Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
”Bill 89” sau sinucid...

opel astra g - sa schimb sonda la...

Produse de proaste calitate

Clash of Futures
 Starea fotbalului romanesc

Înregistrare apeluri telefonice

Parere Fiat Doblo Maxi 2012 diesel

Momente critice din viața
 Cel mai bun sistem supraveghere v...

Fix user profiles?

Eroarea XX5

Ungaria-prima tara din lume fara ...
 Megane 2 pornire

Publicatiile de "cuvinte incr...

Seat Leon 2007 1.6 check aprins

probleme "minore" busola
 

Nu se conecteaza pedalele, volanul da

- - - - -
  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1
Kendra45

Kendra45

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 12
  • Înscris: 14.01.2016
Buna
Am un volan cu pedale si as vrea sa joc gta 3 cu el. Cand intru intr-o masina imi merge volanul dar nu merg pedalele. Pentru viteza/frana pot folosi niste butoane de pe volan dar as vrea sa folosesc pedalele. Am incercat sa pun pedalele de pe game controls dar nu mi le vede. Stiti cumva ce as putea sa fac?

#2
Kaffir2018

Kaffir2018

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 211
  • Înscris: 15.06.2018
Ca sa anticipez intrebarile unora mai priceputi... ce model de volan, OS, etc?

#3
waterman

waterman

    Mockerator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,155
  • Înscris: 17.05.2004
Un setup ceva la volan nu exista ?
Dupa ce l-ai instalat nu ai o aplicatie pentru configurare ?

#4
Kendra45

Kendra45

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 12
  • Înscris: 14.01.2016
Volanul merge bine la celelalte jocuri, nu e o problema de sistem, cred ca e doar la jocul asta.

View Postwaterman, on 09 august 2018 - 08:58, said:

Un setup ceva la volan nu exista ?
Dupa ce l-ai instalat nu ai o aplicatie pentru configurare ?

Volanul merge bine la celelalte jocuri, nu e o problema de sistem, cred ca e doar la jocul asta.

View PostKaffir2018, on 09 august 2018 - 08:40, said:

Ca sa anticipez intrebarile unora mai priceputi... ce model de volan, OS, etc?

Hama, V18  vibration

Edited by Kendra45, 09 August 2018 - 09:28.


#5
waterman

waterman

    Mockerator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,155
  • Înscris: 17.05.2004
Și nu poți să redefinești tastele ? În joc ?

http://en.wikigta.or...ntrols_(GTA_III)

#6
arg

arg

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,385
  • Înscris: 19.09.2005
cred ca in joc trebuiesc setate pedalele.

sau e ceva de genul asta:
https://steamcommuni...25737478759524/

Edited by arg, 09 August 2018 - 10:04.


#7
waterman

waterman

    Mockerator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,155
  • Înscris: 17.05.2004

Quote

Setup a ps3 controller to my PC.
I got it somewhat working but the controls suck and i can't get it to use the analogs and triggers. Help?

Quote



arg ăia vorbesc de controler de PS3

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate