Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
De ce au devenit recenziile Googl...

Mail suspect

Care adeziv de placi ceramice ii ...

[GAMING PC BUILD] Aprox 12000 lei
 Care sint cele mai ieftine mortar...

Ferdinand Residence - Sectorul 2

programel Win Movie Maker

Meritau ginerii lui Lot sa moara?
 Ce credeți ca s-ar intampla ...

Instanta amana sistematic pronunț...

se poate folosi alt incarcator US...

Parchet impermeabil + fara praguri
 Despre prima de activare

One Cotroceni

Piese noi pentru reducerea zgomot...

Refuzat la imbarcare din cauza un...
 

reglare antena satelit Italia(Sicilia-regiunea Alcamo)

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
10 replies to this topic

#1
cambuur

cambuur

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 17
  • Înscris: 09.09.2017
Am si eu din tara un abonament saltelit la Telekom cu  receiver Hd Samsung,
De curand am emigrat in Italia in regiunea Alcamo si vreau sa instalez antena
Am doua receivere care in tara au functionat perfect pe o antena reglata de mine pe satelitul HELAS
Acum cu ajutorul mai multor aplicatii am stabilit coordonatele  si am reglat antena ,insa nu reusesc sa prind semnal,la calitate este 0 iar la putere tot 0
Am dat o revenire la setarile din fabrica insa receiverul ramane la partea in care imi arata semnal si calitate 0
Acum sincer nu stiu ce gresesc deaorece stiu sigur ca antena este montata corect.....,de ce nu reusesc sa prind nimic semnal,

Am incercat cu 2 lnburi functionale de la 2 antene diferite, iar cele 2 receivere au maxim 2 luni de functionare, deci sunt OK

CEVA IDEI AVETI?

#2
dygey

dygey

    Al dracu' Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,652
  • Înscris: 13.10.2009
Ai reglat o laie, aplicatiile alea sunt doar ca sa-ti faci o idee si sa aproximezi,
nu-s satfinder. Barem pune un tv langa receiver-ul ala si da-l in modul cautare
semnal (n-am avut pe mana d-astea noi, dar presupun ca au si ele ca restu'
modul asta). Daca nu, satfinder sau cineva cu satfinder. Eventual si o antena
peste 90cm.

Atentie nu doar la azimut, ci si la elevatie si inclinatie LNB, la astea doua chiar
mai multa ca la azimut.

#3
mag1001

mag1001

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 261
  • Înscris: 31.05.2012
cand le-ai montat prima oara cu ce le-ai reglat ?
trebuie sa te duci mult in stanga , fata de ce vezi pe acoperisuri : acelea sant de la sky it .
bineninteles cum stai in spatele antenei . mai exact 26 grade .
lnb-ul invartit undeva la ora 4 .
si inca ceva : de cele mai multe ori , gasesc decoderele bagate in priza . chiar daca nu merg , le tin oamenii asa , pana vine cineva sa le monteze .
nu merg din prima , le scot din priza apoi e ok .

Edited by mag1001, 26 July 2018 - 00:03.


#4
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 47,812
  • Înscris: 01.12.2001
Cauți, suni, chemi și plătești pe unul care se pricepe.
Cu 50€ te rezolva in 20 minute.
Ai verificat: cablul, mufe, LNB, antena?
La reglaj sunt multi parametri: azimut, inclinare LNB, elevație, vizibilitate.
Cât și pus?

Daca ai dat resetare, posibil sa nu mai ai parametrii ok in stabilirea.
Trebuie trecuți manual.

#5
Ion_Bumbu

Ion_Bumbu

    User asocial

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,184
  • Înscris: 31.01.2010
https://satlex.ro/ro/azel_calc.html

Si o busola.
Pentru elevatie ...un raportor cu un fir cu plumb. (o piulita...)

Edited by Ion_Bumbu, 26 July 2018 - 08:52.


#6
sandel1

sandel1

    Avat de 4 kg/75 cm. Ultimul, balastierele usl au distrus râul.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,027
  • Înscris: 24.02.2011
Prima data se cauta Hotbird 13 sau Astra 19grade, ca sunt cel mai usor de prins

#7
ndor

ndor

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,256
  • Înscris: 21.04.2005
Nu ai treaba cu receptoarele . Partea principala este antena , in cazul de fata .
In primul rand trebuie sa vezi daca transponderul respectiv are acoperire in zona . Pe urma vezi cu ce nivel de semnal este prezent in zona respectiva .
In functie de asta se alege marimea antenei .
Abia dupa asta , vezi daca si cum ai pozitie de instalare a antenei .

#8
Ion_Bumbu

Ion_Bumbu

    User asocial

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,184
  • Înscris: 31.01.2010
https://satlex.ro/ro..._w=75&diam_h=80

#9
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 47,812
  • Înscris: 01.12.2001
Hellas 2/3 are acoperire in toata Europa.

#10
Ion_de_la_Raion

Ion_de_la_Raion

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,434
  • Înscris: 28.08.2005
Ai probe sau asa ai auzit tu ?

#11
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 47,812
  • Înscris: 01.12.2001
Sigur. (nu scriu doar ca tine din auzite). Satbeams.
Ai totul acolo.

Iata pt cele 3 spoturi pt Dolce. Ku, F1 si F2 de pe cei 2 sateliti.
Attached File  hell.png   718.48K   23 downloads
Stiu ca acum ai sa sari ca ars si sa zici ca Finlanda NU are semnal. Da. Ai dreptate. E ok?

Edited by dorin_2k, 27 July 2018 - 09:58.


Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate