Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Recomandare tigaie
Last Updated: Oct 20 2018 08:09, Started by
M0D3
, Jul 27 2018 10:46
·
0
#289
Posted 19 October 2018 - 20:56
#290
Posted 19 October 2018 - 21:01
Aranzazu, on 19 octombrie 2018 - 09:44, said:
Am cativa primaveri pe umeri si gatesc destul de omenos, dar inca n-am auzit de asezonarea tigaii. "Asezonarea" aia se refera la stratu' ce apare pe fonta in timp, de-l face "teflon". Ii drept, nu-i denumirea cea mai fericita. In poze fonta noua vs. "asezonata". Attached Files |
#291
Posted 20 October 2018 - 07:45
Mai exista din astea neasezonate in comert? Fonta neasezonata e bataie de joc, ca producator ar trebui sa-i dai stratul ala antiaderent din fabrica ---- atentie, ca nu e ca ala de-l faci acasa prin arderea uleiului. Mi-am cumparat o tigaie de fonta acu vreo 2-3 luni, are strat antiaderent din fabrica, mult mai rezistent decat cel de pe grilul din fonta, facut in timp si care nu e prea rezistent (am grilul de vreo 7-8 ani si trebuie refacut din cand in cand stratul ala).
Despre fumaraie --- fum se va face, mai mult sau mai putin. Ca sa iasa mai putin folositi carne mai slaba (piept pui, cotlet, smad) si marinata pe "uscat", adica frecata bine cu condimente si lasata la frigider cateva ore. Marinada cu ulei, iaurt, samd se va arde si ea pe gratar, deci mai mult fum. Daca va aruncati la ceafa de porc tot asa, cautati mai slaba, de la porci mai mici, nu de la namile de 150 kg, impanata cu grasime la greu (ceafa frumoasa, slaba, are din cand in cand la Lidl). |
#292
Posted 20 October 2018 - 08:09
Pai marinada se răzuieste oricum de pe carne, înainte de a o pune pe grătar, altfel se ard condimentele și lasa gust nasol.
Grăsimea e intr-adevăr responsabila de fumaraie, de aceea așa cum a zis cineva mai devreme, trebuie scăzută temperatura după sigilarea carnii |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users