![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
intrebare reziliere contract telekom
Last Updated: Jul 27 2018 07:03, Started by
karax
, Jul 19 2018 19:09
·
0

Posted 19 July 2018 - 19:09

Am contract cu telekom pana in 2020 nu stiu ce luna. Am contract cu pachet cuprinzand telefonie mobila , internet si tv. Ce trebuie sa fac ca sa reziliez contractul inainte de termenul din 2020? Mai precis eu vreau acum sa il reziliez. Contractul e facut de pe vremea romtelecom adica din 2014.
|
Posted 19 July 2018 - 20:17

Suni la 1234 sau trimiti online copie ci si solicitare reziliere. In 30 zile scapi (dar platesti ceva despagubiri, in functie de ce reducere/echipamente ai primit)
|
Posted 19 July 2018 - 20:35

Ii platesti tu?
Facem cumva sa mai reduci si la mine abonamentul DTH? Platesc 25 lei pt 5 STB pachetul L. Merge cu 5 lei? ![]() |
Posted 19 July 2018 - 21:08

Posted 19 July 2018 - 21:23

Suni la 1234 sau trimiti online copie ci si solicitare reziliere. In 30 zile scapi (dar platesti ceva despagubiri, in functie de ce reducere/echipamente ai primit) A furat net si acum trebuie sa-i plătească Telekomului despăgubiri? Conform ANPC,poti pleca oricând fara sa plătești taxe de reziliere! |
Posted 19 July 2018 - 21:26

Posted 19 July 2018 - 21:30

|
Posted 19 July 2018 - 21:33

Da, da,... Si marmota invelea ciocolata.
Asta cu ANPC-ul de unde o stii? De pe un grup de necunoscatori de pe FB? Citeste, reciteste ce am scris. Daca nu intelegi, mai citeste o data. Despagubiri in functie de ce redicere/echipamente a primit. Esti doar un zvoner si raspndac. Pune o dovada ca ai reziliat tu in perioada minima fara despagubiri. |
Posted 19 July 2018 - 21:42

Dar stie si Telecom-ul chestia asta? ![]() Uite aici o dovada cum am reziliat doua numere de DIGI Mobil (ambele DON), unul contractat in 2016 cu valabilitate pana in 2018 decembrie, si altul din mai 2018 ![]() Nu am platit niciun leu, si m-au sunat si de la DIGI sa imi confirme faptul ca se reziliaza fara daune. . Attached Files |
Posted 19 July 2018 - 21:52

Daca încep sa te jignesc,imi iau ban.
Pentru inceput,intreaba pe userul @aris86 cum a reziliat cu Telekom.Eu i-am facut ”model” de sesizare pentru ANPC. ”Salut! Azi m-a sunat un nene de la Telekom sa ma anunțe ca îmi anulează factura. Mulțumesc frumos pentru ajutor!”
Da, da,... Si marmota invelea ciocolata. Asta cu ANPC-ul de unde o stii? De pe un grup de necunoscatori de pe FB? Citeste, reciteste ce am scris. Daca nu intelegi, mai citeste o data. Despagubiri in functie de ce redicere/echipamente a primit. Esti doar un zvoner si raspndac. Pune o dovada ca ai reziliat tu in perioada minima fara despagubiri. Stai sa găsesc si a doua dovada. Attached Files |
Posted 19 July 2018 - 21:53

Aha. Cand nu ai argumente jignesti?
Mai incearca o data. Pe litere: in functie de REDUCERE/ECHIPAMENTE. Vrei un desen? |
Posted 19 July 2018 - 21:54

Da, da,... Si marmota invelea ciocolata. Asta cu ANPC-ul de unde o stii? De pe un grup de necunoscatori de pe FB? Citeste, reciteste ce am scris. Daca nu intelegi, mai citeste o data. Despagubiri in functie de ce redicere/echipamente a primit. Esti doar un zvoner si raspndac. Pune o dovada ca ai reziliat tu in perioada minima fara despagubiri. M-a ajutat și pe mine cu informații și am reziliat înainte. Desigur, nu aveam echipamente cumpărate cu reducere de la ei. |
Posted 19 July 2018 - 22:07

Aha. Cand nu ai argumente jignesti? Mai incearca o data. Pe litere: in functie de REDUCERE/ECHIPAMENTE. Vrei un desen? Aveam telefon achiziționat .Nu am plătit nimic.Am si primit 30 lei cadou.
Aha. Cand nu ai argumente jignesti? Mai incearca o data. Pe litere: in functie de REDUCERE/ECHIPAMENTE. Vrei un desen? REDUCERILE primite nu m-au pus sa le plătesc,cu toate ca le-am spus ca daca vor sa le plătesc,le plătesc. Attached Files |
|
Posted 19 July 2018 - 22:15

De abia de la a patra citire ai inteles? Cam greu.
Am scris scurt si clar: REDUCERI/ECHIPAMENTE. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users