Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Wc Geberit

Routere detinute in trecut si in ...

Teii din fața casei

E-Mail in serie prin Excel si Out...
 Modul alimentare rulou/jaluzea ex...

Recuperare fișiere dupa form...

Aplicatii stress test RAM

Asigurare auto hibrid
 Asus B550M - PC-ul nu porneste di...

Tzanca Uraganu - Inconjurat de Fe...

explicatie montaj breadboard

3 Doors Down - Kryptonite
 Semnalizati cand virati pe un dru...

Succesiune - mostenire apartament...

Donez Siofor de 1000mg ( diabet t...

Izolatie intre parter si etaj
 

Sfântul Kukșa din Odesa și învierea din morți a unei fetițe

* - - - - 1 votes
  • This topic is locked This topic is locked
19 replies to this topic

#1
un-simplu-om

un-simplu-om

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,196
  • Înscris: 15.12.2017

Minunea învierii din morți a unei fetițe

(mărturie-document)


Tămăduiți pe cei neputincioși, înviați pe cei morți, curățiți pe cei leproși, pe demoni scoateți-i; în dar ați luat, în dar să dați. (Matei. 10:8)


    Noi, Familia Corobițân, mărturisim o minune vădită: învierea din morți a fetiței și nepoatei noastre Xenia săvârșită de către Preacuviosul Kukșa de Odessa.
    Aceasta s-a întâmplat în anul 1995, adică în noaptea celei de a doua zi a Nașterii lui Hristos (pe stil vechi, adică în noaptea de 7 spre 8 ianuarie).
    Fetița mea, care avea pe atunci doi ani, pe nume Xenia, s-a îmbolnăvit pe neașteptate. Temperatura s-a ridicat brusc la 39 grade și continua să crească, în ciuda tuturor eforturilor mele de a o face să coboare. Au început convulsiile. Mama mea, bunica Xeniei, care este de profesie medic, a luat-o pe Xenia de mână și, văzând starea ei extrem de gravă, m-a rugat să chem salvarea. Eu am telefonat la salvare. Deodată, Xenia s-a liniștit în brațele bunicii. Bunica a început să-și consulte nepoata. Inima ei nu mai bătea. Viața părăsise copila. Când m-am întors, mama mi-a spus: "Nu mai este nevoie de salvare. Deja este prea târziu..." Înțelegând că fetița mea a murit, eu, într-o stare disperată, am stat în genunchi în fața icoanei Mântuitorului și am început să mă rog cu lacrimi: "Doamne! Eu sunt păcătoasă! Ia-mi viața mea, numai lasă viața acestei copile!"
    După aceasta, am aprins tămâie și am cădit în jurul fetiței. Deodată mi-am amintit că, în ziua proslăvirii și canonizării Preacuviosului Kukșa de Odessa (22 octombrie 1994), la mănăstirea de călugări a Adormirii Maicii Domnului, primisem părticele din veșmântul și din racla preacuviosului. Am luat aceste părticele și le-am așezat pe fruntea fetiței. Xenia a respirat adânc și și-a revenit întru totul la viață. Viața i s-a întors înapoi. Când fetița și-a revenit, arătând cu mâna la icoana preacuviosului, mi-a spus: "Dă-mi-l pe Kușa! (Kukșa)".
    Sosind medicul de la salvare și consultându-mi fetița, nu a crezut că mai înainte de venirea lui copilul trecut prin moarte clinică, neaflând starea fetiței atât de gravă.
    Noi am numit această zi a doua zi de naștere a Xeniei.

7.04.2000

Mama Xeniei,

roaba lui Dumnezeu Marina

Bunica Xeniei, roaba lui Dumnezeu Olga

oraș Odessa



#2
Ann0nyym0us

Ann0nyym0us

    Arrogant bastard

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,403
  • Înscris: 15.12.2009
Aruncati-va in genunchi, dar manevre de resuscitare sa nu invatati, ca e pacat. Apropo, o inima care nu mai bate nu inseamna automat moarte.

#3
jeffy86able

jeffy86able

    True Evil

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,506
  • Înscris: 06.01.2012
Poveste clasic habotnica: o persoana se imbolnaveste brusc de ... nimic, apoi sufera brusc de deces. Fantoma ancestrala a unui sfant o ridica la viata fara a lasa vreo urma de afectiune biologica, dandu-i persoanei respective ressurect si +4 la damage.
Urmare fireasca: toata lumea in genunchi, pupand cruci.
Epic win.

Edited by jeffy86able, 31 July 2018 - 21:18.


#4
gumball3000

gumball3000

    ...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,649
  • Înscris: 24.09.2006

View Postjeffy86able, on 31 iulie 2018 - 21:18, said:

Poveste clasic habotnica: o persoana se imbolnaveste brusc de ... nimic, apoi sufera brusc de deces. Fantoma ancestrala a unui sfant o ridica la viata fara a lasa vreo urma de afectiune biologica, dandu-i persoanei respective ressurect si +4 la damage.
Urmare fireasca: toata lumea in genunchi, pupand cruci.
Epic win.
bitch please, you're making it to easy:

Attached Files



#5
ionut27

ionut27

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,962
  • Înscris: 30.11.2008
Am fost in Ucraina la Sfantul Kuksa si intr-adevar se povestesc multe minuni care se intampla acolo.
Legat de cei care au postat mai sus in bataie de joc :fratilor cercetati si veti descoperi ceva la care nu va asteptati -Dumnezeu exista si face minuni prin Sfintii Sai!

Sa va spun doar 2 minuni din viata mea:
Nevasta-mea nu putea ramane insarcinata. Ani de zile am cheltuit bani de construiam o casa. Medici renumiti, tratamente scumpe, nimic, nimic. Unii transanti ne spuneau ca nu o sa avem niciodata, altii ne incurajau sa folosim tratamentele lor ca poate poate.Dupa o multime de nereusite, am renuntat la tratamente si speranta de a avea vreodata un copil. Pana am ajuns la duhovnic care ne-a indemnat sa mergem la Sfantul Ioan Rusul din Grecia. Mi-a zis: te cheama Ioan, du-te ca sigur te ajuta. Am fost sceptic initial dar la insistentele sotiei ne-am suit in masina si am ajuns in Evia unde este Sfantul Ioan.  Nevasta-mea a ramas intr-adevar gravida. Cand a fost la ginecolog, ecografia indica ziua conceptiei chiar data cand am fost la Biserica Sfantului. La inceput am avut indoieli. Poate a fost o coincidenta, samd. Pana am fost din nou la duhovnic care ne-a indemnat sa mergem din nou la Sfant, impreuna cu copilul sa ii multumim. In Grecia exista obiceiul ca cel care are parte de o minune sa cumpere o mica tablita de argint care se agata la icoana Sfantului. Unele icoane sunt pline de astfel de tablite (tamata) cu diferite inscriptii:un copil, o inima, un picior in functie de ajutorul primit.
Deci am fost din nou in Evia impreuna cu copilul si sotia a ramas din nou insarcinata, ecograful indicand aceeasi zi. Atunci am alungat din toata inima indoiala ca a fost o minune.
Si acum, cand sotia merge la un medic nou si ii spune afectiunile de care sufera, ala ramane masca atunci cand aude ca are 2 copii.
Si mai sunt si alte minuni pe care vi le doresc sa le traiti si voi...

Edited by ionut27, 31 July 2018 - 22:22.


#6
DaculScoril0

DaculScoril0

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,670
  • Înscris: 03.12.2014

View Postun-simplu-om, on 31 iulie 2018 - 21:02, said:

Deodată mi-am amintit că, în ziua proslăvirii și canonizării Preacuviosului Kukșa de Odessa (22 octombrie 1994), la mănăstirea de călugări a Adormirii Maicii Domnului, primisem părticele din veșmântul și din racla preacuviosului.
cât de mari să fie veșmintele astea de ajunge o părticică la toată lumea? Cuvioșii ăștia se îmbrăcau cu parașute sau cu pânze de corabie? Și cât de multe puneau pe ei?

Edited by DaculScoril0, 31 July 2018 - 22:43.


#7
gumball3000

gumball3000

    ...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,649
  • Înscris: 24.09.2006

View Postionut27, on 31 iulie 2018 - 22:20, said:

-Dumnezeu exista si face minuni prin Sfintii Sai!
yup, la fel si psihiatria prin medicii sai, si cu toate astea n-am vazut pe nimeni sa dea ture in genunchi de socola

btw, a nu se confunda, nu spun ca aia de sunt religiosi sunt "loviti", nici macar psihologii nu spun asta, ba chiar incurajeaza monologul cu cele sfinte, e mai nasol atunci cand acest monolog devine dialog

Edited by gumball3000, 31 July 2018 - 22:43.


#8
un-simplu-om

un-simplu-om

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,196
  • Înscris: 15.12.2017
Fotografii cu Sfântul Kukșa :

Attached File  kuksha_odesskiy_001tif.jpg   94.92K   14 downloads Attached File  kuksha_odesskiy_007.jpg   215.18K   15 downloads Attached File  kuksha_odesskiy_006.jpg   170.14K   14 downloads Attached File  kuksha_odesskiy_010-.jpg   168.75K   14 downloads

Racla cu Sfintele Moaște :

Attached File  m_23.jpg   131.6K   12 downloads

#9
TruculMagic

TruculMagic

    Egalitatea nu există decât în matematică

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,669
  • Înscris: 24.11.2015

View Postionut27, on 31 iulie 2018 - 22:20, said:

Am fost in Ucraina la Sfantul Kuksa si intr-adevar se povestesc multe minuni care se intampla acolo.

Orice loc din lumea asta are legendele sale.

Tatăl nostru care este in ceruri nu a poruncit închinarea la oase (moaste), chiar dacă ele sunt ale unor oameni care au făcut voinţa lui în timpul vieţii! Căci Dumnezeu interzice închinarea la creaturi (Romani 1:22-25), oamenii trebuie sa se inchine numai Lui fiindca el este creatorul tuturor lucrurilor pe care noi le putem vedea.
Nu există decât un singur Mijlocitor între om şi Creator: Omul Isus Christos (1Timotei 2:5).

Dumnezeu a considerat atingerea unui mort ca fiind o necurăţenie, cine se atingea de el devenea necurat potrivit legii divine. Preoţii nu aveau voie nici să atingă trupul mort al părinţilor lor pentru a nu se spurca (Levitic 21:11-12). Însă vedem aşa numiţi „preoţi”, că poartă racle cu oase, şi îndeamnă pe oameni la cinstirea lor, în loc ca să îi îndemne la cinstirea singurului Dumnezeului adevarat din cer care este binecuvântat în etern (Romani 1:25).
Închinarea la morţi nu este o închinare în spirit şi adevăr aşa cum a învăţat Domnul Isus şi aşa cum se închină închinătorii adevăraţi (Ioan 4:23-24).
Mulţi aşa zişi „sfinţi”, nu sunt sfinţi! Adevăraţi sfinţi sunt cei declaraţi de Dumnezeu sfinţi, nu de concilii sau de popi! Iar sfinţii descrişi în Biblie nu au acceptat închinarea la ei (Fapte 10:25-26), aşa cum acceptă „prea sfinţii” din cultele tradiţionale!
Închinarea la cruci, moaşte, icoane, este idolatrie, pentru că nu este o inchinare in spirit si adevar, nu este o inchinare la adevaratul Dumnezeu care este spirit, iar închinarea le El se realizează în spiritul omului şi prin Spiritul Sfânt (Iuda 1:20), nu prin intermediul unor obiecte fizice!
Toţi care se închină la un aşa numit „Dumnezeu triunic”, nu se închină la Creator, ci la un Dumnezeu fals, plăsmuit de mintea bolnavă a unor oameni care nu se bazează pe Cuvântul revelat în Scripturi (biblie), ci pe filozofie care a inventat conceptul trinităţii.
Astfel atât obiectul închinării lor este un Dumnezeu fals, cât şi modul lor de închinare prin oase, este unul fals!
Credinţa lor nu se bazează pe Cuvântul lui Christos, ci pe un alt cuvânt venit de la satan prin oamenii lui care se pretind a fi slujitori ai dreptăţii (2Corinteni 11:4,2Corinteni 11:13-15).
Biblia Ortodoxa avertizează in Apocalipsa 21:8 : „Dar cei laşi, şi necredincioşi, şi dezgustători, şi ucigaşi, şi curvari, şi vrăjitori, şi idolatri, şi toţi mincinoşii; partea lor este în lacul cel arzând cu foc şi cu pucioasă, care este moartea cea de a doua.”
Iată, dezgustătorii şi idolatrii „partea lor este în lacul cel arzând cu foc şi cu pucioasă”, şi cum poate fi închinarea la oase, decât dezgustătoare!



Posted Image Posted Image Posted Image  asa la un mic search pe google

#10
argentum

argentum

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,400
  • Înscris: 25.05.2015
Si totusi preotii respectivi au luat cu ei oasele lui iosif cand au plecat din tara egiptului si le,au purtat ceva vreme dupa ei

#11
ursamajor

ursamajor

    Anonymous

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,410
  • Înscris: 08.12.2005

View Postionut27, on 31 iulie 2018 - 22:20, said:

Sa va spun doar 2 minuni din viata mea:
Nevasta-mea nu putea ramane insarcinata. Ani de zile am cheltuit bani de construiam o casa. Pana am ajuns la duhovnic care ne-a indemnat sa mergem la Sfantul Ioan Rusul din Grecia. Mi-a zis: te cheama Ioan, du-te ca sigur te ajuta. Am fost sceptic initial dar la insistentele sotiei ne-am suit in masina si am ajuns in Evia unde este Sfantul Ioan. Nevasta-mea a ramas intr-adevar gravida.
Potent sfântul ăsta, nene! Rasputin, nu alta! Posted Image

#12
ionut27

ionut27

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,962
  • Înscris: 30.11.2008
@TruculMagic:
http://ziarullumina....viata-3303.html

#13
Dude_2nd

Dude_2nd

    Tehnocrat nihilist cronofag feral mogofan irecuperabil mem

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 37,715
  • Înscris: 04.01.2011

View PostTruculMagic, on 01 august 2018 - 00:25, said:

Tatăl nostru care este in ceruri nu a poruncit închinarea la oase (moaste)
ba mai mult:

"Cine se va atinge de vreun mort, de vreun trup omenesc mort, sa fie necurat timp de sapte zile. (Num.19:11)"

Adicatelea, daca Duminica atunci cand merge la Biserica se murdareste atingandu-se de maortaciuni si resturi de cadavre, este necurat o saptamana buna. Posted Image Adica exact pana cealalta Duminica, cand o ia de la capat cu necuratia, o perpetueaza. Posted Image

Or sa zica unii: "bine, dar asta a spus-o Dumnezeul ala vechi si rau al Vechiului Testament". Ei bine, Acel Dumnezeu este Tatal Domnului Isus Hristos care spunea la venirea Sa:"Eu si Tatal una suntem". Adica nu unul, ci una, in invatatura. Posted Image Asadar, parerea lui Isus ramane aceeasi cu a Tatalui Sau, in VT:
"sunteti ca mormintele varuite, care pe din afara se arata frumoase, iar pe dinauntru sunt pline de oasele mortilor si de orice fel de necuratenie. (Mat.23:27)"
Dupa cum bine se vede, invatatura lui Isus e una cu cea a Tatalui Sau, Dumnezeul VT: necuratia = atingerea chiar is in mod ritual al cadavrelor sau resturilor de cadavre umane. Posted Image

S-a-nteles, initiator? Posted Image

Edited by Dude_2nd, 01 August 2018 - 08:00.


#14
un-simplu-om

un-simplu-om

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,196
  • Înscris: 15.12.2017
Acest verset spune totul :

De aceea așa zice Domnul Dumnezeul lui Israel: Eu am zis odinioară: Casa ta și casa tatălui tău va umbla nestrămutat înaintea feței Mele în veac; dar acum Domnul zice: Să nu mai fie așa, căci Eu preamăresc pe cei ce Mă preaslăvesc pe Mine, iar cei ce Mă necinstesc vor fi rușinați. (1 Regi. 2:30)

#15
Dude_2nd

Dude_2nd

    Tehnocrat nihilist cronofag feral mogofan irecuperabil mem

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 37,715
  • Înscris: 04.01.2011
initiator,
"Domnul Dumnezeul lui Israel" uraste cultul necurat al cadavrelor. Posted Image

Edited by Dude_2nd, 01 August 2018 - 09:00.


#16
TruculMagic

TruculMagic

    Egalitatea nu există decât în matematică

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,669
  • Înscris: 24.11.2015

View Postionut27, on 01 august 2018 - 07:50, said:


Am citit dimineata cand stateam pe wc  , acest articol... ca ma plictiseam si cautam raspuns la ceea ce mi s-a raspuns ca un contra argument. Posted Image
Zicea acolo ca era un fel de exceptie , insa la ortodocsi orice preot care moare dupa cativa ani devine sfant si incepe sa-i fie pupate oasele Posted Image . Deci asta nu mai e exceptie, e un fel de "hai sa cumparam oase cu kg sau oase de duzina" Posted Image

#17
adisz

adisz

    Targu Mures

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,904
  • Înscris: 07.11.2006

View Postionut27, on 31 iulie 2018 - 22:20, said:

Dumnezeu exista si face minuni prin Sfintii Sai!

Sunt de acord cu tine,da' te rog explica-mi de ce acesti sfinti apar atat de frecvent in partea estica a Europei,mai bine zis peste granita de est a Romaniei?
La sarbi sau la greci s-au terminat sfintii?

#18
poadol

poadol

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,104
  • Înscris: 13.12.2010

View Postionut27, on 31 iulie 2018 - 22:20, said:

Am fost in Ucraina la Sfantul Kuksa si intr-adevar se povestesc multe minuni care se intampla acolo.
Legat de cei care au postat mai sus in bataie de joc :fratilor cercetati si veti descoperi ceva la care nu va asteptati -Dumnezeu exista si face minuni prin Sfintii Sai!

Sa va spun doar 2 minuni din viata mea:
Nevasta-mea nu putea ramane insarcinata. Ani de zile am cheltuit bani de construiam o casa. Medici renumiti, tratamente scumpe, nimic, nimic. Unii transanti ne spuneau ca nu o sa avem niciodata, altii ne incurajau sa folosim tratamentele lor ca poate poate.Dupa o multime de nereusite, am renuntat la tratamente si speranta de a avea vreodata un copil. Pana am ajuns la duhovnic care ne-a indemnat sa mergem la Sfantul Ioan Rusul din Grecia. Mi-a zis: te cheama Ioan, du-te ca sigur te ajuta. Am fost sceptic initial dar la insistentele sotiei ne-am suit in masina si am ajuns in Evia unde este Sfantul Ioan.  Nevasta-mea a ramas intr-adevar gravida. Cand a fost la ginecolog, ecografia indica ziua conceptiei chiar data cand am fost la Biserica Sfantului. La inceput am avut indoieli. Poate a fost o coincidenta, samd. Pana am fost din nou la duhovnic care ne-a indemnat sa mergem din nou la Sfant, impreuna cu copilul sa ii multumim. In Grecia exista obiceiul ca cel care are parte de o minune sa cumpere o mica tablita de argint care se agata la icoana Sfantului. Unele icoane sunt pline de astfel de tablite (tamata) cu diferite inscriptii:un copil, o inima, un picior in functie de ajutorul primit.
Deci am fost din nou in Evia impreuna cu copilul si sotia a ramas din nou insarcinata, ecograful indicand aceeasi zi. Atunci am alungat din toata inima indoiala ca a fost o minune.
Si acum, cand sotia merge la un medic nou si ii spune afectiunile de care sufera, ala ramane masca atunci cand aude ca are 2 copii.
Si mai sunt si alte minuni pe care vi le doresc sa le traiti si voi...
Acasa nevasta era prea stresata, cum ai dus-o in deplasare si s-a relaxat pac a ramas grea.

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate