Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Metode de integrare in societate

Smartphone 500 lei

Cine sunt candidatii la sefia DNA...

Isus
 Placa video geforce 1030

Restaurantele din Romania

Azile de batrani Bucuresti

Ford EcoSport
 Acte necesare inmatriculare auto

Vreau sa conectez o consola sony ...

Masina de spalat care invarte mai...

Sfat achizitionare laptop multi-p...
 Cum credeți ca ar arata lumea dac...

Calorifer aluminiu pe orizontala ...

Gresia noua suna

Traim timpul ”jumatați...
 

SONY CFD-S70 no cd :(

- - - - -
  • Please log in to reply
15 replies to this topic

#1
nick_style

nick_style

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 625
  • Înscris: 14.12.2007
Salut, detin acest micut CD-cassette player si nu merge cd playerul :(
Am curatat lentila dar degeaba
Invarte cd-ul dar imi apare no cd pe afisaj.
Daca este laserul defect se poate inlocui cu altul?

#2
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,127
  • Înscris: 01.12.2001
Pune un CD audio original, nezgariat.
Daca nu il recunoaste, nu merita reparatia. Costa mai mult decat alt aparat sh.

#3
Neaceasca85

Neaceasca85

    Locatie: Slatina OT

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 46,516
  • Înscris: 14.10.2008
Si in plus ce nevoie ai de CD (altundeva decat in masina) in ziua de azi cand orice melodie e la un click distanta? Reparatia nu renteaza, la fel cum nu mai merita sa repari TV-urile CRT care se defecteaza.

#4
dem3ntor

dem3ntor

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 669
  • Înscris: 16.04.2007
Trebuie sa vezi ce scrie pe blocul optic.
eu la un sony am schimbat bloc optic, KSS-213C, am platit pt el 26ron la adelaida.
Sau gasesti pe olx multi care vand componente din combine.
Blocurile optice folosite de sony sunt folosite pe mai multe echipamente, nu doar SONY.

#5
nick_style

nick_style

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 625
  • Înscris: 14.12.2007
Ms fain ,asta vroiam sa stiu, daca se poate schimba.Vreau sa il fac daca se poate ca o sa fie pt mama si o sa ii fac si cd-uri cu muzica sa asculte.Asta ar fi motivul.

#6
Mircel

Mircel

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,007
  • Înscris: 01.10.2005

Vizualizare mesajnick_style, pe 12 iulie 2018 - 08:04, a scris:

asta vroiam sa stiu, daca se poate schimba.Vreau sa il fac
Să ai grijă, noua componentă are un punct de cositor ce face scurt între 2 contacte ptr. protecție în timpul transportului, manipulării și montării și  care trebuie înlăturat înainte de a alimenta aparatul.
După ce o cumperi, fă-i o poză și posteaz-o aici, să-ți spună cineva ce și cum sau întreabă vânzătorul, poate știe el.
Vezi și acest filmuleț:
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/MYGD4SmVu8c?rel=0 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Attached Files


Edited by Mircel, 12 July 2018 - 09:29.


#7
nick_style

nick_style

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 625
  • Înscris: 14.12.2007
Merci,l-am comandat de pe ebay £7 a costat
O sa recvin dupa ce il inlocuiesc sa spun daca a reusit sau nu schimbarea :)

#8
dem3ntor

dem3ntor

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 669
  • Înscris: 16.04.2007
heeei... prima data trebuie demontat blocul optic de pe aparat.
este posibil sa NU fie kss 213...

#9
nick_style

nick_style

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 625
  • Înscris: 14.12.2007
l-am demantat ca doar nu era sa cumpar altceva :))
Este asta https://www.ebay.co....872.m2749.l2649

#10
dem3ntor

dem3ntor

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 669
  • Înscris: 16.04.2007
vezi poate gasesti si la noi la magazinele care vand componente electronice... ca pana vine ala din Orezarie..!

#11
Mircel

Mircel

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,007
  • Înscris: 01.10.2005
Aici e lipitura:

Attached Files



#12
nick_style

nick_style

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 625
  • Înscris: 14.12.2007
Locuiesc in Anglia :)
E luat de aici nu de la orezari :))

#13
Mircel

Mircel

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,007
  • Înscris: 01.10.2005

Vizualizare mesajnick_style, pe 12 iulie 2018 - 14:01, a scris:

Locuiesc in Anglia.
E luat de aici nu de la orezari.
Când primești piesa să ne spui cum scrie pe ea „MADE IN CHINA”? Cu alb pe verde sau cum?

Edited by Mircel, 12 July 2018 - 14:11.


#14
alexa32

alexa32

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,133
  • Înscris: 12.08.2006

Vizualizare mesajnick_style, pe 12 iulie 2018 - 14:01, a scris:

Locuiesc in Anglia Posted image
E luat de aici nu de la orezari Posted image)

Mda Posted image

Attached Files

  • Attached File  ebay.JPG   46.34K   16 downloads

Edited by alexa32, 12 July 2018 - 21:24.


#15
nick_style

nick_style

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 625
  • Înscris: 14.12.2007
Ma refer ca ajunge in 5 zile nu 40 ca din China :))
Marfa e aceeasi.

#16
nick_style

nick_style

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 625
  • Înscris: 14.12.2007
A ajuns laserul
L-am montat si merge perfect :)
Multumesc tuturor pt ajutor

Attached Files



Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate