Disperare
Last Updated: Sep 20 2018 00:30, Started by
Akasiv
, Jul 22 2018 11:23
·
0

Posted 22 July 2018 - 12:33

Posted 22 July 2018 - 12:34

Disperare fiindcă timpul trece. Sunt "năbădăioasă" deoarece de aproape o oră nimeni nu m-a ajutat cu nimic, nimeni în domeniu nu îmi arunca o informație folositoare, doar detalii ce nu duc nicăieri. Din cauza asta am ajuns să cer aici păreri, din cauza amestecușului din cap 1. ai cam repetat tot ce-am zis eu, nimic in plus 2. toate chestiile alea sint bile negre pentru tine ![]() Exemplu: de o ora nu ma ajuta nimeni. Contra exemplu sau explicatie ajutatoare: ai mentionat psihologie. Acolo se rezolva lucrurile intr-o ora ? Pai, cam nu, uneori dureaza si ani de zile si, 99.9999% in nici un caz o ora.. |
Posted 22 July 2018 - 12:40

Mai bine stăteam în banca mea și nu mai întrebam nimic... lasa victimizarea, poti sa ai o parere buna despre tine (toata lumea are), dar faptul ca ai ramas corigenta spune multe ![]() ![]() ![]() Doi la mana, majoritatea joburilor mici sunt ocupate de tineri, de studenti care vor sa castige un ban in plus ![]() ![]() ![]() Si nu exista numarul magic, la varsta x o sa am tot si nu o sa am nicio grija ![]() ![]() Eu inteleg ca tu crezi ca ai ramas in urma, dar ai sansa de a lua o decizie calculata ![]() |
Posted 22 July 2018 - 12:42

Eu as face videochat, 1k pe luna e ok.
Timp in care si inveti. |
Posted 22 July 2018 - 12:42

de aproape o oră nimeni nu m-a ajutat cu nimic, nimeni în domeniu nu îmi arunca o informație folositoare, doar detalii ce nu duc nicăieri |
Posted 22 July 2018 - 12:44

Muhaha, poate nu iti dai seaman, dar: 1. ai cam repetat tot ce-am zis eu, nimic in plus 2. toate chestiile alea sint bile negre pentru tine ![]() Exemplu: de o ora nu ma ajuta nimeni. Contra exemplu sau explicatie ajutatoare: ai mentionat psihologie. Acolo se rezolva lucrurile intr-o ora ? Pai, cam nu, uneori dureaza si ani de zile si, 99.9999% in nici un caz o ora.. 2.Da, din cauza asta vorbesc cu necunoscuți și cer păreri, pentru că doresc ajutor cu "bilele negre" Nu are nicio logică ce încerci să spui. Dacă nu mă ajuți, gata! |
Posted 22 July 2018 - 12:45

Dacă doresc păreri despre facultăți înseamnă că am plăcerea de a lucra cu intelectul . La 18 ani nu optez pentru forța fizică. Deci de ce îți irosești timpul? ![]() Edited by YourFan, 22 July 2018 - 12:48. |
Posted 22 July 2018 - 12:50

Atunci de ce ai ramas corigenta? Mai bine iti gasesti un patronake care sa te intretina... (in cazul in care esti cat de cat inzestrata de mama natura ![]() lasa corigenta, eu nu inteleg ce a vrut sa zica ![]() ![]() |
Posted 22 July 2018 - 12:55

lasa victimizarea, poti sa ai o parere buna despre tine (toata lumea are), dar faptul ca ai ramas corigenta spune multe ![]() ![]() ![]() Doi la mana, majoritatea joburilor mici sunt ocupate de tineri, de studenti care vor sa castige un ban in plus ![]() ![]() ![]() Si nu exista numarul magic, la varsta x o sa am tot si nu o sa am nicio grija ![]() ![]() Eu inteleg ca tu crezi ca ai ramas in urma, dar ai sansa de a lua o decizie calculata ![]() Poftim? Eu scriu aici, pe un forum ce credeam că ajută cu opinii, ca să mă atât intelectuală? Ce este cu mentalitatea asta? Edited by Akasiv, 22 July 2018 - 12:56. |
Posted 22 July 2018 - 12:57

Mi s-au îngustat posibilitățile de a ajunge unde doream și voiam păreri legate de ce pot face mai departe. |
Posted 22 July 2018 - 13:13

1.Da, asta a fost ideea 2.Da, din cauza asta vorbesc cu necunoscuți și cer păreri, pentru că doresc ajutor cu "bilele negre" Nu are nicio logică ce încerci să spui. Dacă nu mă ajuți, gata! Incearca sa inveti pe rupte un an de zile. Incearca sa te si relaxezi si distrezi din cind in cind. Incearca sa iti faci un program riguros de invatat. Si de relaxat. Si la anul dai la medicina generala constanta. Bafta si succes din plin. |
|
Posted 22 July 2018 - 13:19

si eu am terminat profil uman si am facut o facultate la plesneala, si acum regret... uite ca acum dupa 5 ani de zile de la terminarea liceului incerc sa ma reprofilez pe programare, si regret ca n-am facut-o dupa liceu, la 19 ani...
|
Posted 22 July 2018 - 13:23

Nu te crede, pana nu va da si ea cu capul de pragul de sus nu va aprecia.
|
Posted 22 July 2018 - 13:31

si eu am terminat profil uman si am facut o facultate la plesneala, si acum regret... uite ca acum dupa 5 ani de zile de la terminarea liceului incerc sa ma reprofilez pe programare, si regret ca n-am facut-o dupa liceu, la 19 ani... |
Posted 22 July 2018 - 13:36

Asa apare treaba din exterior:
Ai sfidat in mod contnuu statutul didactic al profesorului de matematica, te-ai aratat ca nu dai doi bani pe opinia lui, ca tu pregatesti pentru medicina, atrecut un test, al doilea , tezaa, primul semestru, iar in al doilea semestru te-ai ascutit la maxim, cu istericale la ore, in rasul colegilor. Ai sperat ca o sa cedeze. Nu a cedat, cu acte in regula (lucrari scrise). Probabil te-ai dat mare si la alte ore, profesorul a avut sustinere in Cancelarie. Deduc toate acestea din faptul ca disperarea ta cu "un an de zile pierdut din viata" pare mai degraba o ofticare ca profesorul te-a blocat, nu ca trece pur si simplu un an (nu este pierdut, poti face atatea in acest an). Probabil te macina ca ai pierdut in disputa prosteasca si ai dori sa sari peste, fara sa platesti cu acest an de pauza. Pe de alta parte, nu esti de medicina, nu sa lucrezi cu pacientii. Daca de pe acum te manifesti fara tact, fara rabdare, fara a fi in masura sa porti o discutie, imi inchipui ce aroganta vei fi cand sarmanii suferinzi vor fi la discretia ta. |
Posted 22 July 2018 - 13:39

Posted 22 July 2018 - 13:46

Asa apare treaba din exterior: Ai sfidat in mod contnuu statutul didactic al profesorului de matematica, te-ai aratat ca nu dai doi bani pe opinia lui, ca tu pregatesti pentru medicina, atrecut un test, al doilea , tezaa, primul semestru, iar in al doilea semestru te-ai ascutit la maxim, cu istericale la ore, in rasul colegilor. Ai sperat ca o sa cedeze. Nu a cedat, cu acte in regula (lucrari scrise). Probabil te-ai dat mare si la alte ore, profesorul a avut sustinere in Cancelarie. Deduc toate acestea din faptul ca disperarea ta cu "un an de zile pierdut din viata" pare mai degraba o ofticare ca profesorul te-a blocat, nu ca trece pur si simplu un an (nu este pierdut, poti face atatea in acest an). Probabil te macina ca ai pierdut in disputa prosteasca si ai dori sa sari peste, fara sa platesti cu acest an de pauza. Pe de alta parte, nu esti de medicina, nu sa lucrezi cu pacientii. Daca de pe acum te manifesti fara tact, fara rabdare, fara a fi in masura sa porti o discutie, imi inchipui ce aroganta vei fi cand sarmanii suferinzi vor fi la discretia ta. |
|
Posted 22 July 2018 - 13:48

LOL, crede-ma, cu fiecare mesaj al tau sustii parerea si comentariile rautacioase ale celorlalti
![]() ![]() ![]() It's funny because it's true ![]() Daca omul a nimerit-o cu analiza aia, TARE ![]() Daca nu, pai atunci de ce nu il contrazici ?! De ce nu povestesti de la cap la coada, sub protectia anonimatului ?! |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users