Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Diferente intre tipurile de banda...

Program editare video portabil

Oferta noua Digi - mai buna decat...
 Alte dimensiuni in CIV.

Renault Symbol ( Thalia I ) - mer...

Pelerinaj in Egipt

Caut aplicatie android inregistra...
 Factura Orange marita

Pentru lipsa de procedura, amana ...

[ANCOM] Toti operatorii de telefo...

Lovitura de stat (dejucata) in Ge...
 Boxe PA audio home use - nivel av...

Boxe wifi

Modem WiFi Huawei

Recomandare scaun de birou
 

Conectare imprimanta prin retea

- - - - -
  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1
qlimax1975

qlimax1975

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 746
  • Înscris: 07.03.2010
Buna ziua, am o imprimanta epson l605, pe care nu reusesc sa o conectez la statia linux prin retea. Mentionez ca pe windows merge in retea.

Attached Files


Edited by qlimax1975, 03 August 2018 - 17:19.


#2
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 293,892
  • Înscris: 08.10.2015
http://127.0.0.1:631

Cu CUPS pornit si o adaugi asa. Daca da eroare vezi in log-uri ce nu i-a convenit.

#3
qlimax1975

qlimax1975

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 746
  • Înscris: 07.03.2010

View PostMembruAnonim, on 03 august 2018 - 19:27, said:

http://127.0.0.1:631

Cu CUPS pornit si o adaugi asa. Daca da eroare vezi in log-uri ce nu i-a convenit.
unde adaug adresa?

#4
shogun1

shogun1

    Cranky old n00b ☯

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,541
  • Înscris: 31.01.2009
În bara de căutare din browser, în mod similar cu setarea unui router... Așa intri-n interfața web, alegi "Adding Printers and Classes", apoi "Add Printer".

#5
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 293,892
  • Înscris: 08.10.2015
Ca sa elimini posibilitatea ca aplicatia ce iti adauga imprimanta e bug-uita, cel mai probabil are probleme de permisiuni si da eroare cand vrei sa adaugi imprimanta, folosesti interfata de administrare web a CUPS. Procesul e asemanator, daca nuj identic, cu ce faci in aplicatia GUI.

#6
qlimax1975

qlimax1975

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 746
  • Înscris: 07.03.2010
ma loghez cu datele mele? ca nu ma lasa..

Attached Files



#7
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 293,892
  • Înscris: 08.10.2015
Ca si root ca doar root are permisiunea de a adauga o imprimanta.

#8
qlimax1975

qlimax1975

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 746
  • Înscris: 07.03.2010
am reusit ceva da nu printeaza..

Attached Files


Edited by qlimax1975, 03 August 2018 - 20:01.


#9
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 293,892
  • Înscris: 08.10.2015
Mda la fel ca la mine acum un an cand pe Arch nu puteam printa nimic. Sterge imprimanta din interfata si adaug-o din nou dar de data asta ar trebui sa fie ipp cred. nu am acum acces la o imprimanta de retea ca sa iti zic cum ar trebui sa fie. Eventual vezi sa ai foomatic-db-gutenprint-ppds si gutenprint, cel putin la Canon-ul meu am rezolvat total problemele cu aceste doua pachete. Dar la mine e vorba de o imprimanta pe USB.

Edited by MembruAnonim, 03 August 2018 - 20:11.


#10
qlimax1975

qlimax1975

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 746
  • Înscris: 07.03.2010
Am inteles, multumesc mult!

am reusit...sa printez o pagina goala :))

#11
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 293,892
  • Înscris: 08.10.2015
:)) Esti pe drumul cel bun. Initial nu printam nimic, apoi pagini goale si apoi ce trebuia. A durat... doar cateva luni :D

Incearca sa printezi ceva ca user root.

#12
qlimax1975

qlimax1975

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 746
  • Înscris: 07.03.2010

View PostMembruAnonim, on 03 august 2018 - 20:24, said:

Posted Image) Esti pe drumul cel bun. Initial nu printam nimic, apoi pagini goale si apoi ce trebuia. A durat... doar cateva luni Posted Image

Incearca sa printezi ceva ca user root.
Posted Image Posted Image Posted Image  ok

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate