![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Samsung TAB S4
Last Updated: Nov 18 2019 07:52, Started by
cartus80
, Aug 15 2018 17:08
·
0

Posted 15 August 2018 - 17:08

Specificatii si o comparare intre S2, S3, S4:
https://www.gadgetsn...y-Tab-S2-80-LTE Pro [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/7-iQ7qPite4?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Ops [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/mMw4w-BxCbg?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Cei care detin sau doresc sa achizitioneze un Samsung Tab S4(lansare in Ro pe 23.08) ... aici pot dezvolta subiectul. Personal, doresc un upgrade de la S2(il folosesc intens de 3 ani) la S4 . Ce spuneti? Attached Files |
Posted 15 August 2018 - 17:28

Mult mai elegant fara tasta home
Edited by YourFan, 15 August 2018 - 17:29. |
Posted 15 August 2018 - 17:33

Nimic. Crezi ca ne avantajeaza sa stim ca-ti upgadezi ceva?
|
Posted 15 August 2018 - 21:53

Posted 01 March 2019 - 15:29

Vârfuri rezervă la Pen unde găsesc? Sunt compatibile s2/s3/s4?
Am tab 3 |
Posted 11 May 2019 - 18:36

Cei care aveti aceasta tableta, stiti cumva daca se pot efectua direct apeluri telefonice sau primi alepuri asa cum se face cu un smarthpne ?
|
Posted 15 May 2019 - 10:25

@ GT_Xpress: Doar daca modelul este unul "LTE", si nu doar "WiFi"
|
Posted 29 October 2019 - 14:31

Cei care aveti aceasta tableta, stiti cumva daca se pot efectua direct apeluri telefonice sau primi alepuri asa cum se face cu un smarthpne ? Cu intarziere raspunsul, dar: da, tableta se poate folosi exact ca si un telefon mobil. Singura diferenta e ca, se vorbeste pe speaker. Pentru ca n-ai cum s-o tii la ureche. ![]() Un lucru pozitiv pe care l-am remarcat este ca, e tare in semnal. Intr-o zona cu semnal slab, s-a dovedit a fi mai buna si mai stabila in semnal decat al meu S9+. Foarte multumit de ea. Edited by chris_dvb, 29 October 2019 - 14:32. |
Posted 11 November 2019 - 13:54

Am gasit-o la 1000 lei modelul cu sim dar cu o crapatura pe touchscreen,si fara S pen, merita sa o iau?
Sau sa mai astept? Ce nu vă place la ea? care o detineti Edited by Spike250, 11 November 2019 - 13:55. |
Posted 11 November 2019 - 15:39

Am gasit-o la 1000 lei modelul cu sim dar cu o crapatura pe touchscreen,si fara S pen, merita sa o iau? Sau sa mai astept? Ce nu vă place la ea? care o detineti Pai acuma depinde...daca nu te deranjeaza crapatura, daca nu afecteaza touch-ul. E o chestie cu care trebuie sa traiesti...daca o cumperi asa. Ori te deranjeaza, ori nu. Dar eu zic ca merita. Mai ales daca e varianta LTE. S-Pen-ul e asa si asa...eu nu l-am folosit niciodata. La inceput m-am jucat un pic cu el..am vazut ce poate, apoi gata. Inapoi in cutie. Nu-i vad rostul, dar ma rog... Ce nu-mi place la ea...nu pot sa zic ca este ceva ce nu-mi place. Totusi, era bine daca ar fi avut cititor de amprente si vreo 2 GB de RAM in plus, fata de cei 4 GB pe care i are. Nu bag jocuri pe ea, dar cateodata , am impresia ca mai are mici "sacadari". Nu deranjeaza, dar eu le percep. Posibil sa nu fie la fel la toata lumea. |
|
Posted 12 November 2019 - 02:53

Sticla o pot schimba eu, insa este mult de munca si riscant, am schimbat la un note 3 cel mai mare device momentan sticla si am reusit sa desfac display-ul de pe rama miljocie fara sa il sparg Touch-ul nu este afectat deoarece se pare ca touchscreen-ul este integrat in amoled. Am mai auzit chestia asta ca ar fi trebuit sa bage si ei 6GB ram... Cine stie ce oferta au prins la 4gb ca si acolo totul este despre cat $$$ sa faca. S-Penul eu l-as folosi ca ma pricep la desenat si imi place si este cam scump ~80-100 lei Asta este... Mi se pare cam mult....aproape noua si cu S-pen este 1400 lei... Se vede ca asta cine a avut-o nu a avut grija de ea... Ce credeti? Attached Files |
Posted 12 November 2019 - 08:23

Intereseaza-te la baietii din zona ta...cei cu reparatii GSM, etc. Vezi cat iau pentru o schimbare de ecran...? Si apoi hotarasti ce sa faci. Daca nu te pricepi si nu ai sculele si cunostintele necesare, mai bine nu te baga la schimbat. Sigur exista tutoriale pe net, dar e pe riscul tau, in cazul in care o strici mai tare decat este. Eu unul nu m-as baga la sa ceva. Ma depaseste si n-am rabdare. Macar recunosc treaba asta.
Stylus-uri gasesti pe net. La emag de ex. Daca cauti, e undeva in jur de 157 RON. Deci merita, daca zici ca te ocupi cu desene. Mno..nu arata chiar rau tableta. Ma doare inima cand vad asa ceva. Nu pot sa.mi dau seama...dar unii parca joaca fotbal cu ele. N-am idee ce e in capu lor, pur si simplu nu tin la lucrurile lor, ori n-au lucrat pentru banii aia..in fine. |
Posted 12 November 2019 - 15:26

Posted 12 November 2019 - 19:52

Pai normal. Mai bine 1400 lei una noua. Eu zic ca asa merita. Ai si garantie.
|
Posted 13 November 2019 - 03:44

|
Posted 13 November 2019 - 10:18

Aaaa, pai chiar ma gandeam... asa ieftina sa fie? Si eu am dat in jur de 600€ pe ea, prin februarie. Deci cam acolo e.
Pai atunci nu stiu, dar eu zic ca merita 1400 daca arata ca noua. |
Posted 18 November 2019 - 00:05

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users