Adventiștii Reformiști - azsmr
Last Updated: Feb 02 2019 18:16, Started by
dark
, Aug 01 2018 15:53
·
0

Posted 31 January 2019 - 17:42

"prin Cuvant" aia de pork e exclusa, dupa cum ai cetit. ![]() sunt predispusi la tot soiu de afectiuni, dar nu este obligatoriu. ultima data am intalnit un cuplu care exact asa a patit-o: s-au facut raw vegani, din vegetarieni. Si copilu s-a nascut cu o malformatie pusa de medicina pe seama: 1. utilizarii medicatiei interzise in timpu sarcinii - nu e cazu 2. fumatului, bautului, drogatului - nu e cazu 3. carente nutritionale grave - aici exista suspiciunea Problema unora e ca sunt prea inchistati in niste doctrine aberante cu restrictii din cele mai bizare. |
Posted 31 January 2019 - 22:18

Daca devii raw vegan nu ai cum sa ai carente nutritionale grave. Altfel am fi tentati sa credem ca toate ierbivorele aduc pui cu malformatii. iar omu Nu e ierbivor... ![]() insa daca ierbivorelor le dai sa manance si carne...apare vaca nebuna ![]() ![]() |
Posted 31 January 2019 - 23:14

dieta raw vegana e o idiotenie new-ageista si nu are nici o treaba cu Crestinismu. iar omu Nu e ierbivor... ![]() insa daca ierbivorelor le dai sa manance si carne...apare vaca nebuna ![]() ![]() Chiar dacă omul ar fi omnivor, cu toate că construcția lui anatomică ne dezvăluie contrariul, carnea este nocivă, dezvoltă tot felul de boli și întreține cancerul! Chiar și doctorul recomandă consumul cât mai rar al cărnii, în special carnea roșie care este destul de nocivă, carnea albă în schimb nu este chiar așa de nocivă! Deci și omnivorii trebuie să țină cont de chestiunea respectivă, adică să consume doar carne albă și cât mai rar posibil! Pește, pui, ouă, cam asta ar fi... restul vegetale, fructe și legume, iar lactate și cereale la fel, foarte rar! ![]() |
Posted 01 February 2019 - 07:43

Chiar și doctorul recomandă consumul cât mai rar al cărnii, în special carnea roșie care este destul de nocivă, carnea albă în schimb nu este chiar așa de nocivă! Deci și omnivorii trebuie să țină cont de chestiunea respectivă, adică să consume doar carne albă și cât mai rar posibil! Pește, pui, ouă, cam asta ar fi... restul vegetale, fructe și legume, iar lactate și cereale la fel, foarte rar! ![]() asadar e nevoie de un echilibru; dieta raw vegana este barbarie curata. ![]() |
Posted 01 February 2019 - 09:46

Posted 01 February 2019 - 21:58

de acord si cu asta. asadar e nevoie de un echilibru; dieta raw vegana este barbarie curata. ![]() Chiar nu știu ce să mai zic! Am încercat o lună să fiu vegetarian pur (anul trecut, am reușit aproape două luni), m-am simțit slăbit, anost, anemic, fără chef de viață! După o lună am băgat un pește pane, iar azi un șnițel de porc... vreau să spun că mi-a revenit pofta de viață, mi-am simțit stomacul plin, m-am simțit sătul, liniștit... Nu știu ce dracu' să mai cred! Adică, pe de-o parte mi-e milă de animale, pe de altă parte alimentația vegană sau vegetariană e slabă ca alimentație, multă vorbărie și canci calorii, nu ești în stare să treci strada singur... sunt debusolat! ![]()
Ăn Noul testament se mânca multă oaie! Ce te faci, că oaia e foarte grasă, are colesterol! Lasă tu obiceiurile alimentare ale perioadei nou testamentare, consumul de carne de oaie și miel, e cel mai mare păcat, așa să știi! No offence! Edited by heart_of_ice, 01 February 2019 - 22:01. |
Posted 02 February 2019 - 06:59

Posted 02 February 2019 - 08:21

Lasă tu obiceiurile alimentare ale perioadei nou testamentare, consumul de carne de oaie și miel, e cel mai mare păcat, așa să știi! No offence! [ https://i.ibb.co/q0vgsZ2/icon-confused.gif - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Posted 02 February 2019 - 18:16

Daca devii raw vegan nu ai cum sa ai carente nutritionale grave. Altfel am fi tentati sa credem ca toate ierbivorele aduc pui cu malformatii. ![]() Paco, ce-i al tău, e al tău: ești al naibii de hazliu!
Chiar dacă omul ar fi omnivor, cu toate că construcția lui anatomică ne dezvăluie contrariul...
Chiar și doctorul recomandă consumul cât mai rar al cărnii, în special carnea roșie care este destul de nocivă, carnea albă în schimb nu este chiar așa de nocivă! |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users