![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Ce simti cand iei Xanax?
Last Updated: Aug 31 2018 00:21, Started by
AlynutzTigerAtlantic
, Jul 25 2018 18:48
·
0

Posted 25 July 2018 - 18:48

Ce simti cand iei Xanax?A facut cineva tratament cu el+
Pentru tulburare obsesiv compulsiva se poate lua Xanax ,atunci cand ai obsesii anxioase? Am luat Anxiar,tot o benzodiazepina dar nu am simtit mare lucru,mai mult somnolenta multa. Cu Xanax cum e? |
Posted 25 July 2018 - 19:03

https://forum.softpe.../#entry23249960
Prin 21 iulie parca voiai ca sa slabesti, ai slabit deja prea mult ? ![]() |
Posted 25 July 2018 - 19:07

AlynutzTigerAtlantic, on 25 iulie 2018 - 18:48, said:
Ce simti cand iei Xanax?A facut cineva tratament cu el+ Pentru tulburare obsesiv compulsiva se poate lua Xanax ,atunci cand ai obsesii anxioase? Am luat Anxiar,tot o benzodiazepina dar nu am simtit mare lucru,mai mult somnolenta multa. Cu Xanax cum e? Degeaba ne intrebi pe noi de Xanax, ca tot psihiatrul stie daca tu ai nevoie de asa ceva! Edited by stlk, 25 July 2018 - 19:10. |
Posted 25 July 2018 - 19:11

Alynutz, să nu o iei personal,
pentru că e legat strict de performanța ta pe acest forum : ești foarte naiv și cam prost. Te vei arde foarte rău mai devreme sau mai târziu. Edited by Daredevil666, 25 July 2018 - 19:11. |
Posted 25 July 2018 - 19:23

Posted 25 July 2018 - 19:29

Posted 25 July 2018 - 19:29

Am cunoscut un tip ospatar, care dormea-n picioare cand servea. Evident ca l-am intrebat care-i cauza. Printre altele mi-a spus ca ia Seroquel 800 mg pentru schizofrenie !!!!! Dracu` stie cum l-or fi angajat la restaurantul ala.
![]() Edited by dalu364, 25 July 2018 - 19:30. |
Posted 25 July 2018 - 20:02

wagmich, on 25 iulie 2018 - 19:13, said: Taci!![]() Am fost prin iarna intr-un magazin naturist, si uitandu-ma peste produse am bufnit in ras de nu stia vanzatoarea ce am patit. Avea puse pe raft un sortiment de sirop de tuse si laxativ unul langa altul, si mi-am amintit de bancul asta: Quote Deranjat de o tuse seacă, Bulă se duce la doctor. Acesta îi dă o reţetă şi îi spune să revină peste trei zile. Farmacista nu înţelege scrisul doctorului şi îi eliberează un medicament cu efect laxativ. Reîntors la cabinet după trei zile, Bulă este întrebat de doctor: – Mai tuşiţi? – Credeţi că mai am curaj? |
Posted 25 July 2018 - 20:05

|
Posted 25 July 2018 - 20:07

Posted 25 July 2018 - 20:14

Posted 25 July 2018 - 20:19

D-le Alinutz, doar medicamentele nu vor fi suficiente, pe langa tratamentul cu acestea, la fel de importante sunt activitatile zilnice, regimul de viata.
Vreau sa spun ca nu exista un medicament pe care sa il iei si sa-ti rezolve problemele creierului, sa devii "sanatos". Energia ta psihica este partial macinata continuu de ganduri, medicamentele induc o temperare, astfel ca starea pe care o resimti este o consecinta... Incearca sa menajezi energia psihica. Nu pierde noptile, nu juca chestii rapide si naucitoare pe calculator, plimba-te prin parc, evita zarva si enervarea. Daca ai un servici, sa fie nesolicitant, chiar daca castigul este derizoriu (se poate cunulacu o eventuala pensie medicala). La un asa forum mare, ar trebui ca mistocarii sa nu intre pe aici. Persoanele ca tine sunt mult mai intelese pe: http://www.romedic.r...re/schizofrenia |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users