Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cu ce va aparati de cainii agresi...

Nu imi platiti coletul cu cardul ...

Mi-au disparut amigdalitele ?

Exista vreun plan de terorizare p...
 Schimbare adresa DNS IPv4 pe rout...

Recomandare Barebone

Monede JO 2024

Suprasolicitare sistem electric
 CIV auto import

Mutare in MOZAMBIC - pareri, expe...

Scoatere antifurt airtag de pe ha...

Magnet in loc de clește pent...
 Cumparat/Locuit in apartament si ...

Pot folosi sistemul PC pe post de...

Sokol cu distorsiuni de cross-over

Filtru apa potabila cu osmoza inv...
 

JFK ucis de LBJ

  • Please log in to reply
21 replies to this topic

#1
balakul

balakul

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 121
  • Înscris: 02.07.2018
Teoria oficiala e ca JFK a fost asasinat de un agent sovietic clandestin cu multe frustrari, Lee Harvey Oswald.

Teoria conspirationista sustine insa ca JFK a fost asasinat in urma unui complot la scara larga.  

Teoria nr.1- Mafia
Posibil sa fi fost mafia fiindca Kennedy isi facuse multi dusmani si suparase multi mafioti americani in timpul mandatului.   Ii suparase si pe marii traficanti de droguri, precum sindicatul francez de heroina
Unul din acestia ar fi Sam Giancana (cu care si Frank Sinatra avea legaturi) care chiar l-a sprijinit pe Kennedy in campania prezidentiala din 1960, asigurandu-i victoria in Chicago, asta dupa ce tatal lui Kennedy a negociat cu acesta.  
Astazi, pentru asa ceva, JFK era anchetat si condmanat la inchisoare pentru frauda electorala si legaturi cu mafia.   Dar la 1960 toamna era ceva normal sa-ti asiguri suportul din partea unor mafioti , gangsteri  si baroni locali de prin diferite orase-cheie.   JFK nu era chiar usa de biserica, fiind afemeiat notoriu ce-si insela nevasta si se culca cu staruri hollywoodiene. Nu era nici mare personalitate istorica. De fapt, John F. Kennedy era doar un modelaj destinat sa devina un simbol american, dar in realitate era un nimic, un fel de baiatul lui tata, Joseph P. Kennedy Sr, afacerist, investitor, fost ambasador american al Marii Britanii, nazist convins,  unul din cei mai bogati americani atunci.   Cam ca Trump de azi, tot un fel de baiatul lui tata.  
Asa cum am zis, JFK suparase multi mafioti, inclusiv si fratele sau care ajunsese mare procuror. Si cei doi aveau de gand sa curete America de mafie.
Dar mafia nu asasineaza in stilul asta, mai ales dimineata in zi lumina cu public. Nu e stilul mafiei sa opereze asa. S-ar fi aflat apoi.  

Teoria nr.2 - Comunistii
Internationala Comunista opereaza la scara mare prin mai multe fiefuri in toata lumea.  Posibil ca rezultatul  crizei rachetelor cubaneze sa-i fi iritat destul de mult pe comunistii internationalisti,  aripa extrema a KGB-ului sovietic si pe Fidel Castro.  Oswald era cica simpatizant comunist, deci n-ar fi exclusa ideea ca asasinatul a fost nu doar politic, ci un adevarat act de razboi, insa musamalizat de presa si autoritatile guvernamentale pentru a nu rezulta un razboi mondial dintre SUA si URSS.  Dar s-ar fi aflat apoi. Adica stim de toate tentativele CIA-ului de asasinare a lui Fidel Castro (vreo 70 la numar), dar nu stim cum niste desculti exilati  cubanezi l-ar fi asasinat pe presedintele Americii.  


Teoria nr.3 - Mossad
Kennedy i-a suparat si pe israelieni fiindca a refuzat sa le finanteze programul nuclear, si astfel, premierul David Ben-Gurion ar fi orchestrat asasinatul, trimitand un agent sionist Mossad sa-l ucida pentru ca presedintii ce l-au urmat pe Kennedy sa priceapa mesajul si ca cuvantul Israelului cantareste greu. Se stie apoi ca Israelul a fost un aliat important al Internationalei Comuniste, deci iarasi nu e exclus ca Oswald, agent clandestin si simpatizant comunist, sa fi fost chiar folosit ca tap ispasitor.  
Dar nu cred ca israelienii, oricat de suparati ar fi fost, nu ar fi facut asa ceva.  S-ar fi aflat demult.  


Teoria nr.4 - Complotul guvernamental american din interior - FBI, CIA, Complexul Industrial Militar, Rezerva Federala, lobbystii  si LBJ  

O alta teorie sustine ca servicile secrete in colaborare cu autoritatile guvernamentale, rezerva federala,  guvernul din umbra (elitele de bancheri si investitori),  societatile  de extrema dreapta ca JBS, servicile secrete  ca CIA si FBI si  complexul industrial militar ar fi stat in spatele asasinatului.  
Kennedy ii suparase pe toti cu masurile lui legislative fiindca voia sa le diminueze puterea.
Cei din Complexul Industrial Militar erau dezamagiti de prestatia sa  din Cuba, erau suparati ca  refuza  sa ordone trimiterea trupelor americane in Vietnam,  sa creasca bugetul apararii si pentru ca Kennedy intentiona sa incheie razboiul rece din care industria militara profita enorm, chiar sa coopereze cu sovieticii in cursa spatiala si sa interzica experimentele si armele nucleare.  
Militarii, lobbystii,  elitele bancare si oficialii guvernamentali americani doreau tare mult razboi in Vietnam, nu ca sa-l castige, ci pentru a demonstra ca SUA are o pozitie net superioara URSS-ului in fata publicului international, dar si pentru ca industria militara sa scoata profit de pe urma vanzarii de arme si asocierii cu congresul, dar si pentru a testa noile arme.  
Presa avea sa aiba si ea de castigat din imaginile cu bombardarile cu napalm frecvent difuzate, organizatiile caritabile la fel,  industria medicala si farmaceutica, industria alimentara si logistica,  industria metalurgica, industria aeriana etc.
Kennedy incerca sa diminueze puterea Rezervei Federale  fiindca monopoliza sistemul bancar american si sa-i transfere puterea acesteia catre Departamentul Trezoreriei Americane
Kennedy i-a iritat si pe sefii servicilor secrete, pe John McCone, seful CIA  (priceput in asasinate prezidentiale din lumea a treia), precum si pe J. Edgar Hoover, directorul FBI, care era cel mai puternic om din America la vremea respectiva caci intercepta toata America prin mijloace neortodoxe.   Kennedy chiar reclamase intr-un discurs existenta unor societati secrete.
Kennedy suparase si puterea juridica, Warren fiind cel care avea sa musamalizeze asasinatul
Dar cel mai tare i-a enervat pe apropiatii lui, mai ales pe  Lyndon B. Johnson, vicepresedintele de atunci.  
LBJ era  atunci greul partidului democrat si era suparat ca la alegerile din 1964 democratii aveau sa piarda. Kennedy refuza sa semneze Legea Drepturilor Civile, el fiind oarecum traditionalisti si nu voia sa lase America chiar sa fie acaparata de minoritati cu drepturi sporite.
LBJ voia asta fiinca chiar el a declarat ca prin legile civile, democratii vor avea voturile negrilor asigurate pentru urmatorii 200 de ani.   Kennedy nu prea voia sa ia in considerare electoratul afro-american si asta supara organizatiile egalitariste anti-discriminare rasiala si democratii care tanjeau la voturile minoritatilor predominante in anumite state-cheie.
De asemenea, Kennedy era anti-etatism,   nevrand sa treaca mai departe programul Great Society ,  program socialist ce elimina saracia si rasismul si concepea asigurarea medicala Mediacare (Obamacare care avea sa fie implementat 50 de ani mai tarziu), un program socialist conceput de democrati sub coordonarea Internationalei Comnuniste pentru mai multi ani.  
Great Society chiar a fost un program folosit de Internationala Comunista pentrua a acapara control asupra Americii prin intermediul etatismului,  ONG-urilor, activistilor de stanga si miscarilor progresiste. Martin Luther King jr. insusi, in ciuda bunelor intentii, a fost un agent al internationalei comuniste, probabil fara sa vrea.  
Deci, Kennedy devenise incomod pentru Lyndon Johnson  cum este Iohannis pentru Tariceanu si Dragnea  acum.
Kennedy reprezenta un ac ce bloca rotitele, adica impiedica sistemul sa functioneze.   Acest idealist imatur  anti-sistem  era o adevarata amenintare pentru suprematia americana in lume, pentru oranduire cat si pentru puterea   institutiilor americane monopolizante.  Si acest copil imatur trebuia indepartat si luate jucariile din mainile sale ca pricinuise prea multe nazbatii si suparase prea tare oamenii batrani si maturi.  Nu respecta regulile jocului, deci trebuia pedepsit.  
Amenintarea a fost oprita pe 23 noiembrie 1963 la Dallas, un moment oportun unde JFK s-a afisat intr-o decapotabila in public, fara sa ia masuri de securitate.  

Nu Oswald a fost asasinul , fiind doar un tap ispasitor asa cum a declarat, ci cinci asasini care au tras in Kennedy din diferite locuri.

Cei cinci asasini reali au fost
  • Omul- Umbrela
  • Omul-Palarie
  • Omul-Insigna
  • Omul cu Cainele  
  • Omul Intunecat
Un an mai tarziu, LBJ  semna legea  drepturilor civile, implementa programul  Great Society,  trimitea trupe americane in Vietnam  si  castiga alegerile prezidentiale in statele sudiste cat si in statele predominate de minoritati.  


23 noiembrie 1963 a fost nu doar un asasinat, ci o lovitura de stat genial planuita!  Iar America si-a putut asigura suprematia si sa castige razboiul rece, invingandu-si cel mai de temut adversar, URSS, 20 de ani mai tarziu.  

Ce se intampla daca JFK nu era asasinat si ramanea presedinte pana in 1964/1968?
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/SUMvC78efn0?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by balakul, 12 July 2018 - 03:02.


#2
Rosebud09

Rosebud09

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,627
  • Înscris: 02.10.2009
Ai citit ceva, undeva, dar nu destul.
Plus, esti confuz si se vede de la o posta cam ce optiuni politice ai; astea sunt impedimente in gandirea logica.
Doar copii prosti si adultii cretini au crezut o clipa varianta oficiala cu Oswald-lup singuratic.

Povestea a fost pritocita pe toate fetele in ultimii 50 ani, sunt sute de carti pe tema asta si e foarte putin probabil ca unul de acum din Ro sa-i dea de cap. Fiecare crede ce vrea.

Edited by Rosebud09, 12 July 2018 - 04:18.


#3
sylvius

sylvius

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,400
  • Înscris: 01.01.2007
Initial citisem JFK - ucis de LCK... Posted Image

#4
adisz

adisz

    Targu Mures

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 24,026
  • Înscris: 07.11.2006
Eu cred ca aceste conspiratii sunt o tampenie pentru ca toti neavenitii ies la inaintare,emitand pareri fanteziste,in functie de cum au visat ei sau le-a convenit ce au auzit ei de la altii.
In proportie de 99,5%,toti comentatorii de ocazie vorbesc in totala necunostinta de cauza,fiind total pe langa subiect.Subiectele grele sunt o nuca mult prea tare si atunci,in goana dupa senzatie,arunca la intamplare evenimente petrecute aiurea,carora nu le-au inteles niciodata rostul,dar le-au preluat de la alte trompete la fel de habarniste.

Apropo de JFK.
Noroc ca presedintele Basescu avea doar 12 ani in 1963,ca altfel sigur ar fi fost amintit si el in acest caz.
Basescu este de vina pentru toate.fiind lozinca la moda.

#5
Cornel

Cornel

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 459
  • Înscris: 02.04.2003

 balakul, on 12 iulie 2018 - 02:51, said:

Teoria nr.1- Mafia

Posibil sa fi fost mafia fiindca Kennedy isi facuse multi dusmani si suparase multi mafioti americani in timpul mandatului.   Ii suparase si pe marii traficanti de droguri, precum sindicatul francez de heroina

John F. Kennedy era doar un modelaj destinat sa devina un simbol american, dar in realitate era un nimic, un fel de baiatul lui tata,

Asa cum am zis, JFK suparase multi mafioti, inclusiv si fratele sau care ajunsese mare procuror. Si cei doi aveau de gand sa curete America de mafie.


JFK era:
- "un nimic, un fel de baiatul lui tata" ,
- "un modelaj destinat sa devina un simbol american"

dar:
- "avea de gand sa curete America de mafie", ajutat de "fratele sau care ajunsese mare procuror"
- "isi facuse multi dusmani si suparase multi mafioti americani in timpul mandatului.   Ii suparase si pe marii traficanti de droguri...."

Posted Image

Nu am mai citit si restul teoriilor....

Edited by Cornel, 12 July 2018 - 09:15.


#6
djl

djl

    Smrt fačizmu, sloboda narodu! Îmi cresc amprenta de Carbon

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 112,554
  • Înscris: 13.06.2004
La fel de nasoală a fost asasinarea fratelui său. R.F.K. era văzut ca un salvator de către mulţi tineri, iar asasinarea lui i-a făcut pe mulţi să creadă că nu va exista o rezolvare paşnică a problemelor societăţii.
Mai sunt dosare secretizate pe tema asasinării lui J.F.K. ... poate pe viitor vom afla mai multe, dar până atunci cei care pot vorbi nu mai sunt. Sam Giancana a fost găsit mort înainte să depună mărturie, alt mafiot la fel. Poate nu din motivele astea, dar daţi fiind factorii, chit că nenea ăla despre care se zice că s-a asasinat pe J.F.K. a acţionat singur, tot ai motiv de suspiciuni, mai ales că John Edgar Hoover (mânca-l-ar iadu') avea comportament de I.V. Stalin.

Edited by djl, 12 July 2018 - 09:53.


#7
adisz

adisz

    Targu Mures

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 24,026
  • Înscris: 07.11.2006
Stai ca de-abia suntem la inceput.
Sa vezi ce invazie de comentarii vor fi dupa desecretizarea secretizarii.

#8
UlrichVans

UlrichVans

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,091
  • Înscris: 28.06.2018

 balakul, on 12 iulie 2018 - 02:51, said:

Teoria nr.4 - Complotul guvernamental american din interior - FBI, CIA, Complexul Industrial Militar,
Aici e o varianta foarte plauzibila.

Au fost cel putin 2 lucruri(prima extrem de grava):

1
Operation Northwoods was a proposed false flag operation against the Cuban government that originated within the U.S. Department of Defense (DoD) and the Joint Chiefs of Staff (JCS) of the United States government in 1962. The proposals called for the Central Intelligence Agency (CIA) or other U.S. government operatives to commit acts of terrorism against American civilians and military targets, blaming it on the Cuban government, and using it to justify a war against Cuba. The plans detailed in the document included the possible assassination of Cuban émigrés, sinking boats of Cuban refugees on the high seas, hijacking planes, blowing up a U.S. ship, and orchestrating violent terrorism in U.S. cities.[2] The proposals were rejected by the Kennedy administration
https://en.wikipedia...tion_Northwoods

Deci cei de la armata cu vrut sa comita o chestie extrem de grava - acte de terorism impotriva propriului popor si sa o puna in carca cubei. Kennedy a refuzat mizeria si i-a dat de gol.

2.
O oarecare opozitie pt. un razboi in vietnam si o abordare de de-escalare a conflictelor in maniera diplomatica cu uniunea sovietica. Evident ca celora de la cia, armata si din industria militara nu prea le-a placut aceasta abordare(a fost problema rachetelor din cuba, multi vroiau razboi .

#9
Ion_de_la_Raion

Ion_de_la_Raion

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,434
  • Înscris: 28.08.2005
Ce-i aia LBJ ?

#10
djl

djl

    Smrt fačizmu, sloboda narodu! Îmi cresc amprenta de Carbon

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 112,554
  • Înscris: 13.06.2004
Lyndon Baines Johson, următorul preşedinte după John Fitzgerald Kennedy: https://en.wikipedia...ndon_B._Johnson

#11
spinname

spinname

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,550
  • Înscris: 01.08.2011

 Mosotti, on 12 iulie 2018 - 06:35, said:

Stiti de ce toate conshpiratiile astea sint o timpenie? Pentru ca e imposibil sa tii un secret daca e cunoscut de mai mult de o persoana.

Nu și cand emiți și alte zeci de variante alternative false pe lângă cea adevărată. Practic o ingropi în fumigene indiferent cine ciripește.

#12
radunic

radunic

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,039
  • Înscris: 09.08.2005
Un pic de paciență - prin 2065 se mai desecretizează cîțiva metri cubi de hîrtii și căpătați material nou de bîrfit.

 adisz, on 12 iulie 2018 - 07:53, said:

Eu cred ca aceste conspiratii sunt o tampenie
Eu zic că sînt o găselniță de prima mînă pentru făcutul de bani - s-au scris sute de cărți, mii de articole și s-au făcut zeci de filme și documentare. Toate se vînd ca pîinea caldă...

#13
balakul

balakul

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 121
  • Înscris: 02.07.2018

 Mosotti, on 12 iulie 2018 - 06:35, said:

Stiti de ce toate conshpiratiile astea sint o timpenie? Pentru ca e imposibil sa tii un secret daca e cunoscut de mai mult de o persoana.

Si daca cumva conspiratiile special nascocite si varianta oficiala acopera adevarul?

 james_tont89, on 12 iulie 2018 - 09:31, said:

Eu cred ca a fost omorat de extraterestrii



Atata poti tu, nu te condamn.
Si nu, n-ai haz.

 Rosebud09, on 12 iulie 2018 - 04:17, said:

Ai citit ceva, undeva, dar nu destul.
Plus, esti confuz si se vede de la o posta cam ce optiuni politice ai; astea sunt impedimente in gandirea logica.
Doar copii prosti si adultii cretini au crezut o clipa varianta oficiala cu Oswald-lup singuratic.

Povestea a fost pritocita pe toate fetele in ultimii 50 ani, sunt sute de carti pe tema asta si e foarte putin probabil ca unul de acum din Ro sa-i dea de cap. Fiecare crede ce vrea.



Comploturi ascunse au fost si vor mai fi.  In evul mediu si in antichitate era ceva firesc.


Nu inteleg ultima fraza. De ce n-as avea dreptul sa abordez subiectul asta. Nu-i dau de cap. Doar insir niste ipoteze

 Cornel, on 12 iulie 2018 - 09:12, said:



JFK era:
- "un nimic, un fel de baiatul lui tata" ,
- "un modelaj destinat sa devina un simbol american"

dar:
- "avea de gand sa curete America de mafie", ajutat de "fratele sau care ajunsese mare procuror"
- "isi facuse multi dusmani si suparase multi mafioti americani in timpul mandatului.   Ii suparase si pe marii traficanti de droguri...."

Posted Image

Nu am mai citit si restul teoriilor....



Pentruca presedintele american nu lucreaza singur. Are in spate consilieri care il sfatuiesc.

#14
super8

super8

    Senior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 10,000
  • Înscris: 14.04.2016

 balakul, on 12 iulie 2018 - 02:51, said:

Teoria oficiala e ca JFK a fost asasinat de un agent sovietic clandestin cu multe frustrari, Lee Harvey Oswald.

Teoria conspirationista sustine insa ca JFK a fost asasinat in urma unui complot la scara larga.  

Teoria nr.1- Mafia
Are sens dar putin probabil

Teoria nr.2 - Comunistii
Are sens dar putin probabil

Teoria nr.3 - Mossad
Are sens dar putin probabil

Teoria nr.4 - Complotul guvernamental american din interior - FBI, CIA, Complexul Industrial Militar, Rezerva Federala, lobbystii  si LBJ  
Are sens si e cel mai probabil !
===============================================================

Teoria nr.5 - Extraterestrii au incercat sa intervina in societatea terrana (pamanteana) dar mai mult au facut rau decat bine; JFK ucis pe 22 noiembrie 1963 din cauza unui complot intre extraterestri

Teoria nr.6 - Oameni din viitor cu tehnologie de a calatori in timp au alterat istoria si a ramas asa; JFK ucis pe 22 noiembrie 1963 din cauza oamenilor care au incalcat Directiva nr.1, sa nu intervina/alterze in trecut(ul)

Teoria nr.7 - Existe mai multe Universuri paralele iar niste oameni din alt Univers au alterat istoria Universului nostru; JFK ucis pe 22 noiembrie 1963 in mod accidental


#15
Ion_de_la_Raion

Ion_de_la_Raion

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,434
  • Înscris: 28.08.2005

 djl, on 12 iulie 2018 - 11:11, said:

Lyndon Baines Johson, următorul preşedinte după John Fitzgerald Kennedy: https://en.wikipedia...ndon_B._Johnson
Merci.

#16
balakul

balakul

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 121
  • Înscris: 02.07.2018
Pe bune, nu mai trollati pe aici cu ipoteze extraterestre.
Chiar imi pare rau ca nu l-am deschis pe Istorie.  

De ce nu putem mentine discutia doar la nivel politic?

#17
sandy76

sandy76

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,058
  • Înscris: 20.10.2008
Asasinatul lui Kennedy a fost pus în scenă de George Bush Sr. care era șeful CIA, iar lovitura de grație i-a fost dată nu de lunetiști, ci de șoferul mașinii în care era președintele...
https://burebista201...te-haos-si.html

#18
dalu364

dalu364

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,297
  • Înscris: 21.02.2006

 sandy76, on 04 decembrie 2019 - 09:56, said:

Asasinatul lui Kennedy a fost pus în scenă de George Bush Sr. care era șeful CIA, iar lovitura de grație i-a fost dată nu de lunetiști, ci de șoferul mașinii în care era președintele...
https://burebista201...te-haos-si.html


Foarte de incredere sursa citata !!  Ia auziti ce mai baga la inaintare :

,, Cancerul a fost răspândit prin milioane de vaccinuri antipolio depistate cu virusul cancerului - nimeni nu a fost niciodată răspunzător. ''

Posted Image Posted Image Posted Image

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate