![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Pe aripile vantului
Last Updated: Aug 03 2018 11:20, Started by
I2O
, Jul 22 2018 19:22
·
0

Posted 22 July 2018 - 22:46

Posted 23 July 2018 - 00:00

Quote de citit nu mai citim? Că de scris vai și amar... Ma descurc. Spune unde nu ai inteles ca iti explic pe intelesu' tau. |
Posted 23 July 2018 - 05:11

Iara am citit 2-3 cometari, apoi am sarit iute sa comentez. Eram copil, ma duceam sa inchirez casete si tipul ala mi-o zis ui aici un film fain, pe doua casete, mai ales ca e pentru mata. Pai mama nu s-o uitat nici 10 minute la el iar eu am vrut sa il vad pe tot, Greseala mare, pentru mine o fost un film borat. Acuma gandeste-te si tu, cu ce te-ar imprensiona un film de mai bine de 100 de ani cand ei au crezut ca au facut un film de nota 10 doar din simplu fapt ca au pus mana pe camere color ?
|
Posted 23 July 2018 - 05:32

Tot ecranizari ale unor romane celebre:
Departe de lumea dezlantuita, Thomas Hardy https://www.imdb.com/title/tt0061648/ Coliba unchiului Tom, Harriet Beecher Stowe https://www.imdb.com...ref_=fn_al_tt_3 |
Posted 24 July 2018 - 08:01

Idee e ca la sfarsit tipul pleaca de langa gagica fasaindu-se ca o bashina fara sunet dusa de aripile vantului => ""Gone with the wind" .Inca din titlu se remarca sfarsitul acestei povesti. Cel mai pertinent comentariu posibil asupra acestui film. De acum inainte o sa-ti zic Dr.Basina Criticul.Sper sa nu te superi. ps. Cum dracu n-a aflat inca de tine asociatia criticilor de film.
James Dean n-a apucat să facă decât trei filme, din păcate. Cum a terminat "Giant" a zbughit-o ca un câine scăpat din lanţ la curse de maşini, căci pe durata filmărilor nu-l lăsaseră, spunându-i că dacă păteşte ceva ţine în loc 300 de oameni, şi a mierlit-o. Mai ai "Rebel without a cause" şi "East of Eden" de la el. Aici scrie ca a jucat in 8: https://ro.wikipedia...wiki/James_Dean
Iara am citit 2-3 cometari, apoi am sarit iute sa comentez. Eram copil, ma duceam sa inchirez casete si tipul ala mi-o zis ui aici un film fain, pe doua casete, mai ales ca e pentru mata. Pai mama nu s-o uitat nici 10 minute la el iar eu am vrut sa il vad pe tot, Greseala mare, pentru mine o fost un film borat. Acuma gandeste-te si tu, cu ce te-ar imprensiona un film de mai bine de 100 de ani cand ei au crezut ca au facut un film de nota 10 doar din simplu fapt ca au pus mana pe camere color ? Pentru cei carora nu le vine sa creada de ce Romania a ajuns unde a ajuns acum,cititi comentariul de mai sus sa va lamuriti. |
Posted 24 July 2018 - 08:07

A jucat 3 filme avand rolul principal. Amandoi aveti dreptate
![]() |
Posted 26 July 2018 - 14:46

Am reusit sa vad la rascruce de vanturi...superb filmul
Aia era o vreme cand actorii erau actori si jucau cu pasiune si talent.... Nu mai zic,ca actritlele aveau o frumusete foarte naturala pe atunci(o femeie foarte frumoasa Merle Oberon) Edited by I2O, 26 July 2018 - 14:49. |
Posted 30 July 2018 - 10:00

Deja am inceput un maraton cu filmele lui Clark Gable
Ieri am vazut Band of Angels si astazi sper sa vad The King and Four Queens tot cu el Cum naiba de nu am stiut eu de omu asta pana acum zis si regele Hollywood-ului...e un mister Edited by I2O, 30 July 2018 - 10:02. |
Posted 30 July 2018 - 12:53

Iti recomand si filmele cu Humphrey Bogart - Key Largo (preferatul meu), In a Lonely Place, The Caine Mutiny, Somnul de Veci, Soimul Maltez etc
Si inca 2 dintre favoritele mele: Cat on a Hot Tin Roof, Le salaire de la peur. Nu mai zic de Casablanca sau 12 Angry Men, cred ca pe alea le-ai vazut. |
Posted 30 July 2018 - 13:52

Pe humphrey il stiu din casablandca unde a jucat super,dar alte filme nu am mai vazut cu el
O sa studiez recomandarile tale 12 angry men..nu mai stiu daca l-am vazut,dar nu e problema daca il mai vad iar Edited by I2O, 30 July 2018 - 13:53. |
Posted 30 July 2018 - 14:04

Si daca vrei comedii bune, desi vechi:
Some like it hot How to steal a million Si asa poti trece la filmele cu Audrey Hepburn, de exemplu ![]() Edited by kerkyra, 30 July 2018 - 14:07. |
|
Posted 02 August 2018 - 18:11

Pe humphrey il stiu din casablandca unde a jucat super,dar alte filme nu am mai vazut cu el Asta mi-a placut mie in mod deosebit. Arata foarte bine natura umana ! ![]() The Treasure of the Sierra Madre (1948) |
Posted 02 August 2018 - 18:23

The Maltese Falcon (1941) Asta mi-a placut mie in mod deosebit. Arata foarte bine natura umana ! ![]() The Treasure of the Sierra Madre (1948) |
Posted 02 August 2018 - 18:26

Pe cel de-al doilea il recomand in mod special.
![]() Vizionare placuta ! |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users