Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Problema laptop Asus

Probleme mini tractor chinezesc b...

Cand și de unde iau permisul...

Cum functioneaza sistemul audio a...
 cum se foloseste o masina de spal...

Sentința fara precedent: Doi bucu...

Check engine - se stinge la rece

Frecvența redusa Facultate d...
 De unde pot cumpara mai multe car...

Înregistrare sistem multimedia Toy...

LG G6 sau ceva mai nou?

Google nu mai ofera spatiu nelimi...
 Problema laptop

Af la rcd310 oem

Opel Astra J clima in modul AUTO ...

Timp transmisie in standby
 

Router-ul si semnalul tv

- - - - -
  • Please log in to reply
35 replies to this topic

#1
ClaudiuRares

ClaudiuRares

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 23
  • Înscris: 09.08.2018
Buna, am un router TP-LINK AC2300, luat de o zi , astazi l-am instalat si dupa ce am facut toate setarile am constatat ca atunci cand router-ul merge nu mai am semnal la receiver-ul Humax HD de la RDS.Problema apare pe posturile Pro TV HD , Antena 1 HD , TVR HD si Nat Geo HD.Pe restul semnalul scade la 43% putere si 70% calitate.Cand opresc router-ul (il scot din priza) totul merge perfect.Programele mentionate mai sus merg fara probleme iar receiver-ul indica putere si calitate semnal la 100%.O sugestie? Multumesc anticipat de ajutor.

#2
mhanor

mhanor

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,736
  • Înscris: 12.01.2004
Conectica defectuoasă. Anunță deranjament, să vină să măsoare și să verifice conectica.

Edited by mhanor, 09 August 2018 - 15:26.


#3
gumball3000

gumball3000

    ...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 45,373
  • Înscris: 24.09.2006
schimba canalele wifi de pe touter

daca dezactivezi una dintre benzile wifi (sau chiar si ambele) mai ai probleme?

in ce mufe ai conectate cele doua dispozitive?

Edited by gumball3000, 09 August 2018 - 15:27.


#4
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 44,446
  • Înscris: 15.06.2004
Ai cumva GPON/EPON ? Adica fibra in casa pana intr-un aparat si de-acolo pleaca la TV si la router ?

#5
ClaudiuRares

ClaudiuRares

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 23
  • Înscris: 09.08.2018

View Postmhanor, on 09 august 2018 - 15:25, said:

Conectica defectuoasă. Anunță deranjament, să vină să măsoare, să verifice conectica.
Conectica e facuta de ei , sunt la ei de doua saptamani , totul e nou,

View Posteiffel, on 09 august 2018 - 15:26, said:

Ai cumva GPON/EPON ? Adica fibra in casa pana intr-un aparat si de-acolo pleaca la TV si la router ?
Netul si tv-ul vin separat.Cablul Coaxial vine din cutia aceea de pe scara si cel utp de la alta cutie insa langa cea de tv,

#6
mhanor

mhanor

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,736
  • Înscris: 12.01.2004
Ceva nu este făcut bine. Cât de aproape este routerul față de TV sau față de mufele de pe cablul TV?

#7
ClaudiuRares

ClaudiuRares

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 23
  • Înscris: 09.08.2018

View Postgumball3000, on 09 august 2018 - 15:26, said:

schimba canalele wifi de pe touter

daca dezactivezi una dintre benzile wifi (sau chiar si ambele) mai ai probleme?

in ce mufe ai conectate cele doua dispozitive?
Am incercat pe toate canalele ( de la 1 pana la 13) , de remarcat e ca pe canalul 13 calitate scade la 20% si fac apar macroblocuri si pe restul canalelor

View Postmhanor, on 09 august 2018 - 15:28, said:

Ceva nu este făcut bine. Cât de aproape este routerul față de TV sau față de mufele de pe cablul TV?
Router-ul este pe hol , iar tv-ul cu pricina in ultima camera , ( adica o sufragerie intre )

#8
mhanor

mhanor

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,736
  • Înscris: 12.01.2004
Clar. Conectica defectuoasă.

#9
ClaudiuRares

ClaudiuRares

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 23
  • Înscris: 09.08.2018
Daca e nevoie ,  setarile de la Wireless : Mod fara fir - AP , Mod retea fara fir - Auto , Latime canal - Auto (Lat 20+20 Mhz) , Canal - Auto (13 - 2472 Mhz) , Canal de extensie - Auto (Lower) , Nume retea fara fir (SSID) - TP-LINK_BBE0 , Difuzare SSID - Activat , Putere - Auto(25%),

View Postmhanor, on 09 august 2018 - 15:32, said:

Clar. Conectica defectuoasă.
Am mai spus , cablurile au 2 saptamani de cand sunt puse , totul este bagat si strans bine plus strat de banda izolatoare peste mufe (Unde intra cablul in mufa),

Edited by ClaudiuRares, 09 August 2018 - 15:37.


#10
waterman

waterman

    Mockerator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,264
  • Înscris: 17.05.2004
Sună la ei la deranjamente.

Sau stai pe net și nu te uiți la TV că oricum e numai politică.

#11
ClaudiuRares

ClaudiuRares

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 23
  • Înscris: 09.08.2018
Mai am doua tv-uri care merg pe DTV cu tuner-ul inclus in ele , aparent nu sunt probleme deloc la acestea (100% putere si calitate),

View Postwaterman, on 09 august 2018 - 15:38, said:

Sună la ei la deranjamente.

Sau stai pe net și nu te uiți la TV că oricum e numai politică.
Ch de politica sunt sterse :)

#12
crisstonne

crisstonne

    Stoic™

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,551
  • Înscris: 13.01.2011
Am si eu problema asta, pe citeva posturi tv.
De o perioadă, doar pe un tv din doua.
Eu suspectez receptorul tv, posibil si din cablurile de pe scara, ca eu la mufe nu am umblat.

Tot vad masinile Rds prin cartier, pe la noi la bloc, ba pe la scara A, ba pe la scara C, probabil sint mai multi cu defectul asta si nu ii dau de cap.

Edited by crisstonne, 09 August 2018 - 15:43.


#13
ClaudiuRares

ClaudiuRares

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 23
  • Înscris: 09.08.2018

View Postcrisstonne, on 09 august 2018 - 15:39, said:

Am si eu problema asta, pe citeva posturi tv.
De o perioadă, doar pe un tv din doua.
Eu suspectez receptorul tv.
Doar la tv-ul cu conserva sunt probleme , mai am doua care merg pe DTV prin tuner-ul lor si nu au probleme,,

#14
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 44,446
  • Înscris: 15.06.2004
N-ai raspuns la intrebarea daca si cu Wi-Fi-ul dezactivat apar probleme.

Exista posibilitatea in router sa il dezactivezi.

#15
gumball3000

gumball3000

    ...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 45,373
  • Înscris: 24.09.2006

View PostClaudiuRares, on 09 august 2018 - 15:37, said:

Daca e nevoie ,  setarile de la Wireless : Mod fara fir - AP , Mod retea fara fir - Auto , Latime canal - Auto (Lat 20+20 Mhz) , Canal - Auto (13 - 2472 Mhz) , Canal de extensie - Auto (Lower) , Nume retea fara fir (SSID) - TP-LINK_BBE0 , Difuzare SSID - Activat , Putere - Auto(25%),


Am mai spus , cablurile au 2 saptamani de cand sunt puse , totul este bagat si strans bine plus strat de banda izolatoare peste mufe (Unde intra cablul in mufa),
Ne intereseaza cum sunt bagate cablurile intre tp-link si gpon, ca daca acum ai LAN-LAN cu server DHCP ramas activ pe TP-link, e posibil sa forteze alocarea unor IP_uri de pe dispozitivele conectate la gpon (si implicit a TV-ului)

#16
ClaudiuRares

ClaudiuRares

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 23
  • Înscris: 09.08.2018

View Posteiffel, on 09 august 2018 - 15:41, said:

N-ai raspuns la intrebarea daca si cu Wi-Fi-ul dezactivat apar probleme.

Exista posibilitatea in router sa il dezactivezi.
Cu wifi-ul oprit dispar problemele , insa nu pot sta asa fiindca momentan 7 device-uri stau pe wifi :)

#17
gumball3000

gumball3000

    ...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 45,373
  • Înscris: 24.09.2006

View PostClaudiuRares, on 09 august 2018 - 15:43, said:

Cu wifi-ul oprit dispar problemele , insa nu pot sta asa fiindca momentan 7 device-uri stau pe wifi Posted Image
ok, deci pare ca sunt ceva interferente de la wifi.
Atentie, ne referim doar la partea de wifi oprita din router, nu la oprit complet routerul.

#18
ClaudiuRares

ClaudiuRares

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 23
  • Înscris: 09.08.2018

View Postgumball3000, on 09 august 2018 - 15:44, said:

ok, deci pare ca sunt ceva interferente de la wifi.
Atentie, ne referim doar la partea de wifi oprita din router, nu la oprit complet routerul.
Da , cu Wireless pe off :Wifi - Dezactivat

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate