Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Boxa membrana tweeter infundata

ajutor

Whisky for Mac

Xiaomi 14 Gpay
 Izolare zid exterior de scandura

Dezinstalare drivere W11 23H3

Recomandare masina de spalat fiab...

BSOD din cauza Intel Audio DSP dr...
 De ce sunt oamenii nostalgici

Cum vand casa fara factura Hidroe...

Scor FICO minim

Tonometru compensat CAS?
 polita RCA ONLINE

Termostat frigider - verificare

Mai au PC-urile vreun viitor?

Centrala termica immergas
 

Recomandare tigaie

- - - - -
  • Please log in to reply
291 replies to this topic

#289
DANANDREI2001

DANANDREI2001

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,588
  • Înscris: 10.08.2009

 argentum, on 19 octombrie 2018 - 18:53, said:

. piept de pui mai rar, desi ar trebui sa'l introduc in alimentatie mai mult, sa mai scad din cele numite grasimi.

Mananca muschiulet de porc la garatr, e mult mai slab ca pieptu de pui.

#290
edy_wheazel

edy_wheazel

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 51,019
  • Înscris: 31.07.2007

 Aranzazu, on 19 octombrie 2018 - 09:44, said:

Am cativa primaveri pe umeri si gatesc destul de omenos, dar inca n-am auzit de asezonarea tigaii.  

"Asezonarea" aia se refera la stratu' ce apare pe fonta in timp, de-l face "teflon". Ii drept, nu-i denumirea cea mai fericita. In poze fonta noua vs. "asezonata".

Attached Files



#291
Bibulus

Bibulus

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,866
  • Înscris: 05.08.2014
Mai exista din astea neasezonate in comert? Fonta neasezonata e bataie de joc, ca producator ar trebui sa-i dai stratul ala antiaderent din fabrica   ---- atentie, ca nu e ca ala de-l faci acasa prin arderea uleiului. Mi-am cumparat o tigaie de fonta acu vreo 2-3 luni, are strat antiaderent din fabrica, mult mai rezistent decat cel de pe grilul din fonta, facut in timp si care nu e prea rezistent (am grilul de vreo 7-8 ani si trebuie refacut din cand in cand stratul ala).

Despre fumaraie --- fum se va face, mai mult sau mai putin. Ca sa iasa mai putin folositi carne mai slaba (piept pui, cotlet, smad) si marinata pe "uscat", adica frecata bine cu condimente si lasata la frigider cateva ore. Marinada cu ulei, iaurt, samd se va arde si ea pe gratar, deci mai mult fum. Daca va aruncati la ceafa de porc tot asa, cautati mai slaba, de la porci mai mici, nu de la namile de 150 kg, impanata cu grasime la greu (ceafa frumoasa, slaba, are din cand in cand la Lidl).

#292
richelieu

richelieu

    Monsenior Members

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,447
  • Înscris: 04.05.2006
Pai marinada se răzuieste oricum de pe carne, înainte de a o pune pe grătar, altfel se ard condimentele și lasa gust nasol.
Grăsimea e intr-adevăr responsabila de fumaraie, de aceea așa cum a zis cineva mai devreme, trebuie scăzută temperatura după sigilarea carnii

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate