![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Investitie in platforme P2P Lending
Last Updated: Apr 28 2021 22:14, Started by
okayro
, Jul 29 2018 10:58
·
0

Posted 09 August 2019 - 14:55

eu am investit niste bani. nu multi dar cat de cat asa. Am optat pe auto invest si doua portofolii diferite.Nu-ti lasa urechea la toti bagatorii de seama de pe aici care se cred experti in tot si toate. Metoda asta de finantare va prinde avand in perioada urmatoarea.
O alta platforma ok e bandora |
Posted 04 September 2019 - 11:09

eu am investit niste bani. nu multi dar cat de cat asa. Am optat pe auto invest si doua portofolii diferite.Nu-ti lasa urechea la toti bagatorii de seama de pe aici care se cred experti in tot si toate. Metoda asta de finantare va prinde avand in perioada urmatoarea. O alta platforma ok e bandora O sa fie probabil din ce in ce mai greu sa gasesti automat credite in care sa investesti. Eu m-as bucura daca s-ar maturiza piata (credite mai multe: au ajuns la sume investite pana cum la 3mld euro, returnuri mai mici, dar mai safe). |
Posted 05 September 2019 - 07:13

Pana l-a urma cica este un fel de schema piramidala.
https://youtu.be/Irfpfzeme1w?t=259 [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/pKuw-mx2PDc?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Posted 05 September 2019 - 07:51

Pana l-a urma cica este un fel de schema piramidala. https://youtu.be/Irfpfzeme1w?t=259 [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/pKuw-mx2PDc?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Posted 12 September 2019 - 11:19

Si eu am investit de cateva luni pe MIntos si am un randament constant de 11.3% dobanda pe an. Ce-mi place e ca nu e multa bataie de cap, nu tre sa stii multe informatii..cu niste lecturi inveti sa investesti mai cu cap. Aleg manual investitiile, one by one pentru un control mai sigur asupra lor. Cateodata auto invest-ul cumpara de la o singura compania mult prea mult si nu diversifica.
M-as fi bagat la bursa doar ca mi se pare mult prea complicat pentru mine, nu am rabdare sa incep sa inteleg toti termenii & stuff. |
Posted 14 September 2019 - 13:57

Nu am investit in S&P 500 deoarece nu m-a prea impresionat cresterea ![]() Eu am investit in Amazon, Tesla, Facebook, companii cu potential mai mare dar si mai riscante. Ti-am zis de S&P 500 doar pentru ca tu pari multumit cu 10% pe an, nu are rost sa risti mai mult. Ai tipsuri pentru incepatori? Clipuri unde sa ne documentam? |
Posted 15 September 2019 - 20:54

Posted 07 December 2019 - 07:30

Pana l-a urma cica este un fel de schema piramidala. https://youtu.be/Irfpfzeme1w?t=259 [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/pKuw-mx2PDc?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Am vorbit cu un chinez care are sume mari investite in p2p si mi-a povestit de defaulturile de care zice tipul in filmul de pe youtube. Da, au fost multe default-uri sau au fugit proprietarii cu bani, la multe platforme de p2p din china. El zice ca investeste intr-o platforma p2p safe, si ca investeste NUMAI in agricultural loans de ani de zile si merge bine. Trebuie atentie sporita. Oricum, daca nu vrei sa risti mai bine stai cu banii in banca, unde e safe si pierzi cate putin din ei in fiecare an (din cauza inflatiei). |
Posted 13 December 2019 - 19:54

A incercat cineva https://www.fagura.com/(p2p moldovenesc) ???
Pe la noi pe aceeasi metoda de crowdfunding vor sa mearga cei de la https://www.startarium.ro/,insa din ce vad legislatia nationala nu e "prea deschisa" la acest tip de investitie |
Posted 26 January 2020 - 13:16

salut. le-am descoperit si eu recent. chiar ma gandisem la ideea asta de mult . numai ca ar trebui sa apara mai multe garantii in privinta banilor investiti poate chiar si din partea statului . cu 5-10% iti faci o pensie frumoasa. ideea de baza pe care am vazut-o eu pe un site reinvest24.com este ca proprietatea se imparte in actiuni si tu cumperi actiuni la proprietatea de pe site. mi-ar placea un p2p romanescu cu prop imobiliare rentals roman. ai avea un avantaj ca nu mai iti cumperi tu proprietatea fizic ci exita altcineva care sa se ocupe de ea iar la o suma mai mare de bani poti diversifica in mai multe proprietati. de asemenea sectorul de imprumuturi in Romania ar putea sa mearga unde sunt dobanzi mai mari pentru cel care ofera imprumut.un alt avantaj la investitiile in imobiliare este ca ramai cu proprietatea fizic fata de actiuni sp cu care nu poti face nimic. tu ramai cu actiuni la o proprietate in fizic.
Edited by sinbad4, 26 January 2020 - 13:16. |
|
Posted 07 February 2021 - 18:05

De ce este trecut "minthos. Com. Si apare." mintos" www.o_sa_ramai_fara_bani
|
Posted 09 February 2021 - 09:50

Filtrele automate de la softpedia schimba automat unele cuvinte cu "www.o_sa_ramai_fara_bani"
|
Posted 16 April 2021 - 00:19

eu am investit niste bani. nu multi dar cat de cat asa. Am optat pe auto invest si doua portofolii diferite.Nu-ti lasa urechea la toti bagatorii de seama de pe aici care se cred experti in tot si toate. Metoda asta de finantare va prinde avand in perioada urmatoarea. O alta platforma ok e bandora Pot sa te intreb cum sta situatia la aproape 2 ani? Ai mai investit, ai mai continuat sau ai retras? Eu as incepe cu sume mici pe bondora si mi se pare bun sistemul lor de investit (nu poti investi decat initial 2k dupa care doar maxim 400 euro lunar, incat sa nu ramana fara lichiditate), iar bondora are avantajul ca ai putea retrage oricand fara penalitati (tocmai de aceea si limitarile). Am un prieten care a bagat cateva sute (deci nimic spectaculos) si tot creste si este multumit. Dar din ce observasem dobanzile nu sunt mai mari de 6.5% ceea ce iar este cu risc mai scazut, dar totusi vorbim de euro (in unele cazuri - vezi ING Amsterdam deja sunt negative). Ma mai uitam si catre neoinvest dar sunt cam necunoscuti (lituania), mi-ar fi placut si de varianta lor, caci au o componenta de asigurare pe care o poti scadea (gen daca iti da 10% pe o anumita investitie, sa poti sa scazi la 9% si sa platesti 1% si asigurarea respectiva). A folosit careva recent si pentru termen mai lung Bondora, Mintos, Neoinvest? Personal, as merge pe varianta diversificarii, cateva sute de euro in p2p, cateva sute de euro in etfuri si care sa si creasca automat prin dobanda compusa ![]() ![]() |
Posted 24 April 2021 - 10:57

nu mai poti depune sume mai mari de 400 euro pe bondora/luna, parca din februarie
dobanda e 6.75% si o primesti zilnic (intradevar cu pandemia au bagat regula asta ca sa aiba lichiditate in caz de. multi si-au scos banii de frica sa nu dea faliment si totusi au supravietuit, ceea ce ma face sa cred ca sunt pe bune. oricum parca ei functioneaza din 2006? sper ca nu ma insel) pe mintos lucrurile au ramas neschimbate (depinde la ce perioada de timp te referi). au mai venit cu diverse updateuri care vin in ajutorul investitorului cand vine vorba de diversificare. un lucru care nu-mi place la mintos este ca nu primesti dobanda daca respectivul imprumut are intarzieri, spre deosebire de peerberry unde iti da dobanda la intarzieri inca din prima zi. mintos sunt ok din punctul de vedere al transparentei. eu am in toate cele 3 de mai sus cate 1k. deocamdata merge ok, vedem pe viitor ce se mai intampla. ah si din reviewuri am inteles ca si estateguru sta foarte bine. e un p2p doar pe imobiliare in special lituania, germania, finlanda si poate inca 1-2 tari. ai dobanda de 10-11% dar trebuie sa-i lasi cel putin 1 an. investitia minima e 50 euro fata restul unde incepe de la 10. |
Posted 24 April 2021 - 11:18

eu am pe october (franta), daca nu esti pe faza nu reusesti sa prinzi nimic, sunt proiecte care au strans fondurile necesare in mai putin de 5 min (dobanda 5-7%)
twino mai par si ei ok (8-12%) viainvest ma abtin momentan sa comentez, vad ca dupa ce primeste statusul settled nu returneaza instant banii pt a-i reinvesti, astept de 2 saptamani sa deblocheze. lenddy sunt cei mai de rahat, daca faci withdraw intra dupa o luna banii, plus ca nu mai au nici optiune de buy-back, stati departe de ei Edited by gumball3000, 24 April 2021 - 11:20. |
|
Posted 24 April 2021 - 11:24

asta cu buy-back este la risc. firmele astea intermediare nu isi asuma nici un risc. cei care acorda imprumuturile sunt in cele din urma responsabili cu recuperarea banilor. daca nu se poate recupera mare lucru din imprumut + colaterale adio buyback. dar ma rog este chestie discutabila de la caz la caz
atat ca pentru ei este o pierdere sa nu-si recupereze banii deci implicit intri si tu pe langa ei, ca in rest probabil i-ar durea undeva de tine ca si micul investitor ![]() Edited by mikaell, 24 April 2021 - 11:27. |
Posted 24 April 2021 - 23:49

Sa inteleg ca chiar si cu o asigurare de tip buy back poti sa ramai fara bani, atunci practic este cam degeaba, din ce inteleg...De neo finance nu a auzit nimeni? Mai sus am gresit cand am scris neoinvest -> www.neofinance.com
eu am pe october (franta), daca nu esti pe faza nu reusesti sa prinzi nimic, sunt proiecte care au strans fondurile necesare in mai putin de 5 min (dobanda 5-7%) twino mai par si ei ok (8-12%) viainvest ma abtin momentan sa comentez, vad ca dupa ce primeste statusul settled nu returneaza instant banii pt a-i reinvesti, astept de 2 saptamani sa deblocheze. lenddy sunt cei mai de rahat, daca faci withdraw intra dupa o luna banii, plus ca nu mai au nici optiune de buy-back, stati departe de ei Interesant, poti da mai multe detalii despre acestea? Sa inteleg ca e bataie destul de mare pentru ele si ca ar fi mai sigure, fiind din Franta? ![]() |
Posted 25 April 2021 - 11:10

Lending=high risk investments.
Am bagat doar minimul, pt bonusurile alea. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users