Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Plasa de umbrire peste gard de pl...

O smecherie pe care nu o inteleg

Balcon parter fara acte

unde gasesc un speed bag in bucur...
 Programe TV cu altfel de sporturi

Laptop "bun la toate" max...

navigatie noua vw tiguan

ctfmon.exe - System Error (in Saf...
 Ați prins vremurile cand 120 Volț...

Whatsapp nu afișeaza numele ...

Medii admitere Politehnica Bucure...

Se extinde Baza de la Kogalniceanu
 Politist mutilat de caine in curt...

Trotineta- cat rezista?

Windows 11 si inregistrare de pe ...

Cont Facebook spart
 

Liberalismul progresist a ruinat cinematografia, stiinta si jurnalismul.

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
140 replies to this topic

#1
SpinWaze

SpinWaze

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 115
  • Înscris: 11.08.2018
Recent a fost lansata aceasta carte pe Amazon si ma gandesc sa o cumpar fiindca vorbeste despre liberalism si cum a ajuns in stadiul de ideologie extremista.  
Amazon.com: Outrage, Inc.: How the Liberal Mob Ruined Science, Journalism, and Hollywood (9780062835529): Derek Hunter: Books
Liberalismul progresist si corectitudinea politica au ruinat stiinta, cinematografia si jurnalismul.

Din cauza corectitudinii politice,  nu mai apar filme bune fiindca trebuie musai niste actori de culoare, chiar daca respectivii sunt paraleli cu actoria si lipsiti de talent - a se vedea ultimele filme Star Wars.  
Pana si muzica a luat-o la vale din cauza asta.
Liberalismul a ruinat cultura pop in ultimii 20 de ani.  
In privinta stiintei,  nu mai poti sa faci comparatii intre rase, desi sunt demonstrate biologic.  
Jurnalismul mainstream  nu mai demult obiectiv, ci a devenit o sursa de propaganda progresista.  De parca ei decid cum sa ne fie mai bine, iar apoi, a luat amploare fenomenul "Fake News"  si "Clickbait"  si trendul stirilor senzationale.  
Tot progresismul liberal a ruinat casnicii si viata sexuala.  Simpla interactionare cu femeile   pe strada si  in mediul online  e  acum catalogogata drept hartuire sexuala  in multe tari occidentale.  Dimpotriva, liberalismul nu a sprijinit feminismul clasic, ci pitiponegeala si femeile perfide si ticaloase ca cele de la Hollywood care traiesc in relatii conjugale doar din interese financiare. De la feminism si simpla militare pentru drepturi egale cu cele ale barbatului s-a ajuns la dorinta de a subjuga masculinitatea, ca razbunare pentru cei 10 000 de ani de societate patriarhala pe care femeile le-au putut indura.
Nu mai zic de cum ne baga homosexualitatea pe gat, de parca vor sa devenim toti homosexuali.  


Liberalismul  a dus la ascensiunea  multinationalelor si corporatiilor ce au inceput sa impuna monopol asupra pietelor si sa distruga concurenta si orice tentativa al unui mic intreprinzator de a-si deschide o afacere, mai ceva cum faceau regimurile comuniste. Din cauza asta ne indreptam spre stagnare si colaps, fie spre dictatura corporatista.  

In facultati si universitati de stiinte umane, progresismul este privit ca obiectivul final al istoriei, idealul ca toti oamenii sa traiasca in armonie si diversitate indiferent de religie, culoare si sex, exact cam cum procedau comunistii in scolile marxiste.  

Si de multe ori liberalismul progresist s-a dovedit a fi ipocrit fiindca de pe urma lui au beneficiat doar cei care conduc ONG-urile si partidele politice liberale. Ba chiar au fost duse razboaie profitabile ce n-au dus decat la amploarea terorismului islamic.  
In urma au lasat o societate tot mai divizata , iar vietile oamenilor de rand nu s-au schimbat deloc in bine.


Si s-ar parea ca tot liberalismul progresist a ruinat globalizarea si ne-a adus in aceasta situatie in care americanii l-au ales pe Trump , America capatand astfel pozitia izolationista.
Tot din cauza liberalismului progresist ce a dus la criza refugiatilor, observam ca tot mai multe partide conservatoare, extremiste  si eurosceptice devin populare in randul maselor prin statele membre UE, ca riposta in fata liberalismului progresist si socialismului liberal.  


Quote

From Derek Hunter—one of the most entertaining political writers today—comes an insightful, alarming look at how progressives have taken over academia, pop culture, and journalism in order to declare everything liberal great, and everything great, liberal.
Progressives love to attack conservatives as anti-science, wallowing in fake news, and culturally backwards. But who are the real denialists here?
There are three institutions in American life run by gatekeepers who have stopped letting in anyone who questions their liberal script: academia, journalism, and pop culture. They use their cult-like groupthink consensus as "proof" that science, reporting, and entertainment will always back up the Democrats. They give their most political members awards, and then say the awards make their liberal beliefs true. Worse, they are using that consensus to pull the country even further to the left, by bullying and silencing dissent from even those they've allowed in.
Just a few years ago, the media pretended they were honest brokers. Now a CNN segment is seven liberals versus a sacrificial lamb. MSNBC ate their sacrificial lamb. Well, Chris Matthews did. Tired of being forced to believe or else, Derek Hunter exposes the manufactured truths and unwritten commandments of the Establishment. With research and a biting, sarcastic wit, he explains:
The growing role of celebrities in the political world, and movies with a "message" that dominate awards season, but rarely the box office.
The unquestioning reporting on "studies" that don’t prove what they say they prove.
The hidden bias of "fact-checking," when the media cherry picks which facts they check.
Celebrity scientists like Bill Nye and Neil deGrasse Tyson blending liberal activism with pretend expertise outside their fields.
Clever, controversial, and convincing, Derek Hunter's book gets to the root of America's biggest cultural war lies.

Edited by SpinWaze, 15 August 2018 - 01:32.


#2
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 122,151
  • Înscris: 07.02.2003

 SpinWaze, on 15 august 2018 - 01:21, said:

Recent a fost lansata aceasta carte pe Amazon si ma gandesc sa o cumpar fiindca vorbeste despre liberalism si cum a ajuns in stadiul de ideologie extremista.  
Tipul (Derek Hunter) fiind un conservator convins abereaza despre libertati... halal Posted Image

 SpinWaze, on 15 august 2018 - 01:21, said:

Si s-ar parea ca tot liberalismul progresist a ruinat globalizarea
Si galaxia a ruinat-o muhahahahaha... sa lasam prostiile extremiste anti libertati, nu tin...

Edited by andreic, 15 August 2018 - 02:38.


#3
vrajitoruldinoz

vrajitoruldinoz

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 32,253
  • Înscris: 21.06.2016
Problema este ca idolul conservatorilor acum e Trump. Trump ma! Oricit de anti-liberal ai fim nu poti sa-ti alegi un erou mai nasol.
Macar liberalii erau cu Obama. Diferenta ca de la cer la pamint. Ca intre Becali si Plesu.

#4
wiseguy76

wiseguy76

    just don't

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,123
  • Înscris: 24.05.2006
Obama cred ca a fost unul dintre, daca nu cel mai prost presedinte american.

Liberalismul lesinat promovat de tot felul de attention whores, de genul idioatei asteia, dar si de politicieni UE, o sa duca intr-o singura directie- extremism.

Si da, nu mai poti sa vezi un film, care sa n-aiba in el un cuplu gay, o femeie intr-o functie de condcere, si un negru destept :D

#5
SpinWaze

SpinWaze

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 115
  • Înscris: 11.08.2018

 andreic, on 15 august 2018 - 02:37, said:

Si galaxia a ruinat-o muhahahahaha... sa lasam prostiile extremiste anti libertati, nu tin...

Scuza-ma, dar tu vrei sa discuti sau   faci misto?
Daca ti-a placut ultimul film SW, e treaba dumitale, dar uite ca majoritatea fanilor hardcore  sunt extrem de dezamagiti.  

Legat de extremisme anti-libertati  ,  cred ca   in ultimii ani  liberalii  au fost cei mai anti-"libertati" cum s-a demonstrat de nenumarate ori.
Nu mai ai voie sa spui aia ca jignesti o anumita categorie, esti sclav la corporatii si nu mai poti sa devii un mic intreprinzator, n-ai voie sa spui aia ca altfel esti dat in judecata, n-ai voie sa gandesti altfel ca vei fi imediat persecutat cu misto-uri si insulte si catalogat drept redneck sau neonazist, nu mai ai voie sa-ti faci partenera sau sa aspiri mai mult de la viata, nu mai ai voie sa ai credinta in Dumnezeu, nu mai ai voie sa " poluezi", nu mai ai voie sa scrii anumite chestii pe internet ca te bagam la puscarie, nu mai ai voie sa cumperi produse alternative fiind obligat sa cumperi produsele impuse pe piata,   iar daca nu esti cu noi, esti impotriva noasta si meriti sa mori anti-liberalule .
Crezi tu ca astea duc la evolutie, dar in realitate ne duce spre involutie, stagnare si colaps.  

Eu sper sa se incheie repede epoca asta a liberalismului fiindca in ritmul asta ne ducem naiba ca societate.  
Dictatura cibernetica sau colaps scrie pe noi.  


 vrajitoruldinoz, on 15 august 2018 - 03:25, said:

Problema este ca idolul conservatorilor acum e Trump. Trump ma! Oricit de anti-liberal ai fim nu poti sa-ti alegi un erou mai nasol.

Ce sa faci, americanii conservatori  albi si crestini au fost disperati....

Puteau sa voteze cu  neoconi ca Jed Bush,  Rick Parry,  Mitt Romney,  John McCain care efectiv continuau agenda lui Bush, aceea de a duce razboaie stupide si costisitoare pentru intreg occidentul.
Sau puteau sa voteze cu Marco Rubio, Ben Carson, Chris Christiela ,Carly Fiorina  Ted Cruz, care erau mai liberali, ducand agenda a lui Obama mai departe, aceea de a transforma America intr-o tara de mana a treia in timp ce China si Rusia cresteau.

Sau puteau vota cu John Kasich si Ron Paul,  niste candidati care erau cei mai inteligenti , dar prea slabi pentru pozitii de conducere  


Dar  situatiile  disperate cer masuri disperate.  Au vazut  in Trump  un LIDER, fiind  cel mai puternic si cel mai ideal candidat  pentru a merge inainte, in ciuda defectelor (foarte MULTE) pe care le are.
Au vazut ca el isi iubeste cel mai tare tara si vrea sa o faca superputerea de altadata, chit ca ar insemna sa ruineze UE si China pentru a le readuce joburile si productia si chit ca ar insemna sa faca pace cu Rusia pentru a incheia odata pentru totdeauna acest blestemat razboi rece care dureaza de 70 de ani.
Si americanii de asta l-au votat.  S-au saturat ca America sa fie  jandarmul planetei si superputerea galactica care sa salveze toata planeta, ori sa fie adusa la stadiul de tara de lumea a treia.  
S-au saturat de razboaie, s-au saturat sa-i sustina pe altii in carca pe banii lor.

 vrajitoruldinoz, on 15 august 2018 - 03:25, said:

Macar liberalii erau cu Obama. Diferenta ca de la cer la pamint. Ca intre Becali si Plesu.
Din cauza lui Obama ai ISIS, refugiati, o UE dezbinata, Putin cu mult tupeu si China in ascensiune.
Tot din cauza lui Obama, Romania a fost acaparata de PSD din nou.

Edited by SpinWaze, 15 August 2018 - 05:37.


#6
vrajitoruldinoz

vrajitoruldinoz

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 32,253
  • Înscris: 21.06.2016
Evident, toate pe lume sint din cauza lui obama daca esti spalat pe creier.

#7
SpinWaze

SpinWaze

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 115
  • Înscris: 11.08.2018

 vrajitoruldinoz, on 15 august 2018 - 06:30, said:

Evident, toate pe lume sint din cauza lui obama daca esti spalat pe creier.
Evident, nu doar Obama....probabil ca a fost doar un baiat de minge in toata treaba asta, cum a fost Ponta pentru Dragnea, adica o paiata.    
Ca nu doar el a coordonat porcaria de primavara araba si a incins blestematul de  razboi  civil sirian, finantand rebeli (unii dintre ei, viitori teroristi ISIS).  

Ea e una dintre cei care l-au manevrat de la spate.

Attached Files


Edited by SpinWaze, 15 August 2018 - 06:38.


#8
rosix

rosix

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,873
  • Înscris: 01.02.2008
Cel putin in ultimul timp industria americana de film produce niste filme atat, atat de patetice... Parca e pe vremea lu Ceasca la Cantarea Romaniei cand, practic, tuturor ne era sila de atata slugarnicie, dar n-aveam loc de intors.

In privinta jurnalismului e, pe de o parte slugarnicie, ipocrizie (intrebari care nu se pun, teze care nu se discuta) si pe de alta parte fake news pe toata linia.  Exagerarea cu cateva dovezi in fundal..

Un film care trebuie sa transmita, musai, mesaje politically correct, nu poate fi un film artistic... cel mult unul patetic adica falsul rabufneste prin toti porii.  De aceea majoritatea filmelor actuale de Hollywood, behaie a fake de la o posta, pentru ca, in spatele efectelor speciale se ascunde o doza ridicata de fake.

Dar viata noastra intreaga a devenit un big fake, pentru ca in 90% din timp, trebuie sa ne adaptam contextului existent, nu producem nimic original.

Edited by rosix, 15 August 2018 - 07:43.


#9
rich1974

rich1974

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,275
  • Înscris: 25.07.2007
@rosix
tine cont de o treaba....
ne indreptam catre "idiocracy"....
degeaba vrei dumneata nu stiu ce arta, pur si simplu nu mai are cine o consuma, nu mai face audienta.
despre jurnalism se stie demult ca face prostitutie.

#10
doxan

doxan

    Disident politic

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,486
  • Înscris: 22.12.2015

 rosix, on 15 august 2018 - 07:38, said:

Cel putin in ultimul timp industria americana de film produce niste filme atat, atat de patetice... Parca e pe vremea lu Ceasca la Cantarea Romaniei cand, practic, tuturor ne era sila de atata slugarnicie, dar n-aveam loc de intors.

In privinta jurnalismului e, pe de o parte slugarnicie, ipocrizie (intrebari care nu se pun, teze care nu se discuta) si pe de alta parte fake news pe toata linia.  Exagerarea cu cateva dovezi in fundal..

Un film care trebuie sa transmita, musai, mesaje politically correct, nu poate fi un film artistic... cel mult unul patetic adica falsul rabufneste prin toti porii.  De aceea majoritatea filmelor actuale de Hollywood, behaie a fake de la o posta, pentru ca, in spatele efectelor speciale se ascunde o doza ridicata de fake.

Dar viata noastra intreaga a devenit un big fake, pentru ca in 90% din timp, trebuie sa ne adaptam contextului existent, nu producem nimic original.
In cinematografia americana post anul 2010 se remarca o obsesie de a promova ideea superioritatii negrului fata de alb, a musulmanului fata de crestin si ideea ca barbatul alb crestin sta in calea fericirii pentru restul oamenilor. Asta e de fapt o tema veche, evreii lucreaza la proiectul lor de eugenie sociala inca de la sfarsitul sec XVIII, acum doar intram in ultima faza, cea in care se propaseste in concret planul de exterminare prin infertilitate.
Liberali, conservatori, libertarieni, alt right...nu conteaza cum le spune, toti sunt doar niste pioni utili ai evreilor.

 rich1974, on 15 august 2018 - 08:46, said:

ne indreptam catre "idiocracy"....

Fals, ne indeptam spre Elysium, filmul ala a fost profetic, asa o sa arate viitorul nu prea indepartat al omului...evreii o sa aiba totul iar restul goyimilor deja inferiori rasial=> nimic.

Edited by doxan, 15 August 2018 - 09:08.


#11
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 122,151
  • Înscris: 07.02.2003

 SpinWaze, on 15 august 2018 - 05:35, said:

Scuza-ma, dar tu vrei sa discuti sau   faci misto?
Daca tu consideri discutie sa faci propaganda unei carti scrise de un conservator impotriva normalitatii, libertatilor samd... adica de buna voie iti anulezi propriile valori umane, democratice, europene samd... atunci nu vad ce alte raspunsuri ai primi de la persoane inca ancorate in realitate. Nu stiu despre ce majoritati vorbesti tu in a doua propozitie dar lumea este in majoritate covarsitoare liberala in gandire si ideologie si asa e normal sa fie, ceilalti sunt majoritari doar in fiefurile lor conservatoare Posted Image

 SpinWaze, on 15 august 2018 - 05:35, said:

Legat de extremisme anti-libertati  ,  cred ca   in ultimii ani  liberalii  au fost cei mai anti-"libertati" cum s-a demonstrat de nenumarate ori.
Daca esti opinionat poti spune orice, totusi nu s-a demonstrat nimic in acest sens, doar vorbe goale. Educatia deschisa este prin natura ei liberala by the way... de aceea in anumite profesii care cer nivel de educatie ridicat o sa vezi ca predomina liberalismul.

 SpinWaze, on 15 august 2018 - 05:35, said:

...n-ai voie sa gandesti altfel ca vei fi imediat persecutat cu misto-uri si insulte si catalogat drept redneck sau neonazist, nu mai ai voie sa-ti faci partenera sau sa aspiri mai mult de la viata,
Daca a gandi altfel inseamna a imbratisa anti-liberalismul scuza-ma dar catalogarile mentionate sunt valide si juste. Imbratisand opusul nu doar ca nu cauti mai mult de la viata, cauti mai putin chiar si iti bati joc pana si de cei care au luptat impotriva opresiunii si totalitarismnului inainte de 89 Posted Image

 SpinWaze, on 15 august 2018 - 05:35, said:

nu mai ai voie sa ai credinta in Dumnezeu,
De la o varsta se renunta la prietenii imaginari dar aici e fiecare dupa posibilitati...

Edited by andreic, 15 August 2018 - 09:15.


#12
rosix

rosix

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,873
  • Înscris: 01.02.2008
Parerea mea este ca exista o agenda ascunsa de "idiocracy" in toate mediile de comunicare:  film, presa, internet.. pentru ca in toate abunda kktul simplu, banal, ieftin, blazat, de proasta calitate.
Adica fix realitatea "low cost" in care nu doresti sa traiesti decat daca esti cu adevarat idiot.

Spre exemplu exista filme recente in care doi actori stau pe o canapea sau intr-o camera si discuta niste banalitati si niste lucruri absolut marunte de te doare bila.  Ori.. un astfel de script de film, un astfel de scenariu orientat spre banal, nu poate fi rezultatul unei munci creative spontane ci a unei agende orientate spre banal, spre lucrul marunt care te seaca dar de care te tot impiedici.  Pentru ca fix asta se doreste, sa ne invartim in cerc, in bula noastra meschina, sa nu ajungem nicaieri.

Iar promovarea gandirii marunte, excitata de chesii low-cost se vede peste tot, in toate mediile de comunicare.  Nicaieri nu se promoveaza nimic elevat - doar ghelbanism, cocalarism, low-cost (vezi hainele actuale, rupte in toate directiile) si gandire subtire si cat mai putina daca se poate.

Ori asta NU e o realitate dezirabila, in care sa-ti doresti sa traiesti sau ... culmea, sa mai platesti si taxe ca sa o intretii.

"Idiocracy" is real!

Edited by rosix, 15 August 2018 - 09:49.


#13
djl

djl

    Resursele sunt făcute pt. a fi consumate

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 112,125
  • Înscris: 13.06.2004
Fake news există hă-hă de când. Şi Ameircanii au practicat aşa ceva, chiar din anii '50-'60 când îi acuzau pe unii de comunism. Întreabă-i pe cei din Guatemala şi El Salvador cum a fost versiunea pentru ei a "Stalin şi poporul Rus/Libertate ne-au adus".
Iar ca să-i citez pe Paraziţii "Din cultura televizată/Eşti o fiinţă complexată". În ciuda dragostei mele faţă de trecut, nu-s aşa de conservator precum cred unii. Ba dimpotrivă, sunt chiar mai liberal decât destui modernişti. Dar nu-mi plac unele tendinţe din jurnalism, televiziune, cinematografie.

#14
SpinWaze

SpinWaze

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 115
  • Înscris: 11.08.2018
@andreic: propaganda înseamnă:
Publicitatea falsa si exagerata la produsele de slaba calitate
Filmele din ultima vreme si muzica care s-au politizat
Fake news de la trusturile de presa liberala
Universitățile ce au devenit cuiburi neomarxiste
Târgurile de joburi si interviurile unde angajatul e păcălit de angajator.
Ce promit partidele liberale când de fapt singurul scop e îmbogățirea din războaie proxy si subjugarea economiei cu bănci mamut,corporații si produse unice intens promovate
Feminismul



Ce face omul ala e pura analiza politica obiectiva

Oricum, ma bucur ca pana la sfarsitul acestui secol vor dispărea socialismul si liberalismul.
O sa dispara si feminismul si cocalarismul intens promovate.
Civilizația moderna e trecătoare fiindcă e bazata pe resurse epuizabile, consumând mai mult decât producem.


Eu nu prevăd decât doua finaluri:
1. Robotizare - oamenii vir deveni nemuritori, dar vor renunța la latura umana si emotionala
2. Întoarcerea la evul mediu si din păcate e un scenariu foarte probabil.
Civilizatia moderna in trendul actual e nesustenabila.


Oricum, in ambele cazuri, clasa de mijloc o sa dispară, elitele se vor izola in fortărețe si palate ca-n evul mediu, dar cu roboti drept cavaleri, iar saracii...cred ca e evident

Edited by SpinWaze, 15 August 2018 - 12:30.


#15
utopium

utopium

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 45,495
  • Înscris: 14.08.2007
Ce treaba are liberalismul cu cenzura si egalitarismul doar voi stiti ...

Edited by utopium, 15 August 2018 - 12:31.


#16
SpinWaze

SpinWaze

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 115
  • Înscris: 11.08.2018
@ciine:eu visez la o Europa puternica și independenta de America si Rusia ca-n secolul XIX , dar e o cauza pierduta de la 1945

@utupium:sunt doua tipuri de liberalism: cel conservator pe cale de dispariție si cel progresist care are multe in comun cu socialismul

Edited by SpinWaze, 15 August 2018 - 12:39.


#17
utopium

utopium

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 45,495
  • Înscris: 14.08.2007

 SpinWaze, on 15 august 2018 - 12:39, said:

@utupium:sunt doua tipuri de liberalism: cel conservator pe cale de dispariție si cel progresist care are multe in comun cu socialismul
Eu cred ca sunt mult mai multe tipuri ... din punctul meu de vedere conservatorii si socialistii n-au prea multe in comun cu liberalii.

#18
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 122,151
  • Înscris: 07.02.2003

 SpinWaze, on 15 august 2018 - 12:19, said:

@andreic: propaganda înseamnă:
Nu inventa definitii ca sa-ti sustii ideea, ea trebuie sa fie auto-sustenabila... si asta a aluia copiata si de tine nu este. Propaganda conservatoare inseamna printre altele ce face ala, are antecedente...

 SpinWaze, on 15 august 2018 - 12:19, said:

Civilizatia moderna in trendul actual e nesustenabila.
Realitatea arata sustenabilitatea... daca nu era, disparea Posted Image Cum spunea si un filantrop renumit pentru finantarea educatiei si societatilor deschise, indiferent de retorica conservatoare, lumea se descurca foarte bine in multiculturalism.

 SpinWaze, on 15 august 2018 - 12:19, said:

Ce face omul ala e pura analiza politica obiectiva
Oricum, ma bucur ca pana la sfarsitul acestui secol vor dispărea socialismul si liberalismul.
Ti se pare doar... nu au cum sa dispara oamenii dar ei sunt ideologic, prin natura lor, orientati pe oameni nu altcela si asta cred ca stii ce inseamna Posted Image Numai niste roboti cum in mod amuzant ai zis la un moment dat ar putea fi altfel decat umani...

Edited by andreic, 15 August 2018 - 13:26.


Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate