Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Aplicatie medicala / asistent med...

Google Sheet - Referire la textul...

De ce vor atația politicieni...

ERR_ADDRESS_UNREACHABLE
 Legea 18/1968 Se mai aplica?

Digi conectare 2 routere prin fir

Succesiune notar versus instanta ...

Montaj aer conditionat in balcon ...
 Cont curent mulți valuta far...

Sugestii plan casa

Experiente cu firme care cumpara ...

joc idem Half Life gratis
 PC game stream catre Nvidia Shiel...

Pompa de apa HEPU ?!

Vreau o masina electrica de tocat...

Cum ajunge remorca de tir inapoi ...
 

Ultimul Trib, la Antena 1

* - - - - 1 votes
  • Please log in to reply
33 replies to this topic

#1
George78910

George78910

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,593
  • Înscris: 14.11.2016
Attached File  Antena 1 HD.png   4.69K   1 downloads anunță primii concurenți ai show-ului de aventură „Ultimul Trib”
Attached File  _o2a0435_foto_mauro_gonzalez_tb730_622_tb730.jpg   80.96K   3 downloads
Antena 1 anunță prima echipă, din cele trei ale show-ului Ultimul trib, format asemănător cu Exatlonul de pe Kanal D. „La casting s-au înscris aproape 2.000 de români, de la cei care abia au împlinit vârsta majoratului, până la sexagenari, indiferent de profesie sau zonă geografică”, anunță reprezentanții postului.

Cei rămași sunt șapte români de vârste și profesii diferite care vor face echipă pentru show-ul de aventură ce va fi filmat în Madagascar.
După ce a anunțat grupul de oameni obițnuiți, Antena 1 urmează să mai anunțe echipa formată din vedete și cea formată din sportivi, potrivit formatului show-ului.
Iată cine sunt cei șapte membri ai echipei formate din oameni de rând:
Cosmin Pădureanu, în vârstă de 41 de ani, este din București și este cascador de mai bine de 24 de ani. De-a lungul carierei sale, Pădureanu a jucat în peste 100 de filme, inclusiv alături de actori cunoscuți precum Van Damme și Steven Segal, iar în unele a fost dublura lui Sergiu Nicolaescu. În plus, în tinerețe, Pădureanu a jucat și fotbal și a făcut atletism, dar a și cântat muzică rap.
Attached File  cosmin-padureanu-ultimul-trib_tb250.jpg   14.11K   4 downloads
Ema Șerban, o altă bucureșteancă, are 32 de ani și lucrează ca Din 2007 face parașutism și are la activ 862 de salturi, iar când nu se aruncă din avioane, îi place să picteze și să cânte la vioară.
Attached File  ema-serban-ultimul-trib_tb250.jpg   15.03K   5 downloads
Gabriela Popa (45 de ani) și Silviu Geandra (43 de ani) sunt din Iași și formează un cuplu de doi ani, după ce s-au cunoscut la preselecțiile pentru o emisiune. Amândoi au mai fost căsătoriți, iar Gabriela este și mama a două fetițe. Pasiunea pentru sport i-a unit, iar în timp ce Gabriela este adepta mișcării pentru a se păstra în formă, Silviu este multiplu campion la kickboxing și vicecampion european la Unifight.
Attached File  gabriela-popa-si-silviu-geandra-ultimul-trib_tb250.jpg   14.5K   3 downloads
La 49 de ani, Mirel Magop se recomandă ca fiind globetrotter și tâmplar. Bărbatul a devenit cunoscut în România după ce și-a descoperit pasiunea pentru mersul pe jos și a pus-o în practică atât în țară, cât și în străinătate. Mai întâi, Mirel Magop a făcut turul României pe jos, apoi a refăcut traseul lui Badea Cârțan până la Roma.
Attached File  mirel-magop-ultimul-trib_tb250.jpg   10.72K   3 downloads
Mezina echipei, Oana Dedeu, 28 de ani, s-a născut în Giurgiu, însă pasiunea pentru dans a făcut-o să se mute în București. Oana a început de la 4 ani să facă gimnastică sportivă la Deva, iar în prezent este dansatoare și acrobat la Circul Metropolitan București.
Attached File  oana-dedeu-ultimul-trib_tb250.jpg   5.35K   2 downloads
Silviu Mircescu, 29 de ani, unul dintre cei mai tatuați membri ai echipei, a jucat în ultimii ani în mai multe filme românești și a lansat anul acesta și o piesă alături de Andreea Bălan. Este pasionat de sport și, mai ales, de baschet, iar la motocicletă a renunțat după ce a suferit mai multe accidentări.
Attached File  silviu-mircescu-ultimul-trib_tb250.jpg   16.35K   2 downloads
Despre formatul Ultimul Trib
Este un show adaptat după formatul „Nomads”. Trei echipe - una de vedete, una de sportivi și una compusă din oameni de rând - vor fi trimise în Madagascar, unde vor trece prin probe diverse.
În fiecare săptămână, aceștia se vor lupta pentru ”Teritoriu”, iar în timp ce echipa câștigătoare va fi cazată într-un resort de lux, echipa de pe locul doi va locui într-un sat alături de localnici, unde concurenților le vor fi trasate sarcini zilnice în schimbul cărora vor primi mâncare și un loc în care să doarmă.
În cele din urmă, cea de-a treia echipă va fi sancționată și va trăi întreaga săptămână într-un loc izolat, cu resurse minime.
În plus, la finalul celor șapte zile de încercări grele, doi concurenți vor fi nominalizați pentru ”Eliminare” și se vor lupta pentru ca unul dintre ei să rămână în competiție.
În etapa finală a show-ului ”Ultimul Trib”, ultimii opt concurenți se vor lupta între ei și doar unul dintre ei va deveni câștigătorul acestui reality show de aventură și al marelui premiu în valoare de 100.000 de euro!
Sursa: https://www.paginade...ui-ultimul-trib

#2
pufonel

pufonel

    Oglinda, oglinjoara, cine-i cel mai pufos din tara?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,867
  • Înscris: 28.11.2006
Daca tot filmeaza in Madagascar, nu-l coopteaza si pe Mazare? :w00t:

#3
George78910

George78910

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,593
  • Înscris: 14.11.2016
Attached File  Antena 1 HD.png   4.69K   1 downloads anunță a doua rundă de concurenți din „Ultimul trib”, sportivii
Attached File  37760837_10216873824066799_908432282283409408_n_tb730.jpg   40.16K   3 downloads
A doua echipă de concurenți din cele trei ale show-ului Ultimul trib, de pe Antena 1, a fost anunțată. Este vorba de șapte sportivi din domenii precum fotbal, kickboxing, fitness sau gimanstică.

Iată cine sunt cei șapte sportivi care intră în ”Ultimul Trib”:

Fotbalistul Daniel Chiriță, fost jucătorul la Petrolul și Rapid, este unul dintre membrii tribului de sportivi din Madagascar. În vârstă de 44 de ani, Chiriță a jucat alături de Naționala României și alături de ”Generația de Aur”. În plus, Chiriță are în prezent și o școală de fotbal la care lucrează alături de aproape 400 de copii.
Attached File  daniel-chirita2_tb250.jpg   17.2K   3 downloads
Alex Filip  este luptător de kickboxingse. La primul meci al carierei sale, la vârsta de 29 de ani, Alex a intrat direct în SuperKombat și a reușit să dea knock-out-ul anului în Europa. În plus, Alex s-a apucat de karate de la vârsta de 10 ani, a făcut parte din Lotul Național .și a ieșit campion național de șapte ori.
Attached File  alex-filip3_tb250.jpg   19.5K   3 downloads
Cornelia Condeescu este în prezent instructor de fitness, dar și dansatoare. A câștigat aproape 100 de premii la concursuri, iar meseria sa actuală a purtat-o prin țară ca manager de club sau antrenor. Visul Corneliei este să poată dechide o sală special amenajată în care să aplice programe speciale pentru copii supraponderali.
Attached File  cornelia-condeescu2_tb250.jpg   3.88K   2 downloads
Lola Crudu, în vârstă de 31 de ani, este din Chișinău, însă de zece ani locuiește în București. Înainte de a se stabili în România, Lola a lucrat ca dansatoare în Coreea, dar și în Ucraina. Dacă ar câștiga marele premiu în ”Ultimul Trib”, i-ar plăcea să își aducă părinții să locuiască alături de ea în România.
Attached File  crudu-lola---personal-trainer---ex-dansatoare_tb250.jpg   11.36K   2 downloads
Ioana Șulea este cunoscută în lumea sportivă datorită titlurilor obținute la categoria bikini fitness. Are peste 20 de medalii obținute, inclusiv titlul de campioană mondială, obținut în 2016 în Santo Domingo, Republica Dominicană, în cadrul Campionatului Mondial de Juniori.
Attached File  ioana-sulea_tb250.jpg   15.42K   3 downloads
Mircea Zamfir, în vârstă de 33 de ani, este un alt sportiv român ale cărui rezultate au făcut ca imnul României să fie intonat la Campionatele Europene de gimnastică. Mircea lucrează ca instructor de aerobic și face parte din trupa Aeros, unde este acrobat din anul 2017.
Attached File  mircea-zamfir2_tb250.jpg   8.2K   4 downloads
Până la vârsta de 31 de ani, Roxana Chiperi, a cochetat cu cascadoria și cu dansul, dar a făcut performanță în fitness. În ultimii zece ani, Roxana a participat la competiții naționale, dar și internationale. Visul său este să poată dansa alături de o școală de samba la Carnavalul de la Rio.
Attached File  roxana-chiperi_tb250.jpg   10.71K   4 downloads
Cei șapte sportivi își vor măsura puterile cu tribul format din vedete și cu cel format din oameni de rând: Mirel Magop, Silviu Mircescu, Cosmin Pădureanu, Oana Dedeu, Ema Șerban și cuplul format din Gabriela Popa și Silviu Geandra.
„Ultimul Trib” este un show adaptat după formatul „Nomads”, asemnătător cu Exatlon Kanal D. Trei triburi - unul de vedete, unul de sportivi și unul compus din oameni de rând - vor fi trimise în Madagascar, unde vor trece prin diferite probe.
În fiecare săptămână, aceștia se vor lupta pentru ”Teritoriu”, iar în timp ce tribul câștigător va fi cazat într-un resort de lux, cel de pe locul doi va locui într-un sat alături de localnici, tribul de pe locul al treilea va dormi pe plajă.
Sursa: https://www.paginade...-trib-sportivii

#4
beavis03

beavis03

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,539
  • Înscris: 10.04.2009
Antena 1 anunță prezentatorul show-ului de aventură "Ultimul trib", pe care îl pregătește pentru această toamnă.

Producția de aventură ce va fi filmată în Madagascar va fi prezentată de Octavian Strunilă, anunță postul tv.

Strunilă nu e la prima experiență de prezentator al unui show de aventură. El a mai prezentat alături de Paul Ipate emisiunea Fort Boyard de pe PRO TV.

https://www.paginade...ru-ultimul-trib


astia nu sunt in stare sa gaseasca un prezentator care sa nu fie de la concurenta ? :roflmaofast:

sa-l ia si pe Ipate sa prezinte Asia Express Posted Image

#5
George78910

George78910

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,593
  • Înscris: 14.11.2016
FOTO. Concurenții-vedetă de la Ultimul Trib, Exatlonul Attached File  Antena 1 HD.png   4.69K   1 downloads: Daniela Crudu și Dorian Popa, printre nume
Attached File  ultimul-trib_tb730.jpg   37.67K   4 downloads
Echipa de concurenți ai Ultimului Trib, show de aventură de pe Antena 1, este completă. Postul a anunțat și echipa de vedete care vor concura în Medagascar pentru marele premiu de 100.000 de euro.

Bătălia se va da între cele trei triburi: cel de oameni simpli, cel de sportivi și cel al vedetelor.

Echipa vedetelor este format din:
  • Dorian Popa
Attached File  dorian-popa-ultimul-trib_tb250.jpg   19.04K   3 downloads
  • Dima Trofim
Attached File  dima-trofim-ultimul-trib_tb250.jpg   18.32K   3 downloads
  • Daniela Crudu
Attached File  daniela-crudu-ultimul-trib_tb250.jpg   25.95K   4 downloads
  • Sorana Darclée Mohamad
Attached File  sorana-ultimul-trib_tb250.jpg   17.48K   4 downloads
  • Ionuț Iftimoaie
Attached File  ionut-iftimoaie-ultimul-trib_tb250.jpg   19.06K   2 downloads
  • Paula Chirilă
Attached File  paula-chirila-ultimul-trib_tb250.jpg   19.56K   3 downloads
  • Sorin Brotnei
Attached File  sorin-brotnei-ultimul-trib_tb250.jpg   19.11K   3 downloads

Tribul sportivilor este format din:
  • Alex Filip
Attached File  alex-filip3_tb250.jpg   19.5K   2 downloads
  • Cornelia Condeescu
Attached File  cornelia-condeescu2_tb250.jpg   3.88K   2 downloads
  • Lola Crudu
Attached File  crudu-lola---personal-trainer---ex-dansatoare_tb250.jpg   11.36K   2 downloads
  • Daniel Chiriță
Attached File  daniel-chirita2_tb250.jpg   17.2K   2 downloads
  • Ioana Șulea
Attached File  ioana-sulea_tb250.jpg   15.42K   2 downloads
  • Mircea Zamfir
Attached File  mircea-zamfir2_tb250.jpg   8.2K   2 downloads
  • Roxana Chiperi
Attached File  roxana-chiperi_tb250.jpg   10.71K   3 downloads

A treia echipa, concurenți oameni de rând:
  • Mirel Magop
Attached File  mirel-magop-ultimul-trib_40_tb250.jpg   10.72K   3 downloads
  • Silviu Mircescu
Attached File  silviu-mircescu-ultimul-trib_313_tb250.jpg   16.35K   4 downloads
  • Cosmin Pădureanu
Attached File  cosmin-padureanu-ultimul-trib_126_tb250.jpg   14.11K   3 downloads
  • Oana Dedeu
Attached File  oana-dedeu-ultimul-trib_164_tb250.jpg   5.35K   3 downloads
  • Ema Șerban
Attached File  ema-serban-ultimul-trib_53_tb250.jpg   15.03K   3 downloads
  • Gabriela Popa si Silviu Geandra
Attached File  gabriela-popa-si-silviu-geandra-ultimul-trib_156_tb250.jpg   14.5K   3 downloads
„Ultimul Trib” este un show adaptat după formatul „Nomads”. Trei triburi - unul de vedete, unul de sportivi și unul compus din oameni de rând - vor fi trimise în Madagascar, unde vor fi supuse diferitelor probe de forță.
Sursa: https://www.paginade...l-trib-antena-1

Edited by George78910, 30 July 2018 - 10:26.


#6
WShow13

WShow13

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,678
  • Înscris: 21.09.2012
Bendeac de ce nu e în cast-ul pentru telenovelă și nu concurează în Ultimul trib? Posted Image

#7
COS_TUG

COS_TUG

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,350
  • Înscris: 29.05.2017

View PostWShow13, on 01 august 2018 - 15:48, said:

Bendeac de ce nu e în cast-ul pentru telenovelă și nu concurează în Ultimul trib? Posted Image
Pentru ca e ocupat cu X Factor.

#8
UltraDD

UltraDD

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 840
  • Înscris: 13.04.2018
https://a1.ro/ultimul-trib/

In curand. Posted Image

#9
George78910

George78910

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,593
  • Înscris: 14.11.2016
Se stie deja, pe topicul Antena 1 HD s-a si postat despre echipe si format.

Dar daca tot ai facut topic un moderator ar putea muta aici tot ce are legatura cu ,,Ultmul trib'' de pe topicul Antena 1 HD.

#10
UltraDD

UltraDD

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 840
  • Înscris: 13.04.2018
De acord cu tine. Emisiunea merita un topic dedicat.

#11
tico18

tico18

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,771
  • Înscris: 17.05.2018
Se vrea un fel de EXATLON

#12
UltraDD

UltraDD

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 840
  • Înscris: 13.04.2018
Sunt ceva fete dragute in concurs?

#13
Nytro84

Nytro84

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,635
  • Înscris: 07.07.2016
Na era interesant daca prezentator era Mazare

#14
UltraDD

UltraDD

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 840
  • Înscris: 13.04.2018
Nu pomeni de franghie in casa spanzuratului. Posted Image

#15
George78910

George78910

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,593
  • Înscris: 14.11.2016
Trădarea anului în televiziune! O vedetă a lăsat Attached File  PRO TV HD.png   3.03K   0 downloads pentru Attached File  Antena 1 HD.png   4.69K   0 downloads
Attached File  octavian-strunila_23012200.jpg   25.98K   2 downloads
Sezonul de toamnă din televiziune aduce schimbări foarte interesante. Dar poate că cea mai neașteptată mutare este cea a lui Octavian Strunilă (37 de ani), care a plecat de la Pro TV și a ajuns la Antena 1.

Aici, Strunilă va prezenta reality-show-ul "Ultimul trib”, filmat în Madagascar. Ani de zile, actorul a jucat în seriale la PRO TV, a prezentat emisiuni și a participat la reality-show-uri ca gazdă sau prezentator, conform click.ro. Ultima oară, anul acesta, în primăvară, a fost coleg cu Andreea Ibacka, la "Ferma după perdea", o emisiune care intra în culisele show-ului „Ferma Vedetelor”, de la Pro TV. Surpriza a fost când Strunilă a fost anunțat drept gazda de la „Ultimul trib''.

Sursa: https://www.realitat...13.html#galerie

Octavian Strunilă, dezvăluiri de la filmările show-ului „Ultimul trib“: „Unii dorm pe o plajă pustie, alții într-un sat care nu are nici curent electric“ FOTO
Attached File  646x404 (1).jpg   33.77K   3 downloads
Prezentatorul noului show de aventură „Ultimul trib“ de la Antena 1, Octavian Strunilă (37 de ani) a oferit detalii de la filmările din Madagascar și a mărturisit că „în fiecare seară găsește șopârle în cameră“.

Exotica insulă Madagascar le rezervă surprize concurenților din „Ultimul Trib“ și nu doar cele legate de jocuri, așa cum s-ar aștepta. Nici pentru Octavian Strunilă, prezentatorul show-ului, lucrurile nu sunt prea simple, iar distanța față de cei dragi își pune amprenta încă din primele săptămâni:    „Suntem la 7.000 de kilometri de casă. Concurenților le este foarte greu, pentru că se lovesc de cea mai crudă parte a Madagascarului, dar și mie îmi este, pentru că stau departe de familie.“, mărturisește prezentatorul.    Tărâmul în care au loc filmările este un loc total necunoscut, pe care fiecare are ocazia să îl descopere. Madagascarul ascunde multe secrete și reușește să surprindă la fiecare pas, căci după cum mărturisește Octavian Strunilă, localnicii sunt cei care transformă această insulă în ceva cu totul și cu totul autentic.
Attached File  627x0 (3).jpg   62.45K   2 downloads
„M-a surprins faptul că oamenii sunt ca altădată, ceea ce la noi a cam dispărut. Nu știu dacă cineva își mai pune problema zilei de mâine, așa cum o fac cei de aici. În fiecare zi se urcă într-o barcă, ies în larg și își procură hrana pentru întreaga familie.“, povestește Strunilă.    În plus, într-o pauză de filmare, Strunilă a publicat o imagine cu colegii, la o bere. „Pauză de filmare”, a scris actorul pe rețelele sociale, notează Click.ro.
Attached File  39207050_1039268012899289_984966877216243712_n.jpg   43.09K   4 downloads
„E frumos în Madagascar, dar sunt tot felul de vietăți ciudate, nu știi ce zboară în jurul tău, nu știi ce gândaci, ce șopârle găsești noaptea în cameră. Și nu glumesc, mici șopârle foarte prietenoase găsesc în fiecare seară în cameră, ori pe pereți, ori când dau cearșaful la o parte”, a povestit actorul.
Attached File  627x0 (4).jpg   51.91K   2 downloads
Attached File  627x0 (5).jpg   73.07K   2 downloads
Și tot el a dat vești despre concurenți. „Unii dintre ei dorm pe o plajă pustie, alții într-un sat care nu are nici măcar curent electric“.
https://www.facebook...5319918588/?t=0
Cu o populație de aproape 25 de milioane de locuitori, dublu față de acum 20 de ani, insula este plină de fețe zâmbitoare de copii, în ciuda greutăților de zi cu zi, iar de cele mai multe ori, accesul localnicilor la serviciile medicale este dificil și mult peste posibilitățile lor financiare. Cu doar 3.150 de medici pentru întreaga populație, echipa din România este însoțită de propriul echipaj medical pregătit să intervină în timp real în cazul în care unul dintre concurenți ar avea nevoie urgentã.    Fauna și vegetația din Madagascar este în proporție de 90% unică în lume, astfel că nimic în jurul lor nu arată familiar, iar unele specii de animale pot fi regăsite exclusiv în acest loc exotic. Tocmai de aceea, insula este pentru întreaga echipă din România un loc aparte, iar Octavian Strunilă nu pierde niciun moment în timpul său liber, în pauzele dintre filmări. Chiar el a mărturisit că această experiență îi oferă și șansa de a lua pulsul unei alte culturi, pulsul unui alt gen de oameni. Oricât de solicitante ar fi jocurile și oricâtă tensiune ar genera rivalitatea dintre concurenți, gazda show-ului admite că găsește și câteva momente de relaxare pe plajă, sau printre localnicii autentici din Madagascar.
Attached File  orig.jpg   1.47MB   2 downloads
În ceea ce privește insula Nosy Be, unde au loc filmările pentru emisiunea „Ultimul Trib“, care va începe în curând la Antena 1, aceasta este cunoscută pentru plajele exotice și apele sale turcoaz, dar și pentru fabricile de rom și câmpurile de ylang ylang din care se extrage esența atât de apreciată în industria parfumeriei. Pentru locuitorii care trăiesc însă în mare parte în sate lipsite de curent, toalete și având o singură cișmea, oceanul este o adevãratã sursă de hrană. Adulții, dar și copiii ies dimineața la pescuit, iar după prânz, când apele se retrag, oamenii înaintează pentru a vâna crabi și pentru a aduna scoici:    „Suntem într-un orășel foarte mic, un orășel în care oamenii își câștigă existența din pescuit și cred că viața asta crudă de aici este cea mai interesantă mostră de supraviețuire.“, afirmă gazda show-ului.
Attached File  627x0 (6).jpg   127.28K   2 downloads
Despre „Ultimul trib“, noul reality-show de laAttached File  Antena 1 HD.png   4.69K   1 downloads

„Ultimul Trib“ este un show adaptat după celebrul format „Nomads“. Trei triburi - unul de vedete, unul de sportivi și unul compus din oameni de rând - vor fi trimise în Madagascar, unde vor fi supuse unei aventuri exotice, care le va pune la încercare atât abilitățile sociale, cât și cele fizice. În ciuda personalităților complet diferite ale membrilor, fiecare trib va trebui să își dovedească puterea de a rezista sub impactul șocului cultural, dar și sub presiunea eforturilor fizice.    Tribul sportivilor este format din: Alex Filip, Cornelia Condeescu, Lola Crudu, Daniel Chiriță, Ioana Șulea, Mircea Zamfir și Roxana Chiperi. Cei șapte sportivi își vor măsura puterile cu tribul format din vedete și cu cel format din oameni de rând: Mirel Magop, Silviu Mircescu, Cosmin Pădureanu, Oana Dedeu, Ema Șerban și cuplul format din Gabriela Popa și Silviu Geandra. Cel de-al treilea trib, cel al vedetelor, este format din Dorian Popa, Dima Trofim, Daniela Crudu, Sorana Darclée Mohamad, Ionuț Iftimoaie, Paula Chirilă și Sorin Brotnei.   În fiecare săptămână, aceștia se vor lupta pentru „Teritoriu“, iar în timp ce tribul câștigător va fi cazat într-un resort de lux și va fi răsfățat zilnic, cel de pe locul doi va locui într-un sat alături de localnici, unde membrilor tribului le vor fi trasate sarcini zilnice în schimbul cărora vor primi o porție simplă de mâncare și nu neapărat un pat, ci mai degrabă un loc în care să doarmă. Acesta nu este însă nici pe departe cea mai grea situație în care se poate găsi un trib: cei care vor fi pe locul trei vor trăi întreaga săptămână într-un loc izolat, cu resurse minime. În plus, la finalul celor șapte zile de încercări grele, membrii triburilor vor fi nevoiți să se lupte și pentru a rămâne pe insulă.    Săptămână de săptămână triburile își vor măsura puterile în competiții spectaculoase și tensionate atât pentru „Teritoriu“, cât și pentru „Eliminare“, pentru ca în final doar opt membri să mai rămână în confruntarea pentru miza cea mare: premiul în valoare de 100.000 de euro.
Sursa: https://adevarul.ro/...5e3c/index.html

#16
UltraDD

UltraDD

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 840
  • Înscris: 13.04.2018
Breaking News: Dorian Popa s-a cuplat cu Dima Trofim!

#17
George78910

George78910

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,593
  • Înscris: 14.11.2016
Din culisele filmărilor din Madagascar ale show-ului „Ultimul trib“, de laAttached File  Antena 1 HD.png   4.69K   0 downloads: „Am văzut copii cu adevărat fericiți aici, deși nu au o viață tocmai ușoară“
Attached File  627x0 (4).jpg   51.91K   1 downloads
Cei 21 de concurenți ai reality show-ului „Ultimul Trib“ se află de câteva zile în Madagascar și deja și-au dat seama că viața pe insula africană este departe de a fi una ușoară, chiar dacă frumusețea exotică și locuitorii i-au captivat.
În noua emisiunea de la Antena 1, care va debuta în septembrie, vor apărea Dorian Popa, Dima Trofim, Daniela Crudu, Sorana Darclée Mohamad, Ionuț Iftimoaie, Paula Chirilă și Sorin Brotnei (tribul vedetelor), Alex Filip, Cornelia Condeescu, Lola Crudu, Daniel Chiriță, Ioana Șulea, Mircea Zamfir și Roxana Chiperi (tribul sportivilor) și Mirel Magop, Silviu Mircescu, Cosmin Pădureanu, Oana Dedeu, Ema Șerban și cuplul format din Gabriela Popa și Silviu Geandra (tribul oamenilor de rând).

Exotica insulă africană Magadascar i-a îmbrățișat cu toate frumusețile sale încă din primele clipe pe concurenții români. Încântați de locurile văzute și de vegetația complet neobișnuită din insula africană, aceștia au fost însă și uimiți de condițiile grele în care locuiesc oamenii de aici.

Se filmează în „cea mai crudă“ parte a insulei Madagascar

„Suntem la 7.000 de kilometri de casă. Concurenților le este foarte greu, pentru că se lovesc de cea mai crudă parte a Madagascarului, dar și mie îmi este, pentru că stau departe de familie“, a declarat prezentatorul show-ului, actorul Octavian Strunilă. „M-a surprins faptul că oamenii sunt ca altădată, ceea ce la noi a cam dispărut. Nu știu dacă cineva își mai pune problema zilei de mâine, așa cum o fac cei de aici. În fiecare zi se urcă într-o barcă, ies în larg și își procură hrana pentru întreaga familie“, a mai spus Strunilă. Cu o populație de aproape 25 de milioane de locuitori, dublu față de acum 20 de ani, insula este plină de fețe zâmbitoare de copii, în ciuda greutăților de zi cu zi, iar de cele mai multe ori accesul localnicilor la serviciile medicale este dificil și mult peste posibilitățile lor financiare. Echipa din România este însoțită de propriul echipaj medical pregătit să intervină în timp real în cazul în care unul dintre concurenți ar avea nevoie urgentă.
Attached File  627x0.jpg   59.24K   1 downloads
Fauna și vegetația din Madagascar este în proporție de 90% unică în lume, astfel că nimic nu arată familiar pentru concurenți, iar unele specii de animale pot fi regăsite exclusiv în acest loc exotic. Tocmai de aceea, insula este pentru întreaga echipă din România un loc aparte. „E foarte frumos în Madagascar, dar sunt tot felul de vietăți ciudate, nu știi ce zboară în jurul tău, nu știi ce gândaci, șopârle găsești noaptea în cameră. Și nu glumesc, mici șopârle foarte prietenoase găsesc în fiecare seară în cameră, ori pe pereți, ori când dau cearșaful la o parte“, povestește amuzat prezentatorul show-ului.    Cei care s-au înscris în această aventură exotică au trecut prin schimbări bruște, căci climatul, șocul cultural, condițiile dificile și jocurile extrem de solicitante sunt doar o parte dintre modificările cărora concurenții au fost nevoiți să le facă față încă din prima zi: „Unii dintre ei dorm pe o plajă pustie, alții dorm într-un sat alături de localnici, iar satul respectiv nu are nici măcar curent electric“, mărturisește prezentatorul show-ului. Cu toate acestea, se pare că dorința de a învinge este mai mare ca orice impediment, iar concurenții își găsesc resurse necesare să continue această experiență exotică: „Străinii care sunt alături de noi, echipa ce ne ajută cu montarea jocurilor, formată din oameni care vin din toată lumea - Belgia, Columbia, Brazilia, Argentina -, a fost foarte mirată. Chiar ei au spus că nu au mai văzut până acum concurenți atât de descurcăreți, în toate țările în care au filmat acest format.“   În ceea ce privește insula Nosy Be, unde au loc filmările pentru emisiunea „Ultimul Trib“, aceasta este cunoscută pentru plajele exotice și apele sale turcoaz, dar și pentru fabricile de rom și câmpurile de ylang ylang din care se extrage esența atât de apreciată în industria parfumeriei. Pentru locuitorii care trăiesc însă în mare parte în sate lipsite de curent, toalete și având o singură cișmea, oceanul este o adevărată sursă de hrană. Adulții, dar și copiii ies dimineața la pescuit, iar după prânz, când apele se retrag, oamenii înaintează pentru a vâna crabi și pentru a aduna scoici. „Suntem într-un orășel foarte mic, un orășel în care oamenii își câștigă existența din pescuit și cred că viața asta crudă de aici este cea mai interesantă mostră de supraviețuire“, afirmă gazda show-ului.
Attached File  627x0.jpg   38.89K   1 downloads
„Trebuie să îmi aduc copiii aici să vadă cât sunt de norocoși“, a declarat și Ionuț Iftimoaie. La rândul lui, fotbalistul Daniel Chiriță s-a arătat de-a dreptul impresionat de viața de pe insula Madagascar: „Mă simt superb, am fost primiți foarte bine în satul malgaș, am văzut copii cu adevărat fericiți aici, deși nu au o viață tocmai ușoară... trăiesc fără curent, fără televizoare, fără telefoane sau alte «distracții» obișnuite. Am fost primiți în satul malgaș cu o grămadă de bunătăți și am văzut și dansul lor tradițional, dansul cameleonului, în care doi bărbați se luptau pentru teritoriu. Eu am mai fost în Africa, dar așa ceva nu am mai văzut.''
Attached File  627x0 (7).jpg   72.08K   1 downloads
Silviu Mircescu este foarte încântat de ceea ce a descoperit la sosirea pe insula africană: „Sunt fascinat de tot ce mi se întâmplă și de oamenii de aici. Sunt superbi, foarte primitori și darnici, am încercat de cum am ajuns o mulțime de mâncăruri locale – limbă de zebu, stridiile lor, multe tipuri de pește, crabi și homari și sunt convins că încă nu am descoperit toate delicatesele. Am fost întâmpinați cu o petrecere într-un sat malgaș și experiența a fost nemaipomenită, simțeam că parcă eram de acolo! M-am simțit foarte bine, am dansat cu ei și am cântat! Sunt foarte bucuros că am acceptat această provocare și că am ajuns aici, deja cred că aș vrea să mă mai întorc. În rest, este extrem de cald, deși aici este iarnă.“
Attached File  627x0 (8).jpg   66.63K   1 downloads
Paula Chirilă mărturisește că de la sosirea în Madagascar fiecare zi a fost o luptă continuă, mai ales cu ea însăși. Actrița e mândră că a reușit să își depășească limite de care nu credea că poate trece: „Madagascar este un ținut al contrastelor, am întâlnit aici și zone cu o sărăcie incredibilă, oameni care abia își duc traiul, dar și resorturi de lux, peisaje aride, dar și ținuturi fabuloase și vegetație luxuriantă, animale de tot felul, mâncăruri exotice, condimente interesante și feluri de a găti pe care nu le-am mai întâlnit până acum. Am și cules câteva rețete pe care am să le duc acasă și ... mi-e foarte dor de acasă, de fiica mea. Mi-e dor de prietenii mei, de mama, de patul meu confortabil, de lenea care mă lua dimineața când simțeam mirosul de cafea în casă. Dar și aici este foarte frumos, e o experiență absolut incredibilă, competițiile sunt deosebit de spectaculoase și totul e la limită. Mi-am depășit aici foarte multe limite, am trecut peste multe frici pe care le aveam acasă pentru că aici am fost pusă în situații limită și a trebuit să lupt. Nu am mai fost înconjurată de oameni care să facă lucruri pentru mine, așa că a trebuit să mă descurc și să mă descopăr. Mi-am făcut și câțiva prieteni, pe care sigur o să îi întâlnesc și după emisiune, oameni dragi sufletului meu datorită felului în care s-au comportat cu mine și cu cei din jur. Am întâlnit o echipă senzațională și am vizitat un ținut pe care probabil altfel nu l-aș fi vizitat, am văzut colțuri ale insulei pe care dacă aș fi cumpărat o excursie probabil nu le-aș fi văzut și am adunat amintiri cât pentru zece vieți.“
Attached File  627x0 (9).jpg   56.31K   2 downloads
„Iubesc la Madagascar experiența nouă și provocarea necunoscutului, dărâmatul barierelor, care de cele mai multe ori sunt în mintea noastră. E un loc atât de primitor, de exotic, de plin de culoare și de lucruri incredibile care apar din senin – de la oameni, la mâncare, la situații, la prietenii create. Un lucru care mi se întâmplă în fiecare zi este că aș vrea să pun mâna pe telefon și să povestesc cu cei de acasă cât de frumos este aici, să le împărtășesc experiența mea, să le spun că îi iubesc și că mi-e dor de ei. Dar acum, departe de România și în toate aceste situații, îmi dau seama cât de importanți sunt oamenii mei de acasă, cât de iubită sunt și cât de mult iubesc. Îmi lipseste cel mai mult iubitul meu, care este cel mai bun prieten al meu și care este omul care îmi dă forță și curaj, blândețe și echilibru“, a mărturisit și Sorana.
Attached File  627x0 (10).jpg   30.52K   1 downloads
„Ultimul Trib“ este un show adaptat după celebrul format „Nomads“. Trei triburi - unul de vedete, unul de sportivi și unul compus din oameni de rând - vor fi supuse unei aventuri care le va pune la încercare atât abilitățile sociale, cât și cele fizice. În ciuda personalităților complet diferite ale membrilor, fiecare trib va trebui să își dovedească puterea de a rezista sub impactul șocului cultural, dar și sub presiunea eforturilor fizice.
Attached File  627x0 (11).jpg   59.55K   2 downloads
În fiecare săptămână, aceștia se vor lupta pentru „Teritoriu“, iar în timp ce tribul câștigător va fi cazat într-un resort de lux și va fi răsfățat zilnic, cel de pe locul doi va locui într-un sat alături de localnici, unde membrilor tribului le vor fi trasate sarcini zilnice în schimbul cărora vor primi o porție simplă de mâncare și nu neapărat un pat, ci mai degrabă un loc în care să doarmă. Acesta nu este însă nici pe departe cea mai grea situație în care se poate găsi un trib: cei care vor fi pe locul trei vor trăi întreaga săptămână într-un loc izolat, cu resurse minime. În plus, la finalul celor șapte zile de încercări grele, membrii triburilor vor fi nevoiți să se lupte și pentru a rămâne pe insulă.
Attached File  627x0 (12).jpg   71.49K   2 downloads
Săptămână de săptămână triburile își vor măsura puterile în competiții spectaculoase și tensionate atât pentru „Teritoriu“, cât și pentru „Eliminare“, pentru ca în final doar opt membri să mai rămână în confruntarea pentru miza cea mare: premiul în valoare de 100.000 de euro.
Attached File  627x0 (13).jpg   30.18K   2 downloads
Sursa: https://adevarul.ro/...d4d5/index.html

#18
UltraDD

UltraDD

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 840
  • Înscris: 13.04.2018
Cand incepe?

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate