Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Apartament Grecia - Kavala

obtinere venituri PFA / PFI in ti...

Recomandare Volvo

Diferenta suprafata teren
 Plafonare preturi energie

Vanzari foto - CIPA 2023

Recomandare perdele sau draperii ...

Invertor Victron Easysolar-II 48/...
 "Militarizarea" Antifraudei

Washington DC in 1940 - secvente ...

Miniatur Wunderland - Monaco

Familia Simpson
 plata impozit profit actiuni trad...

Extras de cont cu semnatura elect...

Ce parere aveti despre ascasa.de ...

Sfat achizitie bmw e92 320d
 

Cross-Over - lamuriri

- - - - -
  • Please log in to reply
112 replies to this topic

#109
1user

1user

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 22.12.2011

View Postpopascu, on 1st December 2011, 16:44, said:

Am revenit. Am conectat acum direct prin cabluri la un router (nu in wan, in wan nu e nimic conectat) cele 2 PC -uri in windows ele se vad si pot accesa din unul in altul. (unul este PC -ul Fujitsu (placa realteck)de la care vreau sa intru iar celalalt (gazda) e DELL (placa 3com) unde am stocate datele. IP urile sunt alocate automat de router fiind setate pe alocare automata. Lafel merge si daca setez eu manual IP -urile 192.168.1.1 si 1.2. Insa din unul din comptere (Fujitsu) daca sunt in northon ghost (nu din windows) nu am puttut accesa celalalt PC. Dincolo (DELL) am dezactivat firevalul. Problema e la DHCP server   si nu poate primi prin retea adresa TCP /IP zice. Pozele cu setarile retelei facute in windows sunt de la PC -ul care se doreste a fi accesat (DELL).  La DHCP nu m-am bagat ca habar nu am. E vreo idee ce pot face?

    Cred ca te complici nejustificat cu aceasta varianta de restaurare,(in asemenea situatie problema este de obicei de la driverul placii de retea).Ma-m chinuit si eu mult cu modalitatea asta, pana am descoperit ceva nou, cu care lucrez in prezent si merge super.    [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/ggHCndF-uN4?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] ,in acest material video sunt descrisi pasi care trebuiesc facuti.

      Multa bafta.

#110
popascu

popascu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,775
  • Înscris: 22.04.2008
Mersi mult pt raspunsul anterior.
Ma lovesc de alta problema. De data aceasta in linux. O chestie aparent simpla: cum setez si ce utilitare ar trebui adaugate in Ubuntu sau Linux Mint pt o retea simpla intre 2 PC uri cu linux ambele?

Din linux vad un PC cu XP in folderul (numit de mine) MSHOME (workgroup) din dar invers nu. Adica in linux nu am setari de partajare si nici creeat un "workgroup". Chiar daca partajez ceva  in linux (un folder de exemplu) tot nu e vazut din din windows nici din alt linux.

#111
KyKyKyKy

KyKyKyKy

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,130
  • Înscris: 18.04.2008
Am încercat să-mi fac un cross-over Gigabit între 2 calculatoare, dar nu prea mi-a reușit.
Am făcut cu o schemă luată de pe Wikipedia.
La tester-ul de rețea îmi arată așa.
1-3
2-6
3-1
4-7
5-8
6-2
7-4
8-5
Chestia e că pe ambele calculatoare apărea viteza de 1 Gbps, dar calculatoarele nu se „vedeau” între ele.

Oare am greșit pe undeva?

#112
manowar27

manowar27

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 49
  • Înscris: 18.04.2005

View PostKyKyKyKy, on 11 septembrie 2014 - 11:35, said:

Am încercat să-mi fac un cross-over Gigabit între 2 calculatoare, dar nu prea mi-a reușit.
Am făcut cu o schemă luată de pe Wikipedia.
La tester-ul de rețea îmi arată așa.
1-3
2-6
3-1
4-7
5-8
6-2
7-4
8-5
Chestia e că pe ambele calculatoare apărea viteza de 1 Gbps, dar calculatoarele nu se „vedeau” între ele.

Oare am greșit pe undeva?

Salut,

incerca asa:
1-3
2-6
3-1
4-4
5-5
6-2
7-7
8-8

Bafta!

P.S.

Poti sa incerci si cu cablu mufat direct.
Majoritatea placilor de retea curente stiu sa inverseze singure.

#113
xxvirusxx

xxvirusxx

    Retired

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,441
  • Înscris: 11.11.2005
@KyKyKyKy

La ping raspundeau?

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate