Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Proxy error

Samsung Galaxy Watch5 / Watch5 Pro

Problema instalare windows 10
 Procesul Microsoft Edge repornest...

Recomandare caști open earbu...

Lanterna in 3 trepte

Husa saltea temperatura spalare
 Viteza scazuta extern digi Fiberl...

Recomandare placa de baza, proces...

Unde pot gasi informažii despre u...

Mac Shortcuts
 Dureri de cap dupa ceas

Transport alternativ - de ce doar...

Izolatie fonica dormitor apartament

Stalp de lemn inclinat la terasa.
 

Un nou bug pentru macos high sierra

- - - - -
  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1
bobo323

bobo323

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,677
  • Înscris: 12.06.2015
Your Mac computer running the Apple's latest High Sierra operating system can be hacked by tweaking just two lines of code, a researcher demonstrated at the Def Con security conference on Sunday.

Patrick Wardle, an ex-NSA hacker and now Chief Research Officer of Digita Security, uncovered a critical zero-day vulnerability in the macOS operating system that could allow a malicious application installed in the targeted system to virtually "click" objects without any user interaction or consent.

To know, how dangerous it can go, Wardle explains: "Via a single click, countless security mechanisms may be completely bypassed. Run untrusted app? Click...allowed. Authorize keychain access? Click...allowed. Load 3rd-party kernel extension? Click...allowed. Authorize outgoing network connection? click ...allowed."

Sursa: click

#2
unbrutus

unbrutus

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,252
  • Înscris: 23.02.2017
nimic nou, orice soft are bug-uri, indiferent ca vorbim de soft bancar, sistem de operare telefon, masina calculator

o sa auzim curand si de masini autonome furate de hackeri

#3
jm2010

jm2010

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,271
  • Înscris: 14.03.2013
High Sierra e plin de probleme. Am facut si eu prostia sa fac upgrade si de atunci merge prost mac-ul: net-ul pica des si din senin pe wireless (problema foarte cunoscuta de altfel si la care apple nu ofera nici o solutie practica), consum mai ridicat de resurse fata de sierra sau el capitan etc. Weekendul asta planuiesc sa fac downgrade ca deja is satul de cum merge mac-ul cu High Sierra (mac de un an vechime).

#4
ro_explorer

ro_explorer

    Membru impartial

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 25,710
  • Înscris: 15.12.2009
Mie High Sierra imi merge perfect de cand l-am pus (cand mi-a aparut in notificari ca e disponibil). De fapt, nu am avut niciodata probleme cu macul de cand l-am cumparat (MBP 13" mid 2014, luat de nou, din magazin).

Attached File  Screen Shot 2018-08-15 at 15.21.44.png   107.61K   37 downloads

Pentru securitate folosesc "Little Snitch" (pentru cereri de iesire) combinat cu "IceFloor" pentru management manual de firewall.

Edited by ro_explorer, 15 August 2018 - 15:24.


#5
altuser09

altuser09

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,454
  • Înscris: 25.08.2009
Confirm ce a scris ro_explorer.
Sunt utilizator de mac de prin primavara. Pentru mine macbookul a fost doar o curiozitate, nu o necesitate. Greul il duce un dell Latitude d630 care de o saptamana are w10 (a avut w7), are ram de 4GB si ssd de 120gb. Se misca nesperat de bine (pentru utilizare normala, casnica as zice). Am experimentat cu  w10/32 si w10/64. Sunt foarte multumit de cum raspunde la ambele variante.
Revenind la mac, am 2 macbook mid 2010 cu hdd si ram de 6gb, respectiv 4gb. Sistemul de operare este High Sierra. Le pornesc cam o data pe saptamana, fac imediat orice update e disponibil dar nu sunt probleme. Am de gand sa experimentez si w10 pe macbook, dual.
Fiind putin cunoscator al produselor apple, nu ma pot pronunta in privinta vulnerabilitatilor, etc. Eu vad ce vede orice utilizator obisnuit: se misca foarte bine.

#6
GT_Xpress

GT_Xpress

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,222
  • Înscris: 18.07.2018
Salut. Mai e si problema cu conexiunea la internet de tip PPPOE care se realizeaza uneori dificila conectarea prin acel ZTE ONT de la RDS. Prin router personal, este ok. Atit pentru cei cu Hackintosh si pentru cei cu calculator Apple autentic.
In alt system de operare, precum Windows, nu exista asemenea problema.

#7
ericmario

ericmario

    Fenomembru

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 39,771
  • Înscris: 14.12.2007

View Postjm2010, on 15 august 2018 - 13:58, said:

High Sierra e plin de probleme. Am facut si eu prostia sa fac upgrade si de atunci merge prost mac-ul: net-ul pica des si din senin pe wireless (problema foarte cunoscuta de altfel si la care apple nu ofera nici o solutie practica), consum mai ridicat de resurse fata de sierra sau el capitan etc. Weekendul asta planuiesc sa fac downgrade ca deja is satul de cum merge mac-ul cu High Sierra (mac de un an vechime).
Subscriu la problema cu wireless-ul.
Legat de consumul ridicat de resurse, nu am observat vreo diferență.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate