![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Euroscart->S-Video ??
Last Updated: Mar 24 2003 13:28, Started by
BMW Driver
, Mar 18 2003 14:02
·
0

Posted 18 March 2003 - 14:02

Am nevoie de ajutor!
Am o mufa euroscart si as dori sa-l adaptez la o intrare S-video care se afla intr-un Tv tunner. Intrebarea mea este daca se poate realiza acest lucru??? Si daca da unde gasesc descrieri pe internet?? |
Posted 18 March 2003 - 14:43

S-a mai discutat parca pe aici treaba asta.
Se gasesc euroscarturi in care poti baga si s-video si RCA. enjoy, Mtz |
Posted 19 March 2003 - 06:06

Gasesti aici
http://www.hardwarebook.net modul de legare pentru cele doua tipuri de mufe si un milion in plus. |
Posted 19 March 2003 - 08:10

Nu m-am lamurit inca daca exista pe S-vidoe audio si video out si audio si video in ???
|
Posted 19 March 2003 - 08:24

pai TU prin TV-out scoti SEMNAL VIDEO- >>> S-video
daca vrei sunet, in TV, iei un cablu de la placa de sunet JACK-RCA si-l bagi in TV, dar aici trebuie sa faci acelasi lucru si cu mufa S-video, adica sa o transformi in RCA! altfel trebuie sa desfaci cablul S-video, si sa gasesti alea 2 fire care NU sunt folosite la semnalul video, le legi la o mufa care o bagi in placa de sunet .... CAUTA aici pe SN, ca o sa gasesti poze+alte sfaturi! |
Posted 19 March 2003 - 13:58

hai sa nu zapacim omul
s-video e pt video audio bagi intr-un euroscart prin rca-uri se poate ce ti s-a zis mai sus, dar implica mai multa munca manuala si este valabil numai in cazul in care te apuci si cumperi separat mufe euroscart, svideo complete (cu toti pinii) si iti faci tu singur conectia si cablurile |
Posted 24 March 2003 - 12:48

Scurt si sper la obiect aici sa afla ce vreau sa fac si ce hardware am la dispozitie:
Am un TV-tuner descris la : http://www.digitalwo...s.php?idprod=99 Am o mufa (tata) scart. Vreau sa fac legatura dintre mufa scart si intrarea S-video a TV-tunerului in asa fel incat sa realizezi conexiune dintre video in si out + audio in si out. Trebuie neaparat sa leg iesire video din Tv-tunner cu video in scart !!! Se poate realiza acest lucru???? |
Posted 24 March 2003 - 13:19

s-a mai discutat, trebuia sa folosesti search.
gasesti la muzica orice cablu sau mufa de care ai nevoie pentru asa ceva (e un scart care comuta pe el IN/OUT si are RCA-uri pt sunet si un SVideo) |
Posted 24 March 2003 - 13:21

Faza e ca mie ar trebui in si out deodata!!
Nu separat! in sau out! |
|
Posted 24 March 2003 - 13:25

in mufa in si out sunt pini separati, nu ai cum sa ai un contact pe care intra si iese semnal in acelasi timp !
du-te pana acolo si vezi in magazin ca au mufe si cu toate intrarile si iesirile conectate (6 calburi in cealalta parte pt varianta stereo) |
Posted 24 March 2003 - 13:28

offtopic : BMW Driver, un singur thread cu acest subiect te rog, fara recapitulari si resetari.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users