Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Perlele internetului in Germania

Invision Community, Editați ...

Despre cei ce ti se adreseaza agr...
 Dispar mesaje din Messenger Faceb...

Acer Veriton N4640G barebone - ra...

Flacara mica cand bransez in prel...

Problema plita electrica
 Problema pornire

Inlocuire "pornire cu cheie&#...

Peleti amestecati cu boabe porumb...

Reparatie acoperis din sindrila b...
 Multifunctional color 1000 RON max

Nu merge sunetul pe cablu

Am și eu un porcușor ca...

Black Friday Pro pentru echipamen...
 

Conectare imprimanta prin retea

- - - - -
  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1
qlimax1975

qlimax1975

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 746
  • Înscris: 07.03.2010
Buna ziua, am o imprimanta epson l605, pe care nu reusesc sa o conectez la statia linux prin retea. Mentionez ca pe windows merge in retea.

Attached Files


Edited by qlimax1975, 03 August 2018 - 17:19.


#2
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 245,290
  • Înscris: 08.10.2015
http://127.0.0.1:631

Cu CUPS pornit si o adaugi asa. Daca da eroare vezi in log-uri ce nu i-a convenit.

#3
qlimax1975

qlimax1975

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 746
  • Înscris: 07.03.2010

View PostMembruAnonim, on 03 august 2018 - 19:27, said:

http://127.0.0.1:631

Cu CUPS pornit si o adaugi asa. Daca da eroare vezi in log-uri ce nu i-a convenit.
unde adaug adresa?

#4
shogun1

shogun1

    Cranky old n00b ☯

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,541
  • Înscris: 31.01.2009
În bara de căutare din browser, în mod similar cu setarea unui router... Așa intri-n interfața web, alegi "Adding Printers and Classes", apoi "Add Printer".

#5
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 245,290
  • Înscris: 08.10.2015
Ca sa elimini posibilitatea ca aplicatia ce iti adauga imprimanta e bug-uita, cel mai probabil are probleme de permisiuni si da eroare cand vrei sa adaugi imprimanta, folosesti interfata de administrare web a CUPS. Procesul e asemanator, daca nuj identic, cu ce faci in aplicatia GUI.

#6
qlimax1975

qlimax1975

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 746
  • Înscris: 07.03.2010
ma loghez cu datele mele? ca nu ma lasa..

Attached Files



#7
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 245,290
  • Înscris: 08.10.2015
Ca si root ca doar root are permisiunea de a adauga o imprimanta.

#8
qlimax1975

qlimax1975

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 746
  • Înscris: 07.03.2010
am reusit ceva da nu printeaza..

Attached Files


Edited by qlimax1975, 03 August 2018 - 20:01.


#9
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 245,290
  • Înscris: 08.10.2015
Mda la fel ca la mine acum un an cand pe Arch nu puteam printa nimic. Sterge imprimanta din interfata si adaug-o din nou dar de data asta ar trebui sa fie ipp cred. nu am acum acces la o imprimanta de retea ca sa iti zic cum ar trebui sa fie. Eventual vezi sa ai foomatic-db-gutenprint-ppds si gutenprint, cel putin la Canon-ul meu am rezolvat total problemele cu aceste doua pachete. Dar la mine e vorba de o imprimanta pe USB.

Edited by MembruAnonim, 03 August 2018 - 20:11.


#10
qlimax1975

qlimax1975

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 746
  • Înscris: 07.03.2010
Am inteles, multumesc mult!

am reusit...sa printez o pagina goala :))

#11
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 245,290
  • Înscris: 08.10.2015
:)) Esti pe drumul cel bun. Initial nu printam nimic, apoi pagini goale si apoi ce trebuia. A durat... doar cateva luni :D

Incearca sa printezi ceva ca user root.

#12
qlimax1975

qlimax1975

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 746
  • Înscris: 07.03.2010

View PostMembruAnonim, on 03 august 2018 - 20:24, said:

Posted Image) Esti pe drumul cel bun. Initial nu printam nimic, apoi pagini goale si apoi ce trebuia. A durat... doar cateva luni Posted Image

Incearca sa printezi ceva ca user root.
Posted Image Posted Image Posted Image  ok

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate