Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Succesiune notar versus instanta ...

Montaj aer conditionat in balcon ...

joc idem Half Life gratis

PC game stream catre Nvidia Shiel...
 Pompa de apa HEPU ?!

Vreau o masina electrica de tocat...

Cum ajunge remorca de tir inapoi ...

Alt "Utilizator nou" pe T...
 ULBS INFORMATICA

Index preturi

Boxa membrana tweeter infundata

Am nevoie de poze cu un curcubeu
 Whisky for Mac

Xiaomi 14 Gpay

Izolare zid exterior de scandura

Dezinstalare drivere W11 23H3
 

Liberalismul progresist a ruinat cinematografia, stiinta si jurnalismul.

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
140 replies to this topic

#19
ciine

ciine

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,069
  • Înscris: 04.06.2007

View PostSpinWaze, on 15 august 2018 - 12:39, said:

@ciine:eu visez la o Europa puternica și independenta de America si Rusia ca-n secolul XIX , dar e o cauza pierduta de la 1945

@utupium:sunt doua tipuri de liberalism: cel conservator pe cale de dispariție si cel progresist care are multe in comun cu socialismul

Prietene da-mi voie sa ma indoiesc de visele tale, am mai spus si iti repet si tie https://forum.softpe...4#entry23315662

Cit de ipocriti reusim sa fim !!!

Traiul bun , accesul la produse ieftine , alimente  si risipa impinsa la maxim , toate se datoreaza  unora platiti cu 1 dolar /zi , adica globalizarii  sau UE ,imperialistilor sorosistilor, care sug singele romanesc, cum ar zice cei gen PSD.

In alta ordine de idei noi ca natie vrem sa traim bine  cu salarii babane , munca putina sau deloc , multe wekend-uri sau libere de la stat ,concediu platit ,  dar toate aste ,daca se poate sa fie pe datorie,  patent inventat de psd si alti populisti  din politica .Bineinteles unul ca Boc sau Basescu care taie e dusmanul nemului, dar unul ca Draknea si Olguta care da  sunt politicieni anuluiPosted Image
Astept cu nerabdare sa se sparga buba, mai ales cind cele mai bine platite sunt slujbele de taiat frunza la caini de la stat

Apropo am uitat sa mentionez , un securist cu 25 ani vechime pensionat la 48 ani , nu a facut razboiul , nu a dormit in transee , nu a lucrat in ture ,  salariu peste 1500euro  mai tot timpul , are o pensie la 48 ani de 7500 , plus medicamente gratuite, asistenta medicala cu circuit inchis , etc
Intrebarea e  , unde e plus valoarea ???


#20
SpinWaze

SpinWaze

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 115
  • Înscris: 11.08.2018

View Postandreic, on 15 august 2018 - 09:09, said:

De la o varsta se renunta la prietenii imaginari dar aici e fiecare dupa posibilitati...
Nu-i vorba de credinta intr-un zei, ci de identitatea culturala. Ca nici eu nu mai cred in zei sau in spiritualitate de la 12 ani, dar tot ma declar crestin-ortodox fiindca asta imi este identitatea pe aceasta planeta. M-am nascut intr-o tara europeana cu populatie 90% crestin-ortodoxa.  Pot sa cred ce vreau, dar asta nu schimba faptul ca am fost botezat ortodox si ca am primit educatie in stil crestin-european.  
Europenii vor sa-si conserve cultura, stilul de viata  si civilizatia crestin-europeana, fiindca in caz contrar,  o societate atee va fi vulnerabila  in fata unei alte religii majoritare  ca Islamul
Asa cum musulmanii au dreptul conform corectitudinii politice sa-si conserve stilul de viata, europenii de ce nu ar avea? De ce conservatorii  din UE si SUA sunt incriminati fiindca vor sa-si creasca copii cu educatie crestina  si musulmanii nu?  
Majoritatea musulmanilor sunt ca mentalitate pe la evul mediu, si pe buna dreptate ca  anul curent pentru ei este 1439, deci mai trebuie sa treaca ceva timp pana cand se vor reforma.  
Eu nu vreau ca Europa sa importe din orient moschei, teroristi,  jihadisti, imami, abuzurile asupra femeilor, sharia   etc.
Cum nici musulmanii nu au acceptat sa ne importe bisericile, doctrinele bisericesti, crucile, clopotele, sarbatoriile crestine, inchizitorii, preotii si nici conceptul de iertarea pacatelor...nu, la musulmani nu exista decat razbunare conform coranului.    
Musulmanii i-au persecutat pe locuitorii crestini din teritoriile otomane si continua si azi dupa cum vedem in Siria.  

Spune-mi poate cum ar trebui sa procedeze europenii la asemenea atrocitati.

Stiu cate atrocitati au comis crestinii de-a lungul istoriei, de la inchizitiei si cruciade pana la razboaie religioase si genocidul din colonii.
Dar de vreo 2-3 secole s-au maturizat.  
Musulmanii cand au de gand sa se maturizeze si sa nu mai ia religia chiar atat in serios?
Europenii ii vor accepta in societatea lor  atunci cand musulmanii se vor maturiza si vor deveni integrabili, doar atunci.  Momentan, majoritatea nu au ce cauta sa stea pe ajutoare sociale, ca dupa aia sa puna de atentate si sa omoare zeci de oameni nevinovati.

Edited by SpinWaze, 15 August 2018 - 19:50.


#21
mobiletron

mobiletron

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,052
  • Înscris: 15.08.2018

View Postandreic, on 15 august 2018 - 02:37, said:

Tipul (Derek Hunter) fiind un conservator convins abereaza despre libertati... halal Posted Image

Conservatorii au apreciat intotdeauna libertatea in timp ce liberalii (a se citi marxisti) au dispretuit-o profund.

View Postvrajitoruldinoz, on 15 august 2018 - 03:25, said:

Problema este ca idolul conservatorilor acum e Trump. Trump ma! Oricit de anti-liberal ai fim nu poti sa-ti alegi un erou mai nasol.
Macar liberalii erau cu Obama. Diferenta ca de la cer la pamint. Ca intre Becali si Plesu.

Aiurea, Obama a fost o unealta a marxistilor si e atat de prost ca nici nu si-a dat seama de asta. Cel mai rau lucru pe care l-a facut Obama pt negri a fost sa convinga albii din America ca negrii nu sunt buni de nimic.

Edited by mobiletron, 15 August 2018 - 19:53.


#22
SpinWaze

SpinWaze

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 115
  • Înscris: 11.08.2018

View Postandreic, on 15 august 2018 - 13:25, said:

Nu inventa definitii ca sa-ti sustii ideea, ea trebuie sa fie auto-sustenabila... si asta a aluia copiata si de tine nu este. Propaganda conservatoare inseamna printre altele ce face ala, are antecedente...
Poate ca asa o fi, dar nici propaganda liberala nu-i de negat.
De la conservatori si republicani stiu la ce sa ma astept, dar de la liberali si socialistii ipocriti  si imprevizibili ma aleg numai cu tepe (vezi ce s-a intamplat numai in ultimii 10 ani in cazul Romaniei unde   liberali ca  Basescu si  Tariceanu, sau socialisti ca  Ponta si Dragnea  care au promis lapte si miere si cresterea economica, dar cand colo, creste doar rata emigratiei si datoria externa).



Quote


Realitatea arata sustenabilitatea... daca nu era, disparea Posted Image Cum spunea si un filantrop renumit pentru finantarea educatiei si societatilor deschise, indiferent de retorica conservatoare, lumea se descurca foarte bine in multiculturalism.

Asa se spunea si despre URSS.  E tragic ca oamenii nu invata deloc din istorie si chiar o repeta.  
Nu, UE nu-i deloc sustenabil cu stilul asta de productie si consum.  UE traieste doar pe spinarea Americii si din import si datorii la greu.
Daca America refuza sa mai ajute UE, iar datoriile vor depasi pragul imposibilului, UE o sa se destrame in secunda doi si poate se pune si de ceva razboaie europene locale intre separatisti si guverne.
Brexit si Catalonia au fost doar inceputul.

Si poate ca ar fi mai bine sa existe o Europa dezbinata unde sa existe concurenta fiindca mai usor face fata unor puteri ca Rusia si China decat am face-o uniti.
Si chiar uniti cum suntem acum, tot e fiecare pentru el.

Edited by SpinWaze, 15 August 2018 - 19:57.


#23
mobiletron

mobiletron

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,052
  • Înscris: 15.08.2018

View PostSpinWaze, on 15 august 2018 - 12:39, said:

i cel progresist care are multe in comun cu socialismul

Nu are nimic in comun cu socialismul, este chiar socialismul.

#24
SpinWaze

SpinWaze

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 115
  • Înscris: 11.08.2018

View Postmobiletron, on 15 august 2018 - 19:53, said:

Aiurea, Obama a fost o unealta a marxistilor si e atat de prost ca nici nu si-a dat seama de asta. Cel mai rau lucru pe care l-a facut Obama pt negri a fost sa convinga albii din America ca negrii nu sunt buni de nimic.
Ba chiar a divizat societatea mai rau decat a fost pe vremea lui Bush.  
Au ajuns  republicanii si democratii in pragul unui razboi civil, negrii sunt tot mai izolati in cartiere unde infractionalitatea a crescut,  imigratia ilegala si traficul de droguri din Mexic au luat-o razna,  iar chinezii cumpara America bucata cu bucata.
Tot multumita impotentului de Obama, Putin a inceput sa-si permita sa devina mai  tupeist de a ajuns sa ocupe Europa de Est  fara niciun tanc sau racheta prin agentii lui politici (si cred ca multi progresisti de pe aici ar fi de acord in privinta asta, dar va e greu sa recunoasteti ca administratia Obama a fost un esec total)
Nu mai zic de ce a facut pe plan extern - pur si simplu varza fiindca planeta a devenit o societate globalizata tirano-anarhica, multinationalele au devenit niste adevarate soviete,  , terorismul a luat amploare si in Europa.

Multi n-au idee, dar Trump tocmai a mai amanat marea catastrofa pentru inca cativa ani si bine ar fi pentru noi sa fie reales in 2020, altfel razboiul sau dictatura ne mananca.

Edited by SpinWaze, 15 August 2018 - 20:07.


#25
mobiletron

mobiletron

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,052
  • Înscris: 15.08.2018

View PostSpinWaze, on 15 august 2018 - 20:00, said:


Tot multumita impotentului de Obama, Putin a inceput sa-si permita sa devina mai  tupeist.

Da domnule dar cica e libertate, exista Antifa, BLM, s-a dat liber la impuscat politisti, negrii se impusca in continuare intre ei mai eficient decat o face politia, fiefurile liberale au devenit shithole cities (Detroit, Los Angeles, San Francisco). Totul eee minunaaaat... oile placide.

#26
SpinWaze

SpinWaze

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 115
  • Înscris: 11.08.2018
E amuzant ca multi  liberali  sustin miscarea ANTIFA, care cica-i anti-fascism, dar miscarea in sine este de extrema stanga, care e total opusa liberalismului.  


Curios e ca pana si Wikipedia care e o enciclopedie "liberala"  mentioneaza clar ca aceasta miscare este una violenta si extremista.  
Antifa (United States) - Wikipedia


View Postmobiletron, on 15 august 2018 - 20:04, said:

Da domnule dar cica e libertate, exista Antifa, BLM, s-a dat liber la impuscat politisti, negrii se impusca in continuare intre ei mai eficient decat o face politia, fiefurile liberale au devenit shithole cities (Detroit, Los Angeles, San Francisco). Totul eee minunaaaat... oile placide.
Acum legat de implicarea ruseasca, nu stiu ce ar avea de castigat Putin din a sustine candidati ca  Le Pen, Farage, Wilders si alte partide eurosceptice  extremiste de dreapta ca AfG, UKIP sau Lega Nord?
Pentru ca astea de fapt intaresc statele europene spre deosebire de partidele socialiste si liberal europene care distrug unitatea,  civilizatia  si cultura europeana cu islamizarea.  Inseamna ca poate chiar ne vrea binele si doreste ca civilizatia crestin-europeana sa supravietuiasca.
La fel si in cazul SUA, de ce l-ar sustine pe Trump?
Ca America sa devina puternica, izolationista,  sa aiba o economie prospera, forte militare intarite,  securitate la frontiere,  infractionalitate redusa,  ordine si stabilitate sociala, ba chiar si-ar dori o China infranta, careia Rusia ii este partenera?
Pai in cazul asta ar merita laudat ca vrea binele comun al omenirii daca teoria aia cu implicarea ruseasca in alegeri ar fi adevarata.
Dar eu stiu ca pe Putin il intereseaza Rusia si suprematia in Eurasia.

Edited by SpinWaze, 15 August 2018 - 20:23.


#27
mobiletron

mobiletron

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,052
  • Înscris: 15.08.2018

View PostSpinWaze, on 15 august 2018 - 20:09, said:

E amuzant ca multi  liberali  sustin

Din pacate nu e nimic amuzant, s-a ajuns pana la aberatia ca se doreste eliminarea rasei albe, deja au aparut articole in universitati care spun ca rasa alba este o abominatie. Nazistii au fost mici copii pe langa marxistii de tip Soros.

#28
SpinWaze

SpinWaze

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 115
  • Înscris: 11.08.2018

View Postmobiletron, on 15 august 2018 - 20:13, said:

Din pacate nu e nimic amuzant, s-a ajuns pana la aberatia ca se doreste eliminarea rasei albe, deja au aparut articole in universitati care spun ca rasa alba este o abominatie. Nazistii au fost mici copii pe langa marxistii de tip Soros.

No, e chiar amuzant, fiindca au inceput sa deformeze istoria, iar copii vor pune botul la asta.
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/QTBOi1PAMmw?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/zpDnTYYXXAY?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/QejlgC2J3QU?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/fSBx0pqTSL0?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by SpinWaze, 15 August 2018 - 20:23.


#29
mobiletron

mobiletron

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,052
  • Înscris: 15.08.2018
Putin nu este un idiot, poate ca e ticalos, dar in nici un caz nu este idiot. Este normal sa nu vada cu ochi acest neomarxism care distruge cultura europeana crestina, si ghici ce? Si Rusia este o cultura europeana crestina.

#30
SpinWaze

SpinWaze

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 115
  • Înscris: 11.08.2018
Astia sunt tinerii liberi si frumosi si guvernantii democrati "liberali" care vor sa dea jos niste statui ale lui Cristofor  Columb, Thomas Jefferson  si Robert Lee pe motiv ca au detinut sclavi negri, chiar daca fac parte din patrimoniul cultural.

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/LXGd8w1xFgw?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/1wb53w9OK4Y?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]




Cu cine sa semene?
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/SS9yLgJ4sqo?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


View Postmobiletron, on 15 august 2018 - 20:27, said:

Putin nu este un idiot, poate ca e ticalos, dar in nici un caz nu este idiot. Este normal sa nu vada cu ochi acest neomarxism care distruge cultura europeana crestina, si ghici ce? Si Rusia este o cultura europeana crestina.
Pai stie ca e si in interesul lui sa nu aiba la usa lui o Europa islamizata cu care sa se bata Rusia pentru multi ani de acum inainte avand in vedere ca americanii sunt peste ocean si isi vor baga picioarele.

Edited by SpinWaze, 15 August 2018 - 20:31.


#31
mobiletron

mobiletron

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,052
  • Înscris: 15.08.2018
Marxistii intotdeauna au cautat sa rescrie istoria, sa nu te mire nimic.

#32
SpinWaze

SpinWaze

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 115
  • Înscris: 11.08.2018

View Postmobiletron, on 15 august 2018 - 20:30, said:

Marxistii intotdeauna au cautat sa rescrie istoria, sa nu te mire nimic.
Intamplator am gasit niste manuale de istorie ceausista la bunica'mea in pod.  

Se asemana la discurs  fix cu manualele europene progresiste, in special pe partea de istorie contemporana.  
Da, nu mai e vorba de socialismul triumfator, ci despre progresism si globalizare cu libera circulatie si diversitate multiculturala , dar tot un marxism mascat in liberalism si vopsit nitel in albastru.






Si iata ca acest trend ruineaza si industria jocurilor video:
In Assassin's Creed Syndicate, bogatii sunt prezentati ca aia rai, capitalistii care exploateaza saracii, dar nu zice nimic de multinationalele care azi subjuga micile intreprinderi.  
In  Battlefield 1 si Battlefield V sunt soldati negri si soldati femei care participa in numar mare la cele doua razboaie mondiale.
In Mass Effect si Dragon Age baga optiuni sa te cuplezi cu personaje gay, ori daca esti incepator si nu te pricepi la ce replici sa alegi,  e nasol.  
Mass Effect Andromeda mai ales a bagat numai femei urate fiindca condamna sexismul.  
Si alte jocuri ca Wolfenstein unde svastica e cenzurata in varianta germana.

Edited by SpinWaze, 15 August 2018 - 20:38.


#33
wiseguy76

wiseguy76

    just don't

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,210
  • Înscris: 24.05.2006
Eu cred ca Putin, spre deosebire de visatorii conducatori ai UE, are o viziune. Sau un plan. Ca vrea renasterea URSS, e foarte clar. Probabil vrea si fostele state satelit, inclusiv Romania.
Ce vrea Putin, si, in opinia mea, ce vrea si Trump, este revenirea la valori concrete: familie, credinta, munca, scoala. Toate porcariile liberale, cheltuielile sociale fara limite, si tot ce a inceput Obama si au continuat restul de lideri europeni, probabil ca o sa inceteze.
Si la toate astea, se adauga si incalzirea globala. Toti activistii lesinati de foame il acuza pe Trump ca e anti-ecologist, pro-carbune, etc. Dar omul e foarte realist, si administratia lui a inlaturat o gramada de reguli aberante impuse de Obama.
Probabil ca trendul in viitor o sa fie, state izolate, productie locala sustenabila, si din ce in ce mai multe profesii practice in detrimentul celor liberale.
Cum era sloganul ala comunist- 'De la fiecare dupa posibilitati, fiecaruia dupa necesitati'' :D

#34
tavitu

tavitu

    Minune: HE a început să emită facturile!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,598
  • Înscris: 16.02.2009

View PostSpinWaze, on 15 august 2018 - 20:09, said:

Acum legat de implicarea ruseasca, nu stiu ce ar avea de castigat Putin din a sustine candidati ca  Le Pen, Farage, Wilders si alte partide eurosceptice  extremiste de dreapta ca AfG, UKIP sau Lega Nord?
S-au scris atâtea prostii pe subiectul ăsta... o să răspund doar la asta. Putin aplică divide și cucerește, sprijină partidele extremiste din UE sperând că dacă acestea câștigă sau chiar dacă nu câștigă o să destabilizeze UE și o să slăbească țările europene astfel încât să intre sub controlul Rusiei. Putin nu ne vrea binele, ne vrea în lesă.

#35
mobiletron

mobiletron

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,052
  • Înscris: 15.08.2018

View Posttavitu, on 15 august 2018 - 20:41, said:

S-au scris atâtea prostii pe subiectul ăsta... o să răspund doar la asta. Putin aplică divide și cucerește, sprijină partidele extremiste din UE sperând că dacă acestea câștigă sau chiar dacă nu câștigă o să destabilizeze UE și o să slăbească țările europene astfel încât să intre sub controlul Rusiei. Putin nu ne vrea binele, ne vrea în lesă.

Putin nu va reusi niciodata sa detina controlul de la Austria incolo, asa s-a hotarat si stim bine treaba asta. Germania de Est care a cazut in mainile Rusiei din cauza tradarii ex regelui Mihai nu se va mai intoarce niciodata in sfera de influenta a Rusiei.

#36
SpinWaze

SpinWaze

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 115
  • Înscris: 11.08.2018
Da, din partea mea, sa fie fiecare progresist-liberal-socialist pe tarlaua lui.

Nu sa impuna majoritatii ce vrea minoritatea.  

Majoritatea oamenilor vor familie traditionala, stilul de viata occidental conservat,  identitatea culturala pe care o avem de 2000 de ani sa fie  mentinuta,   isi doresc o  societate stabila, pace, ordine, securitate si joburi, precum si posibilitatea de a initia o intreprindere mica proprie ca sa nu stai sa sclavagesti toata viata la patron intr-o multinationala.
Si precum o presa obiectiva fara stiri false si senzationale si universitati care sa scoata oameni, nu anarhisti progresisti  si pui de neomarxisti.

Din pacate, de pe urma raului  pricinuit de liberali  si socialisti o sa mai avem de suferit multe decenii de acum inainte.
Universitatile, presa, cinematografia sunt deja compromise pentru multi ani.

Iar porcaria de feminism a intors societatea cu susul in jos si din cauza asta, multe generatii vor avea de suferit.


Mi se pare anormal sa ajungi sa  apelezi  doar la prostituate, pornografie  si roboti sexuali fiindca femeile au devenit niste carieriste isterice autovictimizate sau niste pitipoance curvistine a caror religie sunt banii.

Edited by SpinWaze, 15 August 2018 - 20:59.


Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate