Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Schimbare adresa DNS IPv4 pe rout...

Recomandare Barebone

Monede JO 2024

Suprasolicitare sistem electric
 CIV auto import

Mutare in MOZAMBIC - pareri, expe...

Scoatere antifurt airtag de pe ha...

Magnet in loc de clește pent...
 Cumparat/Locuit in apartament si ...

Pot folosi sistemul PC pe post de...

Sokol cu distorsiuni de cross-over

Filtru apa potabila cu osmoza inv...
 Kanal D va difuza serialul “...

Upgrade xiaomi mi11

securitate - acum se dau drept - ...

Farmacia Dr Max - Pareri / Sugest...
 

Functia autocomplete nu se comporta ca input/ type

- - - - -
  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
xxvirusxx

xxvirusxx

    Retired

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,441
  • Înscris: 11.11.2005
Se da una bucata cod Posted Image

$('input[name=\'city\']').autocomplete({
'source': function(request, response) {
$.ajax({
url: 'index.php?route=extension/total/shipping/listcounties',
		 type: 'post',
		 data: $('#collapse-shipping-address select, #collapse-shipping-address input').serialize(),
dataType: 'json',
success: function(json) {
response($.map(json, function(item) {
	 return {
	 label: item['label'],
	 value: item['label']
	 }
}));
}
});
},
'select': function(item) {
chosen = item['label'].split(', ');
$('input[name=\'city\']').val(chosen[0]);
$('input[name=\'postcode\']').val(chosen[1]);
functionIHadToChange($('select[name=\'zone_id\']'), chosen[2]);

}
});
function functionIHadToChange($element, value) {
// other code
$element.find("option").filter(function(){
	 return ( ($(this).val().toLowerCase() == value.toLowerCase()) || ($(this).text().toLowerCase() == value.toLowerCase()) )
}).prop('selected', true);
}

Codul completeaza automat datele, doar ca la postcode nu face refresh sa-mi arate metoda de livrare.
Daca sterg un numar din cod si-l trec iar, apare si metoda de livrare.

Cum pot face ca functia autocomplete sa se comporte ca si cum as scrie manual codul?

Mersi

LE. Oare onchange, sau change stiu asa ceva? :D

Edited by xxvirusxx, 22 July 2018 - 13:22.


#2
WinstonMontana

WinstonMontana

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,913
  • Înscris: 20.02.2018
fii mai la subiect , la ce metoda de livrare te referi ?

#3
xxvirusxx

xxvirusxx

    Retired

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,441
  • Înscris: 11.11.2005
Este vorba de opencart si ma refer la metodele de livrare care apar daca se atsteaza codul postal.

Folosind ce am postat mai sus pune codurile in postcode input, doar ca nu mai apar metodele de livrare ca si cum le-as scrie din tastatura.

#4
WinstonMontana

WinstonMontana

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,913
  • Înscris: 20.02.2018
pai fiecare item este  o valoare de tipul  <city>, <post_code>,  <zone_id>  
Deci unde este  "metoda de livrare" ? De unde ai luat codul , ca nu este scris de tine.Da adresa git a proiectului sa vedem ce si cum.

#5
xxvirusxx

xxvirusxx

    Retired

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,441
  • Înscris: 11.11.2005
Pe baza codului postal tastat imi apare metode de livrare pe site :)

In sfarsit a raspuns autorul modulului, poate rezolva :)

#6
xxvirusxx

xxvirusxx

    Retired

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,441
  • Înscris: 11.11.2005
Rezolvat simplu si rapid prin functia .trigger

Edited by xxvirusxx, 23 July 2018 - 10:52.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate