Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Dren de fosa langa casa?

Panko lung

Analfabetism functional la relati...

Declaratia Unica - dividende WINE
 Plase ferestre, din nanofibra, an...

Batch defect de cartele metrou

350 lei pentru o plomba e mult sa...

Incarcator Makita China
 Boala pomi, sau insecte?

Ghiduri clinice Romania

Credit - persoane cu dizabilitati...

Diferente dioptrii intre ochi
 cod CAEN magazin online cu aproba...

Vocuher eMag peste pret comanda a...

Punct alb pe gingie

Schema scaner Lexmark X215
 

Cross-Over - lamuriri

- - - - -
  • Please log in to reply
112 replies to this topic

#1
alina_ally23

alina_ally23

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 977
  • Înscris: 05.03.2005
Am doua calculatoare, cam la 5 metri distanta.
Amandoua au placi de retea. Ce vreau eu sa intreb? Pot "lega" cele 2 calculatoare avand doar placile de retea si un cablu UTP (adica un capat al firului sa intre in placa de retea a calculatorului 1 si celalalt capat sa intre in placa celuilalt calculator) sau mai am nevoie de ceva?

#2
Dj Favorit

Dj Favorit

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 310
  • Înscris: 06.01.2006
ce fel de intrebare e asta??

#3
alina_ally23

alina_ally23

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 977
  • Înscris: 05.03.2005

View PostDj Favorit, on Feb 28 2006, 21:31, said:

ce fel de intrebare e asta??
Cum adica ce fel de intrebare este?
Mi s-a spus ca se poate si vreau sa stiu daca este adevarat.

#4
Tyby

Tyby

    blue balls

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 15,375
  • Înscris: 29.11.2001
da, cauta aici cross-over ... s-a discutat de mai multe ori ...

Poti incepe de aici:

http://forum.softped...5&hl=cross-over

#5
rashid

rashid

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,066
  • Înscris: 30.06.2005

View Postalina_ally23, on Feb 28 2006, 19:33, said:

Cum adica ce fel de intrebare este?
Mi s-a spus ca se poate si vreau sa stiu daca este adevarat.
Sau si mai simplu te duci la un magazin de calculatoare, si ii ceri omului ala un cablu de retea calculator-calculator [asigura-te ca a inteles calc-calc], mufat. 7 metri + mufatul te costa cam 100 de mii daca iti iei de la magazin de calculatoare.

#6
alina_ally23

alina_ally23

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 977
  • Înscris: 05.03.2005

View Postrashid, on Feb 28 2006, 22:04, said:

Sau si mai simplu te duci la un magazin de calculatoare, si ii ceri omului ala un cablu de retea calculator-calculator [asigura-te ca a inteles calc-calc], mufat. 7 metri + mufatul te costa cam 100 de mii daca iti iei de la magazin de calculatoare.
Am si placile si cablul cu tot cu mufe  :D, problema e ca imi zice: Network cable unplugged si nu inteleg de ce. Cablul este bagat bine si in prima placa si in a doua  :death:
Attached File  3.JPG   44.19K   2576 downloads
Iar asta imi da cand dau ipconfig/all
Attached File  32.JPG   9.4K   1573 downloads

Edited by alina_ally23, 28 February 2006 - 20:30.


#7
Tyby

Tyby

    blue balls

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 15,375
  • Înscris: 29.11.2001

View Postrashid, on Feb 28 2006, 20:04, said:

Sau si mai simplu te duci la un magazin de calculatoare, si ii ceri omului ala un cablu de retea calculator-calculator [asigura-te ca a inteles calc-calc], mufat. 7 metri + mufatul te costa cam 100 de mii daca iti iei de la magazin de calculatoare.

ma da-l dracu' cu mufarea lui! Gasesti patch 10 m prin Diverta / MediaGalaxy sub 10 RON.

View Postalina_ally23, on Feb 28 2006, 20:08, said:

Am si placile si cablul cu tot cu mufe  :D, problema e ca imi zice: Network cable unplugged si nu inteleg de ce. Cablul este bagat bine si in prima placa si in a doua  :death:
Attachment attachment

Evident, din moment ce ala e mufat straight, iar tie iti trebuie cross-over.

Sorry, dar eu nu ma mai bag in discutia asta. Ai cerut ajutor, ti-am dat sa citesti ca sa intelegi, dar matale nu vrei. E mai simplu sa iei de-a gata, de ce sa-ti bati tu mintea, nu? ... Mult succes!

#8
savone

savone

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 380
  • Înscris: 13.08.2005
uite un linkAICI  cum ar trebui sa aret un cablu cross-over :coolspeak:

#9
alina_ally23

alina_ally23

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 977
  • Înscris: 05.03.2005

View PostTyby, on Feb 28 2006, 22:30, said:

ma da-l dracu' cu mufarea lui! Gasesti patch 10 m prin Diverta / MediaGalaxy sub 10 RON.
Evident, din moment ce ala e mufat straight, iar tie iti trebuie cross-over.

Sorry, dar eu nu ma mai bag in discutia asta. Ai cerut ajutor, ti-am dat sa citesti ca sa intelegi, dar matale nu vrei. E mai simplu sa iei de-a gata, de ce sa-ti bati tu mintea, nu? ... Mult succes!
Ok, scuza-ma ca te-am deranjat.
Poate-mi raspunde altcineva.
Am intrat si pe link-ul ala dar n-am inteles mare lucru...sunt incepatoare in asa ceva...speram sa primesc niste raspunsuri care sa se incadreze in categoria "pentru prosti".

#10
alina_ally23

alina_ally23

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 977
  • Înscris: 05.03.2005

View Postsavone, on Feb 28 2006, 22:35, said:

uite un linkAICI  cum ar trebui sa aret un cablu cross-over :coolspeak:
Deci se schimba 12345678 cu 36145278

#11
Tyby

Tyby

    blue balls

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 15,375
  • Înscris: 29.11.2001
eu ti-am spus doar sa incepi de acolo ... si sa folosesti functia search ... pentru ca si-au batut niste "fraieri" destele de cateva ori pe marginea subiectului ... de-aia am si pus cateva titluri ca Important! aici pe arie:

http://forum.softped...c=34762&hl=568a

.....

#12
savone

savone

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 380
  • Înscris: 13.08.2005
mdeah dar unul la un cap (12345678)si unul la celalalt(36145278) si apoi uita-te unde a zis Tyby

#13
Tyby

Tyby

    blue balls

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 15,375
  • Înscris: 29.11.2001

View Postalina_ally23, on Feb 28 2006, 20:46, said:

Deci se schimba 12345678 cu 36145278


Mai corect: se schimba 1 cu 3 si 2 cu 6 ... dar se pastreaza o ANUMITA ordine a culorilor ... de-aia ti-am spus sa sapi aici ...

#14
alina_ally23

alina_ally23

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 977
  • Înscris: 05.03.2005

View PostTyby, on Feb 28 2006, 22:50, said:

eu ti-am spus doar sa incepi de acolo ... si sa folosesti functia search ... pentru ca si-au batut niste "fraieri" destele de cateva ori pe marginea subiectului ... de-aia am si pus cateva titluri ca Important! aici pe arie:

http://forum.softped...c=34762&hl=568a

.....
Ok...acum merge si poza...merci pentru link

#15
Tyby

Tyby

    blue balls

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 15,375
  • Înscris: 29.11.2001
ca sa fie mai clar ... si sa ramana si asta ca Important ...

Attached Files



#16
alina_ally23

alina_ally23

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 977
  • Înscris: 05.03.2005

View PostTyby, on Feb 28 2006, 22:57, said:

ca sa fie mai clar ... si sa ramana si asta ca Important ...
La mine nu sunt aceleasi culori, dar banuiesc ca nu este o problema. La mine sunt:1. alb cu rosu, 2. rosu, 3. alb, 4. albastru, 5. alb, 6. verde, 7.negru cu alb, 8.negru
Dupa ce fac asta are vreo importanta unde bag mufa modificata?

#17
savone

savone

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 380
  • Înscris: 13.08.2005

View Postalina_ally23, on Feb 28 2006, 21:02, said:

La mine nu sunt aceleasi culori, dar banuiesc ca nu este o problema. La mine sunt:1. alb cu rosu, 2. rosu, 3. alb, 4. albastru, 5. alb, 6. verde, 7.negru cu alb, 8.negru
Dupa ce fac asta are vreo importanta unde bag mufa modificata?
that's a good one
nu am mai :D  ris de mult asa  :P  :worthy:



...

#18
alina_ally23

alina_ally23

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 977
  • Înscris: 05.03.2005

View Postsavone, on Feb 28 2006, 23:26, said:

that's a good one
nu am mai :D  ris de mult asa  :P  :worthy:
...
De ce? De faptul ca am alte culori?

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate