Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Pareri magazin online quickmobile?

Unde gasesc banane albastre?

Despre compania de aministrare Sq...

Durere taietura deget dupa 2 luni
 Dalți gravare lemn

Didgeridoo

Motorola Edge 50 Ultra

Gaura perete apartament cu evitar...
 Orientare antena prime focus

Problema conectare mail yahoo

comisioane asociatie proprietari

Primul sistem de televiziune cu p...
 Internetul este neutilizabil fara...

Eroare cloud burn icopy face id

DermaRoller ce este ?

Articole limba Germana
 

Închiriere masina SUA

- - - - -
  • Please log in to reply
35 replies to this topic

#19
OvidiuNS

OvidiuNS

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,853
  • Înscris: 04.07.2010

View Postlittleboy7, on 25 iulie 2018 - 12:24, said:

... Suntem 8 persoane care intenționăm sa facem un traseu in SUA in Octombrie. Las vegas- Grand Canyon si alte minunății prin zona- death Valley, Yosemite- San francisco- los angeles- san Diego- las vegas ...
Din păcate în octombrie ziua va fi cam scurtă, însă veţi avea avantajul că nu va fi foarte cald.
Nu prea am înţeles câte zile vor fi, chiar dacă ai pus itinerariul şi numărul de ore de condus.
Oricum, aşa cum e gândit itinerariul sub formă de circuit este foarte incomod, fiindcă veţi schimba cazarea în fiecare zi. Şi cum sunteţi 8, veţi pierde prea mult timp cu check-in-urile şi check-out-urile. În locul tău m-aş gândi să iau mai puţine cazări, iar acestea să fie de mai multe nopţi. În felul acesta veţi face în fiecare zi o excursie în circuit, cu întoarcere seara la cazare, ceea ce vă dă posibilitatea să vizitaţi mai multe obiective fără a fi stressaţi că trebuie să ajungeţi la o nouă cazare, iar în zilele când schimbaţi cazarea vizitaţi ce este în apropierea drumului.
Eu aş sta primele 2 - 3 nopţi la un hotel în Vegas (recomand Mardi Gras - am fost supermulţumiţi) pentru acomodare şi vizite împrejurul oraşului, apoi m-aş muta în Kanab pt. 5 nopţi (în cele 4 zile pline aş vizita împrejurimile), apoi aş trece prin Monument Pass şi Monument Valley, Goosenecks SP, Valley of the Gods şi m-aş muta în Moab pt. 3 nopţi (pt. Arches NP, Canionlands, Dead Horse Point SP, The Needles+Newspaper Rock, Edge of the Cedars SP, Needles Overlook, Natural Bridges NM), apoi aş intra pe I70 şi 24 şi aş trece pe la Goblin Valley SR şi pe la Capitol Reef NP cu revenire la autostrada I70 şi mai departe spre următoarele nopţi de cazare etc.

Vezi ce idei poţi să-ţi iei din serialul cu detalii şi poze care începe de aici.

Cred că veţi avea 2 maşini închiriate. Noi am închiriat de la Alamo, de pe aeroportul McCarran din Vegas şi a fost perfect.
Confirm că e valabil carnetul de conducere din România.
Folosiţi booking.com pt. rezervările de cazare.
Mai vorbim după ce citeşti ce am scris în 2015.


Sănătate şi toate cele bune !

Edited by OvidiuNS, 27 July 2018 - 02:23.


#20
littleboy7

littleboy7

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 43
  • Înscris: 04.02.2013
Multumesc de sfaturi si locațiile de bifat amintite. Nu e traseul chiar pe zile, e facut doar aproximativ sa știm orele dintr-o locație într-alta.
Într-adevăr e foarte incarcat si la faptul ca vom fi mai mult in masina m-am gândit de cand l-am terminat. De asta am cerut sfatul vostru, al celor care ati fost pe acolo sa il ajustez.
La Yosemite am programat sa stam o zi, de seara pana a doua zi seara, cand sa plecam spre SF. Acolo cred ca vom avea timp sa ne bucurăm de peisaj:)
Citisem ca route 12 între capitol reef NP si bryce Canyon, prin escalante este fosrte frumos. Cam 120 mile. Ati fost?merita?
Nu as vrea sa ratam obiectivele din Page ( antelope Canyon, horseshoe bend).
In rest dixie NF, Cedar break, red Canyon, moapa Valley, canyonlands, Joshua tree cred ca ar putea fi sărite din schema data asta. Ce ziceți?
Merita racetrack in death Valley? Dar san Diego?
@ vrajitoruldinoz o zi la întors? De ce asa mult?doar daca ne oprim pe drum. Ne vom lua un zbor spre NY la 22 seara, cred ca avem timp de întors daca plecam la amiaza din LA.
Si încă ceva: citisem ca este un fel de pass valabil pt toate parcurile. Il iau online? Legat de punctele cele mai frumoase de la fiecare obiectiv tb sa caut dinainte hărți ale parcurilor sau găsim acolo la intrarea in parcuri? Multumesc!:)

#21
littleboy7

littleboy7

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 43
  • Înscris: 04.02.2013

View PostOvidiuNS, on 27 iulie 2018 - 02:21, said:


Din păcate Ă®n octombrie ziua va fi cam scurtă, Ă®nsă veţi avea avantajul că nu va fi foarte cald.
Nu prea am Ă®nţeles câte zile vor fi, chiar dacă ai pus itinerariul şi numărul de ore de condus.
Oricum, aşa cum e gândit itinerariul sub formă de circuit este foarte incomod, fiindcă veţi schimba cazarea Ă®n fiecare zi. Şi cum sunteţi 8, veţi pierde prea mult timp cu check-in-urile şi check-out-urile. ĂŽn locul tău m-aş gândi să iau mai puţine cazări, iar acestea să fie de mai multe nopţi. ĂŽn felul acesta veţi face Ă®n fiecare zi o excursie Ă®n circuit, cu Ă®ntoarcere seara la cazare, ceea ce vă dă posibilitatea să vizitaţi mai multe obiective fără a fi stressaţi că trebuie să ajungeţi la o nouă cazare, iar Ă®n zilele când schimbaţi cazarea vizitaţi ce este Ă®n apropierea drumului.
Eu aş sta primele 2 - 3 nopţi la un hotel Ă®n Vegas (recomand Mardi Gras - am fost supermulţumiţi) pentru acomodare şi vizite Ă®mprejurul oraşului, apoi m-aş muta Ă®n Kanab pt. 5 nopţi (Ă®n cele 4 zile pline aş vizita Ă®mprejurimile), apoi aş trece prin Monument Pass şi Monument Valley, Goosenecks SP, Valley of the Gods şi m-aş muta Ă®n Moab pt. 3 nopţi (pt. Arches NP, Canionlands, Dead Horse Point SP, The Needles+Newspaper Rock, Edge of the Cedars SP, Needles Overlook, Natural Bridges NM), apoi aş intra pe I70 şi 24 şi aş trece pe la Goblin Valley SR şi pe la Capitol Reef NP cu revenire la autostrada I70 şi mai departe spre următoarele nopţi de cazare etc.

Vezi ce idei poţi să-ţi iei din serialul cu detalii şi poze care Ă®ncepe de aici.

Cred că veţi avea 2 maşini Ă®nchiriate. Noi am Ă®nchiriat de la Alamo, de pe aeroportul McCarran din Vegas şi a fost perfect.
Confirm că e valabil carnetul de conducere din România.
Folosiţi booking.com pt. rezervările de cazare.
Mai vorbim după ce citeşti ce am scris Ă®n 2015.


Sănătate şi toate cele bune !

Acum am văzut comentariul tău. Multumesc de ponturi. Din pacate nu avem atâtea zile la dispoziție pt ca vrem sa vedem si new York vreo 4 zile si 2 niagara. Si trebuie sa ne încadram in cam 10 zile in vest. Nu pot toti dintre noi sta mai multe zile:( de aceea am gândit totul ca pe un circuit in ideea ca oprindu-ne într-un loc pe drum mai câștigam timp si mergem mai departe. Probabil ca dupa monument Valley ne vom îndrepta spre bryce Canyon, sper sa avem timp prin capitol reef. Asta daca merita traseul de la capitol reef NP spre bryce. Toate obiectivele amintite la est de monument Valley probabil raman pe altădată. Sunt atâtea de văzut in zona aceea a SUA!cu părere de rău dar trebuie sa admit ca nu le putem face pe toate acum:( totuși, e vreun obiectiv ce nu merita ratat cu niciun chip din cele amintite de tine si pe care am spus ca le tăiem de pe lista?
Cazare se poate sa găsim si la fata locului sau mai bine sa avem rezervări din timp( asa avem in plan)?
Multumesc!

#22
OvidiuNS

OvidiuNS

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,853
  • Înscris: 04.07.2010

View Postlittleboy7, on 27 iulie 2018 - 14:56, said:

... totuși, e vreun obiectiv ce nu merita ratat cu niciun chip din cele amintite de tine si pe care am spus ca le tăiem de pe lista? ...

Eeee, "must-see" sunt multe, dar e subiectiv totul. Ai putea să cauţi poze pe net cu fiecare obiectiv enumerat, ca să decizi tu ce nu trebuie tăiat de pe listă. Delicate Arch încă e-n "picioare", dar în orice moment se poate prăbuşi, aşa încât Arches NP ar fi pe primul loc. Iar Goblin Valley, Natural Bridges şi Valley of the Gods iar sunt de vis. Din păcate, în 2015 noi ne-am limitat la 5 nopţi în Kanab, deşi dacă ar fi fost după mine aş fi extins vizitele aşa cum am scris în postul precedent. În fine, cu părere de rău a rămas pe data viitoare.

10 zile ar fi suficiente, dacă renunţi la San Diego şi LA. Sau hai, dacă nu te interesează muzee şi alte atracţii antropice, LA merge vizitat în fugă în ziua de întoarcere de la SF la Vegas.
Şi mai tai de pe listă unele obiective nu atât de importante.
Drumul 12 am spus că l-am parcurs parţial în teren, şi total pe street-view. Merită parcurs. Red Canyon e chiar acolo, trece drumul 12 prin el, doar opreşti din loc în loc pt. poze.

Dar citeşte ce am scris în 2015, am scris şi de cardul America the Beautiful etc. Nu te chinui on-line, îl iei când intri în primul obiectiv ce ţine de BLM (mă rog, două carduri, că veţi fi 8).


Sănătate şi tcb !

Edited by OvidiuNS, 27 July 2018 - 16:31.


#23
arg

arg

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 38,141
  • Înscris: 19.09.2005

View Postlittleboy7, on 27 iulie 2018 - 14:26, said:

...... bryce Canyon, prin escalante este fosrte frumos. Cam 120 mile. Ati fost?merita?.....
vezi ca pentru asta trebuie sa ai lopata, ca sa ingropi ce ingroapa pisica ..... ce m-am amuzat cand am citit anuntul si regulile locului,... + ca e amenda serioasa.
si mare mare atentie ca desert si apa e problema reala.

https://www.google.c...!7i13312!8i6656

#24
yesyesyesyo

yesyesyesyo

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,369
  • Înscris: 11.10.2007

View PostOvidiuNS, on 27 iulie 2018 - 16:30, said:

LA merge vizitat în fugă în ziua de întoarcere de la SF la Vegas.
Sfatuiesc sa nu :D Ar fi pacat, ori vizitat pe indelete ori lasat pe altadata. Pe langa ce ai de vazut in Downtown, sunt multe de facut / plimbari pe langa, iar distantele sunt uriase.. Ma uitam acum pe harta, intre Santa Monica si Newport Beach/Balboa sunt peste 50 de mile. Nu e ca alte orase, sa fugi dintr-o parte in alta.. mergi pe autostrada, uneori in ambuteiaje. Nu va sfatuiesc sa bifati chestii, cel putin nu in LA. Daca nu aveti macar o jumatate de zi de pierdut la parcul Universal Studios si alta jumatate sa va plimbati intre Santa Monica Pier si Venice Beach sau sa luati un whale watch cruise, mai bine pe altadata.
Eu in 5 zile de LA nu m-am plictisit si as mai fi stat inca pe atat.

#25
OvidiuNS

OvidiuNS

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,853
  • Înscris: 04.07.2010
Aşa e, cum spui. Dealtfel am specificat şi eu, referitor la muzee, dar ai dreptate, nu sunt singurele atracţii.
De fapt ideea sugerată de mine era să dea câteva ture cu maşina prin LA "să-şi clătească ochii", apoi să plece spre Vegas, eventual cu popas undeva în Joshua Tree NP.
Asta ca să nu spună pe urmă că a ocolit LA, atâta tot.
Altfel şi eu aş alege mai multe zile să stau efectiv în LA şi să vizitez, foarte corect remarcat.


Sănătate şi toate cele bune !

#26
littleboy7

littleboy7

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 43
  • Înscris: 04.02.2013
Am reușit sa citesc postările tale @OvidiuNS din 2015. De mare folos imi sunt si pozele pt a face o triere a ce bifam si ce lăsam pt altădată. Vom incerca sa nu vedem de ori același gen de peisaj in locuri diferite.
In ce privesc orașele, as vrea sa stam o zi cel mult in SF si 1-1,5 zile in LA. Fără muzee. O zi, de asemenea, in Yosemite. In rest trebuie sa împărțim timpul ( 10 zile in total in vest) pt celelalte obiective. La întoarcere ne rezervam aproape 5 zile in NY iar la dus vrem sa vedem Niagara Falls. Cel mai bine am zis sa luam zbor spre toronto, de acolo bus a doua zi spre niagara, stat toată ziua si noaptea apoi bus spre buffalo si zbor spre Washington unde sa stam 2 zile de unde sa plecam la vegas (sau sa stam in toronto zilele de Washington sa nu ne aglomerăm prea mult cu zbor ulterior din buffalo spre vegas) si retur in New York.


View Postarg, on 28 iulie 2018 - 01:38, said:


vezi ca pentru asta trebuie sa ai lopata, ca sa ingropi ce ingroapa pisica ..... ce m-am amuzat cand am citit anuntul si regulile locului,... + ca e amenda serioasa.
si mare mare atentie ca desert si apa e problema reala.

https://www.google.c...!7i13312!8i6656
😂 trebuie sa avem mare grija:))

View Postyesyesyesyo, on 30 iulie 2018 - 09:35, said:


Sfatuiesc sa nu :D Ar fi pacat, ori vizitat pe indelete ori lasat pe altadata. Pe langa ce ai de vazut in Downtown, sunt multe de facut / plimbari pe langa, iar distantele sunt uriase.. Ma uitam acum pe harta, intre Santa Monica si Newport Beach/Balboa sunt peste 50 de mile. Nu e ca alte orase, sa fugi dintr-o parte in alta.. mergi pe autostrada, uneori in ambuteiaje. Nu va sfatuiesc sa bifati chestii, cel putin nu in LA. Daca nu aveti macar o jumatate de zi de pierdut la parcul Universal Studios si alta jumatate sa va plimbati intre Santa Monica Pier si Venice Beach sau sa luati un whale watch cruise, mai bine pe altadata.
Eu in 5 zile de LA nu m-am plictisit si as mai fi stat inca pe atat.
Mersi de sfat. O zi pt Los Angeles iar Malibu, Santa Monica, Venice beach văzute in drumul dinspre SF inspre LA. E suficient jumătate de zi pt universal studios? Imi poti recomanda o ora cu trafic mai lejer cand sa ajung in LA?
Presimt ca acum cercetez terenul si in curând ma voi întoarce sa le fac mai pe îndelete:))

#27
vrajitoruldinoz

vrajitoruldinoz

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 32,620
  • Înscris: 21.06.2016

View Postarg, on 28 iulie 2018 - 01:38, said:

vezi ca pentru asta trebuie sa ai lopata, ca sa ingropi ce ingroapa pisica ..... ce m-am amuzat cand am citit anuntul si regulile locului,... + ca e amenda serioasa.
si mare mare atentie ca desert si apa e problema reala.

https://www.google.c...!7i13312!8i6656


Nu este local, mai peste tot e asa.
In alte locuri e mai rau, pe Mt. Whitney n-ai voie sa lasi nimic. NIMIC in sensul ca si ce lasi in veceu iei inapoi in pungi speciale.
Dar nicaieri nu ai voie sa dai de mincare la animale salbatice, nici macar in orase.

Quote

La întoarcere ne rezervam aproape 5 zile in NY iar la dus vrem sa vedem Niagara Falls.

Taie din NY. E un oras cu foarte multe de facut dar in criza voastra de timp, mai mult de 2-3 zile nu ai motiv sa stai.
Eu nu m-as duce nici la Niagara, nu ca nu merita ci ca e foarte mult de condus pentru citeva ore de vazut cascada. Prea mult timp mort.
Cit deespre LA, dupa mine nu e prea interesant din pdv tursitic. Are citeva chestii punctuale care sint foarte frumoase, dar pot fi restrinse la 2-3: Manhattan beach, Corona del mar si poate balboa/newport beach.
Santa Monica nu e interesanta. Venice beach e ok, dar prefer Manhattan. De Malibu nu stiu.

Quote

E suficient jumătate de zi pt universal studios?

Jumatate de zi stai la coada.
Eu presonal nu m-as duce acolo nici platit, dar dat fiind ca sint oameni care stau la coada aia ma gindesc ca sint intr-o minoritate.
LA in general e intens ca trafic si distante, trebuie sa-ti faci planul ca lumea ca altfel stai mai mult pe drum.


Quote

@ vrajitoruldinoz o zi la întors? De ce asa mult?doar daca ne oprim pe drum.

Pai nu m-am gindit ca stati numai pe drum, ci ca o sa ramina timp sa mai vedeti ceva la plecare (LA/San Diego) sau la sosire (Las Vegas). Beti si voi o bere, mergeti la un show ceva ca o sa va iasa ochii dupa atit condus. Oricum sint 4 ore din LA, adica nu e chiar nimic.

#28
littleboy7

littleboy7

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 43
  • Înscris: 04.02.2013
De asta am zis sa luam zbor spre Toronto (eventual stam o zi aici) si de acolo bus de 2 ore spre niagara, apoi bus pana in buffalo si zbor in vegas. Nu vom fi asa mult pe drum in partea asta. Masina închiriem doar in vest.
Propui sa stam doar 3 zile in NY? Si sa adăugăm 1-2 pt parcurile din vest?

De 4 ore știam si eu ca faci din LA pana in Las Vegas. De asta m-am speriat cand am citit o zi pt intors😬 acum am inteles! Joshua Tree NP merita abaterea din drum?
Multumesc!

#29
vrajitoruldinoz

vrajitoruldinoz

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 32,620
  • Înscris: 21.06.2016
Te-ai obisnuit cu planul asta de condus 8 ore pe zi ca ai si uitat ca chiar si cu 4 ore e o zi plina :)
Mi-e greu sa-ti dau sfaturi pentru ca gusturile mele sint diferite de ale altora. De exemplu eu nici nu m-as duce pina in LA, dar asta o spun dupa ce am fost de nu stiu cite ori in LA. Tot ce spun oamenii care a fi de vazut in LA, toate chestiile alea comericiale mie mi se pare groaznice, de evitat :)
De Joshua tree nu stiu mare lucru, nu am fost.

V-ati gindit la un altfel de zbor? Adica are rost sa va intoarceti in LV in loc sa zburati din LA/SD in NY?
Adica Romania- LV, LA-Toronto, Toronto-NY, NY-Romania?
Dar trebuie sa verificati cit adauga la costul masinii de inchiriat, de obicei o directie e mai scumpa ca cealalta (de exemplu sa duci masina LV-LA sau LA-LV are putea sa aiba preturi foarte diferite).

#30
littleboy7

littleboy7

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 43
  • Înscris: 04.02.2013
Cum am spus, fiind mai mulți trebuie sa facem macar cate putin din ce vrea fiecare. Oricum facem zona de coasta SF-LA si ajungem in LA. Suntem putin blocați si de niște date, 4 dintre noi se duc in State înainte si au bilet de întoarcere pe 14 Octombrie astfel suntem obligați sa ne încadram in vest între anumite date. Nu m-am gândit sa zbor direct in vest si de acolo sa fac niagara la întoarcere, in ideea de la început ca ne întoarcem împreuna toti, dar daca ma gândesc e si mai frig in oct decât sept. Dar chiar ma voi gândi la idee;)
Am facut o simulare de lăsat masina la LA si e o diferența mare de pret fata de returul tot in LV.
Oricum abia așteptam. Programul il definitivez acum dar cu siguranța pe drum il vom ajusta :))
Multumesc pt idei!
Zi cu spor in toate!

#31
vrajitoruldinoz

vrajitoruldinoz

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 32,620
  • Înscris: 21.06.2016
Sezonul asta e foarte frumos pe amindoua coastele, orice faceti nu o sa regretati, optimizare excesiva nu conteaza... p ecoasta de est se ingalbenesc frunzele

https://en.wikipedia...ki/Leaf_peeping

Verificati datele de virf, se gasesc pe internet, difera in functie de latitudine.

#32
yesyesyesyo

yesyesyesyo

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,369
  • Înscris: 11.10.2007

View Postlittleboy7, on 31 iulie 2018 - 01:14, said:

Mersi de sfat. O zi pt Los Angeles iar Malibu, Santa Monica, Venice beach văzute in drumul dinspre SF inspre LA. E suficient jumătate de zi pt universal studios? Imi poti recomanda o ora cu trafic mai lejer cand sa ajung in LA?
Presimt ca acum cercetez terenul si in curând ma voi întoarce sa le fac mai pe îndelete:))
Intr-adevar si mie mi se pare mult 5 zile in NY.. adevarul e ca pentru ce vreti voi sa faceti 10 zile nu-s suficiente, oricum o intorci. 3 zile mi se par suficiente pentru NY, pentru Manhattan adica. Si da, as adauga celelalte 2 zile parcurilor din vest. Si decat sa va chinuiti cu LA, mai bine stati 2-3 zile in SF, e mai usor de vizitat.
Legat de Universal Studios, cand am fost eu nu erau cozi prea mari, dar am fost in februarie. Tin minte ca am stat cam jumatate de zi si am putut sa ma dau in tot ce mi-am dorit. Nu e cine stie ce ca atractii, poate doar daca esti fan Harry Potter, Simpsons sau Minions - aveau zone tematice, tot ce mi-a placut mie mai mult au fost turul studiourilor si un fel de  casa groazei.
Trafic mai lejer pe autostrazi ai in afara orelor de varf, cand pleaca si cand se intorc oamenii de la munca. Mie mi-a fost frica sa nu pierd avionul, aveam un drum cam de 30 de mile de la Griffith Observatory pana la aeroport, drum care l-am facut in totalitate bara la bara in vreo 2 ore. Noroc cu carpool lane din loc in loc.

#33
Tsunamii

Tsunamii

    Bucuresti

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,781
  • Înscris: 20.10.2015

View Postvrajitoruldinoz, on 01 august 2018 - 02:33, said:

Mi-e greu sa-ti dau sfaturi pentru ca gusturile mele sint diferite de ale altora. De exemplu eu nici nu m-as duce pina in LA, dar asta o spun dupa ce am fost de nu stiu cite ori in LA.

Corect.
Nici eu n-as da prea mult credit LA-ului cu toate ca n-am fost decat o data si pe fuga

Dac-ar fi sa aleg, as merge pe salbaticie, cred ca as alege Vancouver LV-ului
Daca ar trebui musai partea aia cred c-as inchiria masina din LV si conduce SF/LA/SD retur inapoi in Vegas.
Si masina si sborurile-s mai ieftine din Vegas fiind o tinta foarte vizata de toata lumea.

Toronto alaturi de CN tower in care stai la coada de inebunesti (apropo eu n-am fost niciodata desi am peste 10 ani in vecinatate), e un oras muncitoresc si plin de trafic.
Pt Niagara, Buffalo, insa atentie, partea Canadiana e mult mai frumoasa si mai curata
Niagara-on-the-lake e o destinatie super pentru luna de miere a canadienilor, e un orasel demential de cochet.

Coasta de Est toamna, asa cum ziceai si tu, e dementiala toamna, dar cum zisesi si tu eu sunt mai special cu salbaticia decat orasele, muzeele, aglomeratia

#34
vrajitoruldinoz

vrajitoruldinoz

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 32,620
  • Înscris: 21.06.2016

Quote

Dac-ar fi sa aleg, as merge pe salbaticie, cred ca as alege Vancouver LV-ului

Neah. In jurul LV e absolut spectaculos si peisaj foarte diferit de ce avem noi. Alta planeta.
Si in B.C. e frumos dar e cumva mai "normal" oarecum pentru un roman.

#35
rzvanpopescu

rzvanpopescu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 117
  • Înscris: 21.08.2015
Salutare,

Vreau sa inciriez si eu o masina ptr 8 zile in Miami.

Ce fel de asigurare(protectie) ati cumparat atunci cand ati inchiriat masina ?
Am vazut ca pe site-ul celor de la Budget, la o simulare de pret,  sunt incluse "Cover The Car (LDW)" "Third Party Liability" . Este suficient sa am cele doua ?
asig_miami.PNG


Pe site-ul booking.com, atunci cand vrei sa inchiriezi o masina, ei zic ca asigurarile sunt incluse. Dar nu dau informatii despre ce asigurari sau protectii sunt incluse. Aveti idee unde pot sa aflu mai multe despre ? Sau stiti voi despre ce e vorba ?

asig_miami_booking.PNG

Attached Files



#36
yesyesyesyo

yesyesyesyo

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,369
  • Înscris: 11.10.2007
Pai vezi ca scrie acolo, LDW (loss  / collision damage waiver) este deja inclus si inseamna "avoid paying for damage to our vehicle with no additional out of pocket expense & no increase to your personal policy due to an incident". Iar 3rd party liability "protection for bodily injury and property damage up to a combined single limit of $1,000,000 for each accident inclusive of any third party liability protection afforded under the Rental Agreement". Adica ai un fel de RCA si CASCO.
Trebuie cititi T&Cs sa vezi daca ai incluse si rotile / geamurile / oglinzile si mai poti plati suplimentar alte chestii daca vrei, daca nu le iei probabil o sa incerce sa-ti faca upgrade on the spot. Eu am mers mereu pe varianta basic a asigurarii, dar am inchiriat numai de la Hertz si Enterprise.
Pentru Miami / Florida eu am o alta recomendare, stiu ca-s o gramada de Tolls si vezi care-i treaba cu ele, daca merita sau nu pre-platite sau daca merita luat un Pass atunci cand inchiriezi masina.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate