSUNG Smart TV (DVB-C): problemă recepționarea canalelor.
Last Updated: Aug 19 2018 08:22, Started by
Toreggen
, Aug 18 2018 15:40
·
0

Posted 18 August 2018 - 15:40

Bună ziua,
Înainte de toate, țin să menționez: -serviciile de televiziune le am de la RCS & RDS (DIGI), mai exact pachetul DIGITAL (28 de lei/lună) + un echipament DECODOR HD. -cablul este băgat direct în spatele televizorului, decodorul fiind folosit la un alt televizor mai vechi, în altă cameră. -celelalte televizoare din casă funcționează perfect, n-au absolut nicio problemă de acest gen. -nu folosesc decodorul HD la noul TV deoarece este deranjant să utilizez două telecomenzi. Am comandat deja un Smart CARD de la Digi. Recent mi-am achiziționat un nou TV, modelul acesta: LED Smart Samsung 40MU6102, 4K Ultra HD (click aici pentru mai multe detalii despre televizor). Imaginea și sunetul funcționează perfect în aplicații precum YouTube, Netflix, HBO GO, ș.a.m.d; singura problema pe care o am cu acest televizor fiind canalele TV, să vă explic: Nu îmi găsește canalele digitale. Îmi recepționează doar canalele analogice (39 la număr, cu toate că ar tre' să fie mai multe) care se văd oribil. Imaginea este plină de purici, sunetul este de o calitate foarte proastă; și asta nu se întâmplă doar la câteva canale, absolut toate se văd așa. I-am făcut 4 sau 5 scanări, o resetare completă și verificarea cablului din TV însă niciun rezultat. Vechiul meu televizor, un Samsung LED Full HD este conectat prin HDMI la decodorul HD de la Digi în cealaltă cameră. Am încercat următorul lucru: am scos cablul (nu mă refer la cel HDMI, cablul tras de cei de la RDS) din decodor, l-am introdus în spatele televizorului (cel vechi) și am inițiat o căutare a canalelor ca să văd dacă pe alt televizor funcționează. Și da, a funcționat. Mi-a găsit toate canalele analogice și digitale la o calitate foarte bună. Aveți ceva idei cum aș putea rezolva problema asta? Îmi pare rău daca am postat în secțiunea greșită. Edited by Toreggen, 18 August 2018 - 15:41. |
Posted 18 August 2018 - 15:48

Pune televizorul nou la cablul scos din receiver, care a receptionat perfect posturile pe alt tv
Daca merge - cablul catre tv nou este defect Daca tot nu merge - tv este defect Presupun ca ai folosit aceleasi setari de scanare (tara, frecvente....) |
Posted 18 August 2018 - 15:49

Posted 18 August 2018 - 15:52

Eu nu inteleg comentariul asta.
Nu e decodor, e un card. De ce sa-l tina sigilat ? De ce discutam despre ceva ipotetic deocamdata, care se va intimpla in viitor ?! |
Posted 18 August 2018 - 15:55

trollerul_de_serviciu, on 18 august 2018 - 15:52, said:
De ce discutam despre ceva ipotetic deocamdata, care se va intimpla in viitor ?! Toreggen, on 18 august 2018 - 15:40, said:
-cablul este băgat direct în spatele televizorului, decodorul fiind folosit la un alt televizor mai vechi, în altă cameră Edited by maramiopedi, 18 August 2018 - 15:56. |
Posted 18 August 2018 - 15:59

Posted 18 August 2018 - 16:00

Posted 18 August 2018 - 16:03

Probabil omul nu știe ce e dvb c. Am întâlnit des situația când oamenii își închipuie ca nu se prind posturi digitale decât cu echipament separat, nu știu de unde e asa răspândită ideea asta. Probabil de la tv-urile de pe vremuri....
Edited by slai, 18 August 2018 - 16:04. |
Posted 18 August 2018 - 16:06

trollerul_de_serviciu, on 18 august 2018 - 15:48, said:
Pune televizorul nou la cablul scos din receiver, care a receptionat perfect posturile pe alt tv Daca merge - cablul catre tv nou este defect Daca tot nu merge - tv este defect Presupun ca ai folosit aceleasi setari de scanare (tara, frecvente....) |
Posted 18 August 2018 - 16:13

maramiopedi, on 18 august 2018 - 15:55, said:
El foloseste tv fara cam, fara decodor, si are pretentia sa vada posturile digitale ![]() Toreggen, on 18 august 2018 - 16:06, said:
Acum două săptămâni am chemat o echipă tehnică să verifice cablul din camera cu TV-ul nou. L-au remufat, l-au verificat și totul mergea perfect. A funcționat perfect până mai ieri, cand am schimbat televizorul. Mă cam îndoiesc că-i de vină cablul, da' o să-ncerc imediat să-l conectez la cablul din cealaltă cameră și să-i dau un search la canale. Ca varianta 2 - tv defect - e mai nasoala, nu ?! |
|
Posted 18 August 2018 - 16:19

Posted 18 August 2018 - 16:45

Da, ca nu scrie mare in titlul DVB-C - nu conteaza televizorul, conteaza tunerul.
Si, oricum, e o confuzie des intilnita, avind in vedere ca, probabil are lumea 50% crt si 50% lcd, sint inca foarte raspindite CRT-urile, mdeah. |
Posted 18 August 2018 - 16:59

Ai dat sa scaneze toate sursele ? Si digital si analogic ?
|
Posted 18 August 2018 - 17:11

Posted 18 August 2018 - 17:12

Ai mutat la cablul celalalt ?
Aceleasi setari la scanare ca si la celalalt tv ?! |
|
Posted 18 August 2018 - 17:13

Posted 18 August 2018 - 17:43

La operator nu alege Digi ci Others si la scanare Full. Eu saptamana trecuta nu gaseam cateva posturi cu operator Digi selectat.
|
Posted 18 August 2018 - 19:43

slai, on 18 august 2018 - 16:03, said:
Probabil omul nu știe ce e dvb c. Am întâlnit des situația când oamenii își închipuie ca nu se prind posturi digitale decât cu echipament separat, nu știu de unde e asa răspândită ideea asta. Probabil de la tv-urile de pe vremuri.... Ideea asta e raspandita de furnizorul de cablu, sa taxeze suplimentar pentru acel decodor si pentru "pachetul digital", desi posturile digitale se pot receptiona si fara el. Nu vorbesc de Digi aici, nu e furnizorul meu de cablu. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users