Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Pareri magazin online quickmobile?

Unde gasesc banane albastre?

Despre compania de aministrare Sq...

Durere taietura deget dupa 2 luni
 Dalți gravare lemn

Didgeridoo

Motorola Edge 50 Ultra

Gaura perete apartament cu evitar...
 Orientare antena prime focus

Problema conectare mail yahoo

comisioane asociatie proprietari

Primul sistem de televiziune cu p...
 Internetul este neutilizabil fara...

Eroare cloud burn icopy face id

DermaRoller ce este ?

Articole limba Germana
 

Serviciile Secrete conduc lumea?

  • Please log in to reply
73 replies to this topic

#55
binomul

binomul

    Junior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 149
  • Înscris: 02.08.2018

 Zephyros, on 05 august 2018 - 20:39, said:

Serios? Exista asa ceva? Tu vrei servicii "de dreapta"?




Nu vreau servicii de niciun fel daca imi permiti sa spun. Dar asta ar insemna sa ne intoarcem in evul mediu, sa nu mai avem telefonie si internet, nici servicii postale sau orice fel de metoda de comunicare.
Eu inca sper ca lumea se va trezi si va spune NU interceptarii si mai ales, NU clasei politice si corporatiilor aservite servicilor secrete.  

Cred ca se poate gasi si o varianta in care sa traim in modernitate fara servicii secrete.  

Quote


Nu stiu ce incerci sa insinuezi legat de "carteluri cu buletin" si conspirationism. Esti de acord cu cartele pe buletin?

Nu, Doamne-Fereste.
Doar ca eu nu-i suport pe parsivii dovediti ca se folosesc de asta pentru a obtine voturi.

Gen LBJ care a spus ca a dat drepturi civile la negri doar ca sa asigure voturi pentru partidul democrat 200 de ani de acum incolo.  

Quote


Nu se foloseste de nimic, dreptul la viata privata, a fi liber de supravegherea statului, se inscrie intre valorile liberale cele mai importante.
Asa zic toti politicienii, aserviti  serviciilor, indiferent de partid.

Eu nu mai sunt la varsta sa cred in Mos Craciun si in promisiunile politicienilor mainstream din campaniile electorale.



Cat timp nu vad unul ca Trump , nu mai dau 2 centi pe declaratiile altor politicieni educati de mici pentru a fi politicieni.

Edited by MembruAnonimul, 05 August 2018 - 21:02.


#56
doxan

doxan

    Disident politic

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,501
  • Înscris: 22.12.2015

 Zephyros, on 05 august 2018 - 19:37, said:




Google nu te aresteaza, nu te amendeaza, nu-ti face nimic in afara de a-ti servi reclame si diverse servicii. Cel mai mare pericol legat de Google e ca statul sa aiba acces la datele acestuia.
Staci chill, au de mult, cam de cand o trecut Patriot Act...prin 2001 asa.

#57
binomul

binomul

    Junior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 149
  • Înscris: 02.08.2018
Eu insumi, care am fost angajat la o companie anume, o sefa de echipa ne-a spus inca dinainte sa ne racoleze in proiect, ca sunt ceva agenti si politisti sub acoperire prin companie care  se dau drept angajati simpli, dar doar pentru a-i da in vileag pe colegii lor care fac trafic de droguri si tutun prin toalete.

Tot la aceeasi companie  am aflat ca  multi dintre cei care au criticat produsele lor pe internet pe un forum obscur  chiar si cu ani in urma sunt concediati.
Au baza de date si foarte usor pot face conexiunea cu toate IP-urile folosite, automat si toate conturile de forumuri si retele de socializare.

 Zephyros, on 05 august 2018 - 21:05, said:

HOPA! Nu putem avea servicii de comunicatii sau postale daca cineva nu le asculta sau le verifica?! Posted Image

Pe cine naiba crezi ca prostesti tu aici? Posted Image Se pare ca esti doar o alta iscoada a serviciilor, nimic altceva... Posted Image


Pai asta vor sa insinueze multi. Ca oricand vor exista oameni care sa ne intercepteze mesajele, fie neoficial si in mod abuziv, fie oficial si legal.  
Dar eu sper sa existe si o varianta in care sa putem trai fara servicii secrete, insa sunt prea idealist.  
Dar daca nu vor mai fi serviciile secrete, atunci altii ne vor intercepta mesajele, precum interlopii si cei din lumea infractionala.
Ca populatie ne aflam intre doua taisuri si asa a fost in toata istoria.


Am explicat ca-n trecut erau autoritatile regale sau autoritatile militare care citeau scrisorile  ca nu cumva sa contina ceva la nelalocul lui si chiar editau.



Ar trebui un restart total al societatii pentru a elimina toate elementele negative precum abuzurile de orice natura oficiala sau neoficiala.

Dar stai ca apoi mai e gena umana care e de obicei violenta.

Si ce facem atunci?

Edited by MembruAnonimul, 05 August 2018 - 21:10.


#58
doxan

doxan

    Disident politic

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,501
  • Înscris: 22.12.2015

 MembruAnonimul, on 05 august 2018 - 21:07, said:

Au baza de date si foarte usor pot face conexiunea cu toate IP-urile folosite, automat si toate conturile de forumuri si retele de socializare.


Este adevarat, orice multinationala care se respecta dispune in cadrul departamentului back office de oameni care cauta date relevante despre angajati. APA Nova/Veolia Bucuresti avea chiar un serviciu secret intern, stiu ca exista si un dosar penal pe tema asta.

Edited by doxan, 05 August 2018 - 21:13.


#59
Yoda

Yoda

    Eternal padawan

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,467
  • Înscris: 04.10.2002
binomule, lista aia nu e cu servicii secrete. "List of intelligence agencies" înseamnă altceva în limba engleză. Posted Image

E OK să ştie serviciile de informaţii ce facem? Da. Pentru că s-a umplut lumea de tâmpiţi, gata să detoneze bombe, să transporte kile de droguri în maţe sau alte chestii d-astea care l-ar face pe Darwin să-şi dea cu tesla-n părţile moi. Sau pe Tesla să-şi dea cu Darwin... whatever. Stai liniştit, nu verifică nimeni cât stai pe pornhub sau ce filme descarci de pe torenţi.
Munca asta naşpa nu se face ca-n filme. De multe ori prevenirea unei acţiuni infracţionale eşuează, efortul fiind util doar pentru destructurarea reţelelor, post-eveniment.

Serviciile secrete sunt altă mâncare de peşte, nu le găseşti listate pe Wikipedia. Şi nu îţi doreşti să ai de-a face cu ele, crede-mă.
În momentul respectiv înseamnă că eşti în rahat până-n gât, sau că urmează să intri în viitorul imediat.

Edited by Yoda, 05 August 2018 - 21:23.


#60
binomul

binomul

    Junior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 149
  • Înscris: 02.08.2018
Si mai sunt unele companii  in care  sistemele informatice pe care le folosesti   te pot compromite cu erori tehnice si minus pe profit (in caz ca lucrati pe vanzari)  si te pot face concediabil.  
Doar fiindca am  postat niste chestii nasoale pe internet acum cativa ani pe forumuri  ajung  sa fiu  supus la niste metode ordinare, iar colegii si managerii cu care ma intelegeam anterior destul de bine incep sa se uite urat la mine si sa se poarte urat si sa ma certe pentru orice chestie minora.
Deci aveti grija ce postati pe internet si pe cine injurati sau ce criticati ca  indiferent sub ce nickname   o faceti, tot veti fi depistati  si automat pedepsiti .   Fie ajungeti santajati, fie vi se vor pune piedici in a mai urca in ierarhie.  

Doar din cauza unui comentariu pe care l-ati facut la betie  in adolescenta pe un forum sau pe Facebook   veti ajunge sa traiti in strada si sa cautati in gunoaie toata viata fiindca nu o sa va mai angajeze nicio companie privata care are baza de date si cu acces la internet. Fara pile si cineva care sa va acopere trecutul, veti fi declarat indezirabil pentru orice post, chiar si cel de maturator, din sectorul privat sau cel de stat.  

Sau sa fiti santajati si sa nu puteti dormi cu noptile din cauza ca cineva va are la mana cu o poza in care sunteti beat ,  gol si drogat  (sunt multi politicieni in situatia asta si de asta comit ei ce comit, chit ca nu vor).
Mai ales Dragnea care a avut legaturi cu SRI-ul si   care e santajat permanent  cu greselile sale comise din trecut  declanurile de interlopi  si  servicii secrete sa le elibereze amicii din inchisoare si sa schimbe legile justitiei. Nu o face fiindca s-a trezit peste noapte sa devina  nu  stiu ce Robin Hood.


Poate ca e mai bine sa nu te integrezi intr-o societate bolnava zic eu, dar apoi....ce faci ca o sa mori de foame daca nu muncesti in aceasta societate bolnava.  

Multi nu avem inca habar in ce dictatura cibernetica am intrat din 2000 incoace.

 Yoda, on 05 august 2018 - 21:14, said:

Serviciile secrete sunt altă mâncare de peşte, nu le găseşti listate pe Wikipedia. Şi nu îţi doreşti să ai de-a face cu ele, crede-mă.
În momentul respectiv înseamnă că eşti în rahat până-n gât, sau că urmează să intri în viitorul imediat.

Tu vorbesti despre interlopi, mafioti, miscari paramilitare, societati secrete  sau  despre cu totul altceva.
Foarte bine ca nu am de-a face cu aia.


Eu vorbesc de servicii  secrete  informationale oficiale cu sistem legal   care au acces la date de baza din intreaga lume prin intermediul platformelor online de socializare.
Si da, au caracter secret .  
Cu astea ai de-a face de cand te nasti si pana mori.

Edited by MembruAnonimul, 05 August 2018 - 21:31.


#61
Yoda

Yoda

    Eternal padawan

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,467
  • Înscris: 04.10.2002
"servicii secrete informationale oficiale cu sistem legal"?

M-ai spart la faza asta. :)

#62
alin62

alin62

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,447
  • Înscris: 26.02.2012

 Zephyros, on 05 august 2018 - 21:05, said:

Take your pick:

- esti habarnist total cu privire la subiect si te-ai bagat in discutie aiurea

- incerci in disperare sa distragi atentia de la masura securista a statului/statelor de a obliga firmele sa retina diverse date cu privire activitatea acestuia pe internet(ce site-uri a vizitat, ip-uri asociate cu postarile acestuia pe site-urile de socializare - inclusiv acest forum - stocate, samd)
Take your pick:
-esti total paralel
-nu intelegi sensul cuvintelor

#63
doxan

doxan

    Disident politic

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,501
  • Înscris: 22.12.2015

 Yoda, on 05 august 2018 - 21:14, said:

binomule, lista aia nu e cu servicii secrete. "List of intelligence agencies" înseamnă altceva în limba engleză. Posted Image

E OK să ştie serviciile de informaţii ce facem? Da. Pentru că s-a umplut lumea de tâmpiţi, gata să detoneze bombe, să transporte kile de droguri în maţe sau alte chestii d-astea care l-ar face pe Darwin să-şi dea cu tesla-n părţile moi. Sau pe Tesla să-şi dea cu Darwin... whatever. Stai liniştit, nu verifică nimeni cât stai pe pornhub sau ce filme descarci de pe torenţi.
Munca asta naşpa nu se face ca-n filme. De multe ori prevenirea unei acţiuni infracţionale eşuează, efortul fiind util doar pentru destructurarea reţelelor, post-eveniment.

Serviciile secrete sunt altă mâncare de peşte, nu le găseşti listate pe Wikipedia. Şi nu îţi doreşti să ai de-a face cu ele, crede-mă.
În momentul respectiv înseamnă că eşti în rahat până-n gât, sau că urmează să intri în viitorul imediat.
Toate serviciile secrete din lumea occidentala sunt in final doar intermediari aflati in slujba elitelor NWO si a Guvernului Sionist de Ocupatie. Iar legatura de obedienta se realizeaza prin integrarea in Masonerie, in America spre exemplu cam 70 % din politisti sunt totodata si masoni.
Ideea ca CIA sau NSA servesc interesele americanilor de rand e hilara, de fapt ei asculta doar de cei mentionati anterior, de baietii cei mari.

Edited by doxan, 05 August 2018 - 21:50.


#64
binomul

binomul

    Junior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 149
  • Înscris: 02.08.2018

 doxan, on 05 august 2018 - 21:42, said:

Toate serviciile secrete din lumea occidentala sunt in final doar intermediari aflati in slujba elitelor NWO si a Guvernului Sionist de Ocupatie.
Si daca vrei sa o duci bine si sa nu fii sclav, trebuie sa te nasti intr-o familie bogata sau sa fii suficient de inteligent sa poti manipula piata de capital . Si asta nu inseamna doar sa stii sa faci bani, ci si sa ai influenta asupra altor oameni si sa stii sa te imprietenesti cu cine trebuie, sa stii sa-i dirijezi pe altii. .
Nu toti se nasc cu gena asta  de rechin.


Mai multe sanse  ai  daca te nasti intr-o familie bogata fiindca automat beneficiezi de educatie financiara si de scoala vietii la nivel inalt, invatand de mic sa te porti ca un LIDER.

Edited by MembruAnonimul, 05 August 2018 - 21:51.


#65
Ayami

Ayami

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,062
  • Înscris: 08.12.2013

 MembruAnonimul, on 05 august 2018 - 17:36, said:

...
Credeti ca e ok sa fim spionati pe internet/telefon si sa ne sacrificam anonimitatea si libertatea in numele securitatii?
De mentionat e ca toti angajatii serviciilor secrete trebuie sa respecte confidentialitatea si nici nu au voie sa spuna ca lucreaza in domeniul asta , nici in CV sau in baze de date n-au voie sa spuna in CV ca au lucrat sau lucreaza in servicii secrete.  
Multi probabil ca evita sa comenteze in mediul online pentru a nu se da de gol.
In mod normal lumea ar trebui condusa [parca o conduce cineva] de taranul de pe camp si de muncitorul de la strung, nu?
Dar cum in lume nu exista dreptate...

Edited by Ayami, 06 August 2018 - 13:38.


#66
adisz

adisz

    Targu Mures

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,988
  • Înscris: 07.11.2006
Io nu cred ca serviciile secrete conduc lumea.
Ca daca ar fi secrete,n-ar sti nici dracu de ele.

Io zic ca lumea-i condusa de capital si capitalisti.Astia fac si desfac guverne,astia inventeaza si "dezinventeaza" serviciile,dupa chef si pofta.

#67
Ayami

Ayami

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,062
  • Înscris: 08.12.2013
Banii, in jurul banilor se tes tot felul de influente si se croseteaza directive de urmat.
Degeaba se intalnesc aia prea bogati [din cand in cand] sa vada ce si cum e prin lume?

#68
Ayami

Ayami

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,062
  • Înscris: 08.12.2013
Fara bani nu controlezi nimic. Asa e croita lumea.

#69
adisz

adisz

    Targu Mures

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,988
  • Înscris: 07.11.2006

 Zephyros, on 06 august 2018 - 15:58, said:

Gresit. Ele nu-s secrete in sensul ca nu se stie de existenta lor, ci ca activitatea lor e secret de stat in conditiile in care au puteri mari(de control si manipulare a populatiei).



Poate ca ar fi fost bine daca era asa. Nu e.
Diversi obsedati de putere ajunsi pe anumite functii in anumite institutii - aia incearca(si reusesc intr-o anumita masura) sa controleze statele, fara sa aiba o legitimitate directa in fata populatiei.

Si eu m-am referit exact la secretele serviciilor secrete.Care sunt mai mult sau mai putin militarizate si care sunt conduse de capital si de capitalisti.In spatele oricarei actiuni militare,chir prin serviciile secrete,stau capitalul si capitalistii.
Daca n-ai bani,nici macar t...iganii care cauta hoituri la groapa Glina nu se uita la tine.Esti un ciurucar din punct de vedere al politiicii mari,globale,de anvergura.

#70
StefanLiviu

StefanLiviu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,017
  • Înscris: 08.01.2018

 MembruAnonimul, on 05 august 2018 - 17:36, said:

Sunt teorii conspirationiste care sustin ca provoaca razboaie si revolutii, favorizeaza candidati politici in presa, creeaza vedete, dezvaluiesc noi tehnologii si  promoveaza noi trenduri si produse prin intermediul presei si  fac experimente sociale/tehnologice periodice pe populatie.
Au fost si cazuri izolate cand au  ruinat vietile unor civili sau au ucis/inlaturat lideri ale unor state nationale care ii incomodau, indiferent de profilul moral....pur si simplu ii incomodau daca vorbim de Kennedy sau Ceausescu!  

Si controleaza presa, clasa politica, institutiile de stat, universitatile, corporatiile, bancile si ONG-urile, dar si   platforme online de socializare ca Facebook.
de iezuiti ai auzit?

 xmanyacs77, on 05 august 2018 - 17:52, said:

Eu nu am nimic de ascuns!
dar poate ascunzi ceea ce vrei sa demasti in public despe un infractor....dar nu mai apuci
nu te-ai gandit la asta, nu?

 MembruAnonimul, on 05 august 2018 - 19:40, said:

In curand va urma si cenzurarea presei de opozitie prin care vor incrimina si vor cataloga orice critica adusa regimului Dragnea ca fiind calomnie si gest obscen sanctionabil.
nu cred ca doar regimul dragnea vrea cenzura

#71
cirus6

cirus6

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 29,211
  • Înscris: 15.06.2010

 MembruAnonimul, on 05 august 2018 - 19:33, said:

Da, ma declar paranoic. Paranoia e genetica si naturala si te poate apara.
Faptul că ești paranoic nu înseamnă că lumea nu are nimic cu tine.
Fac pariu că orice persoană cu iq peste 120 e in vizorul serviciilor secrete.

#72
menaloty

menaloty

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,839
  • Înscris: 15.11.2016

 MembruAnonimul, on 05 august 2018 - 21:07, said:

Ar trebui un restart total al societatii pentru a elimina toate elementele negative precum abuzurile de orice natura oficiala sau neoficiala.
Poate un restart al speciei.Posted Image

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate