Adventiștii Reformiști - azsmr

Posted 13 August 2018 - 07:11

Pe bune? Asa v-a invatat? Si aleasa proroceste IN BISERICA ceea ce e contrar Scripturii? Sa nu mai zic de alte bazaconii zise de coana mare. Ce bazaconii zici ca a zis ? Expune-le si le analizam . Tare mi-e ca habar n-ai ce spui, doar din auzite vorbesti. |
Posted 24 December 2018 - 09:43

Lactate ? vin de la Satana. ![]() in tara unde curgea "lapte si miere", laptele era de soia daca nu stiai... ![]()
Doar produsele din carne nu sunt consumate. ![]() tot ce e de origine animala, intocmai ca nicolaitii de odinioara, NU se consuma. ![]() ![]() Edited by Dude_2nd, 24 December 2018 - 09:43. |
Posted 24 December 2018 - 09:53

Citat intocmai ca nicolaitii de odinioara, Ai proba ? Oameni superficial la fel cuvantul lor...adventisti,,,reformisti ...falsconformisti educati de omul cutic Edited by husand, 24 December 2018 - 09:56. |
Posted 24 December 2018 - 10:00

Ai proba ? o sa-ti recomand si tie o carte in care scrie despre ei, descriindu-le stilu de viata sanatos, comun tuturor sectelor gnostice crestine, printre care si cea a cainitilor, nicolaitilor, setienilor, etc. ![]() ![]() Scripta Aramaica se numeste cartea, scrisa de eruditu istoric C.Daniel. desigur, asta era un punct comun, insa prin ce au iesit in evidenta nicolaitii e imoralitatea sexuala crasa. Cand acestia isi intampinau un frate, strain, sotia gazdei trebuia sa indeplineasca "agape" fata de el, asta insemnand relatii sexuale dand dovada de iubire fata de aproapele. ![]() Edited by Dude_2nd, 24 December 2018 - 10:06. |
Posted 24 December 2018 - 10:06

Citat Scripta Aramaica se numeste, scrisa de eruditu istoric C.Daniel. Exact... omul cultului si invatati lui care incearca ca invete apoi pe alti,, Edited by husand, 24 December 2018 - 10:07. |
Posted 24 December 2018 - 10:07

Exact... omul cultului si invatati lui care incearca ca invata apoi pe alti,, ![]() |
Posted 24 December 2018 - 10:14

C.Daniel NU e omu nici unui cult. E un istoric fara preferinte religioase. Ceea ce prezinta elin carte sunt realitati istorice cunoscute in toata lumea. In tara noastra, prin scrierile lui. ![]() Citat E un istoric Aha deci da bine la public religios cu cartea ...Cu scriptura sti verifica cartile didactilor ? Edited by husand, 24 December 2018 - 10:14. |
Posted 24 December 2018 - 10:16

Aha deci da bine la public religios cu cartea ...Cu scriptura sti verifica cartile didactilor ? ![]() daca n-ar fi probele din cartea de istorie, Biblia nu ti-ar folosi la nimic, caci tot n-ai sti cine au fost nicolaitii. ![]() |
Posted 24 December 2018 - 14:03

Posted 25 December 2018 - 09:34

Posted 25 December 2018 - 19:28

daca n-ar fi probele din cartea de istorie, Biblia nu ti-ar folosi la nimic, caci tot n-ai sti cine au fost nicolaitii. ![]() Porunca asta-i degeaba nu Nu a ajuns la voi. sa nu treceti peste "ce este scris": si niciunul din voi sa nu se faleasca deloc cu unul impotriva celuilalt. (1Cor.4:6) Scoala de teologie cumva ? Edited by husand, 25 December 2018 - 19:28. |
Posted 24 January 2019 - 08:37

O chestie! În afară de faptul că nu merg la război, ce alte credințe mai au adventiștii reformiști, de ex., acceptă Trinitatea, sunt vegetarieni, cred în iad, suflet, etc.?! ![]() Mersi! Sunt trinitarieni, vegetarieni, nu cred în nemurirea sufletului și nici într-un Iad de foc literal. |
Posted 24 January 2019 - 10:23

Sunt trinitarieni, vegetarieni, nu cred în nemurirea sufletului și nici într-un Iad de foc literal. ![]() ![]() Edited by Dude_2nd, 24 January 2019 - 10:43. |
Posted 29 January 2019 - 23:40

Sunt trinitarieni, vegetarieni, nu cred în nemurirea sufletului și nici într-un Iad de foc literal. Am înțeles! ![]()
de completat: adventistii refomiºti sunt vegetarieni stricti, mai nou e la moda raw vegani. ![]() ![]() Adicã vrei sã spui cã dacã nu consumã carne, au un deficit de vitamine/minerale care îl va afecta pe viitorul copil nãscut? Interesant, am și eu o verișoarã care mulți ani a fost vegetarianã, mã rog, cred cã naturistã nu știu exact, nu prea ne vedem, sau ne vedem foarte rar, însã de la mãtușa mea știu astea! Și dupã un timp a nãscut o fetițã, care la un an și câteva luni a murit pentru cã îi lipsea o substanțã, pe care cred cã verișoara mea nu o avea (nu i-a transmis-o)... nuș' ce sã zic! ![]() Edited by heart_of_ice, 29 January 2019 - 23:42. |
Posted 30 January 2019 - 08:20

Carnea a fost sfințită de Dumnezeu, trebuie consumată, fiindcă omul este ființă omnivoră, nu vegetariană.
|
|
Posted 30 January 2019 - 09:55

Carnea a fost sfințită de Dumnezeu aia de pork e exclusa, dupa cum ai cetit. ![]()
Adică vrei să spui că dacă nu consumă carne, au un deficit de vitamine/minerale care îl va afecta pe viitorul copil născut? Interesant, am și eu o verișoară care mulți ani a fost vegetariană, mă rog, cred că naturistă nu știu exact, nu prea ne vedem, sau ne vedem foarte rar, însă de la mătușa mea știu astea! Și după un timp a născut o fetiță, care la un an și câteva luni a murit pentru că îi lipsea o substanță, pe care cred că verișoara mea nu o avea (nu i-a transmis-o)... nuș' ce să zic! ![]() ultima data am intalnit un cuplu care exact asa a patit-o: s-au facut raw vegani, din vegetarieni. Si copilu s-a nascut cu o malformatie pusa de medicina pe seama: 1. utilizarii medicatiei interzise in timpu sarcinii - nu e cazu 2. fumatului, bautului, drogatului - nu e cazu 3. carente nutritionale grave - aici exista suspiciunea |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users